- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.361
:2:
ne kadar o diziyionaylamasamda muhteşem yüzyılı izledim 11geçiyordu bittiğindesonrada dişfırçala birazda mzük dinledim 12 geçiyordubenen 8 saat uyumazsam acayip gerginve bitkin olurum 7dekalktım
günaydın mutlu huzurlu,sağlıklı birgün dilerimm hepimize
dünkümenüm
aç karnına:ılıksu,elmasirkesi,bal
kahvaltı:1 dilim çavdarekmeğinün üstüne lor sürdüm,maydanoz,domates,biber
ara:nescafeşekersiz kremasız,biraz süt ile
öğlen: 250 ml arpa şehriye çorbası 1-2 damla yağlaile bol ekşili pul biberli(ekmezsiz)
akşam:2 küçük tavuk kanatı,patates toplamda 1,5 kaşık yağla yapılmıştır.1 dilim ekmek
yeşilçay
yatmadan yine ılıksu,elmasirkesi,balkarışımı içtim
tahmini 2lt belki fazladırsu
dans ve adımla bazen hafif koşarak 10,256 adım buda 7,179metre buda 501,6 kalori
böyle kızlarrr kendi çokfazla yorduğumu hissediyorum hatta bedenim sinyal yolluyor
a.s kabızlık sorunu yaşamamak için aç karnına içebilirsin ılıksuya blelma sirkesi ekle gece yatmadanda iç düzelir inşallah vallaleyyacım sen naptığını veden yaptığınıbiliyorsun şu stresiüzerindenbi atsan herşeyyoluna gircek inşallah..
yok uykum bir yna dünya bir yanaaa uykum bölündümmü dünyanın en kötü insanıolurumhımmm anladım canım. ben de onceden en gec 11 de uyuyordum ama dıyete basladıgımdan berı cogu zaman onıkıyı buldu. spor ve ev ısı derken o saat oluyor. ıkı pazardır uykuyu da alamadım ustalar yalıtımla ugrasıyor 8 de gelıyor her gun. azıcık ıslerı kalmıs ıns pazara kalmazlar da azıcık uyuruz rahat bu pazar.
benım gozlerım yorgun olur az uyuyunca ama cok bıtkın olmam. dayanıklıyımdır cok sukur uyku konusunda. 3-4 saat bıle uyku ıle dururum ayakta rahat.
ercem gerçekden cnm istemiyor asla aç bırakmam kendimi bunlar yetiyor ercem şuanki kg bilsen şok olursun zaten p.tesi bildirimiylealakasıyok:)))merhabalar dünki koşturmacadan sonra bugün kendime dinlenme molası verdim buradayım
bedeninin sinyal göndermesi çook normal canım
hani ara öğünler .eskiden sen yoğurt yerdin meyva olurdu çok az yiyorsun allah korusun hasta olma sonra
en azından öğlenleri bi sebze yemeği falan yesen bi dilim ekmekle falan nacizane yani bence senin menülerin çok az
çokeçmiş olsun tatlımmm bi doktora gitistersen bitki çayıyılaolcakdurum değilya ne yaptiysamda düzene girmiyor, bu tarz $eyleri denedim ama mesela 1 hafta kullaniyorum kabizlik olmuyor biraktigim an tekrar ba$liyor, he birde bünyem ali$iyor artik elma sirkeside i$e yaramiyor
dün biktim dedim, ye$il çay kiraz sapi ve sinamekiyi kari$tirip çay yaptim o bugün iyi geldi, ama biliyorumki bunlari içmedigim gün yine ayni, hatta denedim 3 gün boyu kabizlik için özel bir$ey içmedim sadece ye$il çay içtim ve 3 gün aferdersin tuvalete çikamadim, o çaylari içince geçiyor
strese gelince seçtigim meslek bile beni ömür boyu stresli yapacagini biliyorum, stres için çaylar varmi$ acaba i$e yariyomudur? lise sondaykende çok stres yapmi$tim össe için sonra bi baktimki kafamda kist çikmi$! tam derimin altinda elime degiyor...Allah'a $ükrediyorumki daha tehlikeli bir yerde olmadi...
duygummm sendemi muhte$em yüzyili izliyosunnn, ben ba$ta çok seviyiordum ama $imdi eski tadi yok hiç izlemiyorum
başkada yok bi ağır roman yeni dünyayı merak ediyorum
kizlar hangi dizileri takip ediyorsunuz?
ben sadece emirin yolu ve huzur sokagini izliyorum severek digerleri eh i$te
bu arada emir ne hale geldi ya onun agladigini görünce gözlerim doluyor, ke$ke diziyi tek ba$ima izlesemde doya doya aglasammmmm
selam kızlarr günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günlerr
dün saat 8 deuyudum okadar yorgundumki midem bulanıyordu başım ağrıyordu yattım iyiki yatmışım resmen dinlendimmm,kızlarr tartı bna öyle birşey gösterdikişoktayım resimledim belki bir daha göremem diye hemen kendime maşallah diyeyim...
dünkü menüm:
aç karnına:ılıık suya elmasirkesi-bal
kahvaltı yapmakiçin yaptım:1 tane etimek 1tane üçgen light peynir
nescafe şekersiz kremasız,biraz süt ile
dün görümceme gittik ikramları döktürmüş ordada tartıldım birşey yemeden evdekiyle aynı hatta 200 eksik çünkü oraya kadar yürüdüm:))
neyse kıymalı gül böreği vardı avuç içi kadar yarısını yedim
pasta vardı 2 çatal yedim kuziye yedirdim gerisini
patatesli börek vardı bir ısırık yedim
en çok beğendiğim ve hiç biryerde görmediğim 50 kuruşbüyüklüğünde 2 tane kurabiye yedim değişikti hafifti
ve diğer ikramlara dokunmadım bunları yemek bile midemi maf etti sodalar içtim o kadar kötü oldumki buda baş ağrısı yaptı erkenden yattım eve gelince
dün suyu aziçtim 1,5lt
aktiviteolarak dün baya bi yürdüm
tüm gün böyle beslendimmm oda görümcemolduğu için yedim başka bir ev olsa bu kadar bile yemezdimm
selam kızlarr günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günlerr
dün saat 8 deuyudum okadar yorgundumki midem bulanıyordu başım ağrıyordu yattım iyiki yatmışım resmen dinlendimmm,kızlarr tartı bna öyle birşey gösterdikişoktayım resimledim belki bir daha göremem diye hemen kendime maşallah diyeyim...
dünkü menüm:
aç karnına:ılıık suya elmasirkesi-bal
kahvaltı yapmakiçin yaptım:1 tane etimek 1tane üçgen light peynir
nescafe şekersiz kremasız,biraz süt ile
dün görümceme gittik ikramları döktürmüş ordada tartıldım birşey yemeden evdekiyle aynı hatta 200 eksik çünkü oraya kadar yürüdüm:))
neyse kıymalı gül böreği vardı avuç içi kadar yarısını yedim
pasta vardı 2 çatal yedim kuziye yedirdim gerisini
patatesli börek vardı bir ısırık yedim
en çok beğendiğim ve hiç biryerde görmediğim 50 kuruşbüyüklüğünde 2 tane kurabiye yedim değişikti hafifti
ve diğer ikramlara dokunmadım bunları yemek bile midemi maf etti sodalar içtim o kadar kötü oldumki buda baş ağrısı yaptı erkenden yattım eve gelince
dün suyu aziçtim 1,5lt
aktiviteolarak dün baya bi yürdüm
tüm gün böyle beslendimmm oda görümcemolduğu için yedim başka bir ev olsa bu kadar bile yemezdimm
hayırlııı cumalarr olsun herkese .rabbim herkesin gönlünden geçenleri nasip etsin şu mubarek saatin hürmetine
duygu seni şimdiden tebrik ediyorum yarışmayı sen kazanacaksın canım dünki kaçamaklardan ve bugünki mevlüt pilavından sonra benim hiçç şansım kalmamıştır heralde
duygucum maşallahın var senin iradelisin yemek konusunda sporda yapıyosun ee bunun karşılığıda baskülde güzel bi rakam tabii
sen 65 görsen bile şaşırmam valla
çok merak ettim kaç kilosun azcık tiyo versene:18::18::18:
amin...........ben menünü beğendim yani parça parça çokşey var oyüzden kalabalık gözüküyor sadece bencede tek sorunun spor çünkü vermen gerekeni az yiyerek verdin artıkvucud spor istiyor vermek için cnmmGÜNAYDINLAR,
HAYIRLI CUMALAR BU MÜBAREK GÜNDE ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN..AMİN
Reglime 10 gün var………Bu iştah açıklığını ona baglıyorum yanılıyormuyum acepp
DÜN YEDİKLERİM SİZE ÇOK GELEBİLİR CISLARDA VAR AMA BANA GÖRE ÇOK DEĞİL NEDENİ
10 EYLÜLDEN ÖNCE BU LİSTE DAHADA KABARIKTI İNANIN SANKİ KIŞIN 0 KİLOYU VEREN BEN DEĞİLDİM
HATTA ŞUBATTA 64 İLE FELAN DİYETE ARA VERMİŞTİM DİYETE GERİ DÖNDÜĞÜMDE 61 İDİM VE HEP YEDİM
BÖYLE HESAP KİTAP YAPMADAN KOLALARMI İÇMEDİM KETCAPLI PATATES KIZARTMALARIMI CİPSLERMİ KURUYEMİŞLKERMİ
HATTA 1 TABAK MANTI YETMEYİP 2.Cİ TABAGI YEDİM AGUSTOS AYIYDI HEMDE ÇOK YAKIN YANİ
BU YEME ŞEKLİNE GÖRE YUKARIDAKİLER AZ KANIMCA
BEN MAYISTA DOGUM YAPTIM KASIMDA ZAYIFLAMAYA BAŞLADIM ŞUANDA HAMİLE KALDIĞIM KİLODAYIM..
YAZA KADAR HEDEF KOYDUM DİKKAT EDECEĞİM VE VEREBİLDİĞİM YERE KADAR VERECEĞİM.
BU KADAR DİKKAT ETMEM ERAGMEN 5.Lİ RAKAMALRI GÖRDÜM BİR SÜRE 5.Lİ 6LI OLUR DİYE TAHMİN EDİYOR GİDER GELİR
BUNDAN SONRAPATIR PATRI GİTMEYECEK KİLOLARIM BUNU BİLİYORUM O YĞZDEN AZİMLİ OLAMIYORUM
SPOR ŞART BANA NE KADAR DİKKAT ETSEMDE BİŞEY DEMĞİŞMEYECEK BİLİYORUM
PERŞEMBE
1 DİLİM EKMEK
KKPEYNİR
3-4 ADET BALIK KRAKER
2 ADET MÜRDÜM ERİĞİ
1 DİLİM EKMEK 1 KASE YOGURT
1 ADET SALATALIK
1 ADET SALATALIK
1 ADET MİNİK KURABİYE
1 AVUÇ BADEM
TURŞU SALATALIK ,3 KAŞIK PİLAV 3 KAŞIK PIRASA
4 KAŞIK YOGURT
FIRINDA PATATES KAŞARLI YUVARLAK KESİM 4-5 ADET
1 İNCE DİLİM EV YAPIMI KEK TADINA BAKMAK İÇİN NASIL YAPMIŞIM DİYE YEDİM
RESMEN 2-3 AVUÇ BADEM
2LT SU 4 FİNCAN YEŞİLÇAY
2 BARDAK ÇAY 1 BARDAK SÜTLÜ NESCAFE
cnm ben erken yatmıyorum artık en erken 11 olur dün sadece çok kötüydüm midem bulanıyordu başımda ağrıyordu eşimden rica ettim kuziye bakması için zaten oda yorgundu yanıma gelip yattıaY DUYGUCUM NE GÜZEL ERKENDEN UYUMUŞSUN HAYRANIM KIZ SPOR VE UYKU DÜZENİNE MAŞALLAHIN VAR NAZAR DEGMESİN KUZİ SAKİN BİR ÇOCUKMU ? O VAKİTTE BEN AKŞAM YEMEĞİ İÇİN SOFRA HAZIRLIYORDUM SONRASINDA KIZIMI YIKADIM DOYURDUM ÇAMAŞIR KATLADIM ALLAHTAN KURUTMA MAKİNASI ALDI EŞİM AYNI GÜN YIKA KURUT VSS OOO BEN 1 BUÇUKTU YENİ YATAGA YATMAYA GİDİYORDUM :) GENELDE BEN ORTALIGI TOPLAYIP YATARIM EN SON YATIŞIM YARIMI BULUR KIZIM UYUYUNCA EŞİMLE KARŞILIKLI KAHVE KEYFİ YAPARIZ DAHA ERKEN UYUDUGUMU BİLMEM..
BENDE DÜN EVE GİDİNCE EVİ SÜPÜRDÜM MAKİNAYA ÇAMAŞIR ATTIM YERLERİ SİLDİM BULAŞIK MAKİNAISNI BOŞALTTIM TOZLARI ALDIM CAMIN ÖNLERİNİ SİL DERKEN EŞİMLE KIZIM GELDİ DÜN AKŞAM EŞİM ALDI KIZIMI O YÜZDEN BENDE EV RAHATKKEN İŞLERİMİ YAPTIM.1 GÜN ÖNCEDENDE YEMEKLERİM VARDI SADECE FIRINDA SÜTLÜ KAŞARLI PATATES VE KEK YAPTIM.
aminnn..bencede ben kazandımm cnmm dünkümüsafirliğe gittiğimde yediklerimi gördün:)))hayırlııı cumalarr olsun herkese .rabbim herkesin gönlünden geçenleri nasip etsin şu mubarek saatin hürmetine
duygu seni şimdiden tebrik ediyorum yarışmayı sen kazanacaksın canım dünki kaçamaklardan ve bugünki mevlüt pilavından sonra benim hiçç şansım kalmamıştır heralde
aha 65 yanına küsürat koy:))duygucum maşallahın var senin iradelisin yemek konusunda sporda yapıyosun ee bunun karşılığıda baskülde güzel bi rakam tabii
sen 65 görsen bile şaşırmam valla
çok merak ettim kaç kilosun azcık tiyo versene:18::18::18:
amin...........ben menünü beğendim yani parça parça çokşey var oyüzden kalabalık gözüküyor sadece bencede tek sorunun spor çünkü vermen gerekeni az yiyerek verdin artıkvucud spor istiyor vermek için cnmm
cnm ben erken yatmıyorum artık en erken 11 olur dün sadece çok kötüydüm midem bulanıyordu başımda ağrıyordu eşimden rica ettim kuziye bakması için zaten oda yorgundu yanıma gelip yattı
oğlum orta karar bi çocuk yapma dediğimşeyi yapmaz bazen huysuzluğututar,amakendi halindedir geneldee,tabi büydükçe öyle oldu,mesela ben oğlumun elinden tutup heryere geziyorum ama babasınba çok huysuzdur nazlıdırr nazı babasına geçiyor çünki, dün mesela huysuzdu neyseki benyattıkdan sonra sütünüiçip yattı kuzum
aminnn..bencede ben kazandımm cnmm dünkümüsafirliğe gittiğimde yediklerimi gördün:)))
aha 65 yanına küsürat koy:))
erce hoşgeldin
amincanım amin
Afiyet olsun pilav yiyecekmişsin.
sen gezmelerinden dolayı kaybediyrosun azııck evde otursan bak böyle olmayacak kendien sende haksızlık etme seninde maşallahın var iradeni çok iyi biliyoruz sigara konusundan.
Duygudaki spor aşkı ayrı maşallah
Senle ben neden spro yapmıyrouz ya erce bende deki spor adına tık yok
Sen gezmeleir bıraksan evde yaparısn aslında spor
Benimevde spor yapmak için alet vs yok
laptop açıp yapamıyorum kızım var hemen laptop saldırır.
Zaten vakitmi varki ev işleirnden.
amin...........ben menünü beğendim yani parça parça çokşey var oyüzden kalabalık gözüküyor sadece bencede tek sorunun spor çünkü vermen gerekeni az yiyerek verdin artıkvucud spor istiyor vermek için cnmm
cnm ben erken yatmıyorum artık en erken 11 olur dün sadece çok kötüydüm midem bulanıyordu başımda ağrıyordu eşimden rica ettim kuziye bakması için zaten oda yorgundu yanıma gelip yattı
oğlum orta karar bi çocuk yapma dediğimşeyi yapmaz bazen huysuzluğututar,amakendi halindedir geneldee,tabi büydükçe öyle oldu,mesela ben oğlumun elinden tutup heryere geziyorum ama babasınba çok huysuzdur nazlıdırr nazı babasına geçiyor çünki, dün mesela huysuzdu neyseki benyattıkdan sonra sütünüiçip yattı kuzum
aminnn..bencede ben kazandımm cnmm dünkümüsafirliğe gittiğimde yediklerimi gördün:)))
aha 65 yanına küsürat koy:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?