Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla bana bu ay 215 tl geldı ve 60 dan asagı yakmadım yanı ıyı
dusunursen sıcak suyun ocagının gzı falan hepsı ıcınde...

ben 1 ay oldum doğalgaza geçeli sadece şofben ve ocakta kullanıyorum 28 tl geldi bu ay

yaaa

çok güzel hayatımmmm genel olarka çok başarılısınn
listemiz çok güzel olmuş duygu ellerine sağlık

tşk ederim ercem
yaza kesinlikle bende almayı düşünüyorum geçen hafta tüp aldım 69 lira çok pahalı ya en güzeli doğalgaz
evet yaa bende alcam yaza evim bitiyorr girmeden taktırmayı planlıyorum izmirde doğalgaz yeni yeni talep görüyor

yaaa

çok güzel hayatımmmm genel olarka çok başarılısınn

tşk ederim ercem

evet yaa bende alcam yaza evim bitiyorr girmeden taktırmayı planlıyorum izmirde doğalgaz yeni yeni talep görüyor

teşekkür ederim canım ama az sonra kavaltı yapıcam zeytinyağı yemem lazım bağırsaklarım çok fena oldu haşlanmış patetes sizede dokunuyo mu

ay ne zevklı olurdu yakın olsak bırbırımıze gıdıp gelsek
buarada bugun nıyetlıyım ondan menumu yazamadım
belkıde onunda etkısı var usumeme..

sizde küçücük şeylerden mutlu olurmusunuz benim gibi ama küçücükk
dışarda güneşin olması havanın güzel olması,güzel bir şarkıı,sıcak bir gülüş,içten yapılan harekett,100 gr bile vermek ben bu kadardanb ile mutlu olan biriyimm

meselaa ocak bitti çok mutluyumm

nedense çift rakamlar beni çokmutlu ediyorr. 2002 yılı çok güzel geçti 2006 evlendimm 2010 da doğum yaptımmm 2012 de evim teslim edilcekk

bu yıldan çok umutluyumm evim haziran temmuz gib teslim edilcek gerçioturmayı planlamıyorumm başka yerden alıcamm amaolsun dua edin kızlar kışın evimde oturmuş olayımm.

daha nisanda başlıyorum mutluluklarımm
25 nisan eşimin doğum günü
12 mayısda görümcem yani ABLAM EVLENİYOR
6 mayıs kendi doğum günümm
11 haziran oğlumun doğum günü
temmuz ağustos gibi ev teslim olcak
inş hemen satılır yeni evimi alırımmm dagha merkezi yerden almak istiyorum o yüzden satcaz
yeni evime yeni eşyaalar alcam oğlumun çok güzle odası var ama kurdurmuyorum geçici oturuyoruz diyee

bunları düşündükçee içimde kelebekler uçuşuyorrr inş herşey gönlüme gönlünüze göre olurrr hayatımız bounca hep mutlu oluruzzz
ben zaten hep bu aylarda umutluolurum ocak benim için en kış şubat 28 gün martın ortasında bahar zatenn ayyyyy yazarken bileee bi tuhaf oldummmm

valla ne guzel rabbım agzınızın tadıyla oturmayı nasıp etsın
beımde evıın 2 yıl kredısı kaldı bıtınce bene cok mutlu olacm cunku aylık 1.200 eve kredı oduyoruz
kadınların genel huyudur duygucum en ufacık seylerden mutlu olmak rabbım hepınızın gonlune gore versın

maşallah canım rabbim mutluluğunuzu bozmasın
bende küçük şeylerden mutlu olurum ama ben yazın gelmesini hiç istemiyorum mart gelince midem ağrımaya başlıyo çünki çoook uzun bi gurbet bizi bekliyo

kızlar benım dıyet maceram esımın sayesınde baslamıstı laf somaları rezıl etmelerı sayesınde
dun fark ettı verdıgım 5 kıloyu ve 59 a dus sana benden 500 kagıt calısır ıastedıgın herseyıde alırım dedı
yanlıs anlama senı hep gaza getırmek ıstedım cunku esımın bakımlı olmasını ıstıyorum dedı
bende 2 cocuklamı dedım oda mıllet 5 cocukla bakımlı oluyo sen neden olmayasın dedı
bende tamam alırım ama paraı dedım sen ver helal olsun sana dedı
yalan deıl sımdıde alır her ıstedıgımı ama yakısmıyo benım sorunum gobekde sak oturuyo aldıklarım ustume

keşke benim eşimde bana gaz verse daha bi azimli olurum heralde
çevremdeki herkes nerene kilo veriyosun işte şimdi tam kadın gibi oldun diyolar senelerdir hep çok zayıftım bide üst bedeniim yüzünm zayıf kilomu hiç göstermiyorum şanslıyım
bende eşime yeni kıyafetler istiyorum dedim dün akşam gardırobu boşalttık beraber tamam alalım dedi ama bir ay sonra en azında 60 lı rakamları görmek istiyorum ben
senin boyun kaç canım merak ettim

ozel deılse neden canım
yanı nerden nereye yolculuk yapıyosun

eşim işi nedeyle yazları başka bi şehirdeki şantiyeye gidiyor nisan dan aralığa kadar evde yok arada bir günlüğüne falan geliyo geçen senede 3 kere ben gittim iki geceliğine
bu sene nereye gideceği belli değil belki evide taşımam lazım iki aya belli olcak bu sene işlerimiz çok karışık dua edin kızlar bana

benimde tüm özel günlerimde 5 ve 6 rakamı var

benim doğum günüm 25 eylül
eşimle tanışmam 25 kasım
kına gecem 25 haziran
düğünüm 26 haziran
nişanım 26 ocak
sözüm 16 aralık

umarımm 25 veya 26 haziranda istediğim kiloda olurum çünkü bu rakamlar bana hep uğur getirdi :):)

Son düzenleme:

benım boyum 1.60 hesaplara gore 52 olmm lazım ama nerde...

valla bana bu ay 215 tl geldı ve 60 dan asagı yakmadım yanı ıyı
dusunursen sıcak suyun ocagının gzı falan hepsı ıcınde...
valla ne güzel yaa ben tek odada klima var tüp bide elektirkli şohben 200 lira 3 aydabirde tüp parası 65 tl verdim en sonDD yok yok çocuğunda canı sıkılıyor tek odadaa hafis gibi
amin canım yaa ALALH herkezin gönlüne göre versinn
maşallah canım rabbim mutluluğunuzu bozmasın
bende küçük şeylerden mutlu olurum ama ben yazın gelmesini hiç istemiyorum mart gelince midem ağrımaya başlıyo çünki çoook uzun bi gurbet bizi bekliyo
amin canımmm niye istemiyorsun yazın gelmesini

ayyne güzel zayıfladınmı 500 liraya ne güzle şeyler alırsın aynı cnm bendee zayıfladımmı aynı şeyi benim eşimde söyledi.çok şükür hiç bir zaamn rencide etmedi aradaa dalga geçti sadece eskiden 53 kg dun sarıldımmı kollarımda daha yer olurdu şimdi maşallah koruma sığmıyon diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…