Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar nasilsiniz, kimsecikler yok her hafta sonu gibi

ben dün sabah 5 te kalktim i$e gittim ve diyetimi bozmadim ak$am oturmaya gittik 2 yildir onlara gitmiyorduk, kek yedim birazda keçi boynuzu yedim ve biraz börek hafif atlattim yinede, bu arada bugün oruç tutuyorum ama ak$am isveç menümü yicem

ya super 5 kılo vermıssın ama dıkkat et alma gerı. cok garip beslenmıssın. maydonoz lımon su karısımını nerden buldun?
2. gun 100 gr mı :))) hay Allah. :)))
yaw bende düşüorum sürekli gıcık oldum. anlamadım gıttı. tek değilmişim demekki.
Eliptigin tepesinden herkeze slm hafta sonuda spora devam
sen bu ay sonu 65 olursun (inşaAllah)

ne iş yapıon ki sen. teee 5 te gıtmıssın.
afiyet olsun. Allah orucunu kabul etsın. ben 1 hafta ara vermek zorunda kaldım

merhabalar kızım bronşit olmuş çok fena öksürüyor istifra ediyor 2 dündür hiç uyumadım ne yedim ne içtim menüm ne hiç bilmiyorum ara sıra mutfağa gidip bir iki lokma bişi alıp çıkıyorum sürekli kucağımda lavobaya bile göndermiyor beni yavrumun halini gördükçe çok kötü oluyorum allahım tüm hastalara şifa versin

çok geçmiş olsun...Allah şifa versin bir an önce

gecmis olsun canim hemencecik iylesir insaallah kuzun Allahim sanada kuvvet versin

gunaydin hanimlaar-dukkani kendimce acayim -size gece ama.bugun bildirim gunu heyecanliyim haadunki menum

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
2fincan sekersiz cay
1 zeytin 1 kucuk dilim kasar
Boool yesillik icine lor
1lokma borek 3dilim sucuk 2,5 kucuk boy salcali sosis
Ara:yesilcay
1 dilim kek+kremasi
Oglen:4 tepeleme kasik peynirli makarna
salata
Ara+aksam(oglen gec yedik aksam yemek yemedim):yarim muz
Yarim elma
Yesil cay
1tanecik patates kizartmasi
Biraz marul attim agzima

Su :cok az ictim
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok

hemen kilomuda yazayim:
gecen hafta:60.5
bu hafta:59.2
dunki menum ortada simdi siz deyin bakalim detoks yagdan mi verdirmis:44: 60.3 le basladim ona 2.gun 59.2 ile bitti

ne iş yapıon ki sen. teee 5 te gıtmıssın.
afiyet olsun. Allah orucunu kabul etsın. ben 1 hafta ara vermek zorunda kaldım

2 haftada bir bir marketin mallarini yerle$tirmeye gidiyorum yani reyonlari dolduruyoruz bir nevi spor oluyor agirlik yapiyar gibi ertesi gün kollarimin kaslari agiriyor ama çok memnunum çünkü o gün kaçamak yapsam bile kilo almiyorum
saol canim günlerde uzadi bugün bayagi halsizle$tim aciktimda açikcasi ama fazla yemedim

çok geçmiç olsun canim in$allah en kisa zamanda iyile$ir, sana bir tavsiyem var, kestane bali al ve kiza her sabah aç karnina 1 ka$ik ver ama üstüne hemen su veya süt içirme 10-15 dk bekle, o çok iyi geliyor kanitlanmi$ zaten kestane bali öksüsüge çok iyi gelir

menün biraz kaçamakli olmu$ ama kilon çok güzel yaa üstelikte çocuklarinda var! tebrikler

ben bugün fazla yiyemedim oruçluydum ve bahçemizde tav$anlarimiz var onlarin afedersiniz) pislikleri birikmi$ atayim dedim tabi karnimda çok aç, attim eve geldim ellerime degmedigi halde tiksindim ellerimi iki kere sabunladim neyse 2 saat sonra orucumu açtim ve yemek yerken o koku burnuma gelir gibi oldu i$tahim gitti yani iyide oldu aslinda

allah kabul etsın canımmasaallahmınnakla sen ıyı tuttunuz ınsaallah bende baslıcam ama cocuklar cok yoruyor benı uyku yok sınır kupuyum.bu halde tutarsam cenemı tutamam dıye korkuyorum Canım artık ozellıkle bıraz kacamak oluyor oglen corbada vardı ama ben makarna yedım.memlekete donunce dıyet olmayacak o zaman saaak dıye gerı almak ıstemıyorum.normal beslenmem bu dıye beynıme bedenıme anlatmaya baslıcam artık.ınsaallah hepımız ıstedıgımız kıloya saglıkla ınerızsen nıye uyumadın bakıım sat kac oldu?

minnak çok tuttu ama ben henüz 6 gün tuttum 2 gün daha kaldi borcumun bitmesine, bence günler daha fazla uzamadan ba$la sende, ben ara ara tuttum öyle daha kolay oluyor üstelikte ertesi gün diyet yapmak daha kolay oluyor
evet canim ke$ke ba$tan beri saglikli beslenseydik diyete ne gerek olurduki ama nerdeee
ah ah ben geç yatmayi çok seviyorum ya hatta hobim geç yatmak vallahi üstelik erken kalkip okula gidecegim ama hiçte uykum yok yarin sinifta uyurum artik

Waaayyy bıze düşmedi öyle kaynana be
benımkı vefat etmiş, ama kayınpederım 40 kaynanaya bedel sagolsun. bende 40 geline bedelim
pazar fazla kacırma kızz....
bu duygu nerelerde yaaa
karabıber de yok

gledim arkadaşımm geldimm
ne güzel sohbet etmişsinizz zavkla okudumm
hafta sonuu misafirlerimm vardıı onlarla uğraştımmm,kızıı hasta ettimm,kendimii hasta ettimmm .Hapşurukk duruyorumm nerdeyse çığlık çığlığaa hapşuruyorumm boğazımm çok yanıyorrrr

amin canım aminn
benimm kızım da hastaa geceninn 3 ndee benii kaldırmışş anne kusacağımm diyor lavobaya zor yetiştirdimm

minnakım benmide amacım bu mart sonu 65 olmak inşallah daha da aşa olurr

selam arkadaşlar ben çıldırdım galiba acayip yiyorum malum güne yaklaşmamında sebebi olabilir napacam ben ya
cnm yaa benmide az kaldı büyük bir ihtimakl çarşamba günü hattaa dikkat etmek lazım
amin canımm çok çok geçmiş olsunnn
tebriklerrr 5 li rakamların hayırlı olsunnnn darısı bsşıma inşallahhh

amin canım aminn
benimm kızım da hastaa geceninn 3 ndee benii kaldırmışş anne kusacağımm diyor lavobaya zor yetiştirdimm

geçmiş olsunnnn canım yaa
hayırdır yaaa hastalıkk mevsimi galiba herkez hastaa hepinize tekrar geçmiş olsun rabbim şifa versinn

günaydınnnnnnn hayırlı haftalar dilerim tüm haftanız bereketli sağlıklı hayırlı geçer inşallahhhhhhhhhh

gelelim banaa cuma günü 69,7 rakamı gördüm eee daha öncede dedim bu rakamı göreyim kaçamak yapcam diyee bilinçli isteyerekk
o gün zaten fetih 1453 gittik merak edenler için yazıyorum oğluşu babasına götürdüm zaten alışveriş merkezine yakın işyeri bizde hemen oraya gittik neyse mc.donalds gittik hamburger patates ligt cola eşliğindee yedimm ama tuzsuz yemeğe o kadar alışmışım ki patates çok tuzlu geldi yarım bıraktımm
neysee sinemanın 2 . bölümünde orta boy mısır vişne suyu içtimm
sinemadan çıkıncadaa kırçiçeğine gittik ma aile kebap yedik o günün acısı çıkardımmı çıkardımm tamam bitti 65 rakamını göreseye kadar bu tarz kaçamak yok banaa ufak tefek kaçamaklar serbet o ayrı ama bu baya bi kaçamak arkadaşlarrr , neyse c.tesi pazar spora devam ettim yani haftada 7 gün yapmış oldumm c.tesi 60 dk pazar 42 dk eliptik yaptımm c.tesi masum geçti ama pazar sabah annemdeydikk börek yapmış 2 tane yedimm tatar böreği gibi 2 tane deve sucağu yedik birde beyaz ekmek yani cuma ve pazar çok kötü geçti hadi cumaq ödülümdü ama pazar ne zaamandır anne ve babamala kahvaltıyapmamam mı yoksaa benim aç gözlülüğümmü bilemedimm neysee hafta sonu bitti regl günüm yaklaştı belki bu iştah ondandır müsafir çarşamba yada perşembe geliyor inşalalhh..

evet gelelim sadetee bugünkü kilomm bu kadar zıkkımın kökünü yememe rahmen 69,5 herhalde sporun etkisi devam ediyorr herhalde bunları yapmasam 69 net görürdümm neyse sağlık olsun gözümde gönlümde doyduu ama bu bu kadarla kalmalı benim zamanım yok çünkü 9 kg vermem şartt nisanın son haftasına kadar kızlar bu arada bacaklarım harika sıkılaştııı yaşasın eliptikkkk

bugün p.tesi temizlik günüm pek buralarda olamam öğleden önce öğleden sonra olurumm ama şimdilik 9 kadar burdayım apartman uyansınn elektirk süpürgeyi öyle açam

günaydın arkadaşlarım kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum
gelelim bana acayip iştah patlamasıyla beraber 66,9 geldim
eşim bile diyor sen diyette değilmiydin diye off offf yapcak bişey yok
arkadaşlar bu aralar iş değişikliği yaşayabilirim o nedenlede pek paylaşımda bulunamayabilirim beni mazur görürseniz sevinirim

günaydın cnm geçen haftada 500 almıştın bu hafta 900 gr ettimi 1.400 gr istersen dikkat etmeye başlaaa yoksaaa ipin ucunu kaçırırsınn almak kolay vermek zorr
inş iyi bir iş bulursunnn cnmm aradaa haberdar ett emiii unutturma kendini

kızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:

4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee

Son düzenleme:

tebrikler canim!! demekki spor sende i$e yariyor, bana hiç faydasi olmadi bende ko$uyu biraktim sadece yürüyü$ yapiyorum hergün pazar hariç

bugün p.tesi temizlik günüm pek buralarda olamam öğleden önce öğleden sonra olurumm ama şimdilik 9 kadar burdayım apartman uyansınn elektirk süpürgeyi öyle açam

kolay gelsin!

sende bendensin ya

kızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:

4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee

bugÜnmü oldu? Geçmi$ olsun ya :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…