Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

haftanin konusuna gelince benlik bi konutam bir parfùm manyagiyim
jil sander sun,hypnotic,chanel coco,bihterin parfümü (adi cok uzun hatirlayamadim)gucci flora,ruch,wekent,avonun tereselli vesoft mask bunlar cok sik kullandiklarim

bihterin parfümü yani benim kokummm gıvenchy absolutely ırresıstıble adı buu olağan üstü bir parfüm tabi parasıdaaa ama 1 fıss yeterliii

cnm önce kızın sonra kendin için verdiğinn en büyük ve güzel karar tebriklerr istersen 90 kg ol hani sigarayı bırakanlar kg alıyor yaa ma kg verilir öyle böyle verilir biz kendi imkanlarımızla veriyozz ama kanser ALLAH KORUSUN evlerden uzak o illletle uğraşmak zor ama sen tedbiri elden bırakma yılda bir kere kontrole gittt cnmm

parasini hic sorma canimsimdi bizim burda bi parfümeri acildi taklitci ama orjinal gibi kokuyo,gecenlerde ordan aldim iki parfüm,fiatida cok süper,esim bihterin parfümüne 70 euro vermisti iki sene ònce

babasi gibi bide bugün ne yemek yiyecem ben secicem diyo gelde cildirmave cok inatci acindan ölüyo ve yemiyo sevdigi bisey yoksa
aaaa pasaya bak lokantada sanki bildigim bir pediatri prof yemeyen cocuk icin sunu oneriyordu:sabah siz kacta yapiyorsaniz sizinle kalkip kahvalti yapacak ogle aksam ayni sekilde yoksa yemek yok.3 gun ac gezsin bisey olmaz diyordu.bende uygulayamiyorum sabah illa bi sut iciriyorum bizden once yada sonra gunduz zaten benim saatli bir yeme duzenim yok'aksamda bizimle oturuyor ama cok az yiyor genelde yatmadan sade sut iciyor.haa arkadaslar birde aksam sutunden sonra yatmadan mutlaka cocuklarimizin disini fircalatmaliymisiz-birde 3bucuk yas civari genel bir agiz kontrolu discide

bihterin parfümü yani benim kokummm gıvenchy absolutely ırresıstıble adı buu olağan üstü bir parfüm tabi parasıdaaa ama 1 fıss yeterliii

bende cok begeniyorum onu,iki sene önce esim tùrkiyeden gelirken almis havaalanindan shoptan,hala yariya ile gelmedi özel günlerde kullaniyorum onu,dedigin gibi bir fis yetiyo

kilo almaktan hiç korkmuyorum duygucum araştırma yapmışlar sigara bırakanlar 2 ila 4 kilo arası kilo alırmış onunda çoğu vucüt su toplarmış sonra kilo geri gidermiş
troitim için zaten senede bir kez tüm iç organlarım kan tahlillerim herşeyim baştan sona yapılıyo
cildim bile güzelleşmeye başladı miss gibi kokuyorum durmadan kendimi kokluyorum saçlarım bile ne güzel kokuyomuş benim bu eziyeti niye yapmışım kendime diyorum
paramı hergün sigara alıyomuş gibi biriktiriyorum kendime hediye alıcam

yavvfff oyle guzel anlatmissin ki baslayip birakasim geldi

ceza uygulayamiyorum malesef,o an icin kiziyorum ama sonra dayanamiyorum anne yüregi iste,bide dersleri cok agir ve özel derste aliyo bide cok yogun yani,elimden geldigince yapmaya calisiyorum,sütü cok seviyo zaten,kendisi gidip dolaptan aliyo süt kartonunu su gibi dikiyo agzina bardak kullanma geregi ile duymuyoruz

parasini hic sorma canimsimdi bizim burda bi parfümeri acildi taklitci ama orjinal gibi kokuyo,gecenlerde ordan aldim iki parfüm,fiatida cok süper,esim bihterin parfümüne 70 euro vermisti iki sene ònce

buralarda da taklik satan yerler var ama hiç almadım
bakalım çarşıya gidince kendime bi kaç koku alıcam
bana şöle çok ağır olmayan bi kaç parfüm adı yazarmısınız

hayrlı sabahlar kızlar

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sonuçlarımı aldım ufak tefek problemler var ama çok şükür önemli birşey yok bu arada dün komşumda mevlüt vardı oraya gittim komşumun akrabaları falanda vardı hepsi çok şaşırdı beni görünce hatta bazıları tanıyamadı bile :):) çok güzel kilo vermişin dedi herkes bu bana moral oldu ee azda değil verdiğim 1 senede neredeyse 15 kilo verdim düzenimde alınan kıyaferlerimin hepsi oluyor :):) hatta gelinliğim bile oldu evlilik yıldönümümüze eşime süpriz yapabilirim

ama bir iki uyuz varki çevremde gıcıklık olacakya kilomu aldın sen diyorlar bende aaa sen bi dr git diyorum niye diyor gözlerin bozulmuşda ondan diyorum :):):)

cook güzel yapiyosun,bence parani biriktir ve altina yatirim yap,güzel bi bilezik al kendine ben param oldukca altina yatirim yaparim

günaydın arkadaşlarım naılsınız bu aralar size katılamadım
biraz sağlık problemlerim oldu dişçiye gitmiştim çene kemiğimde erime başlamış şimdi onun tedavisi için iyi bir fakültede iyi bir dr bulmam gerekiyor

bu arada geçen hafta full yedim allahıma şükür aynı kilodayım
sizlerde ne var ne yok canlarım

cook güzel yapiyosun,bence parani biriktir ve altina yatirim yap,güzel bi bilezik al kendine ben param oldukca altina yatirim yaparim

bende altına yatırımı severim
elişi yapıyorum parayla hemen altın alıyorum ama takmaktan korkuyorum evde yalnızken takıyorum hevesimi alıyorum
hediyemi kullanabileciğim bişey alıcam ayakkabı çanta yada parfüm almayı düşünüyorum
eşim şehir dışında gelince kutlama yaparız sana hediye alıcam dedi parfümü ona aldırırım belki

gemis olsun canim,banada herkes cok hizli toparlandin dogumdan sonra diyolar,dogumda 7 kilo gitti ve kaldim dogumdan sonra hic veremedim,geri kalan 13 kiloyu rejim spor derken verdim zar zor,su ana kadar 20 kilo gitti,aslinda 75 le hamile kaldim,bi3 kilo versem eski kiloma dönücem ama on kilo verip 70 lere gelmek istiyorum

bende cok begeniyorum onu,iki sene önce esim tùrkiyeden gelirken almis havaalanindan shoptan,hala yariya ile gelmedi özel günlerde kullaniyorum onu,dedigin gibi bir fis yetiyo

evet yaa dehşet bir koku çok yakıştırıyorum tenimedee
bencede pahali ama 1 olmasada 2 fiss yeterli
ama değer o koku için
ne güzel yaaa örnek olsunn bu davranışın
yavvfff oyle guzel anlatmissin ki baslayip birakasim geldi
hadi zsa bı gayret sende bırakk
eee illa bi çıkıntı olcAK FESLİMM ONLAR OLMADAN OLURMUUU :)))) AHH ŞU KADININ YİNE EN BÜYÜK DÜŞMENI NİYE KADINN OLUYORRR

BEN İYİYM SEN NASILSINN BU HAFTA HERKEZ KG KORUYORRR NEYSEKİ ALAN FAZLA YOKK

cok coook gecmis olsun surekli dis problemi yasayan biri olarak ayrica uzuldum.hangi sehirdeydin?ve sikayetlerin nelerdi?kac yasindasin?sebep neymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…