Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben çıkıyorum gideyim süpürge tutmam lazım çok iş var öğleden sonra görüşürüz inşallahhh ALLAHA emanet olunn

bıseymı kullanmaya basladın kız :))

yok kız öyle bişey değil allah korusun boğaz tutmak ve spordan başka diyet yöntemlerine karşıyım...
zaten hayatımda 6 sene evvel zayıflama hapı denemişliğim var az kalsın moron oldum..

neyse alsana günün espirisi
ankaralıya sormuşlar 3G nedir diye
demiş,
gar-gış-gıyamet....

günaydın arkadaşlarım
kilo verenlere kocaman bi tebrik konduruyorum
duygu ve erceyi merakla takip ettim bütün haftasonu duyguyu vede erceyi tebrik ediyorum
fesleğenim çok geçmiş olsun şarküteride satılan anaç tavuklardan alıp suyuna limon sık iç (anaç tavuk olacak piliç değil)
ercecim annene geçmiş olsun
ha bu arada bende de vc problemi var u hafta 65,5 geldim cuma günü 64,7 yi görmüştüm :5:

yok kız öyle bişey değil allah korusun boğaz tutmak ve spordan başka diyet yöntemlerine karşıyım...
zaten hayatımda 6 sene evvel zayıflama hapı denemişliğim var az kalsın moron oldum..

demiş,
gar-gış-gıyamet....

bak bak iğrenclıge bak :D
Sevgilin seni terketmişse rahat bırak, dönerse senindir. lahmacunsa benim böğğğhhhh

günün konusuna gelince kendi gibi olmayan insanları sevmem yalaka ve duruma göre hareket edenlerle dönekleri sevmem
bana göre bi insan neyse o olmalı bende sarı civciv gibi dobrayımdır bana göre kötüyse kötüdür

ooo illa sertmi konuşayımm yaa anlamıyorum seni ve senin gibi kişileri sen kendinden memnunmusun aynaya baktığındaa aa harika bir fiziğim var diyormusunn??? burdasın çünkü mutlu değilsin sende yaz geldimi ayyyyy kadına bak ne kadar zayıff o kadın neleryapıyor kim bilir zayıflamak için herkezin bir hassas noktası var senin tatlı benimkebap hergün eşim kebap piizzza sandaviç pide gib şeylerle geldi geçtiğimiz haftaa düşün sen benin gibi dğeilsin ben doğum yaptım hap içiyorum birde pkolyum düşünn yaa tatlımı istedi canın hep diyorum bir parça muza kakao ban yee yada burdaki arkadaşların dediğini yap ıulık süte tarçın eklee yani kusura bakma ama armut düş ağzıma düş diyorsunn böylemiydi bu söz yaa neyse sen anladınn yok öylee bak leyyanın taktiğini bende uygulucam yemi et haftalıko larak kendine gven yaa yemesen ne olur ölürmüsünn ne olursunn yaa alışsan bak bir süre sonraa bak yediğin şeyin kalorisini karşıılında ne yapman gerekliğine bak nek adar yürücen nek adar hoplucan ne kadar bisiklet bincenn haa yicenmi tatlıyee sütlü tatlı yap kendine yada al dışardan gündüz yee ama hafta biryee birşey olmazz ondan yada çikolata yee diyet çikolataalr var ama gündüz yee akşam atıştırmaktanmı hoşlanıyrsunn şunu yap nohut haşla sonra ayrı bir kaptaa biraz zeytin yağ ama 1 tatlı kaşığı içine baharet koy tatlı toz biber ne seviyorsan sonra bunları nohutta bula çok az şekerde koy ama az sonra bunu fırına ver al sana soslu çerez tv karşısında ye haa ye ama fazlada yeme yada az öne benimyaptıığm şeydem yap 3 tane badem yarım ceviz 2 kuru kayısı 3 tane yaban merisni 3 tane fındık yedim atıştırmalık yinemi yicen elma yıka koy kaseye gözünnü önnüe birşeyler istedikçe yee suyun yanından ayrılmasın biraz dikkat yok öyle 1 günde 10 kg vermek olsa ben alırdımmm

Duygucum katılıyorum sana bu tarz agır eleştirileri hepimiz bazen hakediyoruz...Ben kendi adıma söylüyorum ben düzensiz beslenmekle aynı yerimde sayıyorum 2.ayda 10 kilo veren ben şuraya bak 2 ay oldu aynı kilodayım....:43:Birazdan arıyorum dr c.tesi kesinlikle gidiyorum fırça yiyeyim biraz...

Son düzenleme:
minnak senin yaptığın bu espriye kim inanır

kadir inanır (al sana Başka böööğğğ)

ayhhh valla delı oluorum oyle seylere
bizim matematik hocası vardı sevmezdim hiç. kadının 2-3 sene boyunca agzından bence tek dogru laf cıktı. "espri zekanın zekatıdır" kesınlıkle dogru yani... ınsanın zekası esprilerle dogru orantılı bence. adama bak yaa dönerse senın lahmacunsa benım demıs. ıyhhh :D IQ fakiri :D

ayhhh valla delı oluorum oyle seylere
bizim matematik hocası vardı sevmezdim hiç. kadının 2-3 sene boyunca agzından bence tek dogru laf cıktı. "espri zekanın zekatıdır" kesınlıkle dogru yani... ınsanın zekası esprilerle dogru orantılı bence. adama bak yaa dönerse senın lahmacunsa benım demıs. ıyhhh :D IQ fakiri :D

iyi espiriler ozaman size....

kızlar ben çıkıyorum gideyim süpürge tutmam lazım çok iş var öğleden sonra görüşürüz inşallahhh ALLAHA emanet olunn

kesin biseyler yapiyosun sen ,banada yaz özelden yapilacak biseyse bende yapiyim:1:

Banada banada bende isteremmmmm

demiş,
gar-gış-gıyamet....

:52::52::52: sabah sabah hayranım sizeeeeee
günaydın arkadaşlarım
kilo verenlere kocaman bi tebrik konduruyorum
duygu ve erceyi merakla takip ettim bütün haftasonu duyguyu vede erceyi tebrik ediyorum
fesleğenim çok geçmiş olsun şarküteride satılan anaç tavuklardan alıp suyuna limon sık iç (anaç tavuk olacak piliç değil)
ercecim annene geçmiş olsun
ha bu arada bende de vc problemi var u hafta 65,5 geldim cuma günü 64,7 yi görmüştüm :5:

Hoşgeldin canım....Arkadaşların toplu derdi bu canım wcccccccc toplucana çözüm bulmak şart....Potim geçenelrde sinamekiden bahsetmişti..Feslide ballı ılık su demişti bilgine.

bak bak iğrenclıge bak :D
Sevgilin seni terketmişse rahat bırak, dönerse senindir. lahmacunsa benim böğğğhhhh

Aklın fikrim bogazda yahuı espiri yaparkene bileeeeee süpersinnnnnnnnnnnnn:1::1:

günün konusuna gelince kendi gibi olmayan insanları sevmem yalaka ve duruma göre hareket edenlerle dönekleri sevmem
bana göre bi insan neyse o olmalı bende sarı civciv gibi dobrayımdır bana göre kötüyse kötüdür

minnak senin yaptığın bu espriye kim inanır

kadir inanır (al sana Başka böööğğğ)

:9::9::9::9: Çoğu susanlar sinsilikten susarlar eminim....Aaa birde huyu geregi hep surat asanlar varya onları unutmamak laızm..Çevremde fazlaca var malesef.....Tavır koysam suçlu ben oluyorum neymiş huyları öyleymiş her insan farklıdır diyorlar.
Ben yapım geregi güler yüzlü insancılımdır...O yüzden suratsızlara tahammulum yok..

güzellllllllllllllllllllll
ben çok seçiciyimm gözlemlerim sonrak arar veririmm ama bu konuda çok akıllıyımm hani derler ya insan sarrafıyım az ama öz olsun diyenlerdenimm
ne güzel ya ben o konuda çok yanıldım. dost kazığını çok tatmışlığım var bu yaşımda.

dün aksam üstü lahana kürü yaptim detoks icin,lahana salatasi yaptim robotta ince bi sekilde kiydim,biraz zeytin yagi ve biraz limon azicikta kurtulmus dereotuyla harika bi salata oldu,bizim burda cok meshur bi salata bu,almanlar cok yer bu lahana salatasini,hazirlari bile satiliyo kutulurda ama onlarin icinde sekerde var,ben kendim evde yapiyorum,gercekten baya bi wc ye gidip geldim,aslinda bes gunde bes kilo dietini yapicaktim ama yukarda bi arkadas yazmis ,gözüm korktu:18:ben simdi gidiyim bi spor yapayim kizimla birlikte:8:sonra görüsürüz

ya canım bak sakın. önermiyorum kesinlikle. geri aldığın kiloları gördükçe, bu diyetleri insanı ileri değil geriye götürüuyor.

ooo illa sertmi konuşayımm yaa anlamıyorum seni ve senin gibi kişileri sen kendinden memnunmusun aynaya baktığındaa aa harika bir fiziğim var diyormusunn??? burdasın çünkü mutlu değilsin sende yaz geldimi ayyyyy kadına bak ne kadar zayıff o kadın neleryapıyor kim bilir zayıflamak için herkezin bir hassas noktası var senin tatlı benimkebap hergün eşim kebap piizzza sandaviç pide gib şeylerle geldi geçtiğimiz haftaa düşün sen benin gibi dğeilsin ben doğum yaptım hap içiyorum birde pkolyum düşünn yaa tatlımı istedi canın hep diyorum bir parça muza kakao ban yee yada burdaki arkadaşların dediğini yap ıulık süte tarçın eklee yani kusura bakma ama armut düş ağzıma düş diyorsunn böylemiydi bu söz yaa neyse sen anladınn yok öylee bak leyyanın taktiğini bende uygulucam yemi et haftalıko larak kendine gven yaa yemesen ne olur ölürmüsünn ne olursunn yaa alışsan bak bir süre sonraa bak yediğin şeyin kalorisini karşıılında ne yapman gerekliğine bak nek adar yürücen nek adar hoplucan ne kadar bisiklet bincenn haa yicenmi tatlıyee sütlü tatlı yap kendine yada al dışardan gündüz yee ama hafta biryee birşey olmazz ondan yada çikolata yee diyet çikolataalr var ama gündüz yee akşam atıştırmaktanmı hoşlanıyrsunn şunu yap nohut haşla sonra ayrı bir kaptaa biraz zeytin yağ ama 1 tatlı kaşığı içine baharet koy tatlı toz biber ne seviyorsan sonra bunları nohutta bula çok az şekerde koy ama az sonra bunu fırına ver al sana soslu çerez tv karşısında ye haa ye ama fazlada yeme yada az öne benimyaptıığm şeydem yap 3 tane badem yarım ceviz 2 kuru kayısı 3 tane yaban merisni 3 tane fındık yedim atıştırmalık yinemi yicen elma yıka koy kaseye gözünnü önnüe birşeyler istedikçe yee suyun yanından ayrılmasın biraz dikkat yok öyle 1 günde 10 kg vermek olsa ben alırdımmm

ahh ahh. o kadar haklısın ki. ben de sana katılıyorum kesinlikle. ama işte öyle yürümüyor benim için. mesela sana katılıyorum şu an, karar veriyorum sağlıklı beslenicem diyorum. ilk 3 gün 5 gün 1q hafta belki 1 ay düzgün gidiyor bu. sonra devamı gelmiyor işte. forumda da var yeme bozuklukları diye bi topic. orayı okudum da aynı benim yaşadıklarımı anlatmışlar. bundan kurtulmak zor. psikolojik bi yardım almadan da kurtulabileceğimi sanmıyorum.

günaydın hanımlar haftanız bereketli hayırlı geçsin inşallah
kızlar ben sıkı yönetimdeyim nelerle mücade ettim görsenizz abartmıyorum geçtiğimiz hafta hergün dışardan yemek getirdi eşim bir gün pide bir gün adana bir gün pizza( o gün hasta odluuğm içim yedim) bir gün kömürde sandaviç oyyyy nelerle mücadele ettim neler c.tesi günü tek başıma dışarı çıktım, aktarcılara gittim beyaz kil doğal gül suyu aldım daha başka şeylerde neyse başka bir yerde kuru yemiş aldım fındık ve badem evde cevizde var ,kuru kayısı yaban mersini kuru siyah çekirdeli üzüm ,hurma aldım bunları hep ara öğün için aldımm marketten bitki çayı ligt süt ligt peynir aldım yani anlayacağınızz olayı fazlasıyla ciddiyetindeyim bu güne kadar dikkat edip spor yapmama rahmen kaçamaklarım fazlasıyla oldu ama bundan sonra bunlara gerek kalmıcak 5 marttayız kendi adıma zaman az kaldı

evet günün olayına gelelim ben kendi adımaa mutluyum kazanayım yada kaybedeyim bu yola çıktığımda kendime hedef koymuştum ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorum kaçamaklarıma ragmen geçen hafta 69,5 dum ve regliydim yani ister istemez ödem vardı üstümde bugünkü kilom resimli hatta 2 resim var birinde parmaklarımda çıkmış ama onu yollamıcam isterseniz yollarımdaa isterseniz istediğiniz renk çorapda giyer tartılırımm sorun değil kendime güveniyorumm kiloama gelin ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 360459

kendime adıma başarı kazansamda kaybetsemdee bu benim için başarı ben pko hastasıyım ve bu hastalıkta olanları bilirki kilo vermek benim için sandığınız kadar kolay değil buna rahmen başarı benimkisi şunu tekrar belirtmeliyimki ilkkez bu hafta zorlandım her gün sevdiğim tüm yemekler vardı ve 1 gün hasta olduğum için yedimde ben kendimi kutluyorum kazansamda kaybetsemde:nazar::nazar:

daha öncede söyledim aramızda 200 gr vardı bunu görmezlikten gelcez önemli olan kaç kg verdiğimiz ben 1.700 gr verdim

supersin yaaaa

buda benım resımlı belgem kızlar (ayaklarımda cıkmısss:1::1:) regl olmam artı kabızlıgım tartıyı gorunce sok oldum bugun yıne wc ye cıkamadım eger gun ıcınde cıkamazsam yarın sabahta cıkamazsam eczaneye gıdıp fıtıl tarzı bırseyler almayı dusunuyorum tahmınım 10 gun falan oldu yedıklerım kaldı içimde cok zor durumdayım kızlarrrr:ssz::ssz::ssz:kestane sekerım cezamaa her turlu razyım canım senı beklıyorum gelde cezamı kess sekerımmm

duygucum senıde tebrık ederim canım kısss senın ayaklar gozukmuyor ama benımkılerım masallahı varrr:9::9:ilk belge resmının verdıgı acemılıkkkk

bencede artik gitmen lazimmmm

kızlar günün konusu vakit bulursanızz cvp yazın nasıl insanlardan hoşlanmazsınızzz?????
cevap verıyorum patavatsız insanları sevmiyorummm ne konuştuğunu bilmeyen düşünmeden konuşan insanları sevmiyorummm....

bende kendini üstün gören kendini çok öven çok fazla konu$an insanlardan nefret edeirm

kızlar çok fenayım yaa ben hiç böyle hastalanmazdım şimdi kafamı bile tutamıyorum grip bi yandan boğaz ağrısı bi yandan kızıma geçmesinden korkuyorum gelip gelip öpüyor beni öpüyümde geçsin diye :) neyse hayırlısı bakalım kilo bildirimi yapmaya gelmiştim gidiyorum ben görüşmek üzere

geçmi$ olsun canim

günaydınnnnn
duygucum bilgisayara resim atmayı beceremedim akşam kızıma sölerim o halleder basküldeki rakamın resmini çektim ama nasılsa sen kazanmışsındır benim hiçumudum yok
neyse sabbah tartıldım veee 68 900 malesef ancak 800 gram verebilmişim

buda çok guzel bence

ayyy canım benim yaaa vallahi başka topiğe göndermiceni biliyordum
duyguyu çokkkk seviyorum
duyguyu çok seviyorum
duyguyu çok seviyorum
duyguyu çok seviyorum
ilkokul çocuklarının defteri gibi oldu dimi :1::1::1:
maşallah canım süper kilo vermişsin ben niye çok azcık vermişimki iki gün sonra regl olcam ondan mı acaba bide kabızlık ammaaaaaaaan neyse önümüzdeki maçlara bakarız bizde
seninle rakip olmak çok zevkliydi :38:

oy oy guzel bir ceza!!!

günaydın hanımlar :16:

66.2 kiloyum maalesef :14: isveçle 63 e kadar düşmüştüm ama geri aldım birkaç gün içinde. yani anladım ki şok diyet filan bunlar gerçekten de doğru değil. önemli olan sağlıklı beslenme.

bir de 2 seneyi aşkındır mücadele ettiğim yeme krizlerimi tetikledi bu diyet. çok pişman oldum keşke hiç başlamasaydım. bu hafta içi de psikiyatra gidicem. artık zamanı geldide geçiyor bile.

başta duygu olmak üzere kilo verenlerin hepsini gönülden tebrik ederim. umarım bu hafta daha bereketli geçer hepimiz için. :54:

aaa demekki giden kilo degilmi$, canim benide haberdar et psikiatr ne dicek ok merak ediyorum

haklısın canım daha dikkatli olucam bundan sonra :14:

ama tatlıdan uzak durmak benim için o kadar zor ki. tatlı hayat demek benim için.

aynen canim benim içinde tatli nefes demek su demek, seni birtek ben anlarim :43:

aaa demekki giden kilo degilmi$, canim benide haberdar et psikiatr ne dicek ok merak ediyorum

aynen canim benim içinde tatli nefes demek su demek, seni birtek ben anlarim :43:

evet canım suymuş giden :43: ama dersimi aldım valla. yok öyle şok diyetler artık.
merak etme tatlım, gidince yazıcam hem burda hem de diğer topicte. başka insanlar da yararlanmış olur.

canim farkettinmi pêrsephonecik ayni benim gibi? bizi kimse anlayamaz, bizimki artik bir hastalik olmu$ resmen bagimlilik, vallahide billahide ne kadar motive olsam, neredeyse her$eyimi feda ederim diyetin ortasinda bir liokma $ekerli $ey yemek için, ne bileyim $eker bagimlisi olan anlamaz "yemem o kadar" diyemiyor insan çünkü bu tatliyi arzuluyor insan, ben kendi adima söyliyeyim 1 veya 2 gün $ekerli bir $ey yemeyince resmen evin içi kek, baklava kurabiye nutella kokuyor gibi geliyor bana hatta kapiyi açip kokluyorum kom$umu yapmi$ diye ama yok sadece bana öyle gelmi$!!

yemin ederimki ben sigaraya ba$lamayi ciddi ciddi dü$ünüyorum sadece $ekerden uzakla$mak için, $eker arzusu benden daha güçlü, evet di$arda gördügüm incecik kizlari hep kiskaniyorum ama bu beni her ne kadar motive etsede, $ekerden vazgeçemiyorum, hayatimda bana zevk veren tek $ey o

benim bir psikolog yardimi almam lazim galiba

Back