- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.041
işte eskiden çok sitem ederdim aramıyonuz gelmiyonuz oğlunu daha sevişyon diye artık oldukları gib kabul edip sitem etmiyorum ama içten çok kırgınımm neyseee bu yazıları okuduktan sonera direk onları aradım hal hayır sordum evime davet ettimmm görüyon dimi sohbetin faydasını allah razı olsunn senden,bundan sonraa çok daha dikkat etcem inşallahhh onların bana gösermedikleriii ilgiyi ben evlatlarıma göstercem inşallahhh cvp içinde tşk ler
feslimmmm aglattin beni, çok güzel bir payla$im!!
benim anne konusunda, hiçbir derdim yok Allah'a $üküro beni kirmamak için elinden geleni yapar, bende aynen öyle, birbirimize o kadar bagliyizki, onsuz 1 ay geçirecegim diye içim yaniyor, Allah herkese annem gibi bir anne nasip etsin, bana ettigi dualari duyunca gizlice agliyorum, hatta Peygamberlere kom$u olayim diye bile eder (ayy yazarken bile gözlerim doldu)
ama babam, ah babam, eviine çok sadik, bizi hiçbir$eyden mahrum etmeden büyüttü, ne içkisi ne kumari ne sigarasi hiçbiri yok Allah'a $ükür, fakat çenesini tutamiyor, bu onun karakteri, hiç dü$ünmeden insalari kiriyor malesef, benim kalbimi o kadar kirdiki kaç kere, ama hiç kar$i gelmedim sustum agladim...ama kalbim kirila kirila, bende degi$tim, artik sohbet etmiyorum onunla, uzun uzun cümlelerde kurmuyorumçünkü birkaç yil önce, o kadar kirdiki beni farkettimki bir sohbete ba$ladigimizda illaki kiriyor beni a$agiliyor vs vs bende karar aldim, ve denedim ne kadar az konu$sak aramiz o kadar iyi oluyor, $imdi öyleyiz artik, ve aramizda çok iyi, çok iyi derken öyle muhabbet falan olmuyor ama en azindan küslük olmuyor
babam beni kirdigini farkediyor, bende küsünce, suçlu ya hep gelip bir$eyler sorar, illaki konu$acak ve beni konu$turacak bir$eyler derdi....bir kaç yildir küs degiliz hiçyüzüme kar$i güzel $eyler demesede, Allah herkese benim kizim gibi bir kiz nasip etsin diyormu$ anneme :))
(SAV)
ben seni görmeden sevdim
yorgun gecelerde titreyen , bir yanı yetim bir yanı öksüz yüreğimle sevdim
ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek ; ey sevdamın adı , aşkın gerçek anlamı
bu hasret bu gurbet söyle ne zaman bitecek ?
Ben seni görmeden sevdim
yolunu gözledim bir medine sabahı
ellerimde güller güller ki kokunu aldığım , kokunu alıp yandığım
yanıp yanıp ağladığım...
Ben seni görmeden sevdim
gözlerini gözlerime değdir ellerini ellerime...
Sevmeyi senden öğrendim ilkin , sevilmesi gereken her şeyi senden
şevkât seninle manâ buldu , buz çöllerini seninle aştım
abı hayat sundun sıcak ellerinle
gözlerini gözlerime degdir ellerini ellerime
Ben seni görmeden sevdim
bahar yüzlü insanlar bildim etrafında pervane
onlardan biri olmak isterdim hep her emrine amade
seninle yaşamak seninle ölmek ,
seninle ağlamak ve seninle tebessüm etmek
aynı sofrayı sseninle paylaşmakistedim ,ama en çok seni
seni görmek istedim göremesemde...
Ben seni görmeden sevdim
veysel karani sabrıyla büyüttüm sevgimi
hüznümü yoldaş ettim
kâh yeller gibi estim yemende kâh mecnun gibi düştüm çöllere
bil ki... ölüm kapımı çalıp geldiğinde
ne zaman nasıl kim bilir nerede
ben seni görmeden sevdim
rüyalarım var sana dair , özlemlerim var sana
al yüreğim senin olsun sultanım..!
Uyandır beni aşka ey gül...!
Ey rahmet sağnağı yağmur yağmur düştüğünde gönlüme
kurak topraklarım hayat buldu gelişinle
ben leya çölünde seraplar gördüm çok zaman
boş hülyalara daldım kayboldum
su içtiğim pınarlara ateşler dokundu
ben aşkımın hicranını sırtımda taşıdım
ben seni görmeden sevdim
seni görmeden seven milyonlarca sevdalı gibi
en berrak duyguları besledim sana ,
en nadide hisleri...
Al götür beni uzaklara...gözlerimde yaş durmadan akar durur
bu ayrılık beni yakar durur
gözlerini gözlerime değdir ellerini ellerime....
Ben seni görmeden sevdim
evet haşlıyorsunn bilmiyorum benim baktığım yerde o yoktuu nahut bulgur y,mercimek vardı ben ek olarakmaydanoz dereotu vesarımsakta ekdledimm bak mercimekve bulguru hağladım 2 lt ayran yapmıştım ona ekledim maydanoz ve dereotonuda ekdledim sarımsakta ekdledim blendırdan geçtimm açıktıkçaiçtimmm oda sıcaklığnda böyle işteemercimekle bulguru haslayayimmi,bide bazilari bugday demis bazilari bulgur sen hangisini yaptin
ne güzel annenle olan muhabbetineee maşallahh babanlada inş düzelir ilerdeefeslimmmm aglattin beni, çok güzel bir payla$im!!
Benim anne konusunda, hiçbir derdim yok allah'a $ükürO beni kirmamak için elinden geleni yapar, bende aynen öyle, birbirimize o kadar bagliyizki, onsuz 1 ay geçirecegim diye içim yaniyor, allah herkese annem gibi bir anne nasip etsin, bana ettigi dualari duyunca gizlice agliyorum, hatta peygamberlere kom$u olayim diye bile eder (ayy yazarken bile gözlerim doldu)
ama babam, ah babam, eviine çok sadik, bizi hiçbir$eyden mahrum etmeden büyüttü, ne içkisi ne kumari ne sigarasi hiçbiri yok allah'a $ükür, fakat çenesini tutamiyor, bu onun karakteri, hiç dü$ünmeden insalari kiriyor malesef, benim kalbimi o kadar kirdiki kaç kere, ama hiç kar$i gelmedim sustum agladim...ama kalbim kirila kirila, bende degi$tim, artik sohbet etmiyorum onunla, uzun uzun cümlelerde kurmuyorumçünkü birkaç yil önce, o kadar kirdiki beni farkettimki bir sohbete ba$ladigimizda illaki kiriyor beni a$agiliyor vs vs bende karar aldim, ve denedim ne kadar az konu$sak aramiz o kadar iyi oluyor, $imdi öyleyiz artik, ve aramizda çok iyi, çok iyi derken öyle muhabbet falan olmuyor ama en azindan küslük olmuyor
babam beni kirdigini farkediyor, bende küsünce, suçlu ya hep gelip bir$eyler sorar, illaki konu$acak ve beni konu$turacak bir$eyler derdi....bir kaç yildir küs degiliz hiçYüzüme kar$i güzel $eyler demesede, allah herkese benim kizim gibi bir kiz nasip etsin diyormu$ anneme :))
bundan sonra dahaözenli olup onları olduğu gibi kabul etcem ama içimdenn özellikle anne sevgisinden mahrumm yaralı olcammmçok çok iyi yapmışsın canım çok sevindim birşeye vesile olduğum için sana kötülük edene sen iyilik yap birgün karşıdaki utanacaktır yaptığından emin ol ne demişler iyilik yap at denize balık bilmezse halık bilir...
Canım her insanın huyu bir olmazki bazı insan kırıcı olur bazısı patavatsız olur bazısı mülayim olur benim sevgili babacığımda allah uzun uzun ömür versin başımdan eksik etmesin normal hiç konuşamaz hemen bağırır ama bu kızdığı için değil huyu öyledir höt höt bağırır :):) ama onun bağırmasına bile aşığım ben rabbim ailemi başımdan eksik etmesin rabbim onların ayaklarına taş değdirmesin rabbim herkesi sıkıntısından kurtarsın bazı çocuklar çok naif olur anne babalarıda iki gün sonra ezilmesin diye kendileri ezmeye çalışırlar ilerde daha güçlü olsunlar diye belki babanda öyle yapıyordur...
(sav)
ben seni görmeden sevdim
yorgun gecelerde titreyen , bir yanı yetim bir yanı öksüz yüreğimle sevdim
ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek ; ey sevdamın adı , aşkın gerçek anlamı
bu hasret bu gurbet söyle ne zaman bitecek ?
Ben seni görmeden sevdim
yolunu gözledim bir medine sabahı
ellerimde güller güller ki kokunu aldığım , kokunu alıp yandığım
yanıp yanıp ağladığım...
Ben seni görmeden sevdim
gözlerini gözlerime değdir ellerini ellerime...
Sevmeyi senden öğrendim ilkin , sevilmesi gereken her şeyi senden
şevkât seninle manâ buldu , buz çöllerini seninle aştım
abı hayat sundun sıcak ellerinle
gözlerini gözlerime degdir ellerini ellerime
ben seni görmeden sevdim
bahar yüzlü insanlar bildim etrafında pervane
onlardan biri olmak isterdim hep her emrine amade
seninle yaşamak seninle ölmek ,
seninle ağlamak ve seninle tebessüm etmek
aynı sofrayı sseninle paylaşmakistedim ,ama en çok seni
seni görmek istedim göremesemde...
Ben seni görmeden sevdim
veysel karani sabrıyla büyüttüm sevgimi
hüznümü yoldaş ettim
kâh yeller gibi estim yemende kâh mecnun gibi düştüm çöllere
bil ki... ölüm kapımı çalıp geldiğinde
ne zaman nasıl kim bilir nerede
ben seni görmeden sevdim
rüyalarım var sana dair , özlemlerim var sana
al yüreğim senin olsun sultanım..!
Uyandır beni aşka ey gül...!
Ey rahmet sağnağı yağmur yağmur düştüğünde gönlüme
kurak topraklarım hayat buldu gelişinle
ben leya çölünde seraplar gördüm çok zaman
boş hülyalara daldım kayboldum
su içtiğim pınarlara ateşler dokundu
ben aşkımın hicranını sırtımda taşıdım
ben seni görmeden sevdim
seni görmeden seven milyonlarca sevdalı gibi
en berrak duyguları besledim sana ,
en nadide hisleri...
Al götür beni uzaklara...gözlerimde yaş durmadan akar durur
bu ayrılık beni yakar durur
gözlerini gözlerime değdir ellerini ellerime....
Ben seni görmeden sevdim
Karabiberim oh mis gibidir şimdi o pasta ellerine saglık ama sen yeme bitanem.
Hırslanmana çok sevindim hepimiz yavaş yavaş yola geliyoruz...
Bende duygunun itirazı olmaz sen yeterki kilo ver ve buralarda ugra yaptıklarını anlat canım..
Kızına başarılar canım...
feslim ALLAH kabul etsin ALLAH razı olsunn benim çin önemli bir sohbet konusuydu bende anne ve babasınakırgın biriyimm yani kırgında emiyelimde onların bana benim istediğim gibi sahip çıkmamalarıilgi alaka göstememeleri beni niciltiyor yani en son taşındığım evde 5 dk mesafedeydim hiç gelmezlerdi aramazlardı taşınırken hiç yardım görmedim madden maneven destekte görmedikki durumları iyi yani bunlar beni üzdü haa yavaş yavaş içimdeki yanlış duygulardan kurtulsamdaa sitem etmeden içimdenn yanlış düşünedler geçmeden duramıyorum inşallah kurtulurum onlarıda olduğugibi kabul ederimmm inşallahh ama işte üzüyorr etraftaaböyle birlik içindee olan aileleri görüncee anne kız birlikte gezmiş alışveriş yapmış yemek yemişş bunlar beni ağlatan şeyler ben yaşayamıyorum çünkü . neysee soru sorcaktım nereye geldimmm namazlardan sonrakıldığı namazısevabını annabaya göndermek nasıl oluyorr mesela onlar için haç yapmak bunları açarmısınn
kızlar 8:30 gibi çıktım yanlış hatırlamıyorsam 10:30 dA EVDEYDİM BUNUN 1 SAATTİ SAHİLDE YÜRÜYÜŞLE GEÇTİ 30-40 DK SI ORDAKİ SPOR ALETLERNİ KULLANMAKLA GEÇTİ 2 TANE DİK YOKUŞ ÇIKTIM BEBEKARABAYILAAAKAN TER İÇİNDE GELDİMMM DUŞ ALDIMMM AMA VARYA HARİKAHİSSETTİMM YOKUŞ GÖZÜMÜ KORKUTUYORR AMA HERGÜN BÖYLE YAPMAK İSTİYORUMMM
feslimmmm aglattin beni, çok güzel bir payla$im!!
benim anne konusunda, hiçbir derdim yok Allah'a $üküro beni kirmamak için elinden geleni yapar, bende aynen öyle, birbirimize o kadar bagliyizki, onsuz 1 ay geçirecegim diye içim yaniyor, Allah herkese annem gibi bir anne nasip etsin, bana ettigi dualari duyunca gizlice agliyorum, hatta Peygamberlere kom$u olayim diye bile eder (ayy yazarken bile gözlerim doldu)
ama babam, ah babam, eviine çok sadik, bizi hiçbir$eyden mahrum etmeden büyüttü, ne içkisi ne kumari ne sigarasi hiçbiri yok Allah'a $ükür, fakat çenesini tutamiyor, bu onun karakteri, hiç dü$ünmeden insalari kiriyor malesef, benim kalbimi o kadar kirdiki kaç kere, ama hiç kar$i gelmedim sustum agladim...ama kalbim kirila kirila, bende degi$tim, artik sohbet etmiyorum onunla, uzun uzun cümlelerde kurmuyorumçünkü birkaç yil önce, o kadar kirdiki beni farkettimki bir sohbete ba$ladigimizda illaki kiriyor beni a$agiliyor vs vs bende karar aldim, ve denedim ne kadar az konu$sak aramiz o kadar iyi oluyor, $imdi öyleyiz artik, ve aramizda çok iyi, çok iyi derken öyle muhabbet falan olmuyor ama en azindan küslük olmuyor
babam beni kirdigini farkediyor, bende küsünce, suçlu ya hep gelip bir$eyler sorar, illaki konu$acak ve beni konu$turacak bir$eyler derdi....bir kaç yildir küs degiliz hiçyüzüme kar$i güzel $eyler demesede, Allah herkese benim kizim gibi bir kiz nasip etsin diyormu$ anneme :))
duygumm mesajınıı okudumm çok mutlu oldumm inann sizler burda oldukça kilo verene kadar bende burdayımm
innannn bugünn ne pastalarr vardııı çok gezeldii kermeste birtane bile almadımm kendimee çocuklara aldımm sadeceee
ve sözz resim koyacağımm buraya ve bozamayacağımm
inann benn şimdiye orda dolmalarıı yaş pastalarıı götürmüştümm yoksaa
bugünn pantolonumm çok rahatt oldu banaa
önce oturuyorduu üstümee
bu gün hatta başımda az ağrı olduğuu haldee yürüyüşe çıkmayuıı düşünüyorumm
ipde aldımm evde atlamakk içinn müge anlı izlerken atlayacağımmm
yoksa başka türlüü avktimm yok hiçç
onu kötüü alıştımm bu hafta yaaa
hiç izlemiyordumm
Kızlar bu derdim var köşeleri varyaa orda süreklii genç kızlar annelerinden şikayetçi olurlarr
Anne neden küçükken benii sevmedinn öpmedinn diye yazıyorlarr yanii içlerinde bu bir uhde olarak kalırmışşş
bunları okuduktann sonra farkettimm bende gidipp fazla öpmezdimm yada bu cümleyii fazla kurmazdımmm
şimdii yataklarına yattıklarındaa gidipp bende yanlarına yatıpp sarılıpp saçlarınıı okşuyorumm sizii çokk seviyorumm diyorumm çünküü insan halii her dakka aklımıza gelemiyorr ama demekkii çocuklarınn içinde bu yara açıyor demekkii
öyle birşey hissetmesinler diyee elimden gelenii yapmaya çalışıyorumkii bana hiçç senii seviyorumm demedin demesinler
anne baba çokk severr amaa ağzından süreklii söylemezzz
ya bu kadar olur ancak
ayran detoksum baslamadan bittikayinvalidem benim en sevdigim yemegi yapmis gecenlerde yapmisti dietteyim diye yememistimbu sefer bana haber vermeden tirit yaptim sama yemek yapma bugün dedi e bende bisey iyemedim,ugrasmis benim icin,hafta sonu hic yapamam esim evde,okadar heveslenim gittim malzemeleride aldim,haftaya yapabilirim insallah
olsun potimm afiyet şeker olsun kilo olmasın yediklerin
haftaya bütün topik yaparız belki hem gazada geliriz
Kızlar bu derdim var köşeleri varyaa orda süreklii genç kızlar annelerinden şikayetçi olurlarr
Anne neden küçükken benii sevmedinn öpmedinn diye yazıyorlarr yanii içlerinde bu bir uhde olarak kalırmışşş
bunları okuduktann sonra farkettimm bende gidipp fazla öpmezdimm yada bu cümleyii fazla kurmazdımmm
şimdii yataklarına yattıklarındaa gidipp bende yanlarına yatıpp sarılıpp saçlarınıı okşuyorumm sizii çokk seviyorumm diyorumm çünküü insan halii her dakka aklımıza gelemiyorr ama demekkii çocuklarınn içinde bu yara açıyor demekkii
öyle birşey hissetmesinler diyee elimden gelenii yapmaya çalışıyorumkii bana hiçç senii seviyorumm demedin demesinler
anne baba çokk severr amaa ağzından süreklii söylemezzz
ay inanmiyorum feslimbu pazar camiler arasi kutlu dogum haftasi yapacagiz bizim camidende ben katilacagim siir icin hoca hanim bu siiri secmis ,gercektende cok duygulu cok güzel bi siir,insallah heycanlanmadan okurum cok kalabalik olacak cünkü,bes caminin hanim cemaati toplanacak ,ayyyyy bak heyecan basti yine:18:
çok çok iyi yapmışsın canım çok sevindim birşeye vesile olduğum için sana kötülük edene sen iyilik yap birgün karşıdaki utanacaktır yaptığından emin ol ne demişler iyilik yap at denize balık bilmezse halık bilir...
canım her insanın huyu bir olmazki bazı insan kırıcı olur bazısı patavatsız olur bazısı mülayim olur benim sevgili babacığımda allah uzun uzun ömür versin başımdan eksik etmesin normal hiç konuşamaz hemen bağırır ama bu kızdığı için değil huyu öyledir höt höt bağırır :):) ama onun bağırmasına bile aşığım ben rabbim ailemi başımdan eksik etmesin rabbim onların ayaklarına taş değdirmesin rabbim herkesi sıkıntısından kurtarsın bazı çocuklar çok naif olur anne babalarıda iki gün sonra ezilmesin diye kendileri ezmeye çalışırlar ilerde daha güçlü olsunlar diye belki babanda öyle yapıyordur...
Birde bir gün kul hakkını konuşursakkk sevinirimm benimm çok eksik olduğum ve kul hakkını yaptığımı düşündüğüm bir konu kul hakkı işleyincee ve yıllar sonra bunun günah olduğunu anladığındaama büyük günahlardan olduğunu anladığımızdaa ve kişiyi şahsı görmehelallık alamamadurumlardaaa ne yamalıyız bu konuyu raştırıp müsahit olduğunda geniş yayınlarsan çok amaçok sevinirim feslimmm şimdiden allah razı olsunnn
Leyyacımm bende babamla aram çok sıkı fıkıı değildirr hepp soğukturr benim babamda çok karışır herşeye haftada 1 günn giderimm çokcuklar birşeye deyse kırılacakk diye ödüü koparr
bazen nenden geliyorumm burayaa diye çokk düşünürümm ama yapamıyorumm hafta sonuu geldimii illa gidecemm anneme dayanam sesinii duymazsam görmezsemm anneme aşığımm resmenn benn,çocuklarımla oyunlar oynar sırtında taşırr,yedirir içirir ,giydirir banyo yaptırır,onlarla çocuk olurr,
evime gelirr yemeklerimii banaa yaptırmaz,çamaşırlarımı sereer benden fazla herşeyii yaparr okadar yardımcı olurkii banaa en büyük destekçimmm yaniii
bu konu hakkında destan yazabilirim
çocukluğumun uhtedisidir içimde kalan
annemin ve babamın beni sevmediğini zannederdim zaten annem bana kazayla hamile kalmış düşürmeye çok uğraşmış yo becerememiş hep bunları dinledim çocukluğumda ve sevdiğinşi hiç sölemedi
evlendim derdimi bile dökemedim anneme saolsun biraz soğujktur annem şimdi aramız süper ötesi her şey konuşuruz saatlerce alışveriş yaparız ama çocukluğumda beni hiç sevmediğini zannederdim beni doğru düzgün öpmezdi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?