Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar regliyim çok fena sırtım ve karnım ağrıyorr birde başımm yatmaya gidiyorum benn öptüm herkezii

duygu pazartesi kilo bildirimi yapamayacağımı hem burdan hemde face den yazmıştım gözden kaçtı sanırım
pazartesi bildirim yaparım

kızlar uzun zaman sonra gerçekten çok ciddi bir krizle karşılaştım bir büyük milka çikolata (100gr) bir paket de bisküvi yedim :( midem çok kötü oldu... bunu telafi etmem lazım. duygucum ayran detoksunu anlatabilir misin?

evde ne iş yapıyorsunn canımm

canım orjinal şifalı taşlardan kolye bileklik falan yapıp satıyorum pantolonlar getirrttim onu satıyorum giyim türü satıyorum yani

neyse bu satış konusunu burda kapatıyorum bazı arkadaşlar burayı satış yapmak için kullanıyor gibi düşünebilir ..... hiç öyle bi amacım yok ama faydasının olmadığınıda söyleyemem ilgilenen olursa faceden yardımcı olabilirim

evet yaaa keşke hergün 1 kg verme gibi durumumuz olsaa oh ne güzel olurrrr

kuzim 22 aylık ablasııı haziranda 2 yaşına gircek inşallahh

aslında menün fena değil ama teşhisin doğru hemen yapılan yemek daha fazla yeniyorrr malesefff

a.s yaz canımmm sorun yokk

arkadaşım sen bilirsin ama biraz erken deil mi tuvalet eğitimi için. zihin engelliler öğretmeniyim de böyle sorunlarla ilgileniyorum sürekli. tuvalat eğitimi lafını duyunca hemen atladım malum. özellikle şu hazır bezlerin tamamı o kadar iyi emiyor ki çişi, çocukların hepsi daha geç öğrenmeye başladılar. çocuğun hazırsa bu eğitim için orası ayrı mesele ama bu süreçte sen de bebişinde boşuna yıpranmasın. önceden 2 yaş dedimi hemen başlıyoduk tuvalet eğitimi için ama artık 2 buçuk yaşı geçirmeden başlamıyoruz. sen çocuğunu hazır hissediyorsan ve bununla ilgili öğrenebileceğini gösterir tepkileri varsa başla ama. yardıma ihtiyacın olursa bu konuyla ilgili elimden geleni yapmaya çalışırım.
Allah herkesin ailesine sağlık versin. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin inşallah.

yuppi bugün 50 li rakam gördüm tartıda 59.9 ama olsun başında 6 yok. adet olduğunu bilsem de 6 görmeye tahammül edemiyorum artık.
menüm
2 dilim ekmek kahvaltılık bi şiler

öğle 1 poğaça

ara süt

akşam henüz belli değil yemeğe dışarıya gideceğiz

bir de duygu sen yokken akşamları gelince forumu okumak kolay oldu. 1 kaç sayfada bitiyordu gün içinde yazılanlar. sen geldikten sonra oku oku bitiremiyorum. forum eski canlılığına kavuştu:))

bu hiç uğrayamıyorum kızlar eşim hasta evde kızım bağırsak enfeksiyonu olmuş onlarla uğraşıyorum

diyetim iyi gidiyor çok şükür eşim evde olduğu için biraz kaçamak yapıyorum ama dengeliyorum yani

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta sarısı yarım dilim ekmek
öğlen fırında tavuk patates 2 dilim ekmek
ara bi kaç kurabiye bir kaç kara çikolata
akşam yarım tabak yarma yemeği 1 dilim gözleme

yarım saat yürüdüm evin içinde sürekli koşturma halindeyim malum ikiside hasta

selammm kizlar bana bir haller olduuuuu, iki gündür morelim çok iyiiiii :nazar::nazar: oysa kötü besleniyorumm :26:

nasil desem böyle içim kipir kipir, hoplayip ziplamak istiyorum, yüzüm gülüyor :52::52::52: sebebini tam olarak emin degilim ama platonik a$kimi unutuyorum, yendim artik bu duyguyu sanirim (yinede kendime tam güvenmiyorum) artik onu tamamen unutmaya, hatta bu sefer ba$ka birnine a$ik olmak istiyorum :17:

onu tam 5 ay ve 7 gün oldu görmeyeli, ve kalbim dua ediyor "ke$ke görsem çok özledim" diye ama beynim agir basiyor " ke$ke kar$ima bir daha çikmasa, kapanmi$ yarama tuz basmasa " diyor

artik onu gördügüm sokaklara dikkatlice bakmiyorum hatta kafami kaldirmiyorum görmekten korktugum için, artik bende hareketli $arkilar açip dans ediyorum, artik bende balkona çikip ip atliyorum ma$allah bana :kkk::kkk:

ama nedense ak$am olup yatagima girdigimde illaki duygusal $arki açip gözlerim doluyor, bunuda yenmem lazim, hatta bunlari yazarken bile duygusal takiliyorum :38:

Günaydınn arkadaşlarrr
Diyetimin 4ncü günündeyim ve bozmadımm halenn
Sabah yine türüyüşe çıktımm saat 7 de
45 dakka kadar yürüdüm ,dün sadece akşamm çıkabildimm sabah yağmur vardıı
Artık alıştımm yürüyüş yapma saatim gelince duramıyorum evde
leyyacımm çok iyi yapmıisınn canımm unut tabikiii
bak güzelimm hayat böyle geçmezz ,inann etrafında daha iyi insanlar çıkacak karşına
sonra ya ben deliymişimm diceksinn senelerdir neden bu kadar acı çektimm diyee
fesleğencim çok geçmiş olsun

yuppi bugün 50 li rakam gördüm tartıda 59.9 ama olsun başında 6 yok. adet olduğunu bilsem de 6 görmeye tahammül edemiyorum artık.
menüm

öğle 1 poğaça

ara süt

bir de duygu sen yokken akşamları gelince forumu okumak kolay oldu. 1 kaç sayfada bitiyordu gün içinde yazılanlar. sen geldikten sonra oku oku bitiremiyorum. forum eski canlılığına kavuştu:))

tebrik ederimm canım seniii

selam arkadaşlarım

duygum geçmiş olsun
a.s sağ ol tatlımmmmmmmmmmm

duygu pazartesi kilo bildirimi yapamayacağımı hem burdan hemde face den yazmıştım gözden kaçtı sanırım
pazartesi bildirim yaparım
valal kaçmıştır krizantebimm ama dün fac.den yeni gördümmmm düşünnn haladaha üstümde yorgunluk var birdee reglyim onu ağrısınıç ekiyrum taşınırken çok suyla haşır neşir oldum üşüttüm galiba acısı çıkıyorr
kızlar uzun zaman sonra gerçekten çok ciddi bir krizle karşılaştım bir büyük milka çikolata (100gr) bir paket de bisküvi yedim :( midem çok kötü oldu... bunu telafi etmem lazım. duygucum ayran detoksunu anlatabilir misin?
ay öyle oluyor mide alışıyor az yemeye birden yidiğinde midede afallıyorr
pardon canım anlatmışsın bir önceki sayfada, gözümden kaçmış..
sorun değil istersen anlatırım tekrarrr yeterk işe yarasın ki bende işe yaradı geri almadımmm
canım orjinal şifalı taşlardan kolye bileklik falan yapıp satıyorum pantolonlar getirrttim onu satıyorum giyim türü satıyorum yani

neyse bu satış konusunu burda kapatıyorum bazı arkadaşlar burayı satış yapmak için kullanıyor gibi düşünebilir ..... hiç öyle bi amacım yok ama faydasının olmadığınıda söyleyemem ilgilenen olursa faceden yardımcı olabilirim
feslim niye kapatıyorsun konuyu benim için hiç masuru yokkk hattaa kk de satış bölümü varsa sayfa aç kuzumm ne güzelll evde otururken bile değerlendiriyonnn taktir ediyorum seni benim için hiç masuru olmadıığnı söyleyimm tatlımm
geçmiş olsunnn sevgili duygu
sağ ol canımmmmm
canım geçmiş olsun allah şifa versin :16:

bende çok hastayım canım aşırı karın ağrısıyla kıvranıyorum (ishal :17:ve mide bulantısı )baya üşüttüm galiba:2:
amin canım sanadaçok geçmiş olsunnn
arkadaşım sen bilirsin ama biraz erken deil mi tuvalet eğitimi için. zihin engelliler öğretmeniyim de böyle sorunlarla ilgileniyorum sürekli. tuvalat eğitimi lafını duyunca hemen atladım malum. özellikle şu hazır bezlerin tamamı o kadar iyi emiyor ki çişi, çocukların hepsi daha geç öğrenmeye başladılar. çocuğun hazırsa bu eğitim için orası ayrı mesele ama bu süreçte sen de bebişinde boşuna yıpranmasın. önceden 2 yaş dedimi hemen başlıyoduk tuvalet eğitimi için ama artık 2 buçuk yaşı geçirmeden başlamıyoruz. sen çocuğunu hazır hissediyorsan ve bununla ilgili öğrenebileceğini gösterir tepkileri varsa başla ama. yardıma ihtiyacın olursa bu konuyla ilgili elimden geleni yapmaya çalışırım.
Allah herkesin ailesine sağlık versin. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin inşallah.
canım ne demek burda sadece kg konuşmucaz yaaa bunlarıdak onuşcaz zaten bana bilgilerni paylaşırsan çok sevinrim ayrıca, ben şu havalar biraz ısınsınn malum yağmurlu serin bir iki deneme yapcam ustelemicem yaniii ama wv eğitinimni anlatırsan burdaa küçkü bebek çokk annelermizi bilgielrinden yararlanır cnm birde erkek kız arasında fark var eğitim açısında yani nelere dikkat etmek lazımmm
menüm

öğle 1 poğaça

ara süt

ne güzellll eskiden daha iyiydiii tabiii artık bahar geldi herkez dışardaaa yazın daha azalır burası tatillerr seyahatlerrr, bu arada 5 li rakamların hayırlı olsun bakalım ben nezaman görcemmm
bu hiç uğrayamıyorum kızlar eşim hasta evde kızım bağırsak enfeksiyonu olmuş onlarla uğraşıyorum

diyetim iyi gidiyor çok şükür eşim evde olduğu için biraz kaçamak yapıyorum ama dengeliyorum yani

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta sarısı yarım dilim ekmek
öğlen fırında tavuk patates 2 dilim ekmek
ara bi kaç kurabiye bir kaç kara çikolata
akşam yarım tabak yarma yemeği 1 dilim gözleme

yarım saat yürüdüm evin içinde sürekli koşturma halindeyim malum ikiside hasta
çok geçmişolsun tatlımmm.dün kanald de yemek programı varya onu izledimmm kayserili biri yemek yaptııı allahım ne güzel şeylerdi yaaaa ilkkezz salça domates soslu mantı gördümmm böyle saçta gözlem e gibi yaptı yuvarlak üstüne kıymalı sos yaptı yanına yoğurt, birde fırındaa güveçte birşey yaptı hepsi kayseri yörüsinden yani bunları düşünüyorum sende kayserilisin bunları yapıp nasıl rejim yapıyon pes dedimmm kulaklarnı çınlattım vallaa tebrikler cnmmm
selammm kizlar bana bir haller olduuuuu, iki gündür morelim çok iyiiiii :nazar::nazar: oysa kötü besleniyorumm :26:

nasil desem böyle içim kipir kipir, hoplayip ziplamak istiyorum, yüzüm gülüyor :52::52::52: sebebini tam olarak emin degilim ama platonik a$kimi unutuyorum, yendim artik bu duyguyu sanirim (yinede kendime tam güvenmiyorum) artik onu tamamen unutmaya, hatta bu sefer ba$ka birnine a$ik olmak istiyorum :17:

onu tam 5 ay ve 7 gün oldu görmeyeli, ve kalbim dua ediyor "ke$ke görsem çok özledim" diye ama beynim agir basiyor " ke$ke kar$ima bir daha çikmasa, kapanmi$ yarama tuz basmasa " diyor

artik onu gördügüm sokaklara dikkatlice bakmiyorum hatta kafami kaldirmiyorum görmekten korktugum için, artik bende hareketli $arkilar açip dans ediyorum, artik bende balkona çikip ip atliyorum ma$allah bana :kkk::kkk:

ama nedense ak$am olup yatagima girdigimde illaki duygusal $arki açip gözlerim doluyor, bunuda yenmem lazim, hatta bunlari yazarken bile duygusal takiliyorum :38:
gözden ırak gönülden ırak boşuna denmemiş o güzel yüreğin ne sevdalar görcek dilerim bundan sonra ilk kalp kıpırdın sonun olur onunla çok mutlu olursun inşallahhhhhhh
Günaydınn arkadaşlarrr
Diyetimin 4ncü günündeyim ve bozmadımm halenn
Sabah yine türüyüşe çıktımm saat 7 de
45 dakka kadar yürüdüm ,dün sadece akşamm çıkabildimm sabah yağmur vardıı
Artık alıştımm yürüyüş yapma saatim gelince duramıyorum evde
leyyacımm çok iyi yapmıisınn canımm unut tabikiii
bak güzelimm hayat böyle geçmezz ,inann etrafında daha iyi insanlar çıkacak karşına
sonra ya ben deliymişimm diceksinn senelerdir neden bu kadar acı çektimm diyee
fesleğencim çok geçmiş olsun
kocaman bir maşallahh krabiberimmm yaniaşk olsun illaaa iddamı gerekiyor sanaaa o zaman sen devamlı iddada ol hadi bakalım tartı gününde müjdeli haberlerni duycam ama geri dönüş yapma rtık alıştır bedenini yani kontrol et kendini cnm bir yermi gitcen bırak servisini sen yap yine ye ama az yeee baktın çok mu yedin salma kendini bi aktivite yap kurtul vicdan azabından ben seni çzödüm sen kaçırdınmı tamam bitti diyip salıyon kendini artık alma onu telefi ettt

günaydınnnnnnnnsabah şekerleriiiiiii nassınızzzz bakemmmm bir herkez toplansada günün konusunu yapsakkk

dünkü menümmmm
yeşillik biraz lor peyniri domates salatalıkkk çok az esmer ekmekkk
nescafe sütsüz şekersizzz
öğlen çorba
ara galeteee
ara elmaa
ara yeşil çay
akşam salataaa
ara galetee
1.5 su
aktivite az (sancım vardı)

bu arada dün bir menü paylaştımm haftada 3 kg diyee sabah dışında salata yoğurttu dün akşam bi salata yaptımmm
klasik marullu taze soğanlı salatalık domates yeşillik salataa ayrı bir kaptı 2 kaşık yopuer bieraz elma sirkesi yarım çay kaşığındanbile az tahin limon keik nane bir tık tuz lu sos yaptım döktüm o kadar lezzetliydiki anlatamam bugün kismetsee öğle ve akşam yemeğim salataaa ve yoğurt olcam kismen o diyete başlıyorum ama kismen asıl p.tesi başlıcammm valla karma hepsinden yapcam 2 gün ayran detoksu prinçlapası 1 gün bir gün elma diyeti böyle heopsinden 1 er 2 er yapcaqm malum düğüne kadar en kötü 65 olsamm en iyi 63-64 çok süper olurrr

Son düzenleme:
merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serüvenim böyle arkadaşlar

2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım

işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldum :53: ikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle girememem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 75 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız

hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin

[/B]:34:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]69[/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 13,600 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 64,500[/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +500[/TD] [TD] 10,100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]1,000 [/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78,800 [/TD] [TD] 77,900 [/TD] [TD]900[/TD] [TD] 6,600 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 58,500 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 9,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]79 [/TD] [TD]1,000[/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85,5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD] 64,500 [/TD] [TD]aynı [/TD] [TD] 3,500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD]70 [/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 5,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 67,200[/TD] [TD]aynı[/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]79,5[/TD] [TD]79[/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 3,000 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]73,100[/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]1,100 [/TD] [TD] 16,000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 64,900[/TD] [TD]2,300[/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 14 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD]59,700[/TD] [TD] 59[/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 15 [/TD] [TD] perininkızı [/TD] [TD] 59,800[/TD] [TD]58,600[/TD] [TD] 58,200[/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

slm kızlar güncelleme biraz geç oldu ama yaptım ekranın donması dün sancım derken sarktıı malum ondan önceki bildirmde olmadığı için bendeki en son kayıta göre yaptımmm kafanız karışmasınnn bi kontrol edin şaşırım beşerimmm düzelteyim , birdeee aramızda yeni görmeye başladığımm bir arkadaşımız var oznurrd valla kusuruma bakma daha eskide olabilirsin yorgunluktan inan hatırlamıyorummm bilgilerni paylaştınmı bilmiyorummm tekrar paylaşırsan senide ekleyimm tatlımm tekrar kusura bakmaa amaa

Son düzenleme:
günaydınnn
dünki menüm

sabah
bir dilim çavdar ekmeği
tavada az yağlı peynirli yumurta
domates roka

iki avuç leblebi kuru üzüm

öğle
yeşil mercimekli kıvırcık salata

akşam yemek yemedim sadece çerez kasesinde leblebi üzüm kabak çekirdeği karışık yedim bir soda ile

2 litreye yakın su
3 tek şekerli neskafe
45 dakika yürüyüş

Back
X