- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.921
eşim işi nedeyle yazları başka bi şehirdeki şantiyeye gidiyor nisan dan aralığa kadar evde yok arada bir günlüğüne falan geliyo geçen senede 3 kere ben gittim iki geceliğine
bu sene nereye gideceği belli değil belki evide taşımam lazım iki aya belli olcak bu sene işlerimiz çok karışık dua edin kızlar bana
valla ne güzel yaa ben tek odada klima var tüp bide elektirkli şohben 200 lira 3 aydabirde tüp parası 65 tl verdim en sonDD yok yok çocuğunda canı sıkılıyor tek odadaa hafis gibi
amin canım yaa ALALH herkezin gönlüne göre versinn
amin canımmm niye istemiyorsun yazın gelmesini
ayyne güzel zayıfladınmı 500 liraya ne güzle şeyler alırsın aynı cnm bendee zayıfladımmı aynı şeyi benim eşimde söyledi.çok şükür hiç bir zaamn rencide etmedi aradaa dalga geçti sadece eskiden 53 kg dun sarıldımmı kollarımda daha yer olurdu şimdi maşallah koruma sığmıyon diyorr
ne güzel yaaa inş herşey gönlüne göre olurr o tarihlerde zayıflarsınnbenimde tüm özel günlerimde 5 ve 6 rakamı var
benim doğum günüm 25 eylül
eşimle tanışmam 25 kasım
kına gecem 25 haziran
düğünüm 26 haziran
nişanım 26 ocak
sözüm 16 aralık
umarımm 25 veya 26 haziranda istediğim kiloda olurum çünkü bu rakamlar bana hep uğur getirdi :):)
eşim işi nedeyle yazları başka bi şehirdeki şantiyeye gidiyor nisan dan aralığa kadar evde yok arada bir günlüğüne falan geliyo geçen senede 3 kere ben gittim iki geceliğine
bu sene nereye gideceği belli değil belki evide taşımam lazım iki aya belli olcak bu sene işlerimiz çok karışık dua edin kızlar bana
benım boyum 1.60 hesaplara gore 52 olmm lazım ama nerde...
ınsallah hakkınızda hayırlısı olur canım zor bende babamdan bılırım ..
ne güzel yaaa inş herşey gönlüne göre olurr o tarihlerde zayıflarsınn
ALALH yardımcın olsunn bi düzenin olmamı zor canımmm inş tek bir düzenle gidersinn tez vakitte
Allah ıylılıgını versın kız duygu sarıldımı yer kalıyodu ha
benımkı oyle demz elalemın ıcınde bak bak benım hanıma koc gıbı
ve her kurbanda aynı espırı bız bu bayram bızım hanımı kesecegız kocum benım der...
tabi cnm kg vermesekte sıkılışıyoruzzz benimde bir ceketim var artık sığıyorumm valal içimden bu kg alışveriş de yapmak gelmiyorr boşa vermiş gib hissediyorum çünkü bu kg lar müsafirrr bendee gitcek eninde sonundaaadün akşam gardırobu temizledim düzenledim olmayan bir eteğim bir pantolomuma girdim kızlar çok mutluyummm
acaba evde yaptığımız sporlar işe mi yarıyo :44:
ay canım sen harbidn alınganmışsınnn adam sanaa iyilik yapıyor destek oluyorrrreşim bana destekmi oluyo köstekmi bilmiyorum aslında ben çok alınganım sanırım adam kilo vermişin diyo ama ben tartıda aynı olduğum için dalgamı geçiyosun diyorum :):)
eşim ekmek alırken marketten hergün çikolata falan alırdı yemeğin arkasına çikolata türünü çok sever 1 aydır hiç almıyor :):) hanım senin yüzünden çikolataları elime alıyorum geri bırakıyorum diyor bide ona göre sadece salata yemek lazımmış kilo vermek için sabahtan akşama kadar ben yemek yerken çoku yiyosun diyor halbuki 5.6 kaşıktan fazla yemek yemiyoum ben
Allah ıylılıgını versın kız duygu sarıldımı yer kalıyodu ha
benımkı oyle demz elalemın ıcınde bak bak benım hanıma koc gıbı
ve her kurbanda aynı espırı bız bu bayram bızım hanımı kesecegız kocum benım der...
ayyy aynı espiriye bende maruz kalıyorum :):) ama kayınvalidem tarafından eşimde karışmayın benim karıma ben çok seviyorum böyle diyor fırsat vermemek için sonuçda evlendiğimizde 67 kiloydum ben yani hiç zayıf olmadım zayıf istese zayıf hanım alırdı dimii
ay ben 50 kg kadar düştümm bekarkenn kaldırabiliyorum tabi evlenmeden önceki vucudla evlendikten sonra çok değişiyorrro heasplamalara hiç takılmıyorum valla sanki herkes manken ölçülerinde olmak zorunda
herkesin vucudunun kaldırdığı bi kilo var mesala ban 65 dan aşağı düşünce hasta oluyorum kendimi taşıyamıyorum
yani cnmmm boşver kayınvalideni eşinin beğenmesi önemliiiayyy aynı espiriye bende maruz kalıyorum :):) ama kayınvalidem tarafından eşimde karışmayın benim karıma ben çok seviyorum böyle diyor fırsat vermemek için sonuçda evlendiğimizde 67 kiloydum ben yani hiç zayıf olmadım zayıf istese zayıf hanım alırdı dimii
tabi cnm kg vermesekte sıkılışıyoruzzz benimde bir ceketim var artık sığıyorumm valal içimden bu kg alışveriş de yapmak gelmiyorr boşa vermiş gib hissediyorum çünkü bu kg lar müsafirrr bendee gitcek eninde sonundaaa
ay canım sen harbidn alınganmışsınnn adam sanaa iyilik yapıyor destek oluyorrrr
:)) sendee bu kurbna kadar zayıflaki bu espiriyi sen ona yapp
yanı buarada kaynanan kılolumu
hanı kılo verırsen sende ona dersın ay bak ben verdım ama bu bayram senı keserım hııı dersın...
kız bacım benım adam tuy sıklet uflesen ucar ondan ne et cıkar ne but...
ayy en yeteneksiz olduğumkonuu hiç anlamam keşke anlasammmkızlar elişi örgü falan yaparmısınız evde benim en büyük zevkimdir elişleri yapmak
hatta haftada bir gün kursada gidiyorum
yanı buarada kaynanan kılolumu
hanı kılo verırsen sende ona dersın ay bak ben verdım ama bu bayram senı keserım hııı dersın...
kilolu canım 87 kilo boyuda kısa ama kızı falan zayıfya bana hava atıyokızıda 167 boy 44 kilo iskeleti var yani,
kilolu canım 87 kilo boyuda kısa ama kızı falan zayıfya bana hava atıyokızıda 167 boy 44 kilo iskeleti var yani,
kızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?