- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.641
bayan -erkek?yas kac?nereli?ben hazirlayayim mi menunu?cok severim menu yapip hazirlamayi
evet evet rafet el roman hep ayni tarz ama cok begeniyorum onuda
ilahiden cok ezgiler dinlerim.birde RAHMETLI KAZIM KOYUNCU uff hep aglayasim gelir onu hatirlayinca
Unutmak kolay mi deme
Unutursun Mihribanim
Oglun kizin olsun hele
Unutursun Mihribanim
bayılırım bu türküye :)
döngeli ve turnalarıda çok severim ben kesinlikle türkü aşığıyım
ama şu bir gerçektirki en güzel ezgiler bizim özümüzü yansıtan türk Halk müziğidir...
türkü dinlerken özümüz ve hücrelerimizle dinliyoruz...gerisi laylay lom...
bide bizim ülkemizde hoş görüsüzlük,ve sonradan görmelik tavan yapmıştı bir dönemler...
biz ünversitedeyken: türkü dinleyenlere köylü tezek kokulu derlerdi alay geçerlerdi,,,
oysa biz, ısrarla dinlerdikk sizin gibi ne olduğunu bilmediğimiz boş şeyler dinlemeyiz diye diretirdik...
allahım o günleri hatırladımm
vede Ajda Pekkanın bir itirafını: biz eskiden gizli gizli çok arabesk dinledik dedi bir röportajında,çünkü arabesk onların camiada kalitesiz seviyesiz müzikti....
oysa müzik her haliyle güzeldir herkesin duygularını anlatma biçimide farklıdır...
Kizlar dövün beniiiii okulda hoca mola verdi ben kahve alacaktim arkadasim m&ms teklif etti kabul etmedim ama yeni çikti bu dedi neyse bir tane alayim dedim veeee tadi damagimda kaldi muhtesem ötesi bir tadi vardi bitte sivi çikolatali mmm 4 tane daha yedim ve 5 tane yemis oldum pismanim ama o kadar güzeldiki
varmı bugünlerde bu duyguları yazabilen babayiğit... yok demi fesleğenim...
bende hep bunu dusunurum.hissedebilmek'kelimelerin hikmetini anlayabilmek yok mu bu zamanda?var elbette ama bu devir daha sancili sanki.cogu sey yuzeysel.kardesi sezai karakoc un mona rosa si her defasinda elimi ayagimi titreten ask siiridir.iyi ki var olmus bu zaatlar.iyi ki yazmislar soylemisler..varmı bugünlerde bu duyguları yazabilen babayiğit... yok demi fesleğenim...
RAHMETLI KAZIM KOYUNCU gerçekten bam başka Videolarını bazen açar dinlerim...Şevval Samda onun sayesinde ilerledi bu konuda..
Kız sen kurabiye canavarımısın ? Hamur işi ve tatlı denince aklıma ilk sen geliyorsun neden acep..
Vallahi bugün zorda olsa 20 dk kafama göre leslie yaptım..İşyerimde 13 basamak var günde 3-4 kes onları zaten inip çıkıyorum Wc de alt katta merdivenle inip çıkıyorum ee eve giderken metronun merdivenlerini iniyorum son olarak 15 dk yürüyorum...Bunlarda makbule geçer inşallah totom ufalsın yeter...Herkesin dediğine göre ufalmış küçülmüş
mutfak canavari yim sekerim.hamur isini de yemek salata vs de yapmayi yedirmeyi yemeyi cok severim.keske birgun hepinizi agirlasam
RAHMETLI KAZIM KOYUNCU gerçekten bam başka Videolarını bazen açar dinlerim...Şevval Samda onun sayesinde ilerledi bu konuda..
Kız sen kurabiye canavarımısın ? Hamur işi ve tatlı denince aklıma ilk sen geliyorsun neden acep..
Vallahi bugün zorda olsa 20 dk kafama göre leslie yaptım..İşyerimde 13 basamak var günde 3-4 kes onları zaten inip çıkıyorum Wc de alt katta merdivenle inip çıkıyorum ee eve giderken metronun merdivenlerini iniyorum son olarak 15 dk yürüyorum...Bunlarda makbule geçer inşallah totom ufalsın yeter...Herkesin dediğine göre ufalmış küçülmüş
yok canımm nerde hepsi illüminatinin esiri olmuş onlar ne yazıyor bunlar onu söylüyor
yani şuda bi gerçekki şimdi aşklar aşkmı ki şarkılar şarkı olsun
bende hep bunu dusunurum.hissedebilmek'kelimelerin hikmetini anlayabilmek yok mu bu zamanda?var elbette ama bu devir daha sancili sanki.cogu sey yuzeysel.kardesi sezai karakoc un mona rosa si her defasinda elimi ayagimi titreten ask siiridir.iyi ki var olmus bu zaatlar.iyi ki yazmislar soylemisler..
kızlar sabahtan beri yemek konusunda harika gidiyorum eskisinden bile güzelll
şuan bir salata yiyorum hem doyurucu hem lezzetli keyifaldımm remen evdeki tüm yeşillikleri elimle böldüm özellikle taze nane çok yakıştı biraz marul evde light beyaz peynir var biraz ondan ufaladımm veeeeee akşama yapmaya planladığım erişteli yeşil mercimek yemeğine kullavcağım haşlanmış yeşilmercimek serptim 2 kaşık kadar birde limın sıktı ütüne kuru kekikserptimm mühteşem olduuuu tavsiye ederimm y.mercimek etle eş değerr vitamin vve lif açısından zengin kalori açısından masummmm
evet mona rosa da gercekmis.aslinda bunlar gercek olmasada olur benim icin.hisleri boyle dillendirebilenlere sonsuz saygim var.en sevdigim yazarlardan biri nazan bekiroglu dur-sirf bu kelime oyunlarindan sanirimmihribanın hikayesini dinlediğimde o kadar etkilenmiştimki ve o etkiyle türkü bamabaşka bir hal aldı gözümde ve sonra unutursun mihribanımm...gelmiş arkasından... aşk oymuş adam yaşamış ve yazmış...
birde eşimle çok sevdiğimiz bir şarkı varr alagözlüm seçil ak kesinlikle dinleyin harika
eşimle bizzim parçamızda
söyle nazzmı bu kaş çatış
benden uzaklara kaçış
sensiz baharım olur kış
canımın taa içisin sen
nasıl severim bir bilsen....
kızlar sabahtan beri yemek konusunda harika gidiyorum eskisinden bile güzelll
şuan bir salata yiyorum hem doyurucu hem lezzetli keyifaldımm remen evdeki tüm yeşillikleri elimle böldüm özellikle taze nane çok yakıştı biraz marul evde light beyaz peynir var biraz ondan ufaladımm veeeeee akşama yapmaya planladığım erişteli yeşil mercimek yemeğine kullavcağım haşlanmış yeşilmercimek serptim 2 kaşık kadar birde limın sıktı ütüne kuru kekikserptimm mühteşem olduuuu tavsiye ederimm y.mercimek etle eş değerr vitamin vve lif açısından zengin kalori açısından masummmm
birde eşimle çok sevdiğimiz bir şarkı varr alagözlüm seçil ak kesinlikle dinleyin harika
eşimle bizzim parçamızda
söyle nazzmı bu kaş çatış
benden uzaklara kaçış
sensiz baharım olur kış
canımın taa içisin sen
nasıl severim bir bilsen....
parfümlerden konuşulmuş bende avonun tomorrovunu kullanıyorum bana çok yakışıyo eşim kokusuna bayılıyo hatta bazıları adını soruyo ama sölemiyorum tabee
parfüme çok para vermek işime gelmiyo biraz cimriyim o konularda
bende bu aralar yaz için değişik bişeyler kullanmayı düşünüyorum hatta buradan parfüm topiklerinden isimlerini aldım beğenirsem bide paraya kıyabilirsem alırım
belki eşime aldırırım sigara bırakma hediyesi
şu an konyada iş gezisinde gelince kutlama yapıcaz bide hediye alıcam sana dedi gelmesini dört gözle bekliyorum
hosbuldum cik cikuff anlamadim dinlenmeyemi gidiyoruz yorulmaya mi deniz kum gunes iyi oldu yinede. boyum 1.64 .hic oyle demiyodun ama hep bogazima diziyordun yediklerimi saka nan saka insaallah canim enkisa zamanda SAGLIKLA hedef kilolarimiza ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?