- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.221
işte 10 kg var onlar gidince gfider onlarda herhaldeeee izmir sıcak şehir her bakımdan insanı havasıı öyleee izmirde kış pek fazla zor geçmezz ama buyıl ilkkezz çetin geçti kar bile yağmazz ben en son küçükken gördüm birde buyıll .. Orda 1 saat gerimi hımm ok sabahki lafımı geir aldımm :))9kim bilir belkide bu yaz kismitemi türkiye'de bulurum :) bu arada benim dogdugumda doydugumda yer fransa, ay çok te$ekkür ederim canim çok naziksin :) $imdilik hiç izmire gitmedim ama genelde sicak $ehirleri hiç sevmem :)
sarkmiyorsa demekki malesef yag, kilo verdikce gidecek ba$ka çaresi yok malesef
canim bende 8.30 da kalktim ama herkes yatiyor gidip tv izlemekte istemiyorum yalniz ba$ima :) bu arada hala yatiyorum ama fransada saatler 1 saat geri türkiye'ye göre yani orda 11 se burda 10, aciktim ama geçti birden bire dün ko$tugum için yorulmu$um evde sessiz sakin aldim pc yi yatiyorum :))
ayni kiloda sayiliriz ke$ke bende hazirana kadar 63 olsam daha ne isterimhaziranda ise annemler türkiye'ye gidecekler ben sonradan gidecegim ve annem olmadi için daha kolay kilo veririm diye dü$ünüyorum, aslinda 1 aydan fazla süremiz var, çabalasak gitmezmiki 4 kilo?
canım sağlık olsun kg verirsin nasıl olsaakızlar tekrar merhaba
aslında ben sabah bildirim yapıp uzun bir name dökmüştüm ama çıkmamış
şuanda sadece poticim seni görebiliyorum herkes kapalı....
Bu sabah tartıldım kilom aynı 72 duraksadım mmı kaldımmı ama geçen hafta hiçç dikkat etmedim ondan oldu sanırım...
Bu hafta sonu itibariyle 70i ve hatta 69 u hedeflemiştim 2-3 kilo varya yapıştı kaldı ayyy...
Neyse sağlık olsun kızlarr...
canın sağ olsun sağlıınız yerinde olsun arada iyi olduğunu haber et sorun değil canımmm sen işine bakkk rabbim annenede eşinin dedesinede nerde varsaa hepsine şifa versinnn ama dediğin gibi herşery güzel olcakkk allah beterini göstermesinnkızlar 2 haftadır maalesef çok aranızda olamadımm
bu hafta da yoğun olacağım annem hastaneden çıkmadı henüz 3. Haftayada hastanede girdik
dün ben vardım başında bir üst katta da eşimin dedesi yatıyor karı koca hastanedeydik yani...
Inşallah şu hastalık sağlık işlerimi yoluna koyup bir an önce normal hayata dönerim 2 haftadır evimle bile ilgilenmedim çamaşırlar yıkanıp evde kuruyup katlandı ütüler birikti ne zaman olur bilmem,bide bulaşık yıkayıp,yatağımı düzeltiyorum sabahları,
başka hiçç bir iş yapamadım,yemekte yapmadım sadece enginar vardı 3 gün önce pişirdim daha yiyemedik biliyomusunuz.
Ama herşey güzel olacak inşallah...
duygucum online oldun sende nasılsın ne haber bacım ayran içtik ayrı düştük...
selamün aleyküm bacılar inşallah herkes iyidir
hafta sonu alışverişe çıktım ve diyetime geri döndüm
bi kaç tane pantolon aldım gömlek aldım ama hala aynada istediğim gibi göremedim kendimi
kilo bildirimim aynı 69 kiloyum regl haftasındayım belki biraz şişliğimde vardır bu hafta ibre hiç oynamadı her akşam bide yürüyüş yaptım o kadar hareket yaptım hiç işe yaramamış galiba biraz moralim bozuldu
bi kaç tane pantolon aldım gömlek aldım ama hala aynada istediğim gibi göremedim kendimi
kilo bildirimim aynı 69 kiloyum regl haftasındayım belki biraz şişliğimde vardır bu hafta ibre hiç oynamadı her akşam bide yürüyüş yaptım o kadar hareket yaptım hiç işe yaramamış galiba biraz moralim bozuldu
a.s tatlım nasılsınn.. Dediğin gibi ödemdirr yadaa duraklama yaşıyorsunduer ama sanmaki sporun faydası olmazz en azından sıkılaşıyorsundur emin ollll moral bozma yola devammm .. Bende alış veriş tam yapamıyorummm çünkü eninde sonunda gitek bu kg lar ve bu giysiler elimde kalcakk o yüzden doğru düzgün birşeyim yok eskilerim oluyor yavaş yavaş onları giyiyorum 40 bedenim şuannn ama altta 38 bedenimmm buna seviniyorummm
kızlar 2 haftadır maalesef çok aranızda olamadımm
bu hafta da yoğun olacağım annem hastaneden çıkmadı henüz 3. haftayada hastanede girdik
dün ben vardım başında bir üst katta da eşimin dedesi yatıyor karı koca hastanedeydik yani...
inşallah şu hastalık sağlık işlerimi yoluna koyup bir an önce normal hayata dönerim 2 haftadır evimle bile ilgilenmedim çamaşırlar yıkanıp evde kuruyup katlandı ütüler birikti ne zaman olur bilmem,bide bulaşık yıkayıp,yatağımı düzeltiyorum sabahları,
başka hiçç bir iş yapamadım,yemekte yapmadım sadece enginar vardı 3 gün önce pişirdim daha yiyemedik biliyomusunuz.
ama herşey güzel olacak inşallah...
iyiyim canım hafta sonu misafirlikteydik biraz abarttık tabi kurabiyeler kısırşar paçangalar off .çok fena önüme ne koyarlarsa yedim
sporun faydasını oluyo sanki popom sıkılaştı ve yukarı doğru kalktıonun dışında tartıda bi değişiklik yok
buradaki herkesin vücut tipi aldığı kilo yerleri çok farklı benimde üst beden 38 alt 40 pantolonda 42 aldım dün lcv dan ama dar değil bol bol oldu faceden bende paylaşırım
yani anladımki benim 65 düşmem lazım
duygucum online oldun sende nasılsın ne haber bacım ayran içtik ayrı düştük...
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kilo bildirimi
79 kilo olmusum,yalniz adet oldum dün onunda etkisi oldugunu düsünüyorum daha dün 78 dim
Arkadaşlarr be halen sıkı şekilde devam ediyorumm ama hafta sonuu biraz bozdumm eşimm dışarıı yemeğe götürdü yemekte adananaın meşhur adana kebabıydıı daya namadım yedimmm
kızlar tekrar merhaba
aslında ben sabah bildirim yapıp uzun bir name dökmüştüm ama çıkmamış
şuanda sadece poticim seni görebiliyorum herkes kapalı....
bu sabah tartıldım kilom aynı 72 duraksadım mmı kaldımmı ama geçen hafta hiçç dikkat etmedim ondan oldu sanırım...
bu hafta sonu itibariyle 70i ve hatta 69 u hedeflemiştim 2-3 kilo varya yapıştı kaldı ayyy...
neyse sağlık olsun kızlarr...
a.s tatlım nasılsınn.. Dediğin gibi ödemdirr yadaa duraklama yaşıyorsunduer ama sanmaki sporun faydası olmazz en azından sıkılaşıyorsundur emin ollll moral bozma yola devammm .. Bende alış veriş tam yapamıyorummm çünkü eninde sonunda gitek bu kg lar ve bu giysiler elimde kalcakk o yüzden doğru düzgün birşeyim yok eskilerim oluyor yavaş yavaş onları giyiyorum 40 bedenim şuannn ama altta 38 bedenimmm buna seviniyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?