Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar 2 haftadır maalesef çok aranızda olamadımm

bu hafta da yoğun olacağım annem hastaneden çıkmadı henüz 3. haftayada hastanede girdik

dün ben vardım başında bir üst katta da eşimin dedesi yatıyor karı koca hastanedeydik yani...

inşallah şu hastalık sağlık işlerimi yoluna koyup bir an önce normal hayata dönerim 2 haftadır evimle bile ilgilenmedim çamaşırlar yıkanıp evde kuruyup katlandı ütüler birikti ne zaman olur bilmem,bide bulaşık yıkayıp,yatağımı düzeltiyorum sabahları,

başka hiçç bir iş yapamadım,yemekte yapmadım sadece enginar vardı 3 gün önce pişirdim daha yiyemedik biliyomusunuz.

ama herşey güzel olacak inşallah...

işte 10 kg var onlar gidince gfider onlarda herhaldeeee izmir sıcak şehir her bakımdan insanı havasıı öyleee izmirde kış pek fazla zor geçmezz ama buyıl ilkkezz çetin geçti kar bile yağmazz ben en son küçükken gördüm birde buyıll .. Orda 1 saat gerimi hımm ok sabahki lafımı geir aldımm :))9

canım sağlık olsun kg verirsin nasıl olsaa
canın sağ olsun sağlıınız yerinde olsun arada iyi olduğunu haber et sorun değil canımmm sen işine bakkk rabbim annenede eşinin dedesinede nerde varsaa hepsine şifa versinnn ama dediğin gibi herşery güzel olcakkk allah beterini göstermesinn
duygucum online oldun sende nasılsın ne haber bacım ayran içtik ayrı düştük...

hep açıktı ama başında değildimmm tatlımmmm evet ya ayran içtik ayrı düştükk

selamün aleyküm bacılar inşallah herkes iyidir
hafta sonu alışverişe çıktım ve diyetime geri döndüm
bi kaç tane pantolon aldım gömlek aldım ama hala aynada istediğim gibi göremedim kendimi
kilo bildirimim aynı 69 kiloyum regl haftasındayım belki biraz şişliğimde vardır bu hafta ibre hiç oynamadı her akşam bide yürüyüş yaptım o kadar hareket yaptım hiç işe yaramamış galiba biraz moralim bozuldu

a.s tatlım nasılsınn.. Dediğin gibi ödemdirr yadaa duraklama yaşıyorsunduer ama sanmaki sporun faydası olmazz en azından sıkılaşıyorsundur emin ollll moral bozma yola devammm .. Bende alış veriş tam yapamıyorummm çünkü eninde sonunda gitek bu kg lar ve bu giysiler elimde kalcakk o yüzden doğru düzgün birşeyim yok eskilerim oluyor yavaş yavaş onları giyiyorum 40 bedenim şuannn ama altta 38 bedenimmm buna seviniyorummm

ya bendede şişlik var sanırım yüzüklerim olmuyor parmağıma dün de hastanede ayaklarım çok şişti zonkladı bahardan heralde vücut su tutuyor...

canım aleyküm selam yazmayı unutmuşum allahın selamı hepimizin üstüne olsun inşallah.

iyiyim canım hafta sonu misafirlikteydik biraz abarttık tabi kurabiyeler kısırşar paçangalar off .çok fena önüme ne koyarlarsa yedim
sporun faydasını oluyo sanki popom sıkılaştı ve yukarı doğru kalktı onun dışında tartıda bi değişiklik yok
buradaki herkesin vücut tipi aldığı kilo yerleri çok farklı benimde üst beden 38 alt 40 pantolonda 42 aldım dün lcv dan ama dar değil bol bol oldu faceden bende paylaşırım
yani anladımki benim 65 düşmem lazım

allah yardımcın olsun canım
hastane ev iş koşturmaca zor olur tabi rabbim annene acil şifalar versin inş sizede güç kuvvet versin

AHH O MÜSAFİRLİK ALLAH eksikliğini göstermesin amaa insanı maf ediyorr yesen bir tür yemesen ayrııı o kadar özledimki çekirdek biz çiğdem derizzz tadını unuttum o kadaryaniii ama yersem kolay kolay bırakamıcammm burnumun dibinde her tür restorantlarr fasfoodlarr kol geziyorr zor tutuyorum kendmi ama gün gelcekk 6 gün dikkat edip 1 gün doyasıyA PATLAYISIYA YİCEMMMMMM

tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şekerim dün bende iştah patlaması oldu hastanede hapı küpü yedim
normalde insanın hastanede su içesi gelmez ama pisikolojikk pasta börek kola yedim aralarda öğünlerdede karavanayı 4 gözle bekledim inan...

bugün az daha normalimm...

sabah 2 küçük portakal,2 tane kurabiye

öğlen :haşlanmış tavuk,2 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt bol biberiye turşusu

yemekten hemen sonra 2 adet minik gül lokumu

670 calori hesapladım...

Arkadaşlarr be halen sıkı şekilde devam ediyorumm ama hafta sonuu biraz bozdumm eşimm dışarıı yemeğe götürdü yemekte adananaın meşhur adana kebabıydıı daya namadım yedimmm

ay hepimize ne olduysa! ya bir idda falan yapsak yada ne bileyim birbirimize cezalar falan versek, yoksa hepimiz yerimizde sayiyoruz, ben 2 hafta tatildeyim ve okul açilincaya kadar 2 kilo vermek isterken $u an 1 kilo almi$ vaziyetteyim

aleyküm selam :)
ben kiyafet almaya cesaret edemiyorum artik...

kiskandim ya ben üst 38 ve alt 42 hatta bazen pantolonlar dar geliyor bir pantolon aldim tam yazlik bej 42 ama egilmeye zorlaniyorum dü$ün yani vaziyeti ( hep popomun yüzünden, yaa neden bu kadar büyükki anneminkinden büyük, baba tarafimin bacaklari hep ince benimkiler kalin, anne tarafimda dengeli kilo aliyorlar ama biraz göbekleri var, genelde genç kizlari hep kilo almaya çali$iyorlar ben tabi kiskançliktan ölüyorum

bu arada ben kilo bildirimi yapmadim zamanim olmadi temizlik yaptim

geçen hafta 68.2
bu hafta 68.1

bunada $ükür çünkü hafta boyu hep 68.6 kiloydum, ne kadar büyük adaletsizlik yaa vermek için o kadar çabala ama almaya gelince tek gün yetiyor hatta yarim günde bile 2 hafta verdigini alabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…