Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

napiyim canim,inan her gün bi kosusturmadir gidiyo,bu aralar topik cok yogun ,kimse kimseyle karsilasamiyoherkes iyi olsunda önemli olan o,simdi cikmam lazim,oglani okula götürücem ,öptüm canim

dediğin gibi herkez iyi olsun sağlıklı olsunn gersi önemli değil bende öptüm cnmm

Günaydın canlarım

hepimizde aynı dert var offf biraz ara vermek iyimi bilemiyorum ama diyet bilinçten gitmiyor sanırım...Geçen hafta sonu yedim yedim 2 gündürde yemiyorum dengelemeli gidiyorum he he he

Leyya ya hapa başlamışsın inşallah faydasını görürsün güzelim çok dikkat et emi aman aman kocaman öpüyorum seni bitanem

Duygucum
vallahi senin spor aşıkınada ben hayranım ya benımde bacaklaırmın incelmesi gerek başka bir derdim yok inan eliptik bisiklet aldırsam mı eşime faydası olurmu yaaa yoksa kendı basıma spor felan yapamıyorum hele bu aralar acayip yoruluıyorum.

Erce güzelim sanada kocaman helal olsun arkadaşım tebrik ediyorum....Seni kim tutar artıkın.

Karabiberim senin tartı gününü çok merak ediyorum.

Feslim inşallah dükkan açarsın....bİZİM TOPİĞİN Kadınları kimse tutamaz..

Persephonick seninde sınav dı okuldu derken hayatın hızlı be şekerim yaz gelsin biran öncede rahatla..Sen güzle gidiyordun son günlerde.

Hadi bari dünkü menümüde yazayım :))

Sabah peynir zeytin maydonoz 1 dilim ekmek
Öglen Peynir ekmek
İşyerinde olunca böyle oluyor evde olsam dolaptan neleri yemiştim.
Ara etiform biskivü
Akşam 2 adet tavuk pirzola ızgara salata (tuzlu yaglı artık böyle yiyorum) m,inik kepek ekmeği
1 bardak sütlü nescafe
2 lt su 3 fincan yeşilçay

napiyim canim,inan her gün bi kosusturmadir gidiyo,bu aralar topik cok yogun ,kimse kimseyle karsilasamiyoherkes iyi olsunda önemli olan o,simdi cikmam lazim,oglani okula götürücem ,öptüm canim

Canım seninde Allah yardımcın olsun 2 çocuk ev işi derken vallahi koşturmacan bitmez.

Canım seninde Allah yardımcın olsun 2 çocuk ev işi derken vallahi koşturmacan bitmez.

sorma canim,bide kayinvalidem var alt katimda,yalniz yasiyo kayinpederim vafat etti,bide onun doktorlari oluyo onu getir götùr yapiyorum,bu hafta akupunktur seyanslari vardi el kadar bebekle onu getirip götürdüm inan cok yoruldum bu hafta,rabbim hepimizin yardimcisi olsun

**canım kıyamam zor işin ya hayır bebeğin olmasa sorun değilde bebekle dr git gel kolay değil...Aman canım sen bebege dikkat et dr. hastane gibi ortamlar pek saglıklı değil bişey kapmasın ben çok korkarım ve dikkat ederim hastane ortamına sokmamaya çalışırım kızımı.Senden başka ilgilenicek kimse yok mu ya

ahh be leyyAMMMMMMMM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE EMİ LAÇLARI İÇERKEN BOL SUDA TÜKETT İNŞ SAĞLIĞINI KAYBETBEDEN KG VERİSİN BU ARADA EURO DİYON NERDE YAŞIYON BACIM SENNN BENMİ ATLADIM SENİİ

in$allah i$e yarayacak canim, zaten suyu çok içiyorum, bu arada 2 hapi ayni gün içmicem, birinde bir bitkinin kökleri var, digerinde 3 çe$it yosun varr ( dü$ününce igrenioyorum hihi)
ben nerde oturdugumu hiçç belirtmedim, nedense sevmiyorum ya, ben dogma büyüme fransadayim

hmm benim tam tersim, canim o simitlerin sebebi sadece kilo degil, aslinda kiyafetlerimizden dolayi oluyormu$, dü$ük bel orayi çok sIktIgi için ora ayrilip simit oluyormu$ TV de anlattilar, ve ben ddunu duydugumdan beri dü$ük bel giymiyorum çok faydasini gördüm

evet canim ba$ladim hapa ama inanki kapsülü bile bitkisel, çok güvenilir ve dünyaca ünlü markalar, i$e yaramasada en azindan kendime psikolojik destek olduguna inanioyorum, aslinda her sabah açliktan öleerek kalkan ben, hala hiç acikmadim bior$eyde yemedim oysa hapin etkisi 24 saat degil sadece bir kaç saat

canim sen bo$una üzülüyorsun toparlami$sin kendinii tebrik ederimm

leyyam hoşgeldin güzelim demek sen fransadasın ben seni hep istanbulda diye düşünmüşüm nedense...
Hapa başladın hayırlısı olsun inşallah sana zarar vermeden kilo verdirmeyi başarır bu hap...Bol bol su tüket zaten havalarda güzel ve sıcak..Hap kullanıyorsun ya canım psıkolojik olarak canın yemek istemiyordur lütfen tatlılardan uzak dur kendin için yap bunu kocaman öpüyorum seni şekercim..
Bana gelince evet uzun süredir aynı kilolarda geziyorum almıyorum ama pekte vermıyorum sebebi bazen abartılı yiyorum bazende az yiyorum dengeli oluyor..Belin genetik olarak bacaklarım kalın üstüm yok zaten iyice küçüldü üstün diyro herkes 36 beden bluzlere giriyor üstüm hatta marka vermeyeyim bluz aldım XS daha fazla kilo vermeye çalışırsam üstüm ufalıcakkkk

Son düzenleme:

sanirim hiç söylemedim yurt di$inda oldugumu

evet psikolojik oldugundan eminim içmeden i$tahim kapandi zaten ne hikmetse
bak pazartesiye +1 kilo alarak kilo bildirdim, ve hatfa boyu kilo almaya devam ettim 400 gr almi$im hiç görmedigim bir kilodayim $u an, buna tek ba$ima dur diyemedim diye hap kullandim, ama dedigim gibi herhangi bir ilaçla falan kari$tirmicam iki hapi ayni gün içine almicam, suyu zaten hep çok iceçrdim normalde en az 2 litre içiyorum diyetteyken 3 litre..

benimde belim incecikti, ama $imdi kalinla$ti, ama yinede bacaklarima göre ince, hatta üst bacaklarimin ölçüsü belimle neredeyse aynidir eminim resmen dizlerime inmi$ yaglar :18:
bende önceden hep üst 36 alt 38-40 alirdim ama basenim geni$ degil popom çok fazla büyük oldugu için ne giysem popo kismi dar bacak ve bel kismi bol oluyordu

inanki canim biraz daha kilo verince alttanda gidiyor son son tabi, ben denedim gördüm 53 kiloyken bacaklarim popom falan çok ho$du ama yinede üst bölgemden büyüktü herkes fizigime hayrandi ama $imdi her gören sen kilomu aldin diyor, yemin ederimki Türkiyedki akrabalarim bile "leyya kilo aldimi, fizigi aynimi" diye soruyorlar o kadar ho$tuki fizigim onlar beni en son gördüklerinde 54-55 kiloydum $imdi 69 sayilirim

Ne kadan farklı hepimizin vücüdunun kilo alma yerleri...Evet haklısın 54-55 ler de benım şuanda olmak istediğim kilo eşimle konuşuyoruz herkes bana kilo verdin nasıl verdin vss ama ben kilo vermedim ki bu 1 yıl önceki halim aslıl 55 leri görürsem kilo vermişl olucam diyorum eşimde bana katılıyor kışınki disiplinimin olmadıgının farkında o da...Haklısın kilo verince popoda değişiyor...Benimki toparlandı :)))
Senin boyun kaçtı ????
Canım sen şuanda azmettin inşallah hapla başarırsın ne diyim
Kokruyorum ben haplardan ama sen güvenilir olduguna inanıyorsun inşallah uzun süre kullanmak zorunda kalmazsın..

esimin ehliyeti yok o getiremiyoiki eltim var ikiside calisiyo,denk gelirse yada benim isim cikarsa kimin vakti varsa o getiriyo,bazen kayinlarimda getiriyo,ama bu hafta kimsenin vati yoktu,kabak benim basima patladi,cocugu sepetiyle 3. kata indir cikar,e bide dr indir cikar kizinda kilosu masallah yerinde bugece sancilandim,sanirim agir kaldirmaktan indirip cikartmaktan göbegim düstù,iste böyle canim mecbur napican baska caresi yok,ya bu deveyi gùdecen yada bu diyardan gidecen ,gitmiyecegime göre mecbur güdücem

benim de bacaklarım çok inceldi. zaten kilo verince direkt bacaktan gidiyor. çok kilo aldığım için bacaklarım kalınlaşmıştı ama şimdi eski haline döndü tekrardan. ama üstten eksilen hiçbirşey yok sırtım, göbeğim, belim, kollarım. çok çirkin çok

evet canım güzel gidiyordum ama bugün yine çok bozdum dün ayran detoksu yapmıştım. yarın yine yapmam gerekecek

canım ya gider o 14-15 kilo. bak ne güzel vücut yapın çok güzelmiş, yine kilo verirsin yine öyle olur. mesela benim hiç ince bir belim olmayacak

teşekkür ederim canımmmmmevde oturunca kafayı yicek gibi oluyorum eee uğraşcak çocuk yok kocaman genç kız oldu işede gitmiyorum hergün hergün evde temizlenmiyo ee vaktimi kurslarla değerlendiriyorum bende
ehliyet kusunda gördüğüm ilkyardım dersi sayesinde kızım zehirlendiğinde ilk müdahaleyi ben yapmıştım ve doktorlara göre hayatını benim yaptığım müdahale kurtarmış tabi rabbimin bana verdiği güçle oldu ama insanında kendini geliştirmesi lazım daha sonra ingilizceyede gitmeyi düşünüyorum nasip olursa
resmimi biraz daha zayıflayınca gönderirim artıkın
şaka bi yana kilo vermek bi tarafa şu sigaradan kurtuldum ya allahıma hergün şükrediyorumm duygucum

civcivim benimde üstüm zayıf ama bacaklar basen ve popo ooooo alıp başını gidiyo
zayıfladıkçada üstüm dahada inceliyo tabiii ama avantajlıyız yinede üsten bakanlar çok zayıfsın diyo yani şişman durmuyoruz
benim şu sıralar bacaklarımın toparlandığını hatta selülitlerimin bile azaldığını farkettiim galiba yaptığım yürüyüşler sporlar işe yarıyo

günaydın arkadaşlarım naılsınız ben bugün hasta olmuşum karnım çok ağrıyorrr midem bulanıyor

leyyacım bugün bi gazetede yazıyor danimarkada birisi nutellaya dava açmış 2 kaşığı 200 kaloriymişşş
kızımı şişmanlatıp sağlığıyla oynadı diye cezaya çarrpılmış duyurulur

çok şaşırdım biz 2 haftada bir büyük boy nutella bitiriyoruz d
aha çok eşim ve kızım bundan sonra sınırlıcam tşk paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…