- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.961
Kızlar regliyim çok fena sırtım ve karnım ağrıyorr birde başımm yatmaya gidiyorum benn öptüm herkezii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde ne iş yapıyorsunn canımm
Kızlar regliyim çok fena sırtım ve karnım ağrıyorr birde başımm yatmaya gidiyorum benn öptüm herkezii
evet yaaa keşke hergün 1 kg verme gibi durumumuz olsaa oh ne güzel olurrrr
kuzim 22 aylık ablasııı haziranda 2 yaşına gircek inşallahh
aslında menün fena değil ama teşhisin doğru hemen yapılan yemek daha fazla yeniyorrr malesefff
a.s yaz canımmm sorun yokk
feslicim merhaba kilo çizelgesini imzaya eklemem gerekmiş imza nerde
yuppi bugün 50 li rakam gördüm tartıda 59.9 ama olsun başında 6 yok. adet olduğunu bilsem de 6 görmeye tahammül edemiyorum artık.
menüm
2 dilim ekmek kahvaltılık bi şiler
öğle 1 poğaça
ara süt
akşam henüz belli değil yemeğe dışarıya gideceğiz
bir de duygu sen yokken akşamları gelince forumu okumak kolay oldu. 1 kaç sayfada bitiyordu gün içinde yazılanlar. sen geldikten sonra oku oku bitiremiyorum. forum eski canlılığına kavuştu:))
a.s sağ ol tatlımmmmmmmmmmmselam arkadaşlarım
duygum geçmiş olsun
valal kaçmıştır krizantebimm ama dün fac.den yeni gördümmmm düşünnn haladaha üstümde yorgunluk var birdee reglyim onu ağrısınıç ekiyrum taşınırken çok suyla haşır neşir oldum üşüttüm galiba acısı çıkıyorrduygu pazartesi kilo bildirimi yapamayacağımı hem burdan hemde face den yazmıştım gözden kaçtı sanırım
pazartesi bildirim yaparım
ay öyle oluyor mide alışıyor az yemeye birden yidiğinde midede afallıyorrkızlar uzun zaman sonra gerçekten çok ciddi bir krizle karşılaştım bir büyük milka çikolata (100gr) bir paket de bisküvi yedimmidem çok kötü oldu... bunu telafi etmem lazım. duygucum ayran detoksunu anlatabilir misin?
sorun değil istersen anlatırım tekrarrr yeterk işe yarasın ki bende işe yaradı geri almadımmmpardon canım anlatmışsın bir önceki sayfada, gözümden kaçmış..
feslim niye kapatıyorsun konuyu benim için hiç masuru yokkk hattaa kk de satış bölümü varsa sayfa aç kuzumm ne güzelll evde otururken bile değerlendiriyonnn taktir ediyorum seni benim için hiç masuru olmadıığnı söyleyimm tatlımmcanım orjinal şifalı taşlardan kolye bileklik falan yapıp satıyorum pantolonlar getirrttim onu satıyorum giyim türü satıyorum yani
neyse bu satış konusunu burda kapatıyorum bazı arkadaşlar burayı satış yapmak için kullanıyor gibi düşünebilir ..... hiç öyle bi amacım yok ama faydasının olmadığınıda söyleyemem ilgilenen olursa faceden yardımcı olabilirim
sağ ol canımmmmmgeçmiş olsunnn sevgili duygu
amin canım sanadaçok geçmiş olsunnncanım geçmiş olsun allah şifa versin
bende çok hastayım canım aşırı karın ağrısıyla kıvranıyorum (ishalve mide bulantısı )baya üşüttüm galiba:2:
canım ne demek burda sadece kg konuşmucaz yaaa bunlarıdak onuşcaz zaten bana bilgilerni paylaşırsan çok sevinrim ayrıca, ben şu havalar biraz ısınsınn malum yağmurlu serin bir iki deneme yapcam ustelemicem yaniii ama wv eğitinimni anlatırsan burdaa küçkü bebek çokk annelermizi bilgielrinden yararlanır cnm birde erkek kız arasında fark var eğitim açısında yani nelere dikkat etmek lazımmmarkadaşım sen bilirsin ama biraz erken deil mi tuvalet eğitimi için. zihin engelliler öğretmeniyim de böyle sorunlarla ilgileniyorum sürekli. tuvalat eğitimi lafını duyunca hemen atladım malum. özellikle şu hazır bezlerin tamamı o kadar iyi emiyor ki çişi, çocukların hepsi daha geç öğrenmeye başladılar. çocuğun hazırsa bu eğitim için orası ayrı mesele ama bu süreçte sen de bebişinde boşuna yıpranmasın. önceden 2 yaş dedimi hemen başlıyoduk tuvalet eğitimi için ama artık 2 buçuk yaşı geçirmeden başlamıyoruz. sen çocuğunu hazır hissediyorsan ve bununla ilgili öğrenebileceğini gösterir tepkileri varsa başla ama. yardıma ihtiyacın olursa bu konuyla ilgili elimden geleni yapmaya çalışırım.
Allah herkesin ailesine sağlık versin. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin inşallah.
ne güzellll eskiden daha iyiydiii tabiii artık bahar geldi herkez dışardaaa yazın daha azalır burası tatillerr seyahatlerrr, bu arada 5 li rakamların hayırlı olsun bakalım ben nezaman görcemmmyuppi bugün 50 li rakam gördüm tartıda 59.9 ama olsun başında 6 yok. adet olduğunu bilsem de 6 görmeye tahammül edemiyorum artık.
menüm
2 dilim ekmek kahvaltılık bi şiler
öğle 1 poğaça
ara süt
akşam henüz belli değil yemeğe dışarıya gideceğiz
bir de duygu sen yokken akşamları gelince forumu okumak kolay oldu. 1 kaç sayfada bitiyordu gün içinde yazılanlar. sen geldikten sonra oku oku bitiremiyorum. forum eski canlılığına kavuştu:))
çok geçmişolsun tatlımmm.dün kanald de yemek programı varya onu izledimmm kayserili biri yemek yaptııı allahım ne güzel şeylerdi yaaaa ilkkezz salça domates soslu mantı gördümmm böyle saçta gözlem e gibi yaptı yuvarlak üstüne kıymalı sos yaptı yanına yoğurt, birde fırındaa güveçte birşey yaptı hepsi kayseri yörüsinden yani bunları düşünüyorum sende kayserilisin bunları yapıp nasıl rejim yapıyon pes dedimmm kulaklarnı çınlattım vallaa tebrikler cnmmmbu hiç uğrayamıyorum kızlar eşim hasta evde kızım bağırsak enfeksiyonu olmuş onlarla uğraşıyorum
diyetim iyi gidiyor çok şükür eşim evde olduğu için biraz kaçamak yapıyorum ama dengeliyorum yani
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta sarısı yarım dilim ekmek
öğlen fırında tavuk patates 2 dilim ekmek
ara bi kaç kurabiye bir kaç kara çikolata
akşam yarım tabak yarma yemeği 1 dilim gözleme
yarım saat yürüdüm evin içinde sürekli koşturma halindeyim malum ikiside hasta
gözden ırak gönülden ırak boşuna denmemiş o güzel yüreğin ne sevdalar görcek dilerim bundan sonra ilk kalp kıpırdın sonun olur onunla çok mutlu olursun inşallahhhhhhhselammm kizlar bana bir haller olduuuuu, iki gündür morelim çok iyiiiiioysa kötü besleniyorumm :26:
nasil desem böyle içim kipir kipir, hoplayip ziplamak istiyorum, yüzüm gülüyorsebebini tam olarak emin degilim ama platonik a$kimi unutuyorum, yendim artik bu duyguyu sanirim (yinede kendime tam güvenmiyorum) artik onu tamamen unutmaya, hatta bu sefer ba$ka birnine a$ik olmak istiyorum
onu tam 5 ay ve 7 gün oldu görmeyeli, ve kalbim dua ediyor "ke$ke görsem çok özledim" diye ama beynim agir basiyor " ke$ke kar$ima bir daha çikmasa, kapanmi$ yarama tuz basmasa " diyor
artik onu gördügüm sokaklara dikkatlice bakmiyorum hatta kafami kaldirmiyorum görmekten korktugum için, artik bende hareketli $arkilar açip dans ediyorum, artik bende balkona çikip ip atliyorum ma$allah bana
ama nedense ak$am olup yatagima girdigimde illaki duygusal $arki açip gözlerim doluyor, bunuda yenmem lazim, hatta bunlari yazarken bile duygusal takiliyorum![]()
kocaman bir maşallahh krabiberimmm yaniaşk olsun illaaa iddamı gerekiyor sanaaa o zaman sen devamlı iddada ol hadi bakalım tartı gününde müjdeli haberlerni duycam ama geri dönüş yapma rtık alıştır bedenini yani kontrol et kendini cnm bir yermi gitcen bırak servisini sen yap yine ye ama az yeee baktın çok mu yedin salma kendini bi aktivite yap kurtul vicdan azabından ben seni çzödüm sen kaçırdınmı tamam bitti diyip salıyon kendini artık alma onu telefi etttGünaydınn arkadaşlarrr
Diyetimin 4ncü günündeyim ve bozmadımm halenn
Sabah yine türüyüşe çıktımm saat 7 de
45 dakka kadar yürüdüm ,dün sadece akşamm çıkabildimm sabah yağmur vardıı
Artık alıştımm yürüyüş yapma saatim gelince duramıyorum evde
leyyacımm çok iyi yapmıisınn canımm unut tabikiii
bak güzelimm hayat böyle geçmezz ,inann etrafında daha iyi insanlar çıkacak karşına
sonra ya ben deliymişimm diceksinn senelerdir neden bu kadar acı çektimm diyee
fesleğencim çok geçmiş olsun
[/QUOTE]merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serüvenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle girememem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 75 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]69[/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 13,600 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 64,500[/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +500[/TD] [TD] 10,100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]1,000 [/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78,800 [/TD] [TD] 77,900 [/TD] [TD]900[/TD] [TD] 6,600 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 58,500 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 9,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]79 [/TD] [TD]1,000[/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85,5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD]aynı [/TD] [TD] 3,500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD]70 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 5,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 67,200[/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]79,5[/TD] [TD]79[/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]73,100[/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]1,100 [/TD] [TD] 16,000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 64,900[/TD] [TD]2,300[/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD]59,700[/TD] [TD] 59[/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] perininkızı [/TD] [TD] 59,800[/TD] [TD]58,600[/TD] [TD] 58,200[/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]