Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Erce canım çok ama çok geçmiş olsun tatlım..Bu arada ilerki sayfalarda elbiseli halini gördüm alıntı yaptım ama bilg kapandı..
Maşallahın var şekerim hala ne kilosu boyunda iyi sen yemeklerde kaçırabilirsin o kadar olur yani.....[/I]

eferin cik cik:27::46: bende + dayim :nazar::27:

Ay aman efendim kimler burdaymış...Akşamıda etmişsin cicim biz de akşam olsun gün bitsin diye bekliyoruz...Sen bizden önce gidiyorsun oh ne ala :))))
Daha çok + larda olursun cicim kurabiyeleri yersen...

saol cnm bakalım basladık bugun sonu ne olacak aynen sekerım bu sene yaz gelmeyecek dısarısı resmen buzzzz

Gamzem hoşgeldin şekerim..Aynen katılıyorum sana sabah işe gelirken dedim bu ne y ahava ne zaman düzelicek..

teşekkür ederim civcivim
bir iki kilo daha versem tamamdır dicem bende
maşallah sende tekrar kilo vermeye başlamışsın aldıklarını güle güle giy canım iyi günlerde

tamam tatlim sag ol hemen bakiyorum
YA KIZLAR BOYLE MARKETLERDE OLAN FLAS INDIRIMLERI HABERDAR EDELIMMI YADA DEGISIK URUN GELDIGINDE
duygucum ben her cuma bımın kını muhakkak takıp ederım pc var senın bımın sıtesınden a 101 sitesınden bakabilirsin a101 her persembe bımde her cuma ındırımlı urun getırıyor sabah erken gıtmen lazım ama kapısılıyor rersmen ben bımden bır suru sey almısımdır uygun fıyata gecen hafat cıtcıtlı badıler falan vardı aldım benn evdekı baskulum yag su olcumu falanda yapıyor 20 tl ye bımden aldım daha bırcok sey takıp et cnm super seyler gelıyorr:52::52:

duygucum yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla sağlıkla oturun :nazar::nazar:

sag ol ercemmmm
duygucum ben her cuma bımın kını muhakkak takıp ederım pc var senın bımın sıtesınden a 101 sitesınden bakabilirsin a101 her persembe bımde her cuma ındırımlı urun getırıyor sabah erken gıtmen lazım ama kapısılıyor rersmen ben bımden bır suru sey almısımdır uygun fıyata gecen hafat cıtcıtlı badıler falan vardı aldım benn evdekı baskulum yag su olcumu falanda yapıyor 20 tl ye bımden aldım daha bırcok sey takıp et cnm super seyler gelıyorr:52::52:

ayy gamzemm ya har'kasın bende takıp edeyım barıııı persem be 101 cuma gunu bıme bakcam bundan sonra sag ol canımmmmmmmmm

selam kizlarr yorumlarin hepsini okudumm ama alinti yapamadim

duygum hayirli olsun evin, tebrik ederim sonunda biraktirdin kuziyi :))

kontes, ya her ask acisi çeken kilo verir erir, bende ters etki yapiyor:33:
bu arada gelecek haftaya süprizini bekliyoiruzz

kilo verenleri tebrik ediyorummmm :38:

kizlar neden bilmiyorum neden ama karnim ve midem hiç agrimadigi kadar agiriyor :43:
kramplar var resmen her an bayilabilirim :43:

selam kizlarr yorumlarin hepsini okudumm ama alinti yapamadim

duygum hayirli olsun evin, tebrik ederim sonunda biraktirdin kuziyi :))

kontes, ya her ask acisi çeken kilo verir erir, bende ters etki yapiyor:33:
bu arada gelecek haftaya süprizini bekliyoiruzz

kilo verenleri tebrik ediyorummmm :38:

kizlar neden bilmiyorum neden ama karnim ve midem hiç agrimadigi kadar agiriyor :43:
kramplar var resmen her an bayilabilirim :43:

leyyaMMM stresden hasta etcen kendini bende neye üzülsem yada taksam yada strese girsem mideme kARNIMA AĞRILAR GİRİYORR

leyyaMMM stresden hasta etcen kendini bende neye üzülsem yada taksam yada strese girsem mideme kARNIMA AĞRILAR GİRİYORR

ay canim vallahi sanirim stresten, dün gece yani bu sabah saat 4 e kadar ders çali$tim sonra 8 de kalktim yani 4 saatlik uykuyla duruyorum sonra, ögleden sonra sinavim vardi oda bekledigim gibi iyi geçmedi, birde kaç gündür kiloya taktim hepsi bir olunca, bugün karin agrisi ve mide agrisinin ardindan migrenim tuttu, ve çikolata yedim biraz diyeti bozar gibi yaptim yani annemde süt yapti saolsun iyi geldi

bugünki menüm

sabah biraz mÛsli ve $ekersiz 3 fincan türk kahvesi
ögle biraz müsli, 1 çatal sucuklu yumurta, 1 ka$iktan az dolma, 1 ka$ik tahin pekmez
ara : biraz çikolata
ak$am yarim dilim börek bir bardak süt ve 2 kk peynir ve birazcik yufka
saçma sapan oldu yarin toparlayacagim in$allah

günaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sağlıklı yağ yaktığımız kg verdiğimiz bir hafta yaşarız inşallahhhhhhh
evet geçtiğimiz haftanın ardıdan moralim üst düzeyde kuzeyin durumu beni çokstrese soktu vee bombayı patlatıyorummmmmmmmmmm ani bir kararla kuzei memeden kesme kararı aldım normade bu hafta c.tesi başlıcaktım ama bismillah diyip c.tesi günü başladım daha konuşmak için erkenmi bilmiyorum 2 gündür hiç emzimiyorum ama şunu diyim gerçekten duygusal bağmış o da bende dinlendik resmen ilk gün onun içinde benim içinde zor haladaha mimi diyor gösteriyorum annecim gitti atta gitti diyorum bakıyorrr kıyamam ilk gün küstü yavaş yavaş alışıyor bant yapıştırdım bu aradaa neyse duru mbu kızlar daha konuşmak için erkenn 1 hafta geçmeden içim tam rahat etmicek ama çok dua ettimkızlar etmeyede deva metcem
neyse 2.bombaaa bi inşaaat firmasnın temelden ev yapına girdik kismetse temmuz ağusto gib teslim 1 ayda ben koyuyorum eylülü bulur gibime geliyor ama biz oturmayı pek düşünmüyoruz biraz merkezden uzak ama çok güzel bir site satıp merkezden ev almaya düşnüyordum neyse görümcem 12 mayıda evleniyor şimdi evinden taşıncak şimdiki evini ben çok seviyorum denize yürüme mesafesinde 5 dk gelin burda oturun dedi biz şimdi kiradayız dedi sizden düzeninizi kurasaya kadar kirada almıcam dedi yani evimiz bitip satılığa koyup satasaya kadar yı lsonunubulur eğer satamazsam kiraya vercez yadaa oturcaz evimizdee ama yıl sonuna kadarr görümcemin evinde otummayı düşnüyoruz sağ olsun aidat dışında bir şey ödemicez kismetse 1 mayısda taşınıyoruzz ..
benim için güzel haberler paylaştım sizinle birdee olumsuz bir haberr aha kabız olmuşum birde stres bende düzwnsiz beslenmeyi itti bir gün yemiyorum bir gün çok yiyorum 68,60 olmuşum ahaaaa ama kabızımm oda etgenn kiraz saplı form çayı aldım şimdi aç karnına içeceğim inş etki ederr

evet hanımlar çokkkkkkkkkkkkkkk işim var ev temizlencek çamaşır yemek aha bir bomba daha akşam yemek yapcam artıkkkk :)))) çok iş var anlayacağınız hepinizi öptümmmm

cok sevındım canım kabızlık ıcın aktıwıa nın meyvelı yogurtları var kayısılı cıleklı fln bn onlardan yıyorum bu ara ıı geldı gıbı hem tatlı ıhtyacını karsılıyor.hemde probıyotık oldugu ıcın faydalı dene ıstersen cnm.:32:

12.03 menum:

sabah+öglen:aktıvıa yogurt( 86)
bi tabak ygrtlu ıspanak yemegeı(212)
2-3 kucuk dılım tam bugdy ekmegı(100)
2dılım yesıl zytın 2 kucuk çatal beyaz peynır(80)
öglen ara ögun:yarım nescafe 3 u bırada(25)
aksam+ara öğün:
yarm kase mercımek cor.(176)
1 tane ortaby kofte 2-3 dılım fırında patats (kucuk)(50)
4-5 kasık kıısır(300)
aksm ara öğün:aktıwıa ygrt(86)

3 lıtreye yakın su
toplam kalorı:1115

bu arada 57.8 cıkıorum yanı 100 gr artı cıkıorum ama reglımdan oldu snırım sısım umarım haftaya kadr bır kılo verıp
56.7 fln olurum:S:50:

kızlar saclarımı boyamak ıstıorum kararsızım sıyaha yakın dogal tonlara veya cıkolta kahve gıbı dusunuorum nasıl olur? $02112011086.webp

hayırlı sabahlarrr

dünkü menüm

sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kaç kaşığı tahin pekmez
ara bir parça çikolata
öğlen 2 tane közlenmiş patlıcan 2 dilim kepek ekmeği 1 kaşık yoğurt
akşam 4 kaşık mercimek çorbası yarım çupra 1 dilim ekmek bol salata

2 litre su
7,8 bardak çay
2 fincan türk kahvesi
1 fincan sütlü neskafe
1 fincan süt

yarım saat yürüyüş

hayırlı sabahlarrr

dünkü menüm

ara bir parça çikolata

2 litre su
7,8 bardak çay
2 fincan türk kahvesi
1 fincan sütlü neskafe
1 fincan süt

yarım saat yürüyüş
gunaydin
menun cok guzelmis canim.imrendim yani.iradeli ve guzel bir diyet menusu olmus:46:

ay canim vallahi sanirim stresten, dün gece yani bu sabah saat 4 e kadar ders çali$tim sonra 8 de kalktim yani 4 saatlik uykuyla duruyorum sonra, ögleden sonra sinavim vardi oda bekledigim gibi iyi geçmedi, birde kaç gündür kiloya taktim hepsi bir olunca, bugün karin agrisi ve mide agrisinin ardindan migrenim tuttu, ve çikolata yedim biraz diyeti bozar gibi yaptim yani annemde süt yapti saolsun iyi geldi

bugünki menüm

sabah biraz mÛsli ve $ekersiz 3 fincan türk kahvesi
ögle biraz müsli, 1 çatal sucuklu yumurta, 1 ka$iktan az dolma, 1 ka$ik tahin pekmez
ara : biraz çikolata
ak$am yarim dilim börek bir bardak süt ve 2 kk peynir ve birazcik yufka
saçma sapan oldu yarin toparlayacagim in$allah
yani çok açık belli vnm stres bak şu sınavlar geçsin şu havaalraçsın görcen bakk herşey yolua gircek inş senyeterki bırakmakendini

cok sevındım canım kabızlık ıcın aktıwıa nın meyvelı yogurtları var kayısılı cıleklı fln bn onlardan yıyorum bu ara ıı geldı gıbı hem tatlı ıhtyacını karsılıyor.hemde probıyotık oldugu ıcın faydalı dene ıstersen cnm.:32:
sağ ol cnm sorun çözüldü çok şükür kiraz sapı herzamanki gibi işe yaradıı yinede çokkkkkkkkkk tşk ederimmmm
12.03 menum:

sabah+öglen:aktıvıa yogurt( 86)
bi tabak ygrtlu ıspanak yemegeı(212)
2-3 kucuk dılım tam bugdy ekmegı(100)
2dılım yesıl zytın 2 kucuk çatal beyaz peynır(80)
öglen ara ögun:yarım nescafe 3 u bırada(25)
aksam+ara öğün:
yarm kase mercımek cor.(176)
1 tane ortaby kofte 2-3 dılım fırında patats (kucuk)(50)
4-5 kasık kıısır(300)
aksm ara öğün:aktıwıa ygrt(86)

3 lıtreye yakın su
toplam kalorı:1115

bu arada 57.8 cıkıorum yanı 100 gr artı cıkıorum ama reglımdan oldu snırım sısım umarım haftaya kadr bır kılo verıp
56.7 fln olurum:S:50:
cnm 3-1 arada yerine 2si 1 arada iç şekerni kendin koy çünkü bildiğim kadarıylaa 3ü1 ardada şker çok koyuyorlarrr pnun dışındaaabah ısoanak yemeğimi yedin senn öğünlermi karıştı tokaa onun dışında güzell
kızlar saclarımı boyamak ıstıorum kararsızım sıyaha yakın dogal tonlara veya cıkolta kahve gıbı dusunuorum nasıl olur?Eki Görüntüle 366252
bak en şunu yap çikolata kızıl benim rengim çok güzel benim orjinel rengim koyu kestane 1 seferde olmasada 2-3 seferde rengi aldım herkez çok beğenir
hayırlı sabahlarrr

dünkü menüm

ara bir parça çikolata

2 litre su
7,8 bardak çay
2 fincan türk kahvesi
1 fincan sütlü neskafe
1 fincan süt

yarım saat yürüyüş

hayırlı sabahlar feslimmmm feslim 7-8 bardak çay şekerlimi??? bu arada patlıcan közlemesnie bayılırım heleki alinaziğeee offfff

günaydın arkadaşlarımmmmmmm güzel birgün oğlumla yeniden doğmuş gibiyimmm yaa maşallahhh dün o kadar güzeldiki
dünkümenümmm

aç karnına kiraz saplı form çayı
kahvaltı : karışık yeşillik peynir çeri domates 1 salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
ara öğün 1 tane hurma
öğle yoğurt çorbası
ara yeşil çay
ara nescafe sütsüz şekersiz
ara oğlumla patlamış mısır keyfi saat 5 civarı az tuzlu bir damla yağla
akşam: kıymalı börek ayran salata ( AİLECE cANIMIZ ÇEKMİŞTİ)
1.5 SU
LESLİE 1 MİL
ELİPTİK 37 DK
TEMİZLİKKK

bugün balkondaki çamaşırlar kuruduysa ütüm vAR kismetse şimdi gideyim güzel bir kahvaltı yapayım oğluşumlaaa herkezee hayırlı günlerrrrr olsunnn

hayırlı sabahlarrr

dünkü menüm

ara bir parça çikolata

2 litre su
7,8 bardak çay
2 fincan türk kahvesi
1 fincan sütlü neskafe
1 fincan süt

yarım saat yürüyüş

Feslim tebrikler....Vallahi çok güzel menün aradaki çukulata olmasa daha iyiymiş olsun oda nazarlık..
L bedeni görmek yaradı..

kızlar saclarımı boyamak ıstıorum kararsızım sıyaha yakın dogal tonlara veya cıkolta kahve gıbı dusunuorum nasıl olur?Eki Görüntüle 366252

Canım benim bende dogal saç rengin ise bu oynama derim ben...
Yıllarca saçlarını renkten renge sokan benden böyle birşeyi duymak garip olabilir ama tavsiye etmem saç alışınca hep istiyor...Hee yıpranma olmayabiliyor saçın cinsine baglı...Ben şanslıyım sanırım..

gunaydin
menun cok guzelmis canim.imrendim yani.iradeli ve guzel bir diyet menusu olmus:46:

tam salladim yaa nolcam ben boyle.ay sonu gidiyorum ve kac haftadir yerimde sayiyorum:41: gaz lazim :55::10:

Tatlum yahu sende diyet miyet hak getire ne olcak böyle bende merak ediyorum....Silkelensen artık bak nisan geliyor bahar geliyor oooo herşey daha güzel olucak..

günaydın arkadaşlarımmmmmmm güzel birgün oğlumla yeniden doğmuş gibiyimmm yaa maşallahhh dün o kadar güzeldiki
dünkümenümmm

aç karnına kiraz saplı form çayı
kahvaltı : karışık yeşillik peynir çeri domates 1 salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
ara öğün 1 tane hurma
öğle yoğurt çorbası
ara yeşil çay
ara nescafe sütsüz şekersiz
ara oğlumla patlamış mısır keyfi saat 5 civarı az tuzlu bir damla yağla
akşam: kıymalı börek ayran salata ( AİLECE cANIMIZ ÇEKMİŞTİ)
1.5 SU
LESLİE 1 MİL
ELİPTİK 37 DK
TEMİZLİKKK

bugün balkondaki çamaşırlar kuruduysa ütüm vAR kismetse şimdi gideyim güzel bir kahvaltı yapayım oğluşumlaaa herkezee hayırlı günlerrrrr olsunnn

Günaydın kuşum benim maşallah ne güzel enerjiksin oh oh hep böyle ol..Herşeyin yolunda olduguna sevindim..
Menün epey güzel tatlım herşeyden kararınca ve kaçamaklar yok..Börek o kadarda olsun değilmi?

Back
X