- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.561
parfümlerden konuşulmuş bende avonun tomorrovunu kullanıyorum bana çok yakışıyo eşim kokusuna bayılıyo hatta bazıları adını soruyo ama sölemiyorum tabee
parfüme çok para vermek işime gelmiyo biraz cimriyim o konularda
bende bu aralar yaz için değişik bişeyler kullanmayı düşünüyorum hatta buradan parfüm topiklerinden isimlerini aldım beğenirsem bide paraya kıyabilirsem alırım
belki eşime aldırırım sigara bırakma hediyesi
şu an konyada iş gezisinde gelince kutlama yapıcaz bide hediye alıcam sana dedi gelmesini dört gözle bekliyorum
kızlar bende aranıza katılmak istiyom olurmu acaba
canım bende sendenim çok fazla para verme taraftarı değilim parfüme avonun indirimlerini takip ederim
hafif ve fresh kokuları severim şimdi kullandığım Wish Of Love ayrıca Perceive beğeniyorum
kızlar bende aranıza katılmak istiyom olurmu acaba
içim rahatladı canıım teşekkür ederiim
kuzenler elbiseme bayıldılar
ee bide beni ilk defa elbiseli gördükleri için heralde çok değişik gelmişim çok beğendiler hatta bundan sonra ki aylık yemeklerimizde hep bu tarz görmek istiyolarmış
sigara için de çok teşekkür ederim canım buradaki arkadaşlar da çevremdeki herkeste o kadar mutlu olduki sigarayı bıraktığım için
bugün tam bir haftadır tek nefes çekmedim 15 senedir ilk defa allahın izniyle kurtuluyorum bu illetten
bende canım ıp atlayım dıyorum ama bırtek cocuklar ıcın satılan ıpler var aldım ee boy 1.70 olunca atlayamadım kucuk geldııı bornoz kusagı ıyı fılkrmısss
kilon kac canim?masaallah boyun ne guzelsorma benim boyumda 176 :)
leyyacim menun cok guzel ama kahvaltida biraz daha domates salatalik yesillik olsaBu arada simdiden menümü yazayim
sabah : biraz nutella, yarim kk peynir, bir avuc misir gevregi, sekersiz türk kahvesi
ögle : bir tabak haslanmis brüksel lahanasi (100kalori) hif begenmedim tadini
aksam : bir kase yagsiz domates corbasi
bir kk peynir
bir köfte büyüklügünde haslanmis tavuk eti
bir dilim susamli tam bugdayli ekmek
ekmegi yemicektim hatya sofradan kalkiyodumki taze ekmek geldi dayanamadim mmm susamli seyleri çok severim
toplam 870 kalori birazdan kosu bandimda kosacagimm
günün ilk gùnaydinii benden olsun,kizim mamaya uyandi geri uyudu ama beni uyku tutmadi,hemen firsat bulmusken yazayim dedim,dün benim kiz cok huysuzdu bilmiyorum neden sanirim anasi gibi onada nazar degdihic durmadi,yemek bile yiyemedim o derece yani,sabah kahvaltisini cok az yapmistim,aksam yemegindede tarhana corbasi yedim aslinda yiyemedim sonra aldim kizi attim arabasina yaklasik iki saat dolastik,hem onun pili bitti hemde benim eve gelincede uyuttum artik,hafta sonunun acisini cikartmam lazim hamur isi yedim iki gün üst üste aldim kiloyu telafi etmem lazim,tabi bendeki kocayla nasil yapicam bilmiyorum,sabah pantolonun icine giremeyen adam diyet yapicam bugün fazla yemiycem dedi,isten gözü dönmüs bi sekilde geldi,corbayla yetinmedi,sosis falan ne bulduysa yedi,bide aksamdan menü siparis etti,yarin kuruyla pilav yap dedi e gelde yemeden dur,oglan ayri bi dert cok yemek seciyo onada ayri pisiriyorum sevdigi seyleri ben yine iyi idare ediyorum kendimi bunlarin arasinda onlarla oturup yesem haldir haldir bi ben daha cikar ortaya artik baharda gelmeye basladi havalar biraz düzeldi bahceylede ugrasiyorum bir haftadir,cicekler aldim diktim,kiraz agaci diktim,tere ,dere otu,falan diktim,simdide belliycez bahceyi ,biber fasulye dikecez ,kocaman cok büyük i bahcemiz var,resmini cekip bi ara gösteririm size,ayyyyy ne cok yazmisim yine
aaaaahhh bende o deliksiz uykulari gorebilecekmiyim tekrardan acabagünaydınnnn
harika bir sabaha uyandım
deliksiz uyku ve yataktan dinlenmiş ve çook mutlu kalktım
benim baskül kafayı yedi bu sabah tartıldım tammmm 73 kilo gösterdi
neyse en yakın zamanda baskül almlıyım artık
ya benim kocamda yiyip kilo almayanlardan:26:dunyalari yer tartilir yine ayni civargünün ilk gùnaydinii benden olsun,kizim mamaya uyandi geri uyudu ama beni uyku tutmadi,hemen firsat bulmusken yazayim dedim,dün benim kiz cok huysuzdu bilmiyorum neden sanirim anasi gibi onada nazar degdihic durmadi,yemek bile yiyemedim o derece yani,sabah kahvaltisini cok az yapmistim,aksam yemegindede tarhana corbasi yedim aslinda yiyemedim sonra aldim kizi attim arabasina yaklasik iki saat dolastik,hem onun pili bitti hemde benim eve gelincede uyuttum artik,hafta sonunun acisini cikartmam lazim hamur isi yedim iki gün üst üste aldim kiloyu telafi etmem lazim,tabi bendeki kocayla nasil yapicam bilmiyorum,sabah pantolonun icine giremeyen adam diyet yapicam bugün fazla yemiycem dedi,isten gözü dönmüs bi sekilde geldi,corbayla yetinmedi,sosis falan ne bulduysa yedi,bide aksamdan menü siparis etti,yarin kuruyla pilav yap dedi e gelde yemeden dur,oglan ayri bi dert cok yemek seciyo onada ayri pisiriyorum sevdigi seyleri ben yine iyi idare ediyorum kendimi bunlarin arasinda onlarla oturup yesem haldir haldir bi ben daha cikar ortaya artik baharda gelmeye basladi havalar biraz düzeldi bahceylede ugrasiyorum bir haftadir,cicekler aldim diktim,kiraz agaci diktim,tere ,dere otu,falan diktim,simdide belliycez bahceyi ,biber fasulye dikecez ,kocaman cok büyük i bahcemiz var,resmini cekip bi ara gösteririm size,ayyyyy ne cok yazmisim yine
ahhh bu kocalar yok mu hepimizin ki aynı galiba
bahçe işleri ne güzel ben hayatta toprak ellemiyorum inanılmaz böcek fobim var :18::18:
yazın karadenize gidiyoruz benim laz kızım fındık topluyo annesi evde bahçeye çıkamıyo
potim senin eşinmiydi sigarayı bırakan :44::44::44:
haftanin konusuna gelince benlik bi konutam bir parfùm manyagiyim
jil sander sun,hypnotic,chanel coco,bihterin parfümü (adi cok uzun hatirlayamadim)gucci flora,ruch,wekent,avonun tereselli vesoft mask bunlar cok sik kullandiklarim
evet canim esim sigarayi birakti cok sükür,oyle cok icenlerden degildi günde can catlasa bes tane falan icerdi babasini akciger kanserinden kaybettik rahmetlide cok icerdi,son ana kadarda icti ,biraz ondan korktu galiba,üc kardes ücüde biraktilar,insallah sende birakirsin
gunaydinlaaarr
aaaaahhh bende o deliksiz uykulari gorebilecekmiyim tekrardan acabaguzel bir uyku iyilesmenin belirtisi
ya benim kocamda yiyip kilo almayanlardan:26:dunyalari yer tartilir yine ayni civarzor canim kocayla diyet cok zor.cesit ister.menu verir.tatli sorar.cerezi kolasi meyvesi oglunun yemek secmesi zor oluyordur tabi senin icin-benimkide cogu seyi yemiyor amaa onun keyfie kalsam kizartma cikolata pilav gececek gunler.bende hic zorlamiyorum ne varsa getiriyorum 2 kasikta olsa yesin sonra ac kaliyorsa meyve cerez falan veriyorum.hic yemiyorsa acliktan oluyor biliyorum sut iciyor balli yada pekmezli bazen sade.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?