- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.181
Potim gördüm seniiiiiiiiiii napıyonn sonunda karşılaştımm birileriylee
napiyim canim,inan her gün bi kosusturmadir gidiyo,bu aralar topik cok yogun ,kimse kimseyle karsilasamiyoherkes iyi olsunda önemli olan o,simdi cikmam lazim,oglani okula götürücem ,öptüm canim
napiyim canim,inan her gün bi kosusturmadir gidiyo,bu aralar topik cok yogun ,kimse kimseyle karsilasamiyoherkes iyi olsunda önemli olan o,simdi cikmam lazim,oglani okula götürücem ,öptüm canim
Canım seninde Allah yardımcın olsun 2 çocuk ev işi derken vallahi koşturmacan bitmez.
sorma canim,bide kayinvalidem var alt katimda,yalniz yasiyo kayinpederim vafat etti,bide onun doktorlari oluyo onu getir götùr yapiyorum,bu hafta akupunktur seyanslari vardi el kadar bebekle onu getirip götürdüm inan cok yoruldum bu hafta,rabbim hepimizin yardimcisi olsun
ahh be leyyAMMMMMMMM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE EMİ LAÇLARI İÇERKEN BOL SUDA TÜKETT İNŞ SAĞLIĞINI KAYBETBEDEN KG VERİSİN BU ARADA EURO DİYON NERDE YAŞIYON BACIM SENNN BENMİ ATLADIM SENİİ
Günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrr... Gündemimdee kemeraltına gitmek var giysimi almayaaa eşimle buluşcazz onada bakcazzz ma aile gidiyoruzzz:))) kızlarrr izmir yanıyorr 27 derecee yaz geldi askılı bluzla geziniyorum artıkk evdeee bu arada teşhisi koydum nerem fazla nerem gitmiş bir kere eliptik bacaklarımı acayip sıkılşatırmışş incceltmiş kalçam yok rahatsız edici değil simitim varr ve bu beni kg gösteriyor birdeee bu aralr keşfettim benim göğüs çevrem yani sırt bölümüm etli omuzlarım etli kollarım biraz etli ve bu beni iri gösteriyorrr benim bu bölgelerime ağırlık vermem lazımmmmmmm durumlar böyle bendennnn ....herkez iyimi
Günaydın canlarım
hepimizde aynı dert var offf biraz ara vermek iyimi bilemiyorum ama diyet bilinçten gitmiyor sanırım...Geçen hafta sonu yedim yedim 2 gündürde yemiyorum dengelemeli gidiyorum he he he
Leyya ya hapa başlamışsın inşallah faydasını görürsün güzelim çok dikkat et emi aman aman kocaman öpüyorum seni bitanem
Duygucum vallahi senin spor aşıkınada ben hayranım ya benımde bacaklaırmın incelmesi gerek başka bir derdim yok inan eliptik bisiklet aldırsam mı eşime faydası olurmu yaaa yoksa kendı basıma spor felan yapamıyorum hele bu aralar acayip yoruluıyorum.
Erce güzelim sanada kocaman helal olsun arkadaşım tebrik ediyorum....Seni kim tutar artıkın.
Karabiberim senin tartı gününü çok merak ediyorum.
Feslim inşallah dükkan açarsın....bİZİM TOPİĞİN Kadınları kimse tutamaz..
Persephonick seninde sınav dı okuldu derken hayatın hızlı be şekerim yaz gelsin biran öncede rahatla..Sen güzle gidiyordun son günlerde.
Hadi bari dünkü menümüde yazayım :))
Sabah peynir zeytin maydonoz 1 dilim ekmek
Öglen Peynir ekmek
İşyerinde olunca böyle oluyor evde olsam dolaptan neleri yemiştim.
Ara etiform biskivü
Akşam 2 adet tavuk pirzola ızgara salata (tuzlu yaglı artık böyle yiyorum) m,inik kepek ekmeği
1 bardak sütlü nescafe
2 lt su 3 fincan yeşilçay
leyyam hoşgeldin güzelim demek sen fransadasın ben seni hep istanbulda diye düşünmüşüm nedense...
Hapa başladın hayırlısı olsun inşallah sana zarar vermeden kilo verdirmeyi başarır bu hap...Bol bol su tüket zaten havalarda güzel ve sıcak..Hap kullanıyorsun ya canım psıkolojik olarak canın yemek istemiyordur lütfen tatlılardan uzak dur kendin için yap bunu kocaman öpüyorum seni şekercim..
Bana gelince evet uzun süredir aynı kilolarda geziyorum almıyorum ama pekte vermıyorum sebebi bazen abartılı yiyorum bazende az yiyorum dengeli oluyor..Belin genetik olarak bacaklarım kalın üstüm yok zaten iyice küçüldü üstün diyro herkes 36 beden bluzlere giriyor üstüm hatta marka vermeyeyim bluz aldım XS daha fazla kilo vermeye çalışırsam üstüm ufalıcakkkk
sanirim hiç söylemedim yurt di$inda oldugumu
evet psikolojik oldugundan eminim içmeden i$tahim kapandi zaten ne hikmetse
bak pazartesiye +1 kilo alarak kilo bildirdim, ve hatfa boyu kilo almaya devam ettim 400 gr almi$im hiç görmedigim bir kilodayim $u an, buna tek ba$ima dur diyemedim diye hap kullandim, ama dedigim gibi herhangi bir ilaçla falan kari$tirmicam iki hapi ayni gün içine almicam, suyu zaten hep çok iceçrdim normalde en az 2 litre içiyorum diyetteyken 3 litre..
benimde belim incecikti, ama $imdi kalinla$ti, ama yinede bacaklarima göre ince, hatta üst bacaklarimin ölçüsü belimle neredeyse aynidir eminim resmen dizlerime inmi$ yaglar :18:
bende önceden hep üst 36 alt 38-40 alirdim ama basenim geni$ degil popom çok fazla büyük oldugu için ne giysem popo kismi dar bacak ve bel kismi bol oluyordu
inanki canim biraz daha kilo verince alttanda gidiyor son son tabi, ben denedim gördüm 53 kiloyken bacaklarim popom falan çok ho$du ama yinede üst bölgemden büyüktü herkes fizigime hayrandi ama $imdi her gören sen kilomu aldin diyor, yemin ederimki Türkiyedki akrabalarim bile "leyya kilo aldimi, fizigi aynimi" diye soruyorlar o kadar ho$tuki fizigim onlar beni en son gördüklerinde 54-55 kiloydum $imdi 69 sayilirim
slm güzel arkadaşlarım azimli arkadaşlarım nasılsınız bakem
**canım kıyamam zor işin ya hayır bebeğin olmasa sorun değilde bebekle dr git gel kolay değil...Aman canım sen bebege dikkat et dr. hastane gibi ortamlar pek saglıklı değil bişey kapmasın ben çok korkarım ve dikkat ederim hastane ortamına sokmamaya çalışırım kızımı.Senden başka ilgilenicek kimse yok mu ya
Günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrr... Gündemimdee kemeraltına gitmek var giysimi almayaaa eşimle buluşcazz onada bakcazzz ma aile gidiyoruzzz:))) kızlarrr izmir yanıyorr 27 derecee yaz geldi askılı bluzla geziniyorum artıkk evdeee bu arada teşhisi koydum nerem fazla nerem gitmiş bir kere eliptik bacaklarımı acayip sıkılşatırmışş incceltmiş kalçam yok rahatsız edici değil simitim varr ve bu beni kg gösteriyor birdeee bu aralr keşfettim benim göğüs çevrem yani sırt bölümüm etli omuzlarım etli kollarım biraz etli ve bu beni iri gösteriyorrr benim bu bölgelerime ağırlık vermem lazımmmmmmm durumlar böyle bendennnn ....herkez iyimi
Günaydın canlarım
hepimizde aynı dert var offf biraz ara vermek iyimi bilemiyorum ama diyet bilinçten gitmiyor sanırım...Geçen hafta sonu yedim yedim 2 gündürde yemiyorum dengelemeli gidiyorum he he he
Persephonick seninde sınav dı okuldu derken hayatın hızlı be şekerim yaz gelsin biran öncede rahatla..Sen güzle gidiyordun son günlerde.
canım ya gider o 14-15 kilo. bak ne güzel vücut yapın çok güzelmiş, yine kilo verirsin yine öyle olur. mesela benim hiç ince bir belim olmayacaksanirim hiç söylemedim yurt di$inda oldugumu
evet psikolojik oldugundan eminim içmeden i$tahim kapandi zaten ne hikmetse
bak pazartesiye +1 kilo alarak kilo bildirdim, ve hatfa boyu kilo almaya devam ettim 400 gr almi$im hiç görmedigim bir kilodayim $u an, buna tek ba$ima dur diyemedim diye hap kullandim, ama dedigim gibi herhangi bir ilaçla falan kari$tirmicam iki hapi ayni gün içine almicam, suyu zaten hep çok iceçrdim normalde en az 2 litre içiyorum diyetteyken 3 litre..
benimde belim incecikti, ama $imdi kalinla$ti, ama yinede bacaklarima göre ince, hatta üst bacaklarimin ölçüsü belimle neredeyse aynidir eminim resmen dizlerime inmi$ yaglar :18:
bende önceden hep üst 36 alt 38-40 alirdim ama basenim geni$ degil popom çok fazla büyük oldugu için ne giysem popo kismi dar bacak ve bel kismi bol oluyordu
inanki canim biraz daha kilo verince alttanda gidiyor son son tabi, ben denedim gördüm 53 kiloyken bacaklarim popom falan çok ho$du ama yinede üst bölgemden büyüktü herkes fizigime hayrandi ama $imdi her gören sen kilomu aldin diyor, yemin ederimki Türkiyedki akrabalarim bile "leyya kilo aldimi, fizigi aynimi" diye soruyorlar o kadar ho$tuki fizigim onlar beni en son gördüklerinde 54-55 kiloydum $imdi 69 sayilirim
evet yaa ben ne güzel erken yatıyordum şimdi 11 den aşa yatmıyorum eeböyle olun cada açık mutfak devamlı kendmi mutfakta buluyorummm
erce hayranım sanaaaaaaaaaa bana imzalı resmini yolla kızz ne diyimm evde oturayım aman olmasın diyen biri değilsin zimlisin yaa sigarayı bıraktın bilg öreniyonn kg veriyon ayyyyy benden kocamann maşallahhhhhhhh seni topiğin amazonu ilan ediyorummm ve takrar maşallahh diyorummmmmmmmm
keşkee be leyyammmmmm ama olcazz eninde sonundaaaa sanada kendimede burdaki herkeze çok güveniyorum bak karabiberr nasıl hırs yaptııı maşallah onadaa
leyyam hoşgeldin güzelim demek sen fransadasın ben seni hep istanbulda diye düşünmüşüm nedense...
Hapa başladın hayırlısı olsun inşallah sana zarar vermeden kilo verdirmeyi başarır bu hap...Bol bol su tüket zaten havalarda güzel ve sıcak..Hap kullanıyorsun ya canım psıkolojik olarak canın yemek istemiyordur lütfen tatlılardan uzak dur kendin için yap bunu kocaman öpüyorum seni şekercim..
Bana gelince evet uzun süredir aynı kilolarda geziyorum almıyorum ama pekte vermıyorum sebebi bazen abartılı yiyorum bazende az yiyorum dengeli oluyor..Belin genetik olarak bacaklarım kalın üstüm yok zaten iyice küçüldü üstün diyro herkes 36 beden bluzlere giriyor üstüm hatta marka vermeyeyim bluz aldım XS daha fazla kilo vermeye çalışırsam üstüm ufalıcakkkk
günaydın arkadaşlarım naılsınız ben bugün hasta olmuşum karnım çok ağrıyorrr midem bulanıyor
leyyacım bugün bi gazetede yazıyor danimarkada birisi nutellaya dava açmış 2 kaşığı 200 kaloriymişşş
kızımı şişmanlatıp sağlığıyla oynadı diye cezaya çarrpılmış duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?