- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.101
sANADA GÜNAYDIN AMİN..
Negüzel danslar bunlar böyle aklımda bulunsun.
kolay gelsin canım.Hiç denemedim ben ama azda olsa tuz ekle derim.Bende senin yazdıklarıngibi yapıldıgını biliyorum.
Çok değişik soslar yapıyor bizimkiler bu yıl onalrdanda birkaç kavanoz banada yapın dedim.
Kırmızı biber domates havuç patlıcanlı vsss
çok iyi oluyor hele et yemeklerinde salça kullanmadan yaparım domatesle ben eşim öyle sever.
Kızımın çorbalarına çok laızm oluyor geçen kış hep öyle yedi.
benimkileri annem ve k.valdem hazırlıyorlar Allah razı olsun.
kızlar yeğenim için hazırladığım ilk amatör butik pasta bak ALLAH aşkına okjektif yorum yapın lütfennn kırılmam
Eki Görüntüle 515989
Eki Görüntüle 515990
ahanda buda konservemmm:))))
Eki Görüntüle 515993
evet ben küçücük bi sahil köyünde oturuyorum
herşeyi bulamıyorum o yüzden
gunaydın kızlar ? nasılsınız ? cumartesı aksamından berı ortalıkta degıldım malum evde ınternet yok uzun zamandır.
ben kılo bıldırımını yapıp, aranızdan ayrılacagım.
herkese cok tsk ederım. bana hem dostlugunuzu hem bılgılerınızı esırgemedıgınız ıcın cok tsk ederım.
ben guzel beslenmeye ve spora yıne devam edecegım ama ben bu hapı ıctıgım surece hakettıgım kıloları veremeyecegımı anladım. bıldırım yaparak, ya da herkesın menulerını sporlarını okuyup kendımın veremedıgını gormek benı olumsuz etkıleyecegı aranızdan ayrılıyorum. olakı kılo vermelerım hızlanırsa, zamanla sıze bılgı verır belkı resım de paylasırım.
hepınızı kocaman opuyor ve cokkkkkkk tesekkur edıyorum.
arkadaşlar ben sayfaların sonunu göremiyom neden ki
Arkadaşlar hafta sonundakimenümü yazmayacağım.
işyeirndeki gibi düzenli olmuyor.
Geç kahvaltı yapılması,dışarıya çıkılması akşam misafirlik ve dünde bana gelen misafirler derken yedim işte bende.kaçamakalr oldu.
hayırr ben bu işi beğenmedim pomocumm...
ya neden gidiyorsun veremsende...neden yarı yolda bırakıyorsun bizi bak biz kötü etkileniyoruz..
bende bu hafta veremedim..bende ilaç kullanıyorum karnım davul gibi şiş elimizde değil bazı şeyler sen elinden geldiğini yapıyosun bence pes etme topikten veya topiklerden koparsan motivasyonun düşer....
günaydın cnm hafta sonu herkez özgür bende doğru düzgün girmiyorum zaten iş .güç eş malumm .günaydın arkadaşlar
duygucum haftasonu giremedim evde internet yasağı var
kiloma gelince öğlen komşumda tartılıp yazayım sana
tamamcnm bu sefer böyle olsunn 5 li rakamların hayırlıolsun darısı isteyenherkezin başınaagünaydın kızlar
Yeni geldim sayılrı işe.Hastayım.
grip olmuşum.herkesler iyidir umarım.
duygucum kilo bildirimi yapmaya 2 defa çalıştım özel mesajı kendime atmışım sonra site kapandı sonraısnda mesaj kutum dolmuş neyse deneyeceğim yine gecikebilirim habeirn olsun yada ben burayada yazayımda kilo 59,8
Buarada eylül yazılı pastan şahane olmuş ellerine saglık ne amatörlüğü ya gerçekten sen bu işi biliyorsun.
Görüşmek üzere.
vallaben iyi görüyorum senin niye böyle oluyor bi yönetime yaz istersenarkadaşlar ben sayfaların sonunu göremiyom neden ki
bendhabirşey demiyorum kontesimm diyeceğim herşeyi dedim ençok zorumagiden onadedimki hep kg işim bitse bile seni bırakmıcam dedim odahep derdi beni bırakmadiye şimdi böyleyapmışş bence böyle olmamalıydı bak bu örneği diğer toipşkdede yazdım biz sarıcivcivle hemen hemen aynı kg daydık yani 1-2kg vardı htta ilk hafta kg vermedi diye üstüne gitmiştim şakasına hatırlar belki bakşimdi ben kaçkg yum hatun almış başını gitmiş 5li rakamları görüyor birde yani bünye meselesi benimde iim zor pkoluyum sarıcivcivkadar disiplinli değilim herkezin bünyesi frklıı onun birde melepoz teşhisi konmuş metabolizmso yavaş çalışıyor onun elinde değil bunu idrak edemiyorhayırr ben bu işi beğenmedim pomocumm...
ya neden gidiyorsun veremsende...neden yarı yolda bırakıyorsun bizi bak biz kötü etkileniyoruz..
bende bu hafta veremedim..bende ilaç kullanıyorum karnım davul gibi şiş elimizde değil bazı şeyler sen elinden geldiğini yapıyosun bence pes etme topikten veya topiklerden koparsan motivasyonun düşer....
çok çoksağ olkontesim pasta kargolanmaz amaizmireyolun düşersee tümpastalar sana feda olsunnduygu pastan süper olmuş...
şahsen bir ince dilim yemek isterdim...
tabii domatesler de gayet güzel gözüküyor.
haklısın canım yaa maalesef bende aynı dertten muzdaribimm
gerçi dahada dikkat etmeye çalışıyorum ama...
yindede hafta içi işyerinde daha iyi öğünlerim...
dün yazayım bak
kahvaltı:
patates salatası ama yağsız değişik soslu bir tabak yedim 1 dilim normal ekmek,1 k.k. peynir.
ikindin:4 kaşık kısır,4 kaşık makarna salatası,2 adet sigara böreği yedim
akşam 10 yatmadan 1 dilim kavun
ikindin yediklerim şehir dışı kuzenin yaş gününden yediklerim...
pasta yemedim mesela 2. sigara böreğini yediğim için ve börek fırında kağıt üzerinde pişti üstü yoğurtlu hafif bir börekti yumuşaması için suya sukup çıkardı ruloları değişik hafif bir börekti yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?