- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.681
ercem agir koku seviyorsan bihterin parfümünü tavsiye edebilirim,ama benim bugüne kadar vazgecemedigim tenime cok yakisan ve esiminde begendigi parfümüm hypnotic poison tek kelimeyle mükemmel bir parfüm orjinal alacaksan bunu almani tavsiye ederim,bir iki gün kaliyo tenimde dus yapmassam eger
ya bende çok yönlü şarkı severim ama sılaaaaaaaaaaa çok ayrıııııııı ama ruh halime göree benzemez kimse sanaaaaaaaaaaaa ya bayılırım müzeyyen saner onur akın geceyi sana yazdım leman san elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderimm, ve tabiki kazım koyuncu tüm şarkısını bilirim söylerimm özellikle cerrahpaşalıyı çok severim feslim inşallah sende sigarayı bırakırsınn
az önce karşı komşumu görsdüm 3 aydır sigra içmiyormuş sağlığı için bırakmış biraz kg aldım diyor olsun dedim bırkmak önemlii inşallah sende bırakırsın ercem gibi
ahaaaaaaaa gelen kuzen öğle oturmasına gelcek 25 yaşıda 5 yaşıda oğluyla gelcek :))) döktür bakem zsamm
aaaaaaaaaaa kontesimm en sevdiğin şrkı hani ajdardıı - nane nane şarkısıydı birde şahdamarımsınn dıı niye gizliyonn
Givenchy Absolutely irresistible mükemmel
cnm tabi eklerim haftayaa senii tekrarr
bu arada yarin dogum günüm
parfümün adını yazmak bile yordu yahu ben nasıl telafuz edicem bunu
teşekkür ederim duygucum en yakn zamanda bakıcam şu meşhur parfüme
ay evet nasıl okunuyor bu? ben de almayı düşünüyorum ama yaşıma göre ağır mı kaçar acaba?
bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek 1 yumurta 1 lokma bal kaymak
ara 1 adet hanımeller
öğlen yağsız kavrukmuş tavuk göğsü yarım dilim ekmek 3 tane cin biberi
akşam çeyrek dürüm 7 tane etsiz çiğ köfte yeşillik
ara 7 badem
2 türk kahvesi
1 sütlü kahve
6.7 bardak çay
1 bardak süt
1.5 litre su
yarım saat yürüyüş yaptım
erkenden kutlayayım o zaman potimm
nice nice sağlıklı mutlu huzurlu evlatların ve eşinle beraber uzuuuunn bi ömür diliyorum sana
:119::119::119:
ben de diorcuyum hypnotic agir geliyor bana ama guzelercem agir koku seviyorsan bihterin parfümünü tavsiye edebilirim,ama benim bugüne kadar vazgecemedigim tenime cok yakisan ve esiminde begendigi parfümüm hypnotic poison tek kelimeyle mükemmel bir parfüm orjinal alacaksan bunu almani tavsiye ederim,bir iki gün kaliyo tenimde dus yapmassam eger
benimkide kucaktan bile inmek istemiyor oldum bittim yaa simdi uyuttum cok sukuriki gündür kizim canimi okuyodismi cikartacak ne cok huysuz hep kucakta anlamadim gitti nesi var
yeni yasin hayrli olsun mutluluk huzur getirsin canimbu arada yarin dogum günüm
ispanak fazla kacsada bisey olmaz-menun cok guzeliyi akşamlar güzellikler bakıyorumda bahar gelince herkes neşelenmiş şarkılar türküler muhabbetimiz bozulmasın inşallah
bende bahsedeyim bari müzik zevkimden ben genelde özgün müzik severim mesela onur akın cevdet bağca bazende pop dinlerim ajda pekkan bayılırım mesela benden bu kadar
bu günkü menüme gelince
sabah
bir dilim kepek ekmeği 6 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara 4 tane mercimek köftesi birtane havuç
öğle yarım porsiyon domates soslu makarna az yağlı tabiki
ara 6 tane badem 15 kadr kuru üzüm
akşam büyük çorba kasesi tarhana çorbası
yarım dilim ekmekle yoğurtlu ıspanak
ıspanağı biraz fazla kaçırmış olabilirim
bugün sizlerle ikinci günüm...
sabah kahvaltısı: yumurta, peynir ,zeytin,domates ve 2 dilim ekmek
öğle : kocaman bir kapta salata(marul, havuç, kırmızı lahana,yeşil soğan,sarımsak bir kaç kaşık makarna) harikaydıı:)
ara : bir elma
akşam : çorba, sarımsaklı yoğurtlu pazı kavurma, biraz bulgur pilavı
yatmadan önce bir bardak süt içmeyi planlıyorum :)
kaloriyi m&m yukseltmis yoksa bildigin az yemissin yanisimdiden menümü yazayim sabah erkenden okula gidecegim yarin zamanim olmaz :)
sabah : 2 ka$ik misir gevregiyle yulaf ezmesi
1 diyet yogurt
ara : 1 $ekersiz expresso ve 5 tane M&Ms
ögle : bir tabaga yakin brüksel lahanasi içinde birazcik kabak (ha$lanmi$ ikiside yag yok az tuzlu)
1 diyet yogurt
ara : 1 avuç kari$ik meyve (erik, papaya ve üzüm)
1,5 kk peynir
2 ka$ik makarna
1 avuç misir gevregi
ara : çok az ha$lanmi$ tabuk (2 kibrit kutusu ya vardi ya yoktu)
2 badem
toplam 1100 kalori ya in$allah kilo almam off
bu arada ak$am yemegi diye bir$ey olmadi ayak üstü ati$tirdim bir$eyler bu yüzden saçma sapan oldu evde tamir vardi ve yemek yapamadik
bugünkü menüm
ara 1 adet hanımeller
ara 7 badem
2 türk kahvesi
1 sütlü kahve
6.7 bardak çay
1 bardak süt
1.5 litre su
leyyacim sen nerdeydin?Givenchy Absolutely irresistible
okunu$u : jiven$i absolüteli irezistibl
böyle söylemelisiniz kizlaarrr parfümü almaya gidince
çok güzel bence!
bende az önce sporumu yaptim, 50 kadar mekik, 5-6 dk karin kaslari için egzersiz ve 11 dk ko$u bandinda ter içinde hem ko$tum hem yürüdüm
bugün doktora kontrole gittim
bronşitim iyiye gidiyo ciğerlerimde toparlanmaya başlamış çok şükür
doktorla biraz muhabbet ettik aile hekimi sırada kimse yoktu
sigarayı bıraktığımı anlattım bana b12 vitamin verdi ağzımda sigarayı bırakmayla alakalı aft lar çıktı onun için de ilaç yazdı
b12 bana kilo yaparmı arkadaşlar
topikleri okudum kimisi kilo yapar demiş kimisi yapmaz demiş bünyeyle alakalı galiba
ama folik asit bana kilo yaptı ee bende biraz abartmıştım tabi yemeği
iyiki doğdun potimmmmmmmmmmmmmm mutlı yıllarr potimmmmmmmmmmm iyiki varsın potimmmmmmmmmmmmmmm RABBİM uzun sağlıklı ömürler versinnn ailenle sevdiklerinleeebu arada yarin dogum günüm
slm ara öğünler azzz su kaç lt aktivite varmıı???bugün sizlerle ikinci günüm...
sabah kahvaltısı: yumurta, peynir ,zeytin,domates ve 2 dilim ekmek
öğle : kocaman bir kapta salata(marul, havuç, kırmızı lahana,yeşil soğan,sarımsak bir kaç kaşık makarna) harikaydıı:)
ara : bir elma
akşam : çorba, sarımsaklı yoğurtlu pazı kavurma, biraz bulgur pilavı
yatmadan önce bir bardak süt içmeyi planlıyorum :)
aha ahaa sen bi kullan merak etme unutmazsın bir dahaaparfümün adını yazmak bile yordu yahu ben nasıl telafuz edicem bunu
leyyam menü iyi dün diyetsiyende gördüm bu küçük küpler halinde olan karışık kuru meyvalara şekerde ekliyorlarmış dikkat et cnmm onlardan almamayaaa kg yapıyormuşşşsimdiden menümü yazayim sabah erkenden okula gidecegim yarin zamanim olmaz :)
sabah : 2 ka$ik misir gevregiyle yulaf ezmesi
1 diyet yogurt
ara : 1 $ekersiz expresso ve 5 tane M&Ms
ögle : bir tabaga yakin brüksel lahanasi içinde birazcik kabak (ha$lanmi$ ikiside yag yok az tuzlu)
1 diyet yogurt
ara : 1 avuç kari$ik meyve (erik, papaya ve üzüm)
1,5 kk peynir
2 ka$ik makarna
1 avuç misir gevregi
ara : çok az ha$lanmi$ tabuk (2 kibrit kutusu ya vardi ya yoktu)
2 badem
toplam 1100 kalori ya in$allah kilo almam off
bu arada ak$am yemegi diye bir$ey olmadi ayak üstü ati$tirdim bir$eyler bu yüzden saçma sapan oldu evde tamir vardi ve yemek yapamadik
çok sex si bir kokuuu bence her yaşa hitap eden bir koku kokunun özeti şu kendini her daim güzel alımlı bakımlı hissettiriyor ve gerektiren bir koku bu kokuyu sıkınca otomatikman sık olmak istiyorsun aşası kurtarmıyor:))) yani ben çok met ettim kokuyu ama benim tenimede yakışıyorr yani buda çok önemliii ten olayı ben buğday tenliyim yani açık tenliyim bana yakışıyoray evet nasıl okunuyor bu? ben de almayı düşünüyorum ama yaşıma göre ağır mı kaçar acaba?
cin biberimi ay ACIYI ÇOK SEVERİM FESLİMMMMMMMMMMMM MENÜ BENCE GAYET BAŞARILI BİRDE SİGARA İÇMESENNbugünkü menüm
ara 1 adet hanımeller
ara 7 badem
2 türk kahvesi
1 sütlü kahve
6.7 bardak çay
1 bardak süt
1.5 litre su
HEY ZSAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK GÖRSEL HAYALİMİ MEST ETTİNNN RESMEN BU YAZDILARIN ARASINDA KENDİMİ HAYAL ETTİMM TŞK EDERİMM ARKİDİŞİMMM BU ARADA ÇİNDE YANGIN VARMIŞ 3 GÜNDÜRRR YAKIN DEĞİLSİN DİR İNŞALLAHduygucum
damak zevki nasildir bilemem ama hizlica sunlar geldi aklima(gerci 2 kisisiniz ve sen diettesin ama olsun ilk gelisiymis kuzeninin)
-kisir ya da mercimek kofte
-mayali pogaca(peynirli)
-ispanakli borek
-kabak salatasi(sarimsakli cevizli dereotlu yogurtlu)
-mantar salatasi(gecen yaptim valla bayildik tadina) ya da boregi ispanakli yapma ispanak salatasi yap
tatlilar
-kek(portakalli hashasli olabilir) ya da muzlu kremali pasta
-kurabiye(ya kakaolu ya da damla cikolatali-aslinda kaya kurabiye muthis oluyor)
-havuc toplari(mutlaka tarcin-ceviz ve azcik tereyagli)
-illa 1 cesit daha yapicam dersen un helvasi (uuuffff cok canim cekti)
simdi bunlar ne olacak deme kalan hamur islerinin bir kismi kuzenin esine yollarsin,birazini esin yer,ee kalanida isyerineall iste bitti hepsi
4 TATLI KAŞIĞI FAZLA BENCE ZSAMM TAHİN SUSAM YAĞINDAN BİLİYORSUN Yağ ÇOK İ ÇERİYOR BENDE BAYILIRIM TAHİNEEE AMA BİR KAŞIK ALIYORUM BAZEN FAZLASI CISSSS BİRDE BOLCAA DEDİĞİN YUFKA EKMEĞİ CISSSSSgunaydinlaar
dunun menusu
kahvalti:
1 dilim ekmek
1kk beyaz peynir
4tatli kasigi pekmez tahin
4 zeytin+zeytinyagli sosuna 2 kez ekmek bandim+ domates
yesil cay
ara:5 badem
ogle:manti corbasi(yuksuk corbasi)
ara:yesil cay
2 kucuk kare crunch(kalorisi bayagi dusuktu)
aksam:salata(icine zeytin ve kirilmis yufka ekmegibooolca-canim cekti)
4kucuk biskuvi-130cal+2 kasik pekmez tahin
pek iyi bir menu degil zira bu sabah +500 ciktim-pekmez tahinden mi dedim ama bilemiyorum.bugun iyi gidiyor.kacamaksiz birgun olsun uzun sureden sonra insaallah..
günaydinnnnnnn
iyiki doğdun potimmmmmmmmmmmmmm mutlı yıllarr potimmmmmmmmmmm iyiki varsın potimmmmmmmmmmmmmmm RABBİM uzun sağlıklı ömürler versinnn ailenle sevdiklerinleeebuda hediyemmm
slm ara öğünler azzz su kaç lt aktivite varmıı???
aha ahaa sen bi kullan merak etme unutmazsın bir dahaa
leyyam menü iyi dün diyetsiyende gördüm bu küçük küpler halinde olan karışık kuru meyvalara şekerde ekliyorlarmış dikkat et cnmm onlardan almamayaaa kg yapıyormuşşş
çok sex si bir kokuuu bence her yaşa hitap eden bir koku kokunun özeti şu kendini her daim güzel alımlı bakımlı hissettiriyor ve gerektiren bir koku bu kokuyu sıkınca otomatikman sık olmak istiyorsun aşası kurtarmıyor:))) yani ben çok met ettim kokuyu ama benim tenimede yakışıyorr yani buda çok önemliii ten olayı ben buğday tenliyim yani açık tenliyim bana yakışıyor
cin biberimi ay ACIYI ÇOK SEVERİM FESLİMMMMMMMMMMMM MENÜ BENCE GAYET BAŞARILI BİRDE SİGARA İÇMESENN
HEY ZSAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK GÖRSEL HAYALİMİ MEST ETTİNNN RESMEN BU YAZDILARIN ARASINDA KENDİMİ HAYAL ETTİMM TŞK EDERİMM ARKİDİŞİMMM BU ARADA ÇİNDE YANGIN VARMIŞ 3 GÜNDÜRRR YAKIN DEĞİLSİN DİR İNŞALLAH
4 TATLI KAŞIĞI FAZLA BENCE ZSAMM TAHİN SUSAM YAĞINDAN BİLİYORSUN Yağ ÇOK İ ÇERİYOR BENDE BAYILIRIM TAHİNEEE AMA BİR KAŞIK ALIYORUM BAZEN FAZLASI CISSSS BİRDE BOLCAA DEDİĞİN YUFKA EKMEĞİ CISSSSS
GÜNAYDIN DOĞUM GÜNÜ ÇOCUĞUUUUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?