Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ınsallah hakkınızda hayırlısı olur canım zor bende babamdan bılırım ..

dün akşam gardırobu temizledim düzenledim olmayan bir eteğim bir pantolomuma girdim kızlar çok mutluyummm
acaba evde yaptığımız sporlar işe mi yarıyo :44:

eşim bana destekmi oluyo köstekmi bilmiyorum aslında ben çok alınganım sanırım adam kilo vermişin diyo ama ben tartıda aynı olduğum için dalgamı geçiyosun diyorum :):)
eşim ekmek alırken marketten hergün çikolata falan alırdı yemeğin arkasına çikolata türünü çok sever 1 aydır hiç almıyor :):) hanım senin yüzünden çikolataları elime alıyorum geri bırakıyorum diyor bide ona göre sadece salata yemek lazımmış kilo vermek için sabahtan akşama kadar ben yemek yerken çoku yiyosun diyor halbuki 5.6 kaşıktan fazla yemek yemiyoum ben

Allah ıylılıgını versın kız duygu sarıldımı yer kalıyodu ha
benımkı oyle demz elalemın ıcınde bak bak benım hanıma koc gıbı
ve her kurbanda aynı espırı bız bu bayram bızım hanımı kesecegız kocum benım der...

ne güzel yaaa inş herşey gönlüne göre olurr o tarihlerde zayıflarsınn

ALALH yardımcın olsunn bi düzenin olmamı zor canımmm inş tek bir düzenle gidersinn tez vakitte

ayyy aynı espiriye bende maruz kalıyorum :):) ama kayınvalidem tarafından eşimde karışmayın benim karıma ben çok seviyorum böyle diyor fırsat vermemek için sonuçda evlendiğimizde 67 kiloydum ben yani hiç zayıf olmadım zayıf istese zayıf hanım alırdı dimii

dün akşam gardırobu temizledim düzenledim olmayan bir eteğim bir pantolomuma girdim kızlar çok mutluyummm
acaba evde yaptığımız sporlar işe mi yarıyo :44:
tabi cnm kg vermesekte sıkılışıyoruzzz benimde bir ceketim var artık sığıyorumm valal içimden bu kg alışveriş de yapmak gelmiyorr boşa vermiş gib hissediyorum çünkü bu kg lar müsafirrr bendee gitcek eninde sonundaaa

ay canım sen harbidn alınganmışsınnn adam sanaa iyilik yapıyor destek oluyorrrr

:)) sendee bu kurbna kadar zayıflaki bu espiriyi sen ona yapp

yanı buarada kaynanan kılolumu
hanı kılo verırsen sende ona dersın ay bak ben verdım ama bu bayram senı keserım hııı dersın...

ay ben 50 kg kadar düştümm bekarkenn kaldırabiliyorum tabi evlenmeden önceki vucudla evlendikten sonra çok değişiyorrr

yani cnmmm boşver kayınvalideni eşinin beğenmesi önemliii

kız bacım benım adam tuy sıklet uflesen ucar ondan ne et cıkar ne but...

kızlar elişi örgü falan yaparmısınız evde benim en büyük zevkimdir elişleri yapmak
hatta haftada bir gün kursada gidiyorum

kız bacım benım adam tuy sıklet uflesen ucar ondan ne et cıkar ne but...

hadi yaa bak buda kötü kadın kilolu erkek zayıf neyseki beni kocişdee kilosu var
kızlar elişi örgü falan yaparmısınız evde benim en büyük zevkimdir elişleri yapmak
hatta haftada bir gün kursada gidiyorum
ayy en yeteneksiz olduğumkonuu hiç anlamam keşke anlasammm

kilolu canım 87 kilo boyuda kısa ama kızı falan zayıfya bana hava atıyo kızıda 167 boy 44 kilo iskeleti var yani,

kuru dıgdık desene yok be okadar da olmak ıstemem bende sız sahsen ıstermısınız
kızlar benım adalm 35 yasında mınyon bı tıp 1.76 boy
ben 1.60 boy 69.5 kılo adamda haklı ama bende 2 cocugu arka arkaya dogrudum onun kılosunu atmadan oburu geldı ben ne yapıyım
benı en cok kılo aldıran cocukların artıkları yemezler annelerı ogutucu yanı ben hemen tuketırım valla gozunun yasına bakmam...

kızlar öğlen patlıcan közlemeyi düşünüyorum 1 adet çiğ patlıcan 28 kaloriymiş közleyince kaç kaloriden hesaplamak gerekir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…