Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Canim leslie ikinci seviye dedigin nedir? Leslie 2 mil mi?
Bugnku menumu yaziorum

Sabah:
2dilim kepek ekmek
1adet light karper peynir
4yesil zeytin
Domates suyu
Bitki cayi

Ogle:
1adet kayisili k-bar
1bardak light sut

İkindi:
6kasik mercimek yemegi
1dilim kepekli ekmek
3kasik light yogurt

Aksam:
1kase amerikan salatasi mayonezsiz
2 isirik kiymali borek

1saat yurudum bol su ictim
Yarm saat spor yapicm yesilcay icicm

evet cnm öyleymiş ben seviye 2 diyorumm sen biliyormusun kaç kalori atmışımdırr??
Hım menü başarılı amerikan salatasını yoğurtlamı toparladınn

evet cnm öyleymiş ben seviye 2 diyorumm sen biliyormusun kaç kalori atmışımdırr??
Hım menü başarılı amerikan salatasını yoğurtlamı toparladınn

Evet cnm sadece light yogurtlu yedim
2mil 3,20 km ediyor . Yani leslie ile 2 mil yaptgmzda 3,2 km orta tempoda yurumus oluyoruz ben muhakkak 2 gnde bir bazende her aksam yaparim. 5 mil olanini da yapmistim bi zamanlar o adami olduruyor terden sirilsiklam oluordum yuzum gozum kan ter icinde kaliordu

bugün dirayetim geri geldi hösst dedim kendime az ye hafif ol dedim içimden,yaza bi ton düğün var incelmem lazım...
çatlıcam gulmekten yaaa, hösssttt demısmısmıs

cok gecmıs olsun canım.

Kızlarr dünkü rekoru üstüne çıktı dün 1.35 dk 501 kalori attım bugün 1.25 dk 505 kalori

oyyyhhh ben sana kıyamam, canım ben aburcubur pek sevmem hıc de sevmedım lakin acaip fazla yemek yıyordum, makarna ve kızartma ozellıkle. buraya takılmaya baslayıp gercekten de karar verınce hoooppp gıttı 8 kıloooo :))) daha da gıdıcek 10-15 kılo ınsallah.
sende istikrarlı ve kararlı ol. yaparsın o kadar fazla degıl kılon. ben suan 67 küsürüm.

boyumuz kılomuz aynı. ınsaAllah kısa zamanda elemsiz ve saglıklı bır sekılde verırsın kılolarını.
ama dıyet yapma bır beslenme seklın olsun. hep oyle beslen. yeme alışkanlıklarını degıstır. mutfaga gır hemen baskın yap aburcuburlara. hepsını at. daha da alma.. sabah kahvaltını sıkı bı sekılde yap. makrna pılav yıyeceksen oğlen ye. (az tabi)
aksamda corba salata, sebze salata, yogurt, haslama veya fırında et tavuk balık oyle geciştir.
azaltma dırek bırak.

bende ıspanaklı boreklere pek yag koymam, ıspanaklıyada sadece kavururken 1 kasık koyarım okadar. o da soğanlar sotelensın dıye. merak ettim simdi. fesli sana gelelim hep berabercenek bızede yap borek duygu hepimizin eline vurur dıttt dokunama ona yeme onu dye

görcez görcez 64ü bi görsemmm
64 ü gör sonra meshur tatlıcılara gıt demi

kız minannakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesin senn çabıkk söylee
burdayım tatlım yaaa pıtırcık tutuo elımden goturuo ıcerılere. kac saattır yazamadım heee bı ıletı..

güzelmiş menun

evet arkadaslar aksam ezanı okunalı cok oldu bılıosunuz. bende orucumu actım.
1 tane haslanmış but yedım (butun), yogurt
kıvırcık, roka, maydonoz, 1 tatlı kasıgı z.yagı, tuz,limon
bugun kızımla 40-45 dk yuruduk. bızım alt sokaga saglıklı yaşam parkı yapmıslar. spor aletlerı falan var, sahillerde olanlardan. ama cok kotu bı yerde. dukkanlar var karsısında. cok dıkkat cekıyor. eşime soyledım beraber gıdelım diye, hayatta olmaz dedi.
neyse koşu bandı alıcak mecburen hıhhhh

sana o kadar imreniyorum ki ne güzel oruç tutabiliyorsun (( kahrolası şeytan üzerime öyle bir rehavet çöktürüyor ki ramazan dışında bana oruç tutturmuyor borçlarım olursa onları ya 6 günlerde ya da kurban bayramı öncesinde zor bela tutuyorum keşke cesaret edebilsem de pzartesi perşembe tutabilsem

ben oruclu olmasam bu kıloyu veremezdim. 2 ay full oruc tutucam. sonrada haftada 2-3 gun devam

g
ben oyle yapinca frenleyemiyorum kendimi

Cok gecmis olsun canim

Kızlarr dünkü rekoru üstüne çıktı dün 1.35 dk 501 kalori attım bugün 1.25 dk 505 kalori

Maratonami katilacaksin kizzzz

kiz ayni ben! Boylarimiz ve kilolarimiz ayni sayilir vede bende yemek yemeyi sevmiyom sadece abur cubur yemek istiyorum bu arada hosgeldin :)

DUYFER evden ve kayinvalidendeyken sifre gerekiyor baglanman icin wifiye ama disardayken baglanamazsin wifiye ama eger illaki baglanaaksan kontorun gider

16.02 menum
sabah:1 adet yesıl elma
öglen :
1 kase tarhana corbası
2-3 catal hunkar begndının etı
5-6 kask bulgur pılavı
ara ogun:5-6 adet kayısı
aksam:2 dılım cavdar ekm.
4-5 kasık hamsı pılakı
toplam:1130 kalori

aksam sırkelı su + yesıl cay içicem butun gun ılıksu ıctım.
bıde spor yapıcam tabı

gecmıs olsun canım ttekrar
azgın teke sendromu haa ayy cok hossun kontesimmm

valla sekerım arabasını yıyemedıgıne uzulsemmı sevınsemmı bılemedım yanııı

selam caniskolarrrr
bir dukan dieti tutturdum gidiyorum sonum hayrola
sabah kalk dukan kahvalti,öglen dukan atistirmasi,aksam dukan usulü yemek,e bide evdekilere yemek ,ayyyy göbegim catliycak yemek pisirmektenher gün dieti birakmayi düsünùyorum ama emeklerime yazik diyip vazgeciyorum,bide sürekli alisveris,kocada her biseyi özel bu dietin bu ne böyle diyogerci bisi demiyo yeterki zayiflayayimda ona göre,pazartesiden beri ayni kilodayim sanirim durakladim,ama inceldim sanki,bakalim devam edebildigim yere kadar edicem,biraz disiplin isteyen bir diet,ama su ana kadar hic kacamak yapmadim,böyle iste kizlarrr

Son düzenleme:

menün güzel canim ama kari$mak gibi olmasin, ke$ke ak$amlari ekmegi daha az tüketsen

hoşbulduk canım söz verdim kendime 10 gün abur cubur yok 10 gün sonra 66 kilo olursam ödül vericem kendime

ah canim ah kiz sen benim ikizim misin bende yemin ettim pazartesi gününe kadar nutella yemicem diye, ke$ke bende 66 ya dü$sem iki haftadir gram vermedigim gibide 300 gram aldim

canim Allah sabir versin zor bir diyet ben 2 gün denedim ama ikinci gün iki kere migrenim tutunca biraktim gerçekten zor, her$eyini ayri yapman gerekiyor, ama helal olsun hiç kaçamaksiz kaç gündür vallahi..

gunaydin arkadaslar
keyifsiz basladim gune ama devami iyi gelecek insaallah.cocuklar yine oksuruyor keyifleri yerinde ama.
dun oyle bir yemisim ki aksam yuh dedim kendime doyma hissi kayboldu sanki:18: yatmadan once bile esimle cerez atistirdim ama bua rada ayran detoksunu okudum durdum zaten niyetliydim esimde goreve gitti 2 gunlugune hazir o yokken bugun basladim insallah guzel sonuc alirim.daha once bizim topikten 1 kisi yapmisti ama kimdi yaa hatirlayamadim gamze miydi erce miydi:26: ha birde pazartesiden beri tartiya yaklasmiyordum bu sabah tartildim almamis hatta gram vermisim gorunuyor inanamadim-yogun bir mens ve 3 gundur baya yoruldum ondan olabilir mi ki:44:

vayy harikaaa o zaman acaba kaç kaloriye denk geliyordur

ALLAH kabul etsin arkadaşımmmm havalar ısınsın bir sürü kadın gider aletlere ozaman dikkat çekmezsin. ama imkanın varsa evde yapman daha iyi ama ufaklık uyuduğunda yoksa üstüne çıkar tehlikeli neyseki bizimki eliptik olduğu için çıkamıyor ama çıkmaya gayret ediorr
DUYFER evden ve kayinvalidendeyken sifre gerekiyor baglanman icin wifiye ama disardayken baglanamazsin wifiye ama eger illaki baglanaaksan kontorun gider
hımmmevden zaten rahatım spora çıkarken müzikte işeme yarıyorr.. sağ ol tatlım bilgi için eşim kontör almış 250 mb hediye etmişler ne kadar işime yarar bilmiyorum dışardaa
aman Allahim cok cok gecmis olsun cok sukur ki iyiymis.Allahim sevdiklerimize bize saglik afiyet versin.birini sevindirin tatlim yaa fakirdir cocuktur falan
aminnnn... evet katılıyorum çocukları sevindir hayır yap
bana yediklerine göre fazla kalori geldiiii
ayy geçmiş olsunn canım.. çocuklar hasta olmasın mümkünsee ... zsa bu aralar iyice koyverdin kendini tamam kg almamışsın ama böyle devam etmez o kadar emeğine yaık etme toparlan ayın 17 disi 10 gün sonra aybitiyor az kaldu baharaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…