Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım bende sendenim çok fazla para verme taraftarı değilim parfüme avonun indirimlerini takip ederim
hafif ve fresh kokuları severim şimdi kullandığım Wish Of Love ayrıca Perceive beğeniyorum

canım bende sendenim çok fazla para verme taraftarı değilim parfüme avonun indirimlerini takip ederim
hafif ve fresh kokuları severim şimdi kullandığım Wish Of Love ayrıca Perceive beğeniyorum

aynı ben
avonun parfümlerini bile indirimde alıyorum
şimdilerde değişik bi parfüm istiyorum prek te beğenemiyorum kararsızım parfüm konusunda
şöle çok ağır olmayan yani insanın içini baymayan ama kalıcı bişeyler istiyorum

kızlar bende aranıza katılmak istiyom olurmu acaba

hoşgeldin günlük menülerini yaz olur tabii
içim rahatladı canıım teşekkür ederiim

inş. kurtuldun zaten canım çok güzel etrafındaki insanlardan bunları duymak

Selam kizlar yazilanlarin hepsini okudum ama telefonumla baglandim ve yavas oldugu icin alinti yapamadim
birdaha bulasik deterjaniyla sirtimi sürmicem hihi bu arada hala yaglanma yok

Ikizimm persephonem bencede yeter o kadar spor biz ögrencilerin zamani cok degerli
parfüm konusunda birçogumuz hem fikiriz markalar konusunda ama bende ögrenci olarak parfüme çok para yatiranlardan degilim hihi ama kendimi dior poison dan mahrum edemem birtek onu seviyorum parfüm olarak zaten parfümlerin birçoguna alerjim var nefesim daraliyor nedense
Ama ne zaman akul biterde is kadini olunca hep alirimmm

ercemm senin icin cok sevindim sigarayi biraktigina

Bu arada simdiden menümü yazayim

sabah : biraz nutella, yarim kk peynir, bir avuc misir gevregi, sekersiz türk kahvesi

ögle : bir tabak haslanmis brüksel lahanasi (100kalori) hif begenmedim tadini

aksam : bir kase yagsiz domates corbasi
bir kk peynir
bir köfte büyüklügünde haslanmis tavuk eti
bir dilim susamli tam bugdayli ekmek

ekmegi yemicektim hatya sofradan kalkiyodumki taze ekmek geldi dayanamadim mmm susamli seyleri çok severim

toplam 870 kalori birazdan kosu bandimda kosacagimm

sorma benim boyumda 176 :)
kilon kac canim?masaallah boyun ne guzel
duygucum kilom bu sabah:68.5 ayy duygu oyle guzel demissinki agzinda sakiz temizlik yapilacak gun ben karsimda sakiz cignenmesini hic sevmem ama bu tabirinle valla oyle bi sahne yasamak istedim
gamzecim ben disardayim ama bence cok iyi fikir .artik baska organizasyonlara katiliriz bizde
erceeee elvedaa sigaraaaa
kestanesekeri de pek hamarat hatun sanirsamtemizlik gezme
cik cik:ben bu sahneleri biryerden hatirliyorum sanki
persephonic:tatlim leslie de videolarinda soyluyor zaten haftada 3-4 kez diye
kontes: gecmis olsun tatlim
feslegencim karaciger safradan olsa baska sikayetlerinde olmali-korkma canim bence mevsimsel bir allerji olabilir.insaallah sonuclarin tertemiz cikar
poti:gercekten sanki hicbirimizde o bastaki hiz ve azim yok.hadi bugunden baslayalim

daha da kimleri unuttum kii:26:

Son düzenleme:
leyyacim menun cok guzel ama kahvaltida biraz daha domates salatalik yesillik olsa

günaydınnnn
harika bir sabaha uyandım
deliksiz uyku ve yataktan dinlenmiş ve çook mutlu kalktım

benim baskül kafayı yedi bu sabah tartıldım tammmm 73 kilo gösterdi
neyse en yakın zamanda baskül almlıyım artık

günün ilk gùnaydinii benden olsun,kizim mamaya uyandi geri uyudu ama beni uyku tutmadi,hemen firsat bulmusken yazayim dedim,dün benim kiz cok huysuzdu bilmiyorum neden sanirim anasi gibi onada nazar degdihic durmadi,yemek bile yiyemedim o derece yani,sabah kahvaltisini cok az yapmistim,aksam yemegindede tarhana corbasi yedim aslinda yiyemedimsonra aldim kizi attim arabasina yaklasik iki saat dolastik,hem onun pili bitti hemde benim eve gelincede uyuttum artik,hafta sonunun acisini cikartmam lazim hamur isi yedim iki gün üst üste aldim kiloyu telafi etmem lazim,tabi bendeki kocayla nasil yapicam bilmiyorum,sabah pantolonun icine giremeyen adam diyet yapicam bugün fazla yemiycem dedi,isten gözü dönmüs bi sekilde geldi,corbayla yetinmedi,sosis falan ne bulduysa yedi,bide aksamdan menü siparis etti,yarin kuruyla pilav yap dedi e gelde yemeden dur,oglan ayri bi dert cok yemek seciyo onada ayri pisiriyorum sevdigi seyleriben yine iyi idare ediyorum kendimi bunlarin arasindaonlarla oturup yesem haldir haldir bi ben daha cikar ortayaartik baharda gelmeye basladi havalar biraz düzeldi bahceylede ugrasiyorum bir haftadir,cicekler aldim diktim,kiraz agaci diktim,tere ,dere otu,falan diktim,simdide belliycez bahceyi ,biber fasulye dikecez ,kocaman cok büyük i bahcemiz var,resmini cekip bi ara gösteririm size,ayyyyy ne cok yazmisim yine

ahhh bu kocalar yok mu hepimizin ki aynı galiba
bahçe işleri ne güzel ben hayatta toprak ellemiyorum inanılmaz böcek fobim var :18::18:
yazın karadenize gidiyoruz benim laz kızım fındık topluyo annesi evde bahçeye çıkamıyo
potim senin eşinmiydi sigarayı bırakan :44::44::44:

gunaydinlaaarr
aaaaahhh bende o deliksiz uykulari gorebilecekmiyim tekrardan acabaguzel bir uyku iyilesmenin belirtisi

ya benim kocamda yiyip kilo almayanlardan:26:dunyalari yer tartilir yine ayni civarzor canim kocayla diyet cok zor.cesit ister.menu verir.tatli sorar.cerezi kolasi meyvesi oglunun yemek secmesi zor oluyordur tabi senin icin-benimkide cogu seyi yemiyor amaa onun keyfie kalsam kizartma cikolata pilav gececek gunler.bende hic zorlamiyorum ne varsa getiriyorum 2 kasikta olsa yesin sonra ac kaliyorsa meyve cerez falan veriyorum.hic yemiyorsa acliktan oluyor biliyorum sut iciyor balli yada pekmezli bazen sade.

haftanin konusuna gelince benlik bi konutam bir parfùm manyagiyim
jil sander sun,hypnotic,chanel coco,bihterin parfümü (adi cok uzun hatirlayamadim)gucci flora,ruch,wekent,avonun tereselli vesoft mask bunlar cok sik kullandiklarim

evet canim esim sigarayi birakti cok sükür,oyle cok icenlerden degildi günde can catlasa bes tane falan icerdi babasini akciger kanserinden kaybettik rahmetlide cok icerdi,son ana kadarda icti ,biraz ondan korktu galiba,üc kardes ücüde biraktilar,insallah sende birakirsin

haftanin konusuna gelince benlik bi konutam bir parfùm manyagiyim
jil sander sun,hypnotic,chanel coco,bihterin parfümü (adi cok uzun hatirlayamadim)gucci flora,ruch,wekent,avonun tereselli vesoft mask bunlar cok sik kullandiklarim

kaç lira bu parfümler
daha önce hiç marka parfüm almadım da
genç kızken abim paristen adı lu lu ydu okunuşu yani yazılışını bilmiyorum orjinal bi parfüm getirmişti kokusunu hala hatırlıyorum

güaydınn hanımlarrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın bereketli ve sağlıklı olsunn inşallahhh
dünkü menümmm
aç karnına form çayı
kahvaltı: yulaf ezmesi light süt içine kuru kayısı 2 tane kup kup doğradım 5-6 tane çekirdekli kuru üzüm kuru yaban mersini 1 tane ceviz içi o kadarr duyurucu bir şeyki kızlar anlatamam 2 ye kadar açlık hissetmedim
ara öğün yarım paket etiform
ara öğün y.elma
öğle: saat 2:30 gibi marul maydanoz taze nane roka dereotu çeri domates salatalıklık karışık salataa içine light peynir ufaladım 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek üstüne limon sıktımmm son günlerde yediğim en güzel salataydıı
ara: yeşil çay
ara:1 hurma
akşam: erişteli yeşil mercimek 2 kaşık 2 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek ekmeği abarttım ama gün içinde yediğim ekmek ayısı buydu
atıştırmalık: 1 kase tuzsuz sarı leblebi
1.5 su

leslie1 mil
150 mekik
ev işi

kanser olmak en büyük korkum
amcam akciğer kanserinden öldü
dedem lenf kanserini yendi şu an 83 yaşında
yani sülalede kanser var allah korusun kızım için kendim için bıraktım diyorum allahın izniyle
bugün 8 nci günüm
ben günde bir paket içiyodum malesef

babasi gibi bide bugün ne yemek yiyecem ben secicem diyo gelde cildirmave cok inatci acindan ölüyo ve yemiyo sevdigi bisey yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…