Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hicbisey okumadan daliyorum yorumlari alayim

$P2203-GOLD_01_294x408.webp$P2421-GOLD_01_294x408.webp$P2431-VIZON_01_294x408.webp$P2615-KAHVE_01_294x408.webp$P9422-SIYAH_01_294x408.webp

merhaba kizlaaarrr:3: oncelikle hastalarimiza gecmis olsun diyorum insaallah hemen kavusursunuz sagliginiza.ben dun yine yedim de yedim artik kacirmak diyemiyorum:19: ama kararliydim dun son pogacalarida silip supurup haftaya hamur isi olmadan girecektim-dolapta yine borekler var ama onlari ellemezdim zaten- oglum aksam cizgifilm izlerken gormus,basladi;kek keeeekkk:9:hemen kalktim yaptim tabi kucucuk cocuk nekadar yiyecek :ssz:simdi iste o kekle kahvalti yaptim yaninda sicak cikolata:51:hergun peynir yumurta yesillik yiyordum bu sabah sinir oldum kendime inadina yedim:37::41:
kilo bildirimim
gecen hafta:57.9
bu hafta 58.5:50::41:
eee erce yaris yok mu? tartin bozulmus ya.istersen sonrada yapabiliriz canim

hamurişinden uzak durmak çok zor helede evde çocukalr varsa

evet kizlar, tartildim
geçen hafta 68
bu hafta 67.5 ile 67.6 arasi

yani 500gr vermi$im, ama inanmiyorum çünkü (çok afedersiniz) ishal olmu$um, dün geceden beri tuvalete birkaç kere gittim yani su kaybim var, dün tartildigimda 68 dim 1 günde 500gr vermek kim ben kim, ayda veremediigimi sanki bir gecedemi versem
sevinemedim bile ya o kadar umutsuz vaka oldumki

in$allah verdigim su degildir ne olur Allah'immmmmmm
kek yemeyi o kadar özledimki anlatamam hele dünnn offfff nutellaaa, yemeyince unuturum diyordum ama unutamadim bir türlü :52:

selamlar kızlar güzel bir hafta olur inş.

tartıda bir kaç gündür fazla çıkıyordum yinede sabah az bile geldim 2-3 gün öncesine göre
üzülsemmi sevinsemmi +500 gr ya ufff :37:
kilo bildirimi 79.5

olsun tatlım sıkma canını sende ondan sonrakı hafta verırısın pztesi tartılalım duygu yarıs teklıf ettı onunla cekısıcem bu pztesınden ıtıbaren 1 hafta botyunca bana sans dıle sekerımm

canım allah kolaylık versin :15:

78 lerı gorup tekrar 82 olmak benı cok uzdu malesefff kavızlıgım vs var derken kılo vermem gerekırken yaptıgım kacamaklar sonucu

bu haftakı kiloo:82.200:50::50::ssz::ssz:

üzüldüm gamzem ya bu hafta inş. güzel ve kolay bir şekilde telafi edersin
zaten bak duygu fena seni gaza getiriyor umarım işe yarar

merhabaa kızlarr :16::16:

doktordan geliyorum şimdi. ben de dürtü kontrol bozukluğu varmış :14: ilaç yazdı doktor. bir de duygusal yeme bozukluğu.
kendi kendime yaptığım diyertler yüzünden bu hale gelmişim sanırım. bir de çok duygusal bir insan olunca...

kendi kendini düzeltemezsin dedi. diyetisyene gitmem şartmış. başka türlü yoluna koyamazmışım. bu hafta içi de diyetisyene gideceğim bakalım.
psikiyatrla bir sonraki randevum da 1 ay sonra.

off off ne zor şeymiş bu ya.
neyse şu kabus bitsin de artık bir an önce.

canım geçmiş olsun diyeyim neticede sağlık sorunuymuş
inş. bir an önce sağlığına kavuşursun.

günaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sağlıklı yağ yaktığımız kg verdiğimiz bir hafta yaşarız inşallahhhhhhh
evet geçtiğimiz haftanın ardıdan moralim üst düzeyde kuzeyin durumu beni çokstrese soktu vee bombayı patlatıyorummmmmmmmmmm ani bir kararla kuzei memeden kesme kararı aldım normade bu hafta c.tesi başlıcaktım ama bismillah diyip c.tesi günü başladım daha konuşmak için erkenmi bilmiyorum 2 gündür hiç emzimiyorum ama şunu diyim gerçekten duygusal bağmış o da bende dinlendik resmen ilk gün onun içinde benim içinde zor haladaha mimi diyor gösteriyorum annecim gitti atta gitti diyorum bakıyorrr kıyamam ilk gün küstü yavaş yavaş alışıyor bant yapıştırdım bu aradaa neyse duru mbu kızlar daha konuşmak için erkenn 1 hafta geçmeden içim tam rahat etmicek ama çok dua ettimkızlar etmeyede deva metcem
neyse 2.bombaaa bi inşaaat firmasnın temelden ev yapına girdik kismetse temmuz ağusto gib teslim 1 ayda ben koyuyorum eylülü bulur gibime geliyor ama biz oturmayı pek düşünmüyoruz biraz merkezden uzak ama çok güzel bir site satıp merkezden ev almaya düşnüyordum neyse görümcem 12 mayıda evleniyor şimdi evinden taşıncak şimdiki evini ben çok seviyorum denize yürüme mesafesinde 5 dk gelin burda oturun dedi biz şimdi kiradayız dedi sizden düzeninizi kurasaya kadar kirada almıcam dedi yani evimiz bitip satılığa koyup satasaya kadar yı lsonunubulur eğer satamazsam kiraya vercez yadaa oturcaz evimizdee ama yıl sonuna kadarr görümcemin evinde otummayı düşnüyoruz sağ olsun aidat dışında bir şey ödemicez kismetse 1 mayısda taşınıyoruzz ..
benim için güzel haberler paylaştım sizinle birdee olumsuz bir haberr aha kabız olmuşum birde stres bende düzwnsiz beslenmeyi itti bir gün yemiyorum bir gün çok yiyorum 68,60 olmuşum ahaaaa ama kabızımm oda etgenn kiraz saplı form çayı aldım şimdi aç karnına içeceğim inş etki ederr

evet hanımlar çokkkkkkkkkkkkkkk işim var ev temizlencek çamaşır yemek aha bir bomba daha akşam yemek yapcam artıkkkk :)))) çok iş var anlayacağınız hepinizi öptümmmm

canım çok sevindim çok güzel haberlerle gelmişsin
ev işi çok iyi olmuş Allah gönlüne göre versin
ayrıca kuzey bey abi olmuş maşallah canım en zor zamanı ilk 2 günü atlatmışsınız zaten
benim kız o kadar düşkündü 2 günde bıraktı çok şaşırmıştım bunuydu yani bütün sorun demiştim

herşey gönlünce olsun duygucum:54:

HANİ ARA BAKİMMMM ARA ÖĞÜNNN BİRŞEYLERYAPTIN AKTİVİTEE

BUNLAR BİZİ İNEK YERİNE KOYDU İYİCE KARABİBERİMM YAAA SENİN Kİ Tm olarak kaç aylıkk

başınız sağ ol sun cnmmm p.tesi gün inş başlarsın sende

ama varya sıcak su kışın çokiyi oluyor evde çocuk varsa helee

canım benimkii 15 aylıkk
hetrafımda kes diyende var sütten kesme diyende amaa benn dahaa kesmeyii düşünmüyorumm
kesmeye çalışsamda ilerde nasıll olacak bilmiyorumm çünküü kesinliklee memee dışında uykuya dalmıyorrr

Günaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:

Duygu:Güzel haberlerine bende çok sevindim ev işi süper olmuş allahım daha iyisini nasip etsin kuzeyin meme işi sıkıntılı ama sağlık olsun

fesleğenim: canım ya kilo vermen çok güzel bişey zaten listedeki yakın kilo rakim olarak görüyorum seni...istersen bu hafta yarışabiliriz kuşum...sonuçta ve herşeye rağmen vermek güzel canım kocaman öptüm..

tuğkay: canım tebrik ederim kilonu gayertle koşan finale yaklaşıyor ne diyeyeim...

krizantem:öncelikle geçmiş olsun baharda hastalık zor oluyor koca kış dikkat et,rahatlayınca sıcağı gören bünye mikroplar aktifleşiyo heralde korkarım valla az kilo vermen için moral bozma az olsun senin olsun...

zsa: üzülme kuşum aynı durumdayız...alanlar gurubu +pozitifler ayy bu haftabende dün öğlen akşam inek gibi leğen leğen marul salatası yedimmm dikkat salata leğeniyle yedim...

leylacımmm: ilahi sen adamı öldürüyosun ishalle 500gr vermeyi başarıp kek ve nutella hayali kuruyosun ne diyimm...allahım sana aşk versin aşk.... iğne ipliğe dön aşkından sev ve sevil inşallah...

kestane şekerim: üzülme bende alanlardanım...bu hafta alma haftası mevsimsel baharın ilk kazığı bize...

Gamze: şimdi ne desem ama senin alman normal o pastalar börekler çörekler içim gitti ben yalandım durdum resimlere bakarkene...sen mutfakta unun tadı bunun tuzu yine almışsındır....

ercem: tartının bozulduğuna üzüldüm ama dikkat et hemen tartı işini hallet o rahatlıkla alırsın aman allahım korusun zaten gram gram veriyoruz...

poticim:sen akşam aleni kaçamakmı yapacaksın beşamel soslu tavuk bende bayılırımda vayyy vayyy ama yeme sen accık ucundan sossuz tarafından nefsini öldür napcaksın başka ...bol salata ya talimmm ayyy kocaman marulum var 2 tane 1 hafta marul cezası verdim kendime sıkılırsam ıspanak haşlaması yiyeceğim...

şimdiii :

gelelim bana süpriz dedim... beceremedimmm olmadı sağlık olsun....

hafta içi yoğun kebaplar,pizzalar ve yazmadığım bissürü kaçamaktan sonra 74 kg ile bu haftaya başladım cumartesi sabahı 75 kilo idim ama dün akşama kadar marul yiyip bağırsakları boşaltıp +500gr ile ilkkez alıyorum vermeden bir kerede sabit kaldım onun dışında vermiştim hep kızlar bu ayın sonuna kadar 69u görmeyi çok istemiştim hedefime uyamadım ama daha 18 gün var 5 kilo vermem imkansız gibi ama 70i de görsem razıyım ama kısmet diyeceğimmm güneş yüzünü gösterdiğinde resmen yeme dürtüm arttı hayırlısı bakalım...

günaydın herkese karlı bir istanbul sabahından hava buz resmen haftamız güzel geçsin hadi bakalım bismillah:8: :8: :8: :8:

aaaaaaayyyyy su oglana bisey deyin yaaa durmuyor ac anne accccc...cizgifilm izleyecekmis bilgisayari birakmiyor kesinlikle.pazartesi degil hadi bakaLIM KIZLAR BUGUNDEN HERKES KENDINE GELSIN CATIR CATIR VERELIM KILOLARI:) DIYENE BAK DEMEYIN NOLUR:))) DUYGUCUM DUNU YAZMAYAYIM DUNYALARI YEDIM COK CESIT VARDI AMA BUGUN CISLARIMDA OLSA YAZCAM BIRAZDAN

basiniz saolsun canim Rabbim ailesine sabir versin

başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
benim kayınpederim geçen sene öldü hala çok özlerim rüyalarımda görüyorum allah rahmet etsin tüm ölmüşlerimize

hepinize çok teşekkürler arkadaşlarrr

Hafta sonuu köydeydikk veee mevlüdümüz vardı kayınbabamınnn
çok kalabalık olduu bütünn köyüü davett ettilerr
gelen çokk olduu mevlüdeee
lahmacunn yaptırdıkk ve her pakaette 5 er tane vardıı
ne yalann söyliyeyim molalarla beraberr hepsinii yedimm karnımm şiştii
ve kilomm 85 olduu gerii
bende burdakii arkadaşlarr gibii çokk mutsuzz amaa bu hafta yenii güzell bir hafta olsunn artıkk

feslim senide tebrik ediyorum

Günaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:

Duygu:Güzel haberlerine bende çok sevindim ev işi süper olmuş allahım daha iyisini nasip etsin kuzeyin meme işi sıkıntılı ama sağlık olsun

fesleğenim: canım ya kilo vermen çok güzel bişey zaten listedeki yakın kilo rakim olarak görüyorum seni...istersen bu hafta yarışabiliriz kuşum...sonuçta ve herşeye rağmen vermek güzel canım kocaman öptüm..

tuğkay: canım tebrik ederim kilonu gayertle koşan finale yaklaşıyor ne diyeyeim...

krizantem:öncelikle geçmiş olsun baharda hastalık zor oluyor koca kış dikkat et,rahatlayınca sıcağı gören bünye mikroplar aktifleşiyo heralde korkarım valla az kilo vermen için moral bozma az olsun senin olsun...

zsa: üzülme kuşum aynı durumdayız...alanlar gurubu +pozitifler ayy bu haftabende dün öğlen akşam inek gibi leğen leğen marul salatası yedimmm dikkat salata leğeniyle yedim...

leylacımmm: ilahi sen adamı öldürüyosun ishalle 500gr vermeyi başarıp kek ve nutella hayali kuruyosun ne diyimm...allahım sana aşk versin aşk.... iğne ipliğe dön aşkından sev ve sevil inşallah...

kestane şekerim: üzülme bende alanlardanım...bu hafta alma haftası mevsimsel baharın ilk kazığı bize...

Gamze: şimdi ne desem ama senin alman normal o pastalar börekler çörekler içim gitti ben yalandım durdum resimlere bakarkene...sen mutfakta unun tadı bunun tuzu yine almışsındır....

ercem: tartının bozulduğuna üzüldüm ama dikkat et hemen tartı işini hallet o rahatlıkla alırsın aman allahım korusun zaten gram gram veriyoruz...

poticim:sen akşam aleni kaçamakmı yapacaksın beşamel soslu tavuk bende bayılırımda vayyy vayyy ama yeme sen accık ucundan sossuz tarafından nefsini öldür napcaksın başka ...bol salata ya talimmm ayyy kocaman marulum var 2 tane 1 hafta marul cezası verdim kendime sıkılırsam ıspanak haşlaması yiyeceğim...

şimdiii :

gelelim bana süpriz dedim... beceremedimmm olmadı sağlık olsun....

hafta içi yoğun kebaplar,pizzalar ve yazmadığım bissürü kaçamaktan sonra 74 kg ile bu haftaya başladım cumartesi sabahı 75 kilo idim ama dün akşama kadar marul yiyip bağırsakları boşaltıp +500gr ile ilkkez alıyorum vermeden bir kerede sabit kaldım onun dışında vermiştim hep kızlar bu ayın sonuna kadar 69u görmeyi çok istemiştim hedefime uyamadım ama daha 18 gün var 5 kilo vermem imkansız gibi ama 70i de görsem razıyım ama kısmet diyeceğimmm güneş yüzünü gösterdiğinde resmen yeme dürtüm arttı hayırlısı bakalım...

teşekkür ederim canlarım

kontesim bende geçen hafta aynı durumdaydım ilk defa + 500 çıkmıştım canım bu hafta yarışmak isterdim senle ama korkuyorum :):) bu hafta regl olacağım onun için şişerim diye düşünüyorum ama hala süprizinin ne olduğunu anlamadım ben :1::1::1:

Herkerse günaydınlar,
Hayırlı ugurlu ve bereketli bir hafta olmasını temenni ediyorum...
Geçmişe daha bakamadım..Bilgisayarım bugün küt küt kapandı hayırdır inşallah..

Sabah elimi yüzümü yıkasıya tartıldım yoksa unutmuştum eyvah tartı günü bugün dedim..
Veee Baskul 64 ü gösteriyordu mutlu oldum anlatamam..:3::3:
Baskuldeki 65 de duran kalın kırmızı çizginin altındaydım...Çok güzel birşey yahu..Zaten bende farkındayım artık i,yice toaprlandım ufaldım belli ediyor kendi kilon etrafımdaki herkesden zayıfladığıma dair sözler duyuyorum...

Vee buna istinaden dün gittim kendime M beden trençkot aldım M olduguna bakmayın Mangodan aldığım için biraz dar kalıp...Diger magazalardan S bedene sıgdım...Şöylede bir durum vardır ki benim üst kısmım zaten 36 bedendir oldum olası dogumdan sonra genişlemişti şimdi eski haline döndü..Son olarakta yaklaşık 2 senedir ayağıma sokamadığım 30 beden dar paşa kotuma sıgdım...Şoklardayım bu hafta sonu...Ve kaçamak olarak hafta sonu bol bol fındık yedim ve misafirliğe gittik kahvaltıya sadece börek yedim..Maşallah bana...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X