Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

allah beterinden esirgesin hemen bi sadaka ver hatta benden bir tavsiye bi sadaka kutusu yapın kötü bir rüya gördüğünüzde başınızdan bir sıkıntı geçtiğinde bir hastalık atlattığınızda rabbim senin rızan için sıkıntımdan kurtar diip içine 50 kuruş bir lira elinizde ne varsa atın ay sonundada bir fakire verin

had iyaaaaaaaaaa ayy çok dikkat etmek lazımmm allah korusunnn bende geçen günn oğlum hastaa burunlar tıkalı muZ yediriyommm averelliğim tuttu tv degözüm büyük ısırmış tıkandı çocukk hemen ters çevirdim sırtına vurdum çıkardııı kıyamam bir daha hep kendim bölüyorum yada ısırırken dikkat ediyorumm neyse çok geçmiş olsunnn allah göstermesin bir daha

:))))) yaaa içimden geldimi yiyorum daaa içimden gelmiyorrr işte
cnm eşime hergün diyorum bak ne istersen yapaım diyee oda istemiyor ama bizim mayısda düğün varya ablası evlencek ona ev bakıyorlar öğle arasında ve akşam eniştesi zorla yediriyor onunda bensiz geçmiyor boğazındann banada getiriyorr resmen eniştesi zorluyor bizimkisi az sipari şediyor eniştesi 2 katı sip verdiriyor enişte biraz kilolu daa birazz dedim eşime kendin ye ama bana getirme kuzeye getirxceksende kendine biraz fazla söyle yediğinin ye yemediğini paket ettir kuzeye getirr dedimm sağ olsun görümcemde rejimde olduğumu biliyorr yolluyor cipsleri börekleriii o kadar diyorum hoşbeş yollama diye gittmiş cçtesi hoşbeş yollamış dolapta duruyorr ama yüz vermiyorummm durum bu difrizdee yazdan taze fasulyeler barbunyalar hepsi yatıyorrr yüzüne bakmıyozzz bana diyor bende zayıflıcamm diye gerçi oda baya kilo verdiii durum bu

Son düzenleme:
kızımın canı pasta istemiş gidip ona pasta alacağım tek dilimlik olanlardan alıymda ben yemeyim bari :):)

kızım canım pasta istiyor diyince aklıma çocukluğum geldi hasta olunca söylediğimiz "hastayım hasta canım ister pastaaaa kalk gidelim dansa orda yeriz pastaa " tekerlemesi geldi

Ya akşam yemeğini bende özledimm ama işteee olmuyorr kaçırıyorum güvenemiyorum kendime birde eşim hergün dışarda ev bakmaya gidiyorlarr hgeç oluyor diye yiyorlar dışardaaa wee tek başıma 3-4 kaışk yemek için kova tencere yemek yapmak olmuyor ee bi yemekte 2 gün yeniyor en fazla hiç sevmem atmayııı durum bu feslim yaaa yazdan hep yarım kiloluk paketler yaptım attım şimdi yapsam ne olcak atılcakk hepp ama inşallah 2 aya bu sorunu ççözcem şu düğün olsunn günlerde uzuyorrr o zamana bi kg olayı bitcek yapcam yine her günnn

EVET YAAAA BENimde AKLIMA GELDİ ŞİMDİ BANADA al sanaa küçk bir dilim hatta 1 dilim al birlikte yiyelimm

Son düzenleme:
tatlım ya çok mu ben 1 yaz dedim gamzem 3 yazdı yoksa çok değil yaa

gamzecim hakkını helal et kız bak çok dedi cezama
dokunmayın kestane sekerıme o bana bı kere yaz dedi ama ben birkac sefer yazdım o bunu hakkettı cunku hakkıyla kazandı ayrıca bence cezamn cok guzel ve masum allah beterınden korusunn
gecmıs olsun canım verilmiş sadakanız varmıs allah korumus gulceyı canım basından ekmekle tuz cevır ver yada sadaka verebılecegın bıryer kısı var 5 10 krurus bırseyler verrr
evet cnm halıl sezaı ıncır recelındekı adam dagha oncede bır dızıde oynamıstı ısmı aklıma gelmedı sevgılı dunurummu neydı
]

Potimm oh iş güç bitti ne güzel....İyi spor yaptın...Afiyet olsun canımcım..

benimki daha bes aylik,daha yeni dönmeye basladi,cok hareketli benimki masallah,bide yürüse hic tutamam eminimbende bölük bölük yapiyorum isimi,sakinlestigi zaman hemen ise girisiyorum yada yemege

Seninki daha ufakmış potim sorma benim fıldır fıldır ay koydugum yerde durmuyor başına bişey gelecek diye işi gücü bırakıyorum başında bekliyorum....Annem geliyor ben evdeyken öle işlerimi yapıyorum...Ütü yapayım dedim geçen gün amannn ütü masasının altında kabloyu çekiyordu.

Leylacım hayırlı ugurlu olsun inşallah bu sefer olucak ama sigaraya nooooooo noooo
Ben tuzu ve şekeir kullanmıyorum inceldiğimin farkındayım tuza ve şekere baglıyorum..
Şişliğim varmış demekki gitti.
İnanki dogumdan önceki kilom 60 idi şimdi 67 yim tartı dogruysa ama daha ince görünüyorum..

Tebriklerrr erceeeeeeee evet süper bir duygu bende dün avmde kaban baktım açıkl renk alamadım neden mi 36 bedeni kalmamıştı çok sevindim...38 beden bol geldi (benim omuz ve kollarım yapılı değildir)

Canım inşallah uyabilirsin hayırlısı olsun.
Başlamak bitirmenin yarısıdır.

günaydıııınnn herkese

Günaydın canım nasılsın?
,

sanada günaydın canım bu sabah erkenciyiz senle

Günaydın
Kestanecim hayırdır bu saatte ayaktasın:))

Duygucum spor yapıyorsun ya boşver arada ye bacım bişey olmaz

Tamma cnaım tam benlilmiş bakacagım işleirmi toparlayınca ..

Kıyamam ben sana dikkat et kendine feslim sen bize laızmsın...Otçum benim

Günaydın minnakcımmmmmm çok ama çok geçmiş olsun ya erkek işte anne kadar hassas ve düşünceli olamıyor...Allah beterinden korusun tatlım...Bu moralle spor tabi yapamazsın boşver canım gülce daha önemli...Bugün inş beraber uyursunuz.

OOOO Pasta pasta dün akşam dogumgünündeydik ama 1 çatal dahi yemedim pasta tebrikler bana

Canlarım masamda işleirm yıgılı dün akşam sabah hallederim diye bıraktım şimdi onlar aadapte olmam gerek aklımda burda ama napak hal böle...Bu arada dün akşam davette 2 kaşık kısır ve börülce salatası yedim 2 kaşık 2 fincan şekersiz çay içtim kimsede ısrar etmedi ye diye diyette ooldugumu biliyorlar...

Bu arada herkes yeter artık diyet yapma karnın gitmiş popon ufalmış dediler akşam bu yorumlar arkamdan yapıldıkça çok mutlu oldum...
Birde tam evden çıkıcaz üst kat komşum helva getirdi arkam dönüktü ona valdem tabagı aldı dedidei ooo epey kilo vermişsin incelmişsin ay dedim bu akşam bitmesin...(un helvasını kimse yemez bizde diye valdeme verdim oda diyette kendisi şeker hastası iğne oluyor)

Akşam benim kız yerinde durmadı herkes diyorki sen tabi kilo verirsin bunun peşine koşturmaktan..

Hadi menü vereyim fırça yemeyim duygudan.

Sabah peynir zeytin 1 dilim etimek
Ara 4 adet gün kurusu (siyah kayısı)Ö
Öglen 1 dilim penir ve 2 etimek
16;30 da etiform galeta
Akşam domatesli pırasa kavurması 1 kase yogurt ve 2 dilim etimek

3 fincan yeşilçay ve 2 lt su

gamzem ne oldu canım çıkabildin mi wc ye ??

Karabiber canım sen neden ugramıyorsun nerelerdesin?

Bu arada akşam dr gideceğim....

Duygucum benim boncugumda bu aralar mız mız uyku uyumuyor yemek yemek istemiyor bugün benim annem bakıyor sabah konuştum yemiyor agzını kitliyor diyor bu aralar çıktı buda...Büyüdükçe huymu değiştiiryor anlamadım.

Son düzenleme:
gamzem ne oldu canım çıkabildin mi wc ye ??

Karabiber canım sen neden ugramıyorsun nerelerdesin?

Bu arada akşam dr gideceğim....

yogun cıvcıvım benım işler guzlee coluk cocuk ohhh ne guzell ınsan ıltıfat duyunca daha bı gaza gelıyor bı mutlu oluyor ne guzel duyabılmekkk
cıktım cnm bu sabah cıktım hemıde 2 sefer soylemesı ayıp kayısılarmı ıse yaradı artık bılmıyor ayy ne rahatlık allah kımsenın saglıgını hersekeılde duzenını bozmasın yarabıım

merak edip baktım sende yazmışsın sağ ol nm ne filmdi yaaaa dimii

EVET YAAAA BENimde AKLIMA GELDİ ŞİMDİ BANADA al sanaa küçk bir dilim hatta 1 dilim al birlikte yiyelimm

alırım şekerim tabi gittim pastaneden 1 tane aldım yarısını kestim eşime ayırdım :):) yarısını yavrucuk yiyor benimde hiç yiyesim yok

tebrik ediyorum seni şekerim yeme tabi yeme :):) güzel dileklerin içinde teşekkürler

canım sende duygununn açtığıı sayfaya gelsene
az çokk resimlerimizii gördükk en azındann kiölerlee konuşuyoruzz görmüş oldukk

Amin canımcım...Tabi canım kabızlıkta kolay bişey değil...Kolay kolay herşey çare etmiyor senın adına sevindim..Hadi bakem şimdi yine tartıl son ney bakalım :)))

Evet canım iltifat almak çok güzel oluyro hatta üst kat komşum incelmişsin diyince eşimde dediki maşallah de maşallah...

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar
dün bol kaçamaklı bir gündü hatta bugün ve yarında öyle olucak bu hafta bakalım inşallah kilo almam :18::18:
dünki menüm
sabah 2 dilim ekmek
azcık zeytinyağı 2 banıplık
3 zeytin bir parça kaşar
annemin az şekerli top kekinden bir tane
şekersiz çay

öğle
3 dilim pizza
büyük ayran

akşam
bir kase yoğurt çorbası

büyük eltimin doğumgünüydü dün akşam incecik bir dilim pasta
şekersiz çay

2 litre su
5 saat vitrin gezme koşuşturma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…