Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Alıntı yapamıyorum alıntı yapamıyorum of püfffff

Pomo tatlım hepimiz duraklama dönemleirni yaşıyoruz bu dönemlerde hatta + yı bile görebiliyoruz o dönemde pest etmeyeceksin pes ettiğin and ayakalanıyorsun kilolara asıl önemli kilit nokta duraklama dönemleri inadına aynı şekilde devam edeceksin ki o pes etsin..Bak gör bundan sonra herşeye ragmen sende güzel güzle kilolar vereceksin hafta başlarında.

Duygucum inşallah hafta sonu böyle devam eder vallahi 1 haftada 2 kilo süper yanlızca diyete ilk başladığım dönemde 3 buçuk kiloyu 15 günde vermiştim :)))

duygum seni tebrik ediyorummm, benim i$tahim açildi vallahi ya ama tuhaf olan tatliya degilde yemeklere açildi, kendimi frenlemem lazim

duygum podometre ses yapiyormu? ben çocuklugumda vardi bir tane ama tik tik ses yapardi yürüyünce ama en az 15 yil oldu....yenileri ses yapmiyorsa bende bir tane almak isterim, okula giderken falan iyi olur, ben çok atlarim ziplarim merak ettim kaç ediyor normal bir günümde

saricivciv benimde adetime 10 gün kaldi ve bende çok i$tahliyim malesef napcaz bizzzzz

ben en fazla isveç diyetiyle 3 günde 1 kilo vermi$tim sonrada birakmi$tim, 2009 yazinda 2 ayda 6 kilo vermi$tim ama bir$ey yemiyordum sagligimda bozulmu$tu zaten (58 den 52ye dü$mü$tüm) sonrada zaten fazlasiyla aldim
tatilden geldigim hafta 1 kilo verdim ama o zamanda bir$ey yemedim, sanirim üzüntüden ve aglamaktan gitti o kilocuk yoksa öyle kolay kolay verememmm

cnm tıktık ses çıkarıyor benimkisi ama osesi dışarda duyman imkansız ben evde bile duymuyorum cnm çok çok sessizlik olcakda öyle duycan ama daha profösyönel bir aletten çıkarmı bilmiyorum ben aletten memnunum

istersenyine verirsin bunu biliyorsun ama işte tembellik yapıyorsun

forumda gordum bu yazıyı ..................

- Yatmadan önce 1 bardak sirkeli suyumu içtim. 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı çiçek balı ekleyip karıştırdım ve içtim.
Nivea Body ile dinamik sabahlar cd.sini indirdim. Her akşam üşenmeden yaptım. Mecitefendi lahana yağı aldım. Akşam saat 10 gibi bel bölgeme sürdüm, streç filmle sardım. Günlük kıyafetlerimi giyindim ve akşam dizilerimi izlerken bir yandan da nivea body cd.sini uyguladım. 27. gün sonunda bu şekilde belim 10 cm inceldi.

asla idrarının renginin koyu olmasına izin verme..koyu olursa (diyet döneminde)verdin kilo yağdan değil kastan kaybediyorsun demektir..

heee bir de bak ne dicem sana mesla spor yaptın ya da yürüyüş koşu vs..başlamadan önce bir tartıl bir de bitince tartıl..eğer bitince daha fazla çıkıyorsa 100 200 gr gbi ozamnda ödem vr demktir..hemen yeşil çay içç..terledimiz zmn yağ yakılıyor diye bir şey yok..vücut ısınıyor.ısındığı zmn kilo verimi artıyor ama terlemek vücttaki su tuz ve minellerin dışrı çıkması demek..bol bol su ve maden suyu soda kullnalımki vücut hem ödem yapmasın hemde eksik kalmasınn

Bende sizleri özledim canım,okullar açıldı birdekızkardeşim izne geldi ,okul işleri bitti bu seferde kızkardeşimle sürekli görüşüyorum düğün telaşındalar ama daha çok var salonlara bakıyorlar ama düğün daha mayısta olacak,kuaför araştırıyor.Aman diyorumm mayıstan önce yapmayın ablam ben zayıflıyım ozamana kadar çirkin şişko olmak istemiyorum düğünde dedimm
onlarda ancak ozaman izin kullanabiliyorlar saten düğün içinnn

uzak kaldığımın farkındayımm ama yine buralardayımm

oyyy canım benim bende sizlerii özledimmm,şimdi herkez uyurken kaptım bilgisayarı gireyimm dedim hemen

birde dur anlatayımmm ben neden fırsat bulamıyorumm
oğlanı memeden kesiyorum 6 gündür,
sabah 6 ta uyanıyor hergün beni emdiği için sorun olmuyordu mutlu şekilde oyun oynamaya devam ediyorduu
şimdi altıda kalkınca sütveriyorumm karnı tok ama emmek istiyor memeyi gösteriyor vermeyince çıldırmış gibii ağlıyor
eşim ve kızım gidince bende onu sabah 7 de parka götürüyorumm ve orda oyalıyorumm unutana kadar ama eve gelince yine ağlıyor evi hiç istemiyorrr
birde aşşağıda ayakkabı çıkarmasını öğrendi kızlar ya,evin içi gibi ayakkabasız gezmek istiyor parkta nasıl öğretecem bilmiyorum
akşamlarıda emerek uyuyorduk biz ,ememediği için 11 oluyor yoksa ben onu 9 da uyuturdum,zaman buluncada bilgisayarda olurdumm
birde kızkardeşim geldi istanbuldannn
benden olaylar böylee
neysekii şimdi memeyii gösterince kaçıyor unuttu gibi
ilk defa bu sabah uyuyor

duygumm inşallah gönlündekini verir mevlam
bende kızlarım olunca 3ncü hamileliğimde oğlum olmasını çok istedim ,insan olmayanı mutlaka istiyor seni anlıyorum canımm

Kızlar emirin yolu hangisi anlamadımm ferihamı eğer ferihaysa ay bende sevemedim o diziyi,ama feriha ölünce şimdi ne olacak diye azcuk bakmaya başladım
muhteşem yüzyıla beyılan ben şimdi sanki o heyacanı yakalayamadım bu sefer,flim bitene kadar uykuya dalıyorum arada eskiden nerdeeeeeeeeeeeeee
uçurum harika bir filim ama feriçya öldümü duygu ya ben okıza bayılıyorum bukadarmı tatlı olurr,filim başlarken tüylerin diken diken oluyordu müziği ve başlarkenki resimleri çok güzel
yeni başlayan flimlerdende, veda ve son yazdı herhalde onlara bakayım diyorum flim başını görüyorum sonlarına doğru uyuya kalıyorumm daha tam izliyemedimm
normalde flim izlerken uyumamm ama ne kadar yoruluyorum şu bir haftadır ben uykusuzluktan ölüyorummm

duyguuuuuu meraktan çatalarım artık bennnnn
gel pazartesi gelll
kızlar dün kontesimle konuştum bi iş almışlar çokyoğunmuş bir süre müsade istedi bizden hepinizeselamı varr
krizantepde geçenlerde işyerinde engellendiğini söyledi oda bir sürew giremicekmiş
müsait olduklarında gelirler canımm

Allahtan ebnim arkadaş gezmemm yok sadece sitede aşşağıda görüşüyorum oğlanı oynatırken okadar evlere pek gitmeye fırsatım olmuyorr benim
hafta sonları anama kaçarım sadece

aha 65 yanına küsürat koy

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

günaydinn
bugün 5 günlük dietim bitti,baya zorlandim ama pes etmedim,ve sonucccc 75.900 geldim sabah tartida.80 kiloyla basladim.tabi sporda yaptim.yillar sonra bu rakami görmek cok mutlu etti beni biliyorum sagliksiz diet diyorsunuz ama kim nederse desin haftaya tekrar i bes gün daha yapicam,hedefim 70.insallah vericegimi umut ediyorum,gelismeleri yazicam size

günaydınnnn
gününüz aydın haftasonunuz çook güzel olsun
dünki kaçamaklardan sonra sabah trtıdaki rakam hiçte fena değildi galiba yaptığım sporlar işe yarıyo en azından kilo almamışım svindim mutluyum

gunaydın kızlar nasılsınız ??????

ben de bugun gec kalktım ama ıse hem azıcık gec geldım hem de ısım vardı hemen yazamadım sızlere.

sabah herzamankı gıbı altı bucukta kalktım. mutfagım dagınıktı dun hıcbır ıs yapasım gelmedı zaten yurumek de cok ıcımden gelmedı dun. bu hafta cok mu yordum kendımı bılmıyorum ya da aksamkı aldıgım haber mı canımı sıktı etkıledı bılemedım. her neyse sabah uyandım. bırsuru domates toplamıstım ısyerımızdekı bahceden. onları temızledım dogradım yemekte kullanmak ıcın buzluga attım. kıslık manyaklıgım devam edıyor yanı :))))) mutfagımı toparladım makınayı bosalttım tekrar yerlestırdım. esıme ve kendıme kahvaltı hazırladım. yatak odasındakı cekmecımı duzelttım. camasırları topladım yenıden camasır astım. dus aldım ve cıktım dokuz bucukta ıse geldım.

once dunku menumu yenılıyorum :

dun sabah : 7:30

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, az lor peynırı az yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )

Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 150O adım civarı oldu = 70 kalorıye yakın.

Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.

Ogleden once 500 ml su tekrar.

Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.
Ara : 5 badem, 500 ml su, bır hayıt tohumu cay, 10 leblebı, ıkı kayısı, ıkı cevız.
Aksamdan once 500 ml bır su daha.
Aksam: 17:30 oglenkı yemekten ayırdım ve yarım karnıyarık ve ıkı kasık pılav yemıs oldum bır kasık domates salatalıktan salata. 3 kasık yogurt. Bır salatalık. Bır tutam maydonoz.
Is cıkısı yarım saat yavas yurudum. Herzamankınden az yurudum. Eve gıdıp esıme ve kendıme vakıt ayırmak ıstedım beraber tv ızledık. Spor, kıs hazırlıgı derken beraber vakıt gecıremedıgımızı farkettım.
Aksam eksı ot yedım acıkınca ve 500 ml su ıctım.

ayy canım kıyamam oğluşuna
memeden kesmek çok zor oluyomuş allah kolaylık versin ikinizede

oyyykıyamamoğluşuna bendeyşadımbiliyorsun öncegüzdüzkestim sonra bankyapıştırdım ikide bir gösterdim yok gitmiş dedim akşam uyandğında süt verdim böyle böyle korktuğum gibiolmadı şimdi yatmadansüt içiyor uyuyor birdhakalmıyor inşallah senin içinde kolay olur biz wceğitimindesınıfda kaldık malesef...

yeni dizilerden ağırroman yeni dünyayı beğendim gerisini beğenmedim uçurumun yeni sezonunuizleyemedim erken yattımogün internettenizliceminşallah ya film başlamadan özetini maşallah gösteriyorlar izlemiş kadarolurum:))
aha 65 yanına küsürat koy

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ivett:)))
cnm sennasıl mutluysanonu yap zaten yeterki geri almaaa
aminn...... ohh sevindim son dk golumu atcan bana yoksaa
sonuç ikimiz içinde güzel oluyo duygucum en azından bir hafta eğlenceli diyet yapmış oluyoruz espri rekabet güzel oluyo
evet verdiklerimizde yanımızda kar olcAK ben seviyorum senle rekabeti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…