Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

cnm sabah 3 tane kahvemı ıctın benmı yanlıs okuyorum mıdenden gecmıs olsun fakat 3 kahve ıcmen mıdenın agrımasına neden olmus olabaılır ben cok fazla

KESTANESEKERIM YA BIZIM IDDAYI KIM KAZANDI BEN ARTIDAYIM SEN VERDINMI CEZAMI ALAYIMLUTFENNN:9::9:

GUNAYDIN KIZLAR BU SABAH TEMBELLIK YAPTIK OĞLUSLA 10 A KADAR UYUDUK SONRA KAHVALTI YAPTIK ANCAA GELDIM KIZLAR YAA SIZDEE OLUYYORMU BEN BI MUTFAAGA GIRINCE SAATLERCE CIKAMIYORUM OĞLUSA AYRI YEMEK YAP KOCAYA AYRIO KENDIME AYRI BUTUN GUN YEMEK YAPMAKLA BULASIK FİZİP YIKANANLARI KALDIRMAKLA GECIYORR ACABA BIRTEK BENMI BOYLYIMMMMM AYAKLARIM AGRIYOR RESMEN TEZGAH BASINDA

canım bende + 500 gr oldu yani bende aldım sende :30:
ayrıca neden herkese ayrı yemek yapıyon bende anlamadım:44:

ohhhhhh paşamla keyiff haa ne güzel valla bizimkide büyüsede karuışıklı yesek ben önce onu doyuruyorum seonra kendim yiyorum
yemek olayına gelince valla artık öyle yemek yapıyorum ki gamzemm oğlumda bende eşimde yiyor yani zeytin yağında az tuzlu yrmekler yapıyorum ayrı ayrı yapmamış oluyorumm tuz<lu yemek istiyen kendi servisene döker eşin tuz seviyorsa kendi servisine döksün sen niye ayrı yapıyon kuzummm
cnm tuzda olsa iyide oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm
diyorda az diyorr artıkk teyzesi gösteriyom yarabtlı mimiyi susuyor 3 gün oldu gamzem ne zaman tamamdır bu iş dicemm
2 3 gunde tamamdır kıvamına gelmıs sekerımmmm:52::52::52::52::52::55:

tatlandırcı pek tavsiye etmiyorlar cnmyaaaa

ya barbunyam vardı zeytinyağlı eşim çok istedi kıramadımm ama az yedimmm yinede akşam olması cıssss

ohh maşallahh eline sağ lıkk
menüdee çok başarılıı tebriklerr

ütü bitti kontesimmmmmmmmmm artık serbestimm yemek kaldı yapılcak öğlene kuzişin hazır yemeğide akşama dolaktan taze fasule çıkardımm

ohhh harika menü kontes sende bende normale dönüyoruzzz sonundaa???

canım tatlandırıcı çok daha kötü geliyor banada

akşam olmasaymış bence iyiymişti menün ama arada olur o kadar

ay maşallah duygucum buzluktaki sebzeler çıkıyor afiyet olsun şimdiden tatlım

oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm herkess ozellıklede eşim cok yemek secıyor ondan cnmmm valla benım mutfak tullerım storr perdelerden onlar ınce oluyor bende 2. katta oturuyorum yoldan gelen gecen kafasını kaldırsa benı yemekı yaparken sureklı goruyordur cunku ocagımda mutfak camımın yanında karsımda mermercıler var calısırken adamlar bende habıre mutfaktayım bu kadın dlırmıs habıre ocsak basında dıye kesın dalga gecıyorlardırrr

beni 73,50 olarak yaz yani değiştirme daha doğrusu....

ayyyy haftaya allahımmm çok fit olacağımmmm....
temem cnmmm

cnm tuzda olsa iyide oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm

yaaa kıyamam sanaaa yaa bende et yemem kıyamlı yemekte sevmem ama kymalı böre pide kebap ızgara severim et yemeği yaparsam hafta sonuyaparım çünkü tadına bakmam eşim test ederr onun dşıında damak tatlarmızz aynı eşimleee oğlanda bize uyuyorr senin iş zormuşşş kıyamam kolay gelsinnn sanaa
buyrun benimmm yılın marul güzellik kraliçesi tacı da benimdir....
ivet marul güzelimmmmm benim kontessssssssssssss canım kısır istiyor marul arasına koyup ama çakma kısırdan bıktım ben orjinel kısır istiyorum yaaaaaaaa:50::50::50:
canım tatlandırıcı çok daha kötü geliyor banada

akşam olmasaymış bence iyiymişti menün ama arada olur o kadar

ay maşallah duygucum buzluktaki sebzeler çıkıyor afiyet olsun şimdiden tatlım

sağ ol canımmmmmmm :16::16: mayısa kadar buzluğu boşaltayım ki fişi çekcemm malum taşınmaa

oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm herkess ozellıklede eşim cok yemek secıyor ondan cnmmm valla benım mutfak tullerım storr perdelerden onlar ınce oluyor bende 2. katta oturuyorum yoldan gelen gecen kafasını kaldırsa benı yemekı yaparken sureklı goruyordur cunku ocagımda mutfak camımın yanında karsımda mermercıler var calısırken adamlar bende habıre mutfaktayım bu kadın dlırmıs habıre ocsak basında dıye kesın dalga gecıyorlardırrr

yavv şekereim harcama ömrünü mutfakta...ocak başı hatunları...tarih yazılır be mutfakta...benim dolap ot dolu dün ekmek bile yoktu eşimede marul yedirdim....sonra zulasındaki cangaları ve meyvede yedi ben yemedim fayans ovdummm...

selam kizlar,

tablonuza baktimda ne güzel kilolar vermissiniz yazilarinizdanda istikrarli bir sekilde devam ettiginiz anlasiliyor bende vermistim ne güzel ama yarinsini geri aldim ve bir türlü toparlanamiyorum yeniden..

2.oglumund ogumundan sonra 80 kiloydum 3 sene önce diyete basladim 63 e kadar indim gecen seneydi sonra kisin 70 ciktim yeniden sonra yine diyet yapip 61 e indim ve simdi 72 kiloyum yeniden o kadar yoruldumki artik toparlanamiyorum bi türlü cok cabuk kilo alan bünyem var vermek sorun degil benim icin yani yaptiktan sonra verebiliyorum ama koruyamiyorum buda beni cildirtti artik 61 kiloyken onu begenmiyodum simdi arar oldum pöff,bunlari niye yaziyorum inanin bende bilmiyorum :37:

temem cnmmm

yaaa kıyamam sanaaa yaa bende et yemem kıyamlı yemekte sevmem ama kymalı böre pide kebap ızgara severim et yemeği yaparsam hafta sonuyaparım çünkü tadına bakmam eşim test ederr onun dşıında damak tatlarmızz aynı eşimleee oğlanda bize uyuyorr senin iş zormuşşş kıyamam kolay gelsinnn sanaa

ivet marul güzelimmmmm benim kontessssssssssssss canım kısır istiyor marul arasına koyup ama çakma kısırdan bıktım ben orjinel kısır istiyorum yaaaaaaaa:50::50::50:

sağ ol canımmmmmmm :16::16: mayısa kadar buzluğu boşaltayım ki fişi çekcemm malum taşınmaa

saolcnm valla ben kebap pide tarzı seylerı severım ama dedıgın gıbı yemek ıcınde sevmem etı sadede pek sevmem ama kıymalı seylere bayılırım pide falan kofte severım ama esım hep etcı yemeklerın ıcındede et ısteet ben sevmem:52:

tatlım 1 kaşık pirinçten ne olur sen normal yemek yap pirinçli yanlız pirincini çok atma ondan ye tatlım
çocuk için bişey diyemiyce benimkiler ıspanağın kendisini yerler tam tersi çorbasını içmezler ama bende sevmem zaten yapmam onun için
eşi yemek ayıran insana allah kolaylık versin canım zor bir iş

saolcnm valla ben kebap pide tarzı seylerı severım ama dedıgın gıbı yemek ıcınde sevmem etı sadede pek sevmem ama kıymalı seylere bayılırım pide falan kofte severım ama esım hep etcı yemeklerın ıcındede et ısteet ben sevmem:52:

kızlar diyette et yenebilir protein diyetiyle bi kere bir haftada 2,5 kilo vermiştim ben
sabah hafif bir kahvaltı
öğlen yağsız 3 köfte et veya haşlama,haşlanmış sebze,1dilim kepek ekmeği

aralarda bir meyve
akşamda öğlenin aynısı

çok faydalı ama sık sık değil vücut direnince yapılıyo...

tatlım 1 kaşık pirinçten ne olur sen normal yemek yap pirinçli yanlız pirincini çok atma ondan ye tatlım
çocuk için bişey diyemiyce benimkiler ıspanağın kendisini yerler tam tersi çorbasını içmezler ama bende sevmem zaten yapmam onun için
cok yemek secıyor neredeyse sebzelerın hıc bırını sevmıyıor malesefffff
kızlar diyette et yenebilir protein diyetiyle bi kere bir haftada 2,5 kilo vermiştim ben
sabah hafif bir kahvaltı
öğlen yağsız 3 köfte et veya haşlama,haşlanmış sebze,1dilim kepek ekmeği

aralarda bir meyve
akşamda öğlenin aynısı

çok faydalı ama sık sık değil vücut direnince yapılıyo...
et yenıyor bılıyorum cnm da ben sevmıyorum helekı yemeklerın ıcınde hız sen-vmem sedece kofte olarak yıyebılıyorummm eşimde aksıne yemeklerın ıcınde et sever ben mesla taze fasulyeyı zeytunyaglı severken eşinm etli sever onu bile pişirirken ona etlı kendıme zeytınyaglı yapıyorum ıkı ıs cıkıyor bana malesefff

aynı yaaaaaaaaaa

benimde oğlAN SEVİYOR HATTA BEN BİRAZ PİRİNÇ BİRAZ BULGUR KOYARIM OĞLUŞ İÇİN HEPİMİZ YİYORUZZZ TABİİ

et yenıyor bılıyorum cnm da ben sevmıyorum helekı yemeklerın ıcınde hız sen-vmem sedece kofte olarak yıyebılıyorummm eşimde aksıne yemeklerın ıcınde et sever ben mesla taze fasulyeyı zeytunyaglı severken eşinm etli sever onu bile pişirirken ona etlı kendıme zeytınyaglı yapıyorum ıkı ıs cıkıyor bana malesefff
AYY KIYAMAM ÇOK ZOR ENİN İŞİN BENİMMİDEM DE KALDIRMIYORRR KOKUSUNA AĞZIMI BURNUMUTÜLBENTLE BAĞLIYORUMM BAK BEN ET YERİNE ARA ŞİMŞE YANİ YEŞİL MERCİMEK ÇOK YAPARIM ERİŞTELİİİ ET YEMEYENLER İÇİN BİREBİRRR
iyiyim canım sende iyisin inş.:16: evet yakışır kontesim:42:

BENDE İYİYİM HAMDOLSUNNNNNN KONTESE HERŞEY YAKIŞIR YAA

haklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....

aynı yaaaaaaaaaa

benimde oğlAN SEVİYOR HATTA BEN BİRAZ PİRİNÇ BİRAZ BULGUR KOYARIM OĞLUŞ İÇİN HEPİMİZ YİYORUZZZ TABİİ

AYY KIYAMAM ÇOK ZOR ENİN İŞİN BENİMMİDEM DE KALDIRMIYORRR KOKUSUNA AĞZIMI BURNUMUTÜLBENTLE BAĞLIYORUMM BAK BEN ET YERİNE ARA ŞİMŞE YANİ YEŞİL MERCİMEK ÇOK YAPARIM ERİŞTELİİİ ET YEMEYENLER İÇİN BİREBİRRR

BENDE İYİYİM HAMDOLSUNNNNNN KONTESE HERŞEY YAKIŞIR YAA

kızlar şımartıyorsunuz ama haftaya veremezsem bu lafları yedirmeyin bana...size layık olup haftaya güzel bir rakamla karşınızda olacağım canlar saygılarımlaa....:kkk::kkk::nazar::nazar:

haklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....

bir ökuzden kavurma mıııı cok hossun kontesım yaa:52::52::52::52:

Back
X