Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bende yanlış düşünüyorsun
asla mücadelenden vazgeçme emeklerin sana geri döner merak etme canım
eğer şuan bir çaresizlik hissediyorsanki anladığım kadarıyla öyle asla pes etme ve derhal profesyonel bir destek al
mesela diyetisyene git,veya benim gibi yap ben akapunktura gittim 3 ayda 10 kilo verdim spor yok diyet yaptımmı yaptım zaten iştah kesiliyor hiç zorlanmadım...
ama iyi ama kötü birinden destek al doktorum her bünye farklı ama vermemek almak gibi bir durum yok canım mesela bazı metebolik hastalığı olan sürekli ilaç kullanan arkadaşlar oluyordu onlara veremez hep alırsınız demiyordu ama ne olurdu normal bir kişi haftada bir kilo verirse sen yarım kilo 300 gr verirsin diyordu
vermeyip sürekli almak gibi bir durum yok...
sen gerçekten azimle diyet yapıp kendini koşullasanda haftada 300 er gramla en kötü ihtimalla ayda 2 kilo versen allah bereket versin sadece uzun vadede sağlıklı zayıflarsın...
ki ben zannetmiyorum sen veririsin ben sana bir liste hazırlayayım bakayım ama kesin kes uyacaksın...
vermeme durumun yok yani...
tiroid ve şeker hastası değilsen ki gerçekten onlar çok zor veriyorlar...gerisini hallederiz bebeğim
sen telaşlanmaa...

burda akapuntur yaptırabılecegım bır yer yok. kucuk bır sehırdeyım ve oyle hızmetlerden faydalanamıyoruz. doktor destegı zaten alacaktım ama bırkac ay sonra dusunuyordum dıyet yapmayı ıyıce oturtunca karsılarına cıkmak ıstedım. bıldıgım kadarı ıle ınsulın dırencı troıt falan yok. 1,5 ve 1,7 kılo vermıstım ılk haftalarda. sanıyorum kı haptan dolayı ya da haftaya regl olacagım ıcın boyle sıskınlık oldu. su an kafamdan gecen sey bayrama kadar da boyle devam ederse bayram sonrası endokrınolojı uzmanına gorunmek.

tamam lıste yap ok ,. normalde de dıkkatlı guzel beslendım ama yenı ve katı programa da uyarım.

hey yaşa kontes yine o güzelsakinliğinle yazmışsın ,ya gelip napsamdiye yorum isteyeceğine hadi ben kaçtım diyorrr neyse inşallah senidinler benidinlemediçünki

hey yaşa kontes yine o güzelsakinliğinle yazmışsın ,ya gelip napsamdiye yorum isteyeceğine hadi ben kaçtım diyorrr neyse inşallah senidinler benidinlemediçünki

senı dınlemedım olur mu canım ya. hıcbırınız onlıne degılken yazdım ve kactım ıste resmenn bunu yaptım. senı dınlememezlık degıldı kı yaotıgım. evet hatalıyım cunku ne yapmam gerek yerıne, kendımı acız ve basarısız gorup kactım. ne yapmam gerek dıyıp tavsıyenı alıp dınlemeseydım ozaman benı dınlemedı derdın. herkesı cok sevıyorum ama senın yerın cok farklı ve ben senı uzdugum ıcın uzuluyorum sımdı. senın gonlunu alabılmek ıcın ne yapsam dıye dusunuyorum su an.

Kontesim haklsıın işyerinde saatler daha düzenli

Evdeyken yok yemek yapayım yok çamaşır asayım derken su ve yeşil çay içmeyi dahi unutuyorum.Tek şansım kızım onun peşine çok dolanıyorum düşün 2 günde belimin agrısı tuttu ayakta durmaktan.Eşim diyroki gelip bi türlü oturamıyorsun napayım evde olunca iş çıkıyor.

Tabi evde olan yemeklerden yedim bende hatta kızımın yemediği pilavdan 2 kaşık yedim ama hiç ekmek yemedim..herşeydende tadımlık yedim..sözde kaçamaka bunlar ama dengeli birazda..konulan tabagı sonuna kadar bitirmemek marifer değilmi ?? ne kadarda arsızım bakarmısınız...Ye ye ye üstüne kendine hak ver

olsun sende çok abartmamışsınki börek yemişsin sadece ve 1 tek pazar günü oda normal yani ekmekle yemeyip onu yiyebilirsin.
Bende böregi öyle yaparım rulo şeklinde borcama dizerim üzerine su koyarım biraz öyle bekletirim sonra fırına bazende dolaba koyarım sonra fırına pufudik olur..

canım benim ozaman hiçç telaşlanma
zaten sen listelerini çok karmaşık yazıyorsun ben anlamakta zorlanıyordum

ozaman sana kontes gestapo kanunlarına uygun bir liste yazacağım bana doktorun verdiği ilk liste aynen yazacağım...

pomo tatlım lütfen yapma böyle hepimizin böyle dönemleri oluyor hepimizin bünyesi farklı kilo alış sebeplerimizde farklı ama yıkılmak yok ben sana şunu söyleyeyim 85 ile diyetisyene başladım doguma 83 ile gitmiştim düşün... tamam benim alış sebebim dogumdu ve dogumdan sonra verdiğim kiloyu geri almam emzirme döneminde beni mahvetmişti hemen zayıflamaya atıldım bende saglık sorunu olmasından korkmuştum bel agrım artmıştı.Neyse diyetisyene giderken bile bir ara ben tartıda 2 kilo fazla çıkıyordum şok olmuştum DR KONTROLÜNDEYDİM HERŞEYE DİKKAT EDİYORDUM pes edip bırakacaktım dr bekle dedi birden 2 den fazla gidecek dedi gerçektende öyle oldu 3,200 felan kg gitmişti benden.Bunları belki daha önce anlatmışımdır ama şimdi senin için anlatmak istedim herkes belli bir kilolardan geliyor canım yanlızca sen değilsin sen sonuçtan çok şimdiki süreçleri düşün tatlım...Bu süreçlerde çok ama çok dogal kimse birden o resimlerdeki gibi şıp diy zayıflamıyorki..Sana nazar degdi sanırım çok güzel gidiyordun sen ve gdieceksin sende o azim var isteklisin bu isteiğinin kırılmasına iizn verme toparlan tatlım..öpüyorum seni.bilmeden yaznlışlada kırdıysam kusura bakma sakın..son karar yinede senin..gitmeni istemeyiz.

hadi yaaaaaa. ayrıntı vereyım derken cok mu karısık oluyordu hımmmmmmmmm.anladım.

duygu bana cok kızgın ve kırgın. o benı affetmeden, ve bana ınanmadan aranızda olamam. duygu olmadan olmaz. onun sevgısı ve ınancı lazım bana. emanet gıbı duramam burda.

ya aynen düzen düzen şart işyerinde ben daha kolay diyet yapıyorum bunu iyi biliyorum...

canım bende evde sürekli hareket halinde oluyorum eşim beni frenledi ilk evlendiğimde allahım tam bir çılgın hergün işten gelip balkon yıkayan evi tekrar silbaştan temizleyen bir tiptim eşim çok kızdı kıza kıza beni large bir insan yaptı artık balkonu hafta bir en geç yada işim varsa iş için yıkıyorum kullanmadığın balkon haftada bir yıkanır diyor...
dün sabah kalktım kardeşimin oda arkadaşı çocuk gömlek yollamış düğmeleri kopmuş dikilmek için abla bir dikermisin dedi tabi kopanları diktim dedim bekar çocuk bunlar, diğerlerini sağlamlayayım yine kopar dedim komple gömleği elden geçirdim o gömlek öyle yollanmaz bide ütüledim tabi eşim ya sen niye kendini bukadar yoruyorsun demezmi adama göre çok yorulan çalışan kadınlar çabuk çöküp yaşlanıyormuş
bana yaşlanırsın dedi gülermisin ağlarmısın.

pomocum yazılanları dilkkatle oku duygu ben razı edemedim sen ikna edebilirsen diye yazmış bana...
bak zaten tam dayaklık olmuşsun pomocan valla seninde ablan sayılırım bi güzel pataklarım seni..
derhal başlıyorsun geri diyete ve bildirimlere

ne cok kısı bana ınanmıs yaaaa. hayatımda ılk kez dıyet konusunda boyle azımlıydım. ama yıne de gormeden sadece yazdıklarımdan bana ınanmanız benı cok mutlu ettı. hayatımda ılk kez ben de kendıme bukadar ınandım. ve beklentımı cok yuksege cıkardım sanırım. guzel gıttıgı ıcın her hafta kılo verebılırım dıye dusundum ama en cok da en ıyı gıttıgım hafta kılo alınca boyle yıkılmama sebep oldu. dıyet de evlılık gıbı demekkı. beklentını yuksek tutmayacaksın. beklentın nezaman kı dusuk oldu, ozaman mı basarı senı buluyor acaba ????? su an oyle dusunmeye basladım.

dıyetısyen ve kılo hıkayenı yenı dınledım canım ben. gormedım, ya da gozumden kactı belkı. demek doktorun bekle demesınden sonra o veremedıgın kıloyu attın !! hımmmm. yanı bu hafta 500 aldım dıye bu hep boyle gıtmeyecektır degıl mı ??

hersey hemen olsun dıye uzulmedım sadece beklentım daha yuksektı ve oyuzden hayal kırıklıgına ugradım sanırım. ben en ıyısı beklentımı dusureyım ozaman bukadar yıkım olmayacaktır. her hafta kılo verebılırım, kılo almam ya da ne bılıyım bu hap benım yakamdan tutup benı gerıye ceken bırsey dıye dusunmemelıyım demekkı.

kımse yanlıs bırsey demedı canım. ben ne dıyım kı. sabahtan berı hepınız moral verıyorsunuz. aglamam durdu enazından. kendımı eskısı kadar acız ve basarısız gormuyorum

Pomo canım kontes dogru söylemiş ben kendi diyetisyenime yiğenmide getirdim kortizonlu ilaç kullanıyordu dr'a hemen onu söyledi doktorda dediki daha dur diyete başlamadın sen hele bir başla bak gör o zaman ilaçın kilo aldırmağını ve dediki dr kendi k.valdesi kortizonlu ilaç kullanıyormuş ama dal gibiymiş..
Sen düzenli, beslenirsen kilo verirsin ilaçla alakası yok..
Seende regl haftasındasın sanırım keşke tartılmasaydın o zaman aklında olsun regl haftasıonda tartılma otomatikman yüksek çıkıyor diyetisyen 2 kerebeni kapıdan geri çevirdi reglin bitsin öyle gel dedi..yok yere tartıla fazla çıkıcak ona göre liste neden acabalar dedi.

duygucum pomo sabahki yaptığını yüksek ihtimalde tartıldıktan sonra ani bir refkeleksle yapdı içinden gelmeden.bizlerle konuşlunca rahatladı bence yola devam edecek.

birşey yapmanagerekmi varmısence? birdaha böyle yapma herkez ayda 4 kg verirse yada 3yada 2kg,sen ayda 1 kg ver sorunmu almakdan iyidirr tekrar diyorum duraklıcan+ çıkcan pes etmek yokvicdanın rahat olsun gersi önemli değil biryerdensonra bünyenpes etcek sağlıklı düzenlibesleniyorsun rahatsızlıkların bile minumuma düşcek belkiii
kızgın değilimkırgın DIM herşeyden önceibrgüngidersen bile bana diğer toipikden kopyala yapıştır yapmaa emi bunaçok bozuldum bunuda duygu durumuna bağlıyorum ben sana hep inanmaya devam etcem delikız:)))

:)))))

duygucum ben aynıyım cancazım hiç vermemişim davul gibi karnım var bakalım hafta içi şişlik giderse durum ne olacak
ben sıkı şekilde burdayım...

vermesekte almamaya gayret ediyoz yaaa...
canın sağ ol haftayainşallahh ,
burda sık boğaz etmek yok laylay yaparak kg veriyoz ,bazen menü eleştirsi yspıyoruz hayatın içinde sohbet ediyoruzz,tariflerr evllilkler,çaluk çocuk böyle gidiyoruz iştee (alakasız bir cvpoldu dimi kontes:)

heyy yaşa kontess pomuyu sana emanet ediyorum evire çevire kendine getirrr

Sorma o konuyu hafta sonu diyetten çıkıyorum resmen..c.tesi akşamı arkadaşdaydık yok yemeyimben deidm kendimde tatlı yapıp getirdim bair börekten ye dedi 1 tane yedim diyroki sen bu diyeti birkaç hafta sonra yap kara kış geliyor akşam erken olur eve kapanırsın şimdi olmaz.Geliş gidişler var havalar saha yaz havasındaymış..
Eeee kontesim azıcık otur sende eşin seni her daim genç görmek istiyor o nasıl isterse öyle yapacaksın aslına bakarsanda dogru demiş işte çalış evde çalış dışarı alışverişlerişne koştur derken tek tabancasın zamanla yıpranıyorsun..O zaman işler için sende yardımcı kadın alacaksın hafta sonalrı o yapacak sen eşinle gezeceksin genç kalacaksın :))))

duygucum ben aynıyım cancazım hiç vermemişim davul gibi karnım var bakalım hafta içi şişlik giderse durum ne olacak
ben sıkı şekilde burdayım...

vermesekte almamaya gayret ediyoz yaaa...

Aynen vermesekte almıyoruz önemli olan o canım...Zamanla verilecek bu kilolar acele yok zaten..Şişginlik bir dönem olurya ama gececek geçincee tartıda kendini göstereceksin.

Canım senin şuanda yaşadıkların çok normal ama yıkılmak vsss yanlış...Evet sana inanıyoruz sendeki isteği ve azimi görüşmesekde sanalortamda hissedebiliyoruz.Bu sabahki tartı seni daha çok hrıslandırsın canım pes etmek yok..Senin bir amacın var kilo vermekten daha önemli o amaca ulaşmak elde etmek içinde kilo vermen şart böyle düşün.Tabikide herşeyi düzenli yaptığım halde 2 şer 3 er giden kiloların yerine tartıda + gördüm şok olmultum kimse inanmaşıtı nasıl alırsın diye oldu ama geçti gitti..Ne olursa olsun diyetisyenden yardım almayı ihmal etme..İlaca takılı kalma ilaç bana kilo aldırmayacak diye diren..Bu saglık sorununa inat ben kilo vereceği de lütfen..Kimseyle kıyaslama sakına skaın..Diger haftalardada başkaları veremez sen patır patır verirsin duraklama dönemlerimiz farklı.

bu yazdıgını gormeden, sana msj attım ozelden sımdı. ıcım rahat etmıyor cunku :))))

tamam soz. bır daha boyle yapmayacagım. beklentımı en aza ındırerek yuruyorum artık bu yolda. vıcdanım rahat duygu. sanırım oyuzden bukadar yıkıldım.

yaaaa gıtsem burdan,sence yuzum olur mu bırdaha gerı donmeye :)) kaldı kı derdım baska gunluge gıtmek degıl kı. ben sızler ıle mutluyum :))) kopyala yapıstır yaptım cunku dıger kızlar tam ne oldugunu anlasın dıye yapmıstım amacım farklı bırsey degıldı canım ya cok pardon. dusunemedım.

yuppiiiiiiiiiiiiii bana ınanıyorsun yenıden. :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…