Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ahhh ruhumm 40 olmuş habarımızz yokkk vurun gari beni torosların yaylasına....oldu çocuğun adı kontes olsun:))) aseletli isim

kız bende izlemiyorum fragmandan anlıyorummm bazen denk geliyorsa 5 dk bakıyorumm zaten anlıyorum neyin neodluuğnu ve bu filmee buk adar bile bakmam kanuni sultan süleymana karşı saygı duymam gitti tabi ne kadar gerçekçi bilmiyorum yasni bu adam evladını bir kadın ağzına bakıp boğazlayamaz önüne gelenle yatıp kalkamazz heşeyden önce bu kadar saygısız bir kadını eşim diye yanında gezdiremezzz kadın taht iktidar hırsındaaa bu yüzden izlemiyorum bu diziyi

ahhh ruhumm 40 olmuş habarımızz yokkk vurun gari beni torosların yaylasına....oldu çocuğun adı kontes olsun:))) aseletli isim
kız harbi hadi ben duygu bir eşimin ilk 3 harfi sen niye kontessi n havalı kontesss 40 lık kontes bugün senle uğraşasım varya hayır olsunn

kız harbi hadi ben duygu bir eşimin ilk 3 harfi sen niye kontessi n havalı kontesss 40 lık kontes bugün senle uğraşasım varya hayır olsunn

ya kontes ilk nikim benim 15 yıldır felan kontesim ben....

neden olduğunu bilmiyorum...malum aslet ünvanları doğuştan gelir... ingiliz kraliyet ailesine dayanır dedemin süt kuzeninin bacanağının, kapı komşunun ,baldızının sülalesi ondan olsa gerek...

1980 doğumluyum,Akdeniz Ünv.İşletme mezunuyum,mali müşavirim,5 yıllık evliyim
topiğe antalyadan katılıyorum yarışmacı şişkolara başarılar diliyorum...

kaçıkkkkkkkkkkkkkkkkk bende düseş mi yokda dük olarakmı değiştirsemm

olabilir gamzenin oğlu olursa aceleden bir kız doğurup beşik kerteriz...hiçç sorun değil yani...

oğlan olursa duygaz2006 olsun...

ulen ne o öyle mogaz ipregaz gibi tamam motoru bozmuş olabilir amaa şeyyyy kem kümmm

yicem işteeee yiceeeemmmmm 1 tabak makarna yıcem.
sende gel bıze ayın 1 inde beraber yıyelım bebiş

öğlen saçmaladım farkındayım 2 kaşık 2 kaşık götürmüşüm arkadaşın birinin yüzünden...öff etraf rejim düşmanı dolu evimde olsam oturup 1 salat accık ıspanak kemir dur....
sacmalamıssın dıcektımki sen zaten demişsin

burdakilerin hepsi birbirinden şeker valla burdayım, gitmeye hiiç niyetim yok
en şekerleri beniiimmm

ahanda geldim ama sen gittin bebeğem... dun bi öküzlük yaptım onun derdindeydim yaaa....
neyse anladım ama bugun sebebını.
dun aksam corba salata kapattım ıftarı. sonra saat 10 da ferıhayı ızlerken deli gibi patates yıyesım geldi. 5 dk falan kendımle mucadele ettım. sonra kalktım. fırın posetıne 6 tane patatesı elma dilim dograyıp attım. 3-4 çiçek de brokoli attım. maggı acılı soslardan döktüm ustune. yarım saat pişirip ferıhayı ızlerken yedım. hepsini yedim. yedıkten sonra mıde spazmı gecırıodum az daha tabi... oooohhhaaaa yuuuhh çüüüşşş brrrrssstttt falan dediim kendıme . megersem bugun muayyen gunlerımın baslangıcı olucüüümüş...
kaç gundur canım sekerpare ıstıodu Allahtan onu yapıp yemedım. hayır hiç üşenmiorumda yaaa kalkıp yapıorum. uyuz oluorum kendıme.
öle işte. onları ıyıce yakıyım derkene bugun eve bı giriştim. daha yenı cıktım. banyonun fayanslarını yerleri aynaları, mutfak dolaplarını deli gibi ovdum sildim. tencerelerı telledim. çamaşırları astım. süpürge müpürge derken bu saat oldu. 2 saat evvelde orucumu bozdum mecburen. daha yenıde 7-8 fındık yedım 2 kuru kayısı. yesil çayımı ıcıorum.

ah canım benım cok gecmıs olsun. ben evde yarı cıplak gezıorum. hasta olmuorum. eşim deli gibi giyinio hasta oluo. hala üşüorum dıo. kansızsın dedım ama tahlilleri normal cıktı adamın. bana sürekli hasta olucan dıo, olmuorum gıcık oluo
Allah korusun ben hasta olursam halleri duman....

minnakım burdayım geldimm seni göremeden gitmedimm ille okuyacam sesini yoksam rahat edemem...

neyse dün gece için sefan olsun buhar olup uçsun... bende bu hafta için çok ümitli değilim vereceğimden sabit kalsam öp başına koy...kız bende dün gece krize fena girdim ama firenledim kendimi bir elmayla kandırdım ama evde çikolata felan olsa girmiştim kanına...insanın gözü dönüyo...

2-3 gun önce evdekı butun hosbeşleri, gofretlerı, nutymaxleri, yulaflı bıskuvılerı ne var ne yok hepsini verdim kocama al götür iş yerıne dıye. iyiki vermısım yaaa.. ben yoksa dun onalrıda yerdım heee..
dun tartıda valla 69.2 yi görünce nevrim döndü.
hatta makarna yemesemmı bu ay bası dedım. 68.3 suanda cok kacamak yapıos kontesim. bak duyguya valla deli gibi spor yapıo. maşaAllah SubhanAllahh...

izleme tabi onlar değil bizim tarihimiz ben tarihi ve tarih kitaplarını çok seviyorum herkesede tavsiye ederim tarihi öğrendikçe bir yudum suyu heba etmeye haya ediyorum

ohh hastalar nakledilmiş...

evet şekerimm napıyım canım yaa eşim senenin yarısını hasta geçiriyor bazen çook bunalıyorum ama rabbim canını sağ etsinde başka bi derdim yok...

öğlen kızım makarna kocacım kıymalı yumurta istedi kendime üçüncü bi yemek yapacak durumda değildim 3 kaşık makarna 1 kaşık kıymalı yumurta yedim ekmek falan yemedim oda buhar olup uçarmı acep

ben ızlıorum valla şeker ama sacma yani. dzi işte. tarihi bi degerı yok gözümde..
azcık bısey yemıssın, senın yaptıgın ev ısıne hıc bıseyın dayanmaması lazım gercı ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…