Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ama şu bir gerçektirki en güzel ezgiler bizim özümüzü yansıtan türk Halk müziğidir...

türkü dinlerken özümüz ve hücrelerimizle dinliyoruz...gerisi laylay lom...

bide bizim ülkemizde hoş görüsüzlük,ve sonradan görmelik tavan yapmıştı bir dönemler...

biz ünversitedeyken: türkü dinleyenlere köylü tezek kokulu derlerdi alay geçerlerdi,,,

oysa biz, ısrarla dinlerdikk sizin gibi ne olduğunu bilmediğimiz boş şeyler dinlemeyiz diye diretirdik...

allahım o günleri hatırladımm

vede Ajda Pekkanın bir itirafını: biz eskiden gizli gizli çok arabesk dinledik dedi bir röportajında,çünkü arabesk onların camiada kalitesiz seviyesiz müzikti....

oysa müzik her haliyle güzeldir herkesin duygularını anlatma biçimide farklıdır...

RAHMETLI KAZIM KOYUNCU gerçekten bam başka Videolarını bazen açar dinlerim...Şevval Samda onun sayesinde ilerledi bu konuda..

Kız sen kurabiye canavarımısın ? Hamur işi ve tatlı denince aklıma ilk sen geliyorsun neden acep..

Vallahi bugün zorda olsa 20 dk kafama göre leslie yaptım..İşyerimde 13 basamak var günde 3-4 kes onları zaten inip çıkıyorum Wc de alt katta merdivenle inip çıkıyorum ee eve giderken metronun merdivenlerini iniyorum son olarak 15 dk yürüyorum...Bunlarda makbule geçer inşallah totom ufalsın yeter...Herkesin dediğine göre ufalmış küçülmüş

Canım benim için doluymuş zevkim yok dedin ama döktürdün maşallah....

nazar degdi leyyam sana...Telafi etmelisin zaten sabahları nutella yiyorsun birde bu çukulata fazla olmuş neyse...yapılcak bişey yok spor yap aksam ekmek yeme kendını böyle frenle...

varmı bugünlerde bu duyguları yazabilen babayiğit... yok demi fesleğenim...
bende hep bunu dusunurum.hissedebilmek'kelimelerin hikmetini anlayabilmek yok mu bu zamanda?var elbette ama bu devir daha sancili sanki.cogu sey yuzeysel.kardesi sezai karakoc un mona rosa si her defasinda elimi ayagimi titreten ask siiridir.iyi ki var olmus bu zaatlar.iyi ki yazmislar soylemisler..

şekerim Rahmetli Kazım Koyuncuyu sevmeyen dinlemeyen yoktur bu ülkede....

zaten bende karadeniz ezgileri tavan yapar bazen hülya polat vardı anammmm koçari türküsüyle az horon tepmedikk,cimilli İbo,ismail türüt,daha eskilerden süreyya Davulcuoğlu kemençeyi,tulumu duydukmu tamamdır...

totolara gelince durmak yok yola devam...

mutfak canavari yim sekerim.hamur isini de yemek salata vs de yapmayi yedirmeyi yemeyi cok severim.keske birgun hepinizi agirlasamcok iyi yaahergun 20dk yeter de artar bile

birde eşimle çok sevdiğimiz bir şarkı varr alagözlüm seçil ak kesinlikle dinleyin harika

eşimle bizzim parçamızda

söyle nazzmı bu kaş çatış
benden uzaklara kaçış
sensiz baharım olur kış
canımın taa içisin sen
nasıl severim bir bilsen....

mihribanın hikayesini dinlediğimde o kadar etkilenmiştimki ve o etkiyle türkü bamabaşka bir hal aldı gözümde ve sonra unutursun mihribanımm...gelmiş arkasından... aşk oymuş adam yaşamış ve yazmış...

bu yemeği bende çok yaparımm bazen erişte yerine küçük makarna atarımm öylede çok güzel oluyorrr

evet mona rosa da gercekmis.aslinda bunlar gercek olmasada olur benim icin.hisleri boyle dillendirebilenlere sonsuz saygim var.en sevdigim yazarlardan biri nazan bekiroglu dur-sirf bu kelime oyunlarindan sanirim

Allah sevginizi daim etsin.bizim bi sarkimiz bile yok
simdi aklima geldi acip dinleyeyim bari
zekai tunca gulu susuz seni asksiz birakmam

Son düzenleme:

bu yemeği bende çok yaparımm bazen erişte yerine küçük makarna atarımm öylede çok güzel oluyorrr

bende severim bu parçayı...
Eşimde halk müziği hayranıdır,uzun hava bozlak sever neşet ertaş severiz...
Ama biz mesela yalını ikimizde çokk severek dinleriz..yalının sesi çok yumuşacık ...

Canımm benimm 212 sexy ve chanell orjinall
amaa diğer alacağımm parfümlerii dp den alacağımm
hatta fantaziyii dpden almıştımmm harika kalıcıydıı
şimdii dp yorumlarınıı okuyorumm hangisii daha kalıcıı ayada gerçeğine uygunn diyee
çünküü elimde çok fazla parfüm olsunn istiyorumm artıkk
50cc lik 13 tl mişş
artıkk bende öyle çok para verememm parfümeee

zsa ee sen bildiğin zayıfmışsın yani hala ne diyeti amaaaann ye gitsin elmalı kurabiyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…