- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.001
slm kızlar güncelleme biraz geç oldu ama yaptım ekranın donması dün sancım derken sarktıı malum ondan önceki bildirmde olmadığı için bendeki en son kayıta göre yaptımmm kafanız karışmasınnn bi kontrol edin şaşırım beşerimmm düzelteyim , birdeee aramızda yeni görmeye başladığımm bir arkadaşımız var oznurrd valla kusuruma bakma daha eskide olabilirsin yorgunluktan inan hatırlamıyorummm bilgilerni paylaştınmı bilmiyorummm tekrar paylaşırsan senide ekleyimm tatlımm tekrar kusura bakmaa amaa
Hayırlı günler hayırlı cumalarrr olsunnn günümüzbereketli sağlıklı hayırlı geçsin inşallahhh
kızlar bilg sorun var dün girmeye o kadar çalıştım bilg.açılıyor donuyor kapat aç kaç kere denedim eşim geldi güvenlik den girdi birşeyler yaptı oldu şimdilik bakalımm inş birşey olmaz.. Dün tüm gün evdeydimmm biraz sancım vardııı dünkü menüm
aç karnına kahve şekersiz sütsüz
sabak minik kaşır sucuklu tost azşekerli çay
ara galete
öğle yok
ara yoğurtlu cacık
yeşil çay
akşam salataa
tuzsuz fıstık küçkü yarım kase
dondurma
20 dk eliptik
100 yarım mekik
5 dk twıstır
5 dk esneme hareketleri
ev işi:)))
günaydınnn hayırlı cumalarrr
dünki menüm
sabaha
bir poğaça
domates yeşillik tek şlekerli çay
öğle mevlüt vardı ikramı geri çevirmek olmazdı
az tavuklu pilav
2 tulumba tatlısı
elma
akşam
bir tabak keşkek
kıvırcık salata
2 litre su
3 tek şekerli neskafe
45 dakika yürüyüş
kızlar merhaba
sonunda aranızda olmak ne güzel,ama kimsecikler yok sanırım eskileri okuyamadım
annemin ameliyatı yapıldı,ağır ve zor bir ameliyattı durumu iyi..allahıma hamdolsun..
bu hafta çok dengesiz beslendim bakalım pazartesi durum ne olacak..umarım almamışımdır...
Bugünnn çok yoğunumm sabah kalktımm hemenn pasta yaptımm okulda kermes varmışş oraya götüreceğimm dünden yapsam iyi olurduu ama görümceme gittik yine kayınvalide burda diyeee,
Okulda küçük kızımınn halk oyunları gösterisii var ,onuu izleyeceğimm
sabah yürüyüşe gitmek için aşağıya indimm yağmur vardı çıkamadımm
akşamm yine gittimm amaaa
Duygucumm evet ya demekkii banaa hırs lazımmışş
gerçektenn bu hafta çok harika gidiyorr
amaa senden birşey istiyeceğimm bunuu nasıll halledebilirizzz
benn kendimee şöyle bir söz verdimmm annemler istanbuldan gelene kadar kesinlikle basküle bakmayıpp orda bu zayıflamaya çalıştığımız kızlarla tartılırkenn görmekk istiyorumm
yanii şimdii çok merak ettiğimm içinn diyetimde bozmada yapıyorumm
çok sıkıı diyetteyimm yanii,isityorumkii ogün tartıldığımda resminii çekeyimm burayada koyayımm sizede banada süpriz olsunnn
ama tarih 20 mayıs canımm ogüne kadar bilmek istemiyorumm kilomuuu
aslında hergün tek tek yazıyor kızlar kaç geliyorsamm gramına kadar ama saklıyorlar kağıdıı
hayır anne o günn bakacasınn diyeee
benn burda yine yaptıklarımıı yazayımm amaa benden 4 hafta kadar kilo yazmamı istemesen duygucumm olurmuu canımm
baskülde kıpırdamalar olmuşşş
kızlar merhaba
sonunda aranızda olmak ne güzel,ama kimsecikler yok sanırım eskileri okuyamadım
annemin ameliyatı yapıldı,ağır ve zor bir ameliyattı durumu iyi..allahıma hamdolsun..
bu hafta çok dengesiz beslendim bakalım pazartesi durum ne olacak..umarım almamışımdır...
Canım Elifcim,Allah annene ve tüm hastalara acil şifalar versin tatlım...Çok geçmiş olsun..Tez vakitte ayaga kalkar inş annen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?