- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.401
Alıntı yapamıyorum alıntı yapamıyorum of püfffff
Pomo tatlım hepimiz duraklama dönemleirni yaşıyoruz bu dönemlerde hatta + yı bile görebiliyoruz o dönemde pest etmeyeceksin pes ettiğin and ayakalanıyorsun kilolara asıl önemli kilit nokta duraklama dönemleri inadına aynı şekilde devam edeceksin ki o pes etsin..Bak gör bundan sonra herşeye ragmen sende güzel güzle kilolar vereceksin hafta başlarında.
Duygucum inşallah hafta sonu böyle devam eder vallahi 1 haftada 2 kilo süper yanlızca diyete ilk başladığım dönemde 3 buçuk kiloyu 15 günde vermiştim :)))
cnm tıktık ses çıkarıyor benimkisi ama osesi dışarda duyman imkansız ben evde bile duymuyorum cnm çok çok sessizlik olcakda öyle duycan ama daha profösyönel bir aletten çıkarmı bilmiyorum ben aletten memnunumduygum seni tebrik ediyorummm, benim i$tahim açildi vallahi ya ama tuhaf olan tatliya degilde yemeklere açildi, kendimi frenlemem lazim
duygum podometre ses yapiyormu? ben çocuklugumda vardi bir tane ama tik tik ses yapardi yürüyünce ama en az 15 yil oldu....yenileri ses yapmiyorsa bende bir tane almak isterim, okula giderken falan iyi olur, ben çok atlarim ziplarim merak ettim kaç ediyor normal bir günümde
saricivciv benimde adetime 10 gün kaldi ve bende çok i$tahliyim malesef napcaz bizzzzz
ben en fazla isveç diyetiyle 3 günde 1 kilo vermi$tim sonrada birakmi$tim, 2009 yazinda 2 ayda 6 kilo vermi$tim ama bir$ey yemiyordum sagligimda bozulmu$tu zaten (58 den 52ye dü$mü$tüm) sonrada zaten fazlasiyla aldim
tatilden geldigim hafta 1 kilo verdim ama o zamanda bir$ey yemedim, sanirim üzüntüden ve aglamaktan gitti o kilocukyoksa öyle kolay kolay verememmm
Feslegen hiç ugramıyor sanırım hamileliği nasıl geçiyormuş ?
Erce canım sanada kolay gelsin hamur işin varmış eriştelerden bizede yolla kızım seviyor :)
y.mercimege atıyorum bazende yogurtlu yapıyorum bazende kavuırma olarak yagda yapıyorum kızım için.
Leyya tatlım en kısa sürede sende şu stresli günlerinden kurtulursun inşallah..
Kara biberim okullu oldun özlettiyorsun kendini,
Kontes canım annene Allahım acil şifalar nasip eylesin...Ameliyatını sag salim olur çıkar Allahın izniyle.Bol bol dua et tatlım..Dualarımız seninle..Bu arada dünkü menünde simiti gördüm bende yesem diye düşündüm bu sabah..
Krizamtemde ugramıyor yaaaaa
Zsa bıraktı bizi
fesleğenle,zsa bende merak ediyorum iyidir inşallah
krizantebi yazdım şirket engel koymuş bir süre aramızdaolamıcak
karabibeer evet yok özledim onudaa
kontesim seninlede denk geliriz inşallah bugün
ercem rakibimmm pastaları yedinmi ye nm afiyetolsun
Leyya nın zamana ihtiyacı var biraz dahaa
elimdeki bitsin yapcam cnm sırf kahveiçmekiçin yapcam:)))
kızkardeş bende isterdim ama öyle birkardeşe sahibimki herşeyi konuşabiliyorumsanki o büyük ben küçük ,ama oğlan lezzeti aldığım için birdekız lezzeti almak istiyorum ben 1 kız 1 erkek doğuran kişileri çok şanslı görüyorum inşallah benimdebir kızım olur oğlumun kızkardeşi belki 3.lerim çocukları maddi anlamda yeterli olsam 3çocuk isterim kesinlikle
duyguuuuuu meraktan çatalarım artık bennnnnselam kızlarr günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günlerr
dün saat 8 deuyudum okadar yorgundumki midem bulanıyordu başım ağrıyordu yattım iyiki yatmışım resmen dinlendimmm,kızlarr tartı bna öyle birşey gösterdikişoktayım resimledim belki bir daha göremem diye hemen kendime maşallah diyeyim...
dünkü menüm:
aç karnına:ılıık suya elmasirkesi-bal
kahvaltı yapmakiçin yaptım:1 tane etimek 1tane üçgen light peynir
nescafe şekersiz kremasız,biraz süt ile
dün görümceme gittik ikramları döktürmüş ordada tartıldım birşey yemeden evdekiyle aynı hatta 200 eksik çünkü oraya kadar yürüdüm:))
neyse kıymalı gül böreği vardı avuç içi kadar yarısını yedim
pasta vardı 2 çatal yedim kuziye yedirdim gerisini
patatesli börek vardı bir ısırık yedim
en çok beğendiğim ve hiç biryerde görmediğim 50 kuruşbüyüklüğünde 2 tane kurabiye yedim değişikti hafifti
ve diğer ikramlara dokunmadım bunları yemek bile midemi maf etti sodalar içtim o kadar kötü oldumki buda baş ağrısı yaptı erkenden yattım eve gelince
dün suyu aziçtim 1,5lt
aktiviteolarak dün baya bi yürdüm
tüm gün böyle beslendimmm oda görümcemolduğu için yedim başka bir ev olsa bu kadar bile yemezdimm
müsait olduklarında gelirler canımmkızlar dün kontesimle konuştum bi iş almışlar çokyoğunmuş bir süre müsade istedi bizden hepinizeselamı varr
krizantepde geçenlerde işyerinde engellendiğini söyledi oda bir sürew giremicekmiş
erce hoşgeldin
amincanım amin
Afiyet olsun pilav yiyecekmişsin.
sen gezmelerinden dolayı kaybediyrosun azııck evde otursan bak böyle olmayacak kendien sende haksızlık etme seninde maşallahın var iradeni çok iyi biliyoruz sigara konusundan.
Duygudaki spor aşkı ayrı maşallah
Senle ben neden spro yapmıyrouz ya erce bende deki spor adına tık yok
Sen gezmeleir bıraksan evde yaparısn aslında spor
Benimevde spor yapmak için alet vs yok
laptop açıp yapamıyorum kızım var hemen laptop saldırır.
Zaten vakitmi varki ev işleirnden.
amin...........ben menünü beğendim yani parça parça çokşey var oyüzden kalabalık gözüküyor sadece bencede tek sorunun spor çünkü vermen gerekeni az yiyerek verdin artıkvucud spor istiyor vermek için cnmm
cnm ben erken yatmıyorum artık en erken 11 olur dün sadece çok kötüydüm midem bulanıyordu başımda ağrıyordu eşimden rica ettim kuziye bakması için zaten oda yorgundu yanıma gelip yattı
oğlum orta karar bi çocuk yapma dediğimşeyi yapmaz bazen huysuzluğututar,amakendi halindedir geneldee,tabi büydükçe öyle oldu,mesela ben oğlumun elinden tutup heryere geziyorum ama babasınba çok huysuzdur nazlıdırr nazı babasına geçiyor çünki, dün mesela huysuzdu neyseki benyattıkdan sonra sütünüiçip yattı kuzum
aminnn..bencede ben kazandımm cnmm dünkümüsafirliğe gittiğimde yediklerimi gördün:)))
aha 65 yanına küsürat koy:))
sağ ol ercemm daha 3 gün var sende ataklanırsın eminimmm sonuç ne olursa olsun bize kar olcam dimi arkadaşımm
kolay gelsin cancazımm yorma kendini
canlarım merhaba bir kaçamak yapıp girdim....
şimdi yemekten geldim dün saat 10 da eve gittim pazartesiye kadar yoğunuz yarın bitmezse pazarda çalışacağız
hepinizi öpüyorum kendinize ve rejiminize dikat edin...
oyyy canım benim bende sizlerii özledimmm,şimdi herkez uyurken kaptım bilgisayarı gireyimm dedim hemen
birde dur anlatayımmm ben neden fırsat bulamıyorumm
oğlanı memeden kesiyorum 6 gündür,
sabah 6 ta uyanıyor hergün beni emdiği için sorun olmuyordu mutlu şekilde oyun oynamaya devam ediyorduu
şimdi altıda kalkınca sütveriyorumm karnı tok ama emmek istiyor memeyi gösteriyor vermeyince çıldırmış gibii ağlıyor
eşim ve kızım gidince bende onu sabah 7 de parka götürüyorumm ve orda oyalıyorumm unutana kadar ama eve gelince yine ağlıyor evi hiç istemiyorrr
birde aşşağıda ayakkabı çıkarmasını öğrendi kızlar ya,evin içi gibi ayakkabasız gezmek istiyor parkta nasıl öğretecem bilmiyorum
akşamlarıda emerek uyuyorduk biz ,ememediği için 11 oluyor yoksa ben onu 9 da uyuturdum,zaman buluncada bilgisayarda olurdumm
birde kızkardeşim geldi istanbuldannn
benden olaylar böylee
neysekii şimdi memeyii gösterince kaçıyor unuttu gibi
ilk defa bu sabah uyuyor
oyyykıyamamoğluşuna bendeyşadımbiliyorsun öncegüzdüzkestim sonra bankyapıştırdım ikide bir gösterdim yok gitmiş dedim akşam uyandğında süt verdim böyle böyle korktuğum gibiolmadı şimdi yatmadansüt içiyor uyuyor birdhakalmıyor inşallah senin içinde kolay olur biz wceğitimindesınıfda kaldık malesef...oyyy canım benim bende sizlerii özledimmm,şimdi herkez uyurken kaptım bilgisayarı gireyimm dedim hemen
birde dur anlatayımmm ben neden fırsat bulamıyorumm
oğlanı memeden kesiyorum 6 gündür,
sabah 6 ta uyanıyor hergün beni emdiği için sorun olmuyordu mutlu şekilde oyun oynamaya devam ediyorduu
şimdi altıda kalkınca sütveriyorumm karnı tok ama emmek istiyor memeyi gösteriyor vermeyince çıldırmış gibii ağlıyor
eşim ve kızım gidince bende onu sabah 7 de parka götürüyorumm ve orda oyalıyorumm unutana kadar ama eve gelince yine ağlıyor evi hiç istemiyorrr
birde aşşağıda ayakkabı çıkarmasını öğrendi kızlar ya,evin içi gibi ayakkabasız gezmek istiyor parkta nasıl öğretecem bilmiyorum
akşamlarıda emerek uyuyorduk biz ,ememediği için 11 oluyor yoksa ben onu 9 da uyuturdum,zaman buluncada bilgisayarda olurdumm
birde kızkardeşim geldi istanbuldannn
benden olaylar böylee
neysekii şimdi memeyii gösterince kaçıyor unuttu gibi
ilk defa bu sabah uyuyor
yeni dizilerden ağırroman yeni dünyayı beğendim gerisini beğenmedim uçurumun yeni sezonunuizleyemedim erken yattımogün internettenizliceminşallah ya film başlamadan özetini maşallah gösteriyorlar izlemiş kadarolurum:))Kızlar emirin yolu hangisi anlamadımm ferihamı eğer ferihaysa ay bende sevemedim o diziyi,ama feriha ölünce şimdi ne olacak diye azcuk bakmaya başladım
muhteşem yüzyıla beyılan ben şimdi sanki o heyacanı yakalayamadım bu sefer,flim bitene kadar uykuya dalıyorum arada eskiden nerdeeeeeeeeeeeeee
uçurum harika bir filim ama feriçya öldümü duygu ya ben okıza bayılıyorum bukadarmı tatlı olurr,filim başlarken tüylerin diken diken oluyordu müziği ve başlarkenki resimleri çok güzel
yeni başlayan flimlerdende, veda ve son yazdı herhalde onlara bakayım diyorum flim başını görüyorum sonlarına doğru uyuya kalıyorumm daha tam izliyemedimm
normalde flim izlerken uyumamm ama ne kadar yoruluyorum şu bir haftadır ben uykusuzluktan ölüyorummm
ivett:)))aha 65 yanına küsürat koy
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
cnm sennasıl mutluysanonu yap zaten yeterki geri almaaagünaydinn
bugün 5 günlük dietim bitti,baya zorlandim ama pes etmedim,ve sonucccc 75.900 geldim sabah tartida.80 kiloyla basladim.tabi sporda yaptim.yillar sonra bu rakami görmek cok mutlu etti beni biliyorum sagliksiz diet diyorsunuz ama kim nederse desin haftaya tekrar i bes gün daha yapicam,hedefim 70.insallah vericegimi umut ediyorum,gelismeleri yazicam size
aminn...... ohh sevindim son dk golumu atcan bana yoksaagünaydınnnn
gününüz aydın haftasonunuz çook güzel olsun
dünki kaçamaklardan sonra sabah trtıdaki rakam hiçte fena değildi galiba yaptığım sporlar işe yarıyo en azından kilo almamışım svindim mutluyum
evet verdiklerimizde yanımızda kar olcAK ben seviyorum senle rekabeti:))sonuç ikimiz içinde güzel oluyo duygucum en azından bir hafta eğlenceli diyet yapmış oluyoruz espri rekabet güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?