- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.261
hadi gayrett 67 görmek üzeresin dün bende 68,1 dümbu arada ben kilo bildirimi yapmadim zamanim olmadi temizlik yaptim
geçen hafta 68.2
bu hafta 68.1
bunada $ükür çünkü hafta boyu hep 68.6 kiloydum, ne kadar büyük adaletsizlik yaa vermek için o kadar çabala ama almaya gelince tek gün yetiyor hatta yarim günde bile 2 hafta verdigini alabiliyorum
gamzemm nasılsınn tatlımmmm kg verme işi son gaz devamediyor maşallahhhhhhhh.................kılom:78.800
aslında günlük ajandana yazcan ki hemen müdahale etcen yazarken görcen diğer öğünle dengelersinnn iş işten geçmezz cnmmherkes burdayken ben yokum ama. Akşam olunca topluca okuyorum napayım(
kilo bildirimi: 60.3
ya kendime kızıyorum. Bakıyorum bazı arkadaşlar 10 kilo filan vermiş benim vereceğim kilo topu topu 5 kilo ama yok hep aynı. Vücudum ısrarla 60 olmak istiyor resmen benimle inatlaşıyor. 2 hafta diyet yapıyorum verdiğim 1 kilo ya var ya yok. 3 gün normal yiyorum bakmışım yine 60 görünmüş tartıda. Belki de hiç bozmadan uzun soluklu bi diyet bana göredir. Neyse bu gün yediklerim:
2 dilim ekmek çeşitli kahvaltılıklarla
öğle
1 kepçe çorba
3 kaşık makarna
ara
1 bardak süt
ara
elma
akşam
5 kaşık kısır
1 tane biber dolması
yine yazarken farkettim karbonhidrat yemişim bütün gün
olsun cnmmm kg korumanda başarıı alma yeterkiimerhabalar sabah biraz geç kalktım yarın misafirim var deli gibi temizlik yaptım camları sildim kilo bildirimi bu saate kaldı ve ne yazıkki kilo veremedim bu hafta
üzülme son gnlerde güzle kg veriyonnn maşallahhh ayran detoksu işe yaramış ne güzel nasıl rahat geçtimi günün ayran detoksuylaaagünaydın güzelleeerHemen kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyacağım.
Kilo bildirimi : 63.6
bu hafta çok yemiştim, ama ayran detoksu yaptım 1 gün. Bu sayede kilo almamış oldum. Yine de 62 leri görmek isterdim. Biraz üzüldüm açıkçası
ahh ben ne çektim o dişlerden ilk diş bizdede ateş yaptıııı astaneye gittikk baya zor çıktı sonrakiler de mızmızdı ama ateş çıkmadıı birde köpek dişi zorladı bizi yaza denk geldi birde neyseki son 4 diş kaldıı bu aralar salyası çok akıyor galiba gelcek dişler aman gelsin bitsin bir an önceee kızına allah şifa versinnn böyle temiz bir mendili muzlu suyu daldır dişlernie masaj yap annesi raatlarrr elinee sağlam birşey verr kemirsin en iyisi havuç em suyunu emerrr öp onu benim içinnnn geçmiş olsunnselam kizlar
kizim uyurken hemen yaziyim dedim,dünden beri atesleniyo sanirim dis cikarticaz,zor bi gece gecirdikDua edin bize,dün sabaha kadar wc ye ciktim sanirim bütün ödemimi attim,bugün reglin 2.günü ,dün cok su ictim,yine 78 cikiyorum tardida,neyse benden bu kadar,giremezsem merak etmeyin,kizimla ugrasiyorum cok miz miz oldu,hepiniz allaha emanet olun
anam sana ne olmuş civcivimmm nazarlara gözemi geldinn kızzz aman aa o kadar emek verdinnn madem veremiyon almaaa tatlım kgg ne zorluklarla verdin kgg aslında biraz sporyapsan vicdan zabı çektiğinde gündee porla dengelersin yada ertesi gün detoks yapp bak ben kaç gündür elma sirkesine dadandımm sabaları ılık suyla içiyorum midemi bulandırıyor ama işe yardıığnı düşünüyorum yoğurt çokyiyprum içibne elma sirkesi ve göbek salata ve salatalık rendeliyorum çok lezzetli oluyorr hme tok tutuyorr ağ şu çekirdek özlemim ama yersem bırakmam o yüzden almıyorum bile neysr inş toparlanırsınnnben farkettim işteyken ve kendi evindeyken çok düzenliyim yemek içmek konusunda ev dışında misafirlikte felan sapıtıyorum...hafta sonu annemlerde cips yedim çekirdek yedim tuzlu dün valdemlerde pilav nohut kuruyemiş yedim kola içtim hatta baklava bile yedim gece geç saatte sonra eve geldik..aaa arkadaşlarda pasta vs ....neden böyle anlamadım şu 4 günde tatildim ama ne su ne yeşilçay içmedim...hafta sonu açık büfe kahvaltı yapmaya gittik tabi ben dururmuyum hamur işleri vs hepsinden yedim..havalar güzel eşim evde durmuyor o yüzden diyeti yapmak zorlaşıyor..çokmu nazara geldim ya nasıl eskiye döneceğim...çok çabukmu kilo verdim herkes nasıl verdin diyor benı gördükçe..80 ile başladım şuanda 64 olsam 3 ayda.....isteyince oluyor...c.tesi çıkmıycam evdeyiz dedim herşeyi haşladım ayran çorbası yapacakdım durmadık evde çıktık öylece kaldı...bu hafta sonu kızımın dogum günü....
Biliyorum sıkıyorum sizleri ama ben neden böyle davranıyorum anlamıyorum böyle giderse geri alacagım verdikleirmi :)))))))))))
ne olur yardım edin nasıl toparlayacagım vaziyeti
çok tşk ler tatlım yaaaa çok naziksinnduygucum allaha emanet olun hissetmemene sevindimm
allah kolaylık versin alışverişte
hadi, canlarrrr appas yolcu hazırlanayımmmm öptüm hhepiniziiiiiiiii