Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Banada banada bende isteremmmmm

:52::52::52: sabah sabah hayranım sizeeeeee

Hoşgeldin canım....Arkadaşların toplu derdi bu canım wcccccccc toplucana çözüm bulmak şart....Potim geçenelrde sinamekiden bahsetmişti..Feslide ballı ılık su demişti bilgine.

Aklın fikrim bogazda yahuı espiri yaparkene bileeeeee süpersinnnnnnnnnnnnn:1::1:

:9::9::9::9: Çoğu susanlar sinsilikten susarlar eminim....Aaa birde huyu geregi hep surat asanlar varya onları unutmamak laızm..Çevremde fazlaca var malesef.....Tavır koysam suçlu ben oluyorum neymiş huyları öyleymiş her insan farklıdır diyorlar.
Ben yapım geregi güler yüzlü insancılımdır...O yüzden suratsızlara tahammulum yok..

ayyy civcivim hıc o acıdan bakmamıstım :D Allah ıyılıgını versın:9:
bende cok guleryuzluyumdur, suratsız tiplere uyuz olurum. he ilk tanıstıgım ınsana da sureklı sırıtmam ama. ciddiyimdir. mesafelıyımdır.

bende kilo bildirimi yapayim, dün ak$ama dogru adet oldugum için düne göre bugün +500 çikiyorum
geçen hafta 68.2
bu hafta 68.00

yani 3 hafta öncesine kadar çok kilo aldigim ortada...

he anladı bı arkadasımız daha cok sukur.
yavru ceylanım sabah duzguncene kahvaltını et. cokokrem recel falan yeme tabı :D
yumurta, peynır, zeytın, 1-2 dilim ekmek, yeşillik domates ooohhhh gör bak ne kadar tok olucaksın. yanında bı de sut ıcersen missss
öğlen de guzelce corbanı ıc, yemegını ye. ogle ve aksam arası bı kere ara ögün yap, ister galeta ye, ister kuru meyve(2-3 tane) ıstersen fındık fıstık(1 cay bardagı kadar)
aksama da hafif gecır. corba salata sebze ye. bak nasıl kılo verıosun.
ayol cocuk dogurmadın bısey yapmadın. benım gıbı gıcık bır sezaryen göbegın de yok.
sporunuda yap. ohhh mis

tartıyı kocanın kafasına gecıreydın. bak bakıyım vermısmıyım vermemısmıyım dıye. hıhhhh Allahım bende 59 u gorebılcekmıyım yaaa ahhh

ben benımkını alır gelırım, o dikilide veya konak yakınlarında bı yerde evlerı var adını hatırlamıorum yerın ordakı evlerınde kalır :D
gulceyı de bırakırım ona :ssz: aaa babası degılmı canım baksın bıraz :D

gözüne soktum zaten tartıyı bağır çağır bbaaaaaakkkk kaç kiloyum diye bu arada dün eski arkadaşları gördüm süzülmüşsün dediler bayıldımm yeni bir ay başladı benim için bakalım bu ay da ne kadar vereceğim 4 versem öpüp başıma koyacağım

ya günün konusuna cevap vereyim insanların yüzüne gülüp arkasından konuşanlar bir de bilmiyorum sizin karşınıza çıktı mı iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadığınız insanlar vardır onlardan nefret ediyorum neysen o olacaksın ya iyi ya kötü:12:

günaydın hanımlar haftanız bereketli hayırlı geçsin inşallah
kızlar ben sıkı yönetimdeyim nelerle mücade ettim görsenizz abartmıyorum geçtiğimiz hafta hergün dışardan yemek getirdi eşim bir gün pide bir gün adana bir gün pizza( o gün hasta odluuğm içim yedim) bir gün kömürde sandaviç oyyyy nelerle mücadele ettim neler c.tesi günü tek başıma dışarı çıktım, aktarcılara gittim beyaz kil doğal gül suyu aldım daha başka şeylerde neyse başka bir yerde kuru yemiş aldım fındık ve badem evde cevizde var ,kuru kayısı yaban mersini kuru siyah çekirdeli üzüm ,hurma aldım bunları hep ara öğün için aldımm marketten bitki çayı ligt süt ligt peynir aldım yani anlayacağınızz olayı fazlasıyla ciddiyetindeyim bu güne kadar dikkat edip spor yapmama rahmen kaçamaklarım fazlasıyla oldu ama bundan sonra bunlara gerek kalmıcak 5 marttayız kendi adıma zaman az kaldı

evet günün olayına gelelim ben kendi adımaa mutluyum kazanayım yada kaybedeyim bu yola çıktığımda kendime hedef koymuştum ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorum kaçamaklarıma ragmen geçen hafta 69,5 dum ve regliydim yani ister istemez ödem vardı üstümde bugünkü kilom resimli hatta 2 resim var birinde parmaklarımda çıkmış ama onu yollamıcam isterseniz yollarımdaa isterseniz istediğiniz renk çorapda giyer tartılırımm sorun değil kendime güveniyorumm kiloama gelin ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 360459

kendime adıma başarı kazansamda kaybetsemdee bu benim için başarı ben pko hastasıyım ve bu hastalıkta olanları bilirki kilo vermek benim için sandığınız kadar kolay değil buna rahmen başarı benimkisi şunu tekrar belirtmeliyimki ilkkez bu hafta zorlandım her gün sevdiğim tüm yemekler vardı ve 1 gün hasta olduğum için yedimde ben kendimi kutluyorum kazansamda kaybetsemde:nazar::nazar:

daha öncede söyledim aramızda 200 gr vardı bunu görmezlikten gelcez önemli olan kaç kg verdiğimiz ben 1.700 gr verdim

maşallah tebrik ediyorum seni canım şişkinlikte gitse 1.700 çok çok iyi

buda benım resımlı belgem kızlar (ayaklarımda cıkmısss:1::1:) regl olmam artı kabızlıgım tartıyı gorunce sok oldum bugun yıne wc ye cıkamadım eger gun ıcınde cıkamazsam yarın sabahta cıkamazsam eczaneye gıdıp fıtıl tarzı bırseyler almayı dusunuyorum tahmınım 10 gun falan oldu yedıklerım kaldı içimde cok zor durumdayım kızlarrrr:ssz::ssz::ssz:kestane sekerım cezamaa her turlu razyım canım senı beklıyorum gelde cezamı kess sekerımmm

duygucum senıde tebrık ederim canım kısss senın ayaklar gozukmuyor ama benımkılerım masallahı varrr:9::9:ilk belge resmının verdıgı acemılıkkkk

ayy canım kıyamam 10 gün allah korusun o ne ya :70:
ballı sıcak su kabızlıga iyi gelir canım ama senin gibi çok aşırı kabızlığa fayda edermi bilmem:26:
aklınızda olsun kızlar ballı sıcak su kabızlığa(sıcak su balın bazı faydalarını öldürüyormuş ama bunda ben sıcak olarak kullanıyorum)
ballı su(soğuk normal) ishale iyi gelir:7:

gamzecim benim tartı dijital değil ayrıca hiç resim koymadım onun için çekmedim:34:
79 geldim sabah ben sen kazanmışsındır diye düşünüyordum sevindim kazandığıma:52::69:

canım sende:47: topiğimize iddayı kaybettim yaz canım kocaman kabulmü:12:

saol cnm kuru kayısım yok bırazdan cıkıp alıcam ekmegımde bıtmıs onuda alıcam kahvaltı yapmadım daha neler denemedım zeytın yagı ıc dedıler ıcersem mıdem bulanır dıye dun yesıllık dogradım zeytın yagı gezdırıp yedım yesıllıkte lıff ya bekı faydası olur dıye yok kuru hurma yeyıyp ustune ballı ılık su ıctım yokk partakal yedım ac karnına ıhhh buda olmadı cok fenayım karnım mıdem tas gıbı olduu
allhım nasılda herseyı bellı bı duzunde yaratmıs bırkez daha anladım vucudunda bıle bır yer bozulsa ınsan nasıl ezıyet cekıyorrr

devamlı kepek ekmek mi yiyosun canım ondan olabilir mi

allah şifa versin canım

kızlar günün konusu vakit bulursanızz cvp yazın nasıl insanlardan hoşlanmazsınızzz?????
cevap verıyorum patavatsız insanları sevmiyorummm ne konuştuğunu bilmeyen düşünmeden konuşan insanları sevmiyorummm....

ben de herşeyi üstüne alınan bir gün iyi ertesi gün surat asan insanlardan hiç hoşlanmıyorum
ama ne yazıık ki etrafım da bir kaç tane görüşmek zorunda olduklarım var:63:

ayrıca kalp kırmaktan kormayan insanları sevmiyorum.:19:

ya günün konusuna cevap vereyim insanların yüzüne gülüp arkasından konuşanlar bir de bilmiyorum sizin karşınıza çıktı mı iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadığınız insanlar vardır onlardan nefret ediyorum neysen o olacaksın ya iyi ya kötü:12:

haklısın canım ne düşündüğünü anlayamazsın o insanların suratına güler ama kızmıştır çok zor böyle insanla geçinmesiii:20:

kızlar günün konusu vakit bulursanızz cvp yazın nasıl insanlardan hoşlanmazsınızzz?????
cevap verıyorum patavatsız insanları sevmiyorummm ne konuştuğunu bilmeyen düşünmeden konuşan insanları sevmiyorummm....
ben iki yuzlu arkadam laf soyleyenler esınır oluyorum dedikodumu yapanlara olmayan seylerı olmus gıbı anlatanlara sınır oluyorum birde patavatsızları sevmıyorum kendı esprı sakayaparken seslerı cıkmayan ama sen saksına bırsey soylesen ustune alınıppta ertesı gun surat edenler ahh ahh yokmu onlarrrr cok kızıyorummm
ayy canım kıyamam 10 gün allah korusun o ne ya :70:
ballı sıcak su kabızlıga iyi gelir canım ama senin gibi çok aşırı kabızlığa fayda edermi bilmem:26:
aklınızda olsun kızlar ballı sıcak su kabızlığa(sıcak su balın bazı faydalarını öldürüyormuş ama bunda ben sıcak olarak kullanıyorum)
ballı su(soğuk normal) ishale iyi gelir:7:

gamzecim benim tartı dijital değil ayrıca hiç resim koymadım onun için çekmedim:34:
79 geldim sabah ben sen kazanmışsındır diye düşünüyordum sevindim kazandığıma:52::69:

canım sende:47: topiğimize iddayı kaybettim yaz canım kocaman kabulmü:12:
:nazar:rakıbemı en içten sekılde tebrık ediyorum harıkasın kestanesekerım guzel rakıbımmmm hakkıyla kazandın 78 i gorerek tekrar tebrık ediyorum darsı haftaya basıma dıyorummmmmmmmm senıde kocaman öpüyorummm:54::54::54:resım cekmen sart değil canım soz senettır ben kendı durumumun vahımlıgını ortaya koymak ıcın cektım cnm
devamlı kepek ekmek mi yiyosun canım olabilir mi
yok canım tambugdayy cavdar değişik yiyorum bı hafta bırını alıyorum bıtınce otekını alıyorum normaldede hergun duzenlı wc ye cıkan bırı değilim bırgun cıkarsam ertesı gun cıkmama ama hıc boyle olmamaıstım sabah gun kurusu kayısı aldımm 2 tane yedım suda ıctım bakalım ne olcak arada yıyıcem uzerınede cay ıcmeyı dusunuyorummm ınş. faydası olurr
allah şifa versin canım

Son düzenleme:
iddayıııı kaybettimmmmmmmmm kızlarrr
bu haftaki kazanan güzel rakibem kestane şekerim tekrar tebrik ediyorum canımiçi
[sıze=3][/sıze]

Son düzenleme:
iddayıııııııııııııııııııııııııııııııııı kayebttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
ben iki yuzlu evıme guler yuzle egelıpte arkadam laf soyleyenler sınır oluyorum dedikodumu yapanlara olmayan seylerı olmus gıbı anlatanlara sınır oluyorum birde patavatsızları sevmıyorum kendı esprı sakayaparken seslerı cıkmayan ama sen saksına bırsey soylesen ustune alınıppta ertesı gun surat edenler ahh ahh yokmu onlarrrr cok kızıyorummm

:nazar:rakıbemı en içten sekılde tebrık ediyorum harıkasın kestanesekerım guzel rakıbımmmm hakkıyla kazandın 78 i gorerek tekrar tebrık ediyorum darsı haftaya basıma dıyorummmmmmmmm senıde kocaman öpüyorummm:54::54::54:resım cekmen sart değil canım soz senettır ben kendı durumumun vahımlıgını ortaya koymak ıcın cektım cnm

sağolasın canım ama 600 gr verdim 79 oldum geçen hafta 79.6 dı
ben de seni öpüyorum tatlım sen düzel bir kaç güne normal rakamlara inersin şekerim

bu haftaki kazanan güzel rakibem kestane şekerim tekrar tebrik ediyorum canımiçi
[sıze=3][/sıze]

:16::54::54:

sağolasın canım ama 600 gr verdim 79 oldum geçen hafta 79.6 dı
ben de seni öpüyorum tatlım sen düzel bir kaç güne normal rakamlara inersin şekerim

:16::54::54:

saol canım benım inş. bakk allah söylettı demekkı haftaya 78 i goruzeksın eyvah yandım ben 1 kiloyu garantııledın sennn cok calısmam lazım cokkkk:52::54::54:

ayyy civcivim hıc o acıdan bakmamıstım :D Allah ıyılıgını versın:9:
bende cok guleryuzluyumdur, suratsız tiplere uyuz olurum. he ilk tanıstıgım ınsana da sureklı sırıtmam ama. ciddiyimdir. mesafelıyımdır.

Tam alıntı yaptım tek tek sayfa gümledi sinir oldum kapadım neti...Şimdi gerigeldim ay çalışamıyorum aklım burda..Bu arada dr aradım yarın akşam üstü gidiyorum....Hadi ordan minnağım bilinçli espiriler yapıyorsun aklın yemeklerde bizleride yoldan çıkartmaya çalışıyorsun seni gidi
:1: Suratsız tiplere sinir olurum baş köşede 5 karış suratla otururlar ya bende üzerime alınırım yok sana değil onun yapısı öyle derler ayar olurum...Çekemem:50:

ben iki yuzlu evıme guler yuzle egelıpte arkadam laf soyleyenler sınır oluyorum dedikodumu yapanlara olmayan seylerı olmus gıbı anlatanlara sınır oluyorum birde patavatsızları sevmıyorum kendı esprı sakayaparken seslerı cıkmayan ama sen saksına bırsey soylesen ustune alınıppta ertesı gun surat edenler ahh ahh yokmu onlarrrr cok kızıyorummm

gamzem sende epey dertliymişsin pis dedkikoducu suratsızlarda :)))

[sıze=3][/sıze]

Kestane şekeri tebrik ediyoprum seni:nazar:
Gamzem senin şuanki TEK derdin kabızlık benim bir ark.dr kontrolunde kılo veriyordu kabızlık için dr hap vermişti karın agrısı yaşıyordu kadıncagız....Sende eczaneye bir sorsan ya canım...Aslında Duhalac faydalı ama dr sormadan bişey alma...

Son düzenleme:
canim farkettinmi pêrsephonecik ayni benim gibi? bizi kimse anlayamaz, bizimki artik bir hastalik olmu$ resmen bagimlilik, vallahide billahide ne kadar motive olsam, neredeyse her$eyimi feda ederim diyetin ortasinda bir liokma $ekerli $ey yemek için, ne bileyim $eker bagimlisi olan anlamaz "yemem o kadar" diyemiyor insan çünkü bu tatliyi arzuluyor insan, ben kendi adima söyliyeyim 1 veya 2 gün $ekerli bir $ey yemeyince resmen evin içi kek, baklava kurabiye nutella kokuyor gibi geliyor bana hatta kapiyi açip kokluyorum kom$umu yapmi$ diye ama yok sadece bana öyle gelmi$!!

yemin ederimki ben sigaraya ba$lamayi ciddi ciddi dü$ünüyorum sadece $ekerden uzakla$mak için, $eker arzusu benden daha güçlü, evet di$arda gördügüm incecik kizlari hep kiskaniyorum ama bu beni her ne kadar motive etsede, $ekerden vazgeçemiyorum, hayatimda bana zevk veren tek $ey o

benim bir psikolog yardimi almam lazim galiba

canım benim ya merak etme kurtulacağız bu sorundan. benim haftaya salı boş günüm sadece. onun dışında okulum var gidemem o yüzden. salı günü doktorla konuştuğumuz her şeyi anlatırım sana. konuşuruz. beraber bu sorunun üstesinden geliriz.

hatta facebook kullanıyorsan ekleyelim birbirimizi. tabii herkes için geçerli bu. eklemek isteyen olursa özel mesajla gönderirim linkini

Back
X