- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.301
kıyamam sana yardıma gelelim mi ? El birliği ile bitiriz ama yakın değiliz ki??Epey spor yaptın bugün
Ooo potim maşallah kolay gelsin.....Ooo bugün bayaga spor olur sana hızlandırılmış halde..Ben kızıma biri bakmadan işe dalamıyorum.......Annem geliyor kıza bakıyor ben işimi yapıyorum....Yoksa peşimde geziyor emekliyerek sulara dalıyor yada olmadık yerde yakalıyorum.
kıyamam sana potimmm yaa ışınla beni yanınaa yada sen gel bi kahvede senle içerim sorun değil
kızlar ozur dılerım kılo bıldırımı yapmayı unttum 65.5 kıloyum kızlar
nasılsınız
bıde ben bıldırım yapsam sadece p. Tesılerı olurmu duygucum..
Cocuklardan gıremıyorum gırıncede gruba yazmak zorundayım yetısemıyorum yok dersen cıkarım ıstersenız ..
anam dur yaznı tam okumamışım annene geçmiş olsun tatlım bilgilendi sonraaa , işini bitir gel konuşalım tamam mıı cnını sıkmaa yaa
hayırrrr bırakırmıyım hiç hergün menü yazcam yine sohbete gelcem aynı devam sadece cısss lar biraz fazla olabilirbırakıyonmu biziii
iyide firma ev vermiyormu geçicide olsaaa yazık yaa adam evinden eşinden uzak sizde gitsenizz olmazmı şimdiden allah kavuştursun diyim brii
günaydın arkadaşlarım
kilo verenlere kocaman bi tebrik konduruyorum
duygu ve erceyi merakla takip ettim bütün haftasonu duyguyu vede erceyi tebrik ediyorum
fesleğenim çok geçmiş olsun şarküteride satılan anaç tavuklardan alıp suyuna limon sık iç (anaç tavuk olacak piliç değil)
ercecim annene geçmiş olsun
ha bu arada bende de vc problemi var u hafta 65,5 geldim cuma günü 64,7 yi görmüştüm
canim farkettinmi pêrsephonecik ayni benim gibi? bizi kimse anlayamaz, bizimki artik bir hastalik olmu$ resmen bagimlilik, vallahide billahide ne kadar motive olsam, neredeyse her$eyimi feda ederim diyetin ortasinda bir liokma $ekerli $ey yemek için, ne bileyim $eker bagimlisi olan anlamaz "yemem o kadar" diyemiyor insan çünkü bu tatliyi arzuluyor insan, ben kendi adima söyliyeyim 1 veya 2 gün $ekerli bir $ey yemeyince resmen evin içi kek, baklava kurabiye nutella kokuyor gibi geliyor bana hatta kapiyi açip kokluyorum kom$umu yapmi$ diye ama yok sadece bana öyle gelmi$!!
yemin ederimki ben sigaraya ba$lamayi ciddi ciddi dü$ünüyorum sadece $ekerden uzakla$mak için, $eker arzusu benden daha güçlü, evet di$arda gördügüm incecik kizlari hep kiskaniyorum ama bu beni her ne kadar motive etsede, $ekerden vazgeçemiyorum, hayatimda bana zevk veren tek $ey o
benim bir psikolog yardimi almam lazim galiba
çooooookkk mutluyum kızlar
bugün annemi doktora götürmüştüm sabahta moralim çok bozuktu biraz vitrin bakalım anne eve hemen gitmeyelim gezelim dedim
şans eseri bi mağazaya girdim sezonda 100 liraya satılan elbiseler 39 liraya düşmüş ama beden kalmamış bir model de 38 kalmış birinde 40 tezgahtar abla bu elbise sana olur dedi giydim ve şoook oldum ben 38 bedene sığdım allahım kaç yıl vardır hatırlamıyorum valla o bedene girdiğim ama bir iki kilo daha versem süper olcak
bir ara benim kızçeye rica edem de sizlere fikrinizi sorayım
ayrıca 3 dilim pizzamı da yedim ohhh dünya varmış çok şükür rabbime nasıl canım çektiyse
çooooookkk mutluyum kızlar
bugün annemi doktora götürmüştüm sabahta moralim çok bozuktu biraz vitrin bakalım anne eve hemen gitmeyelim gezelim dedim
şans eseri bi mağazaya girdim sezonda 100 liraya satılan elbiseler 39 liraya düşmüş ama beden kalmamış bir model de 38 kalmış birinde 40 tezgahtar abla bu elbise sana olur dedi giydim ve şoook oldum ben 38 bedene sığdım allahım kaç yıl vardır hatırlamıyorum valla o bedene girdiğim ama bir iki kilo daha versem süper olcak
bir ara benim kızçeye rica edem de sizlere fikrinizi sorayım
ayrıca 3 dilim pizzamı da yedim ohhh dünya varmış çok şükür rabbime nasıl canım çektiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?