Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

KONTES canim ya beni hep duygulandiriyorsun bebek konusunda, ben çok inaniyorum bebeginin olacagina içimden öyle geliyor, her ne kadar birbirimizi tam olarak tanimasakta, ramazanda orucumu açmadan hep bebegin olsun diye dua ettim, hergün aklima gelmediysede en az 10-15 gün dua etmi$imdir

POMO : in$allah en kisa zamanda seninde bebegin olur, bebeklerinizin resmini eklersiniz severizzzz

cnm ilkbaharım güzelkalplim sen mutluol ben gelir döverimkilolarını:))
canım benimyaa çok mutlu oldum....mutluyummm.......mutlu oldum .........beni mutlu ettinnn.....
kontesss patatesssss,kontesss patatesss,kontess patatesss......

bencede kontes şişko bir patatessssssss
bundan sonra sana patates demem lazım emir büyük yerden:)))amaşiko patates değil kontes patates:))) senin yüzünügüldürdüysek ne mutlu bizeee sen hep gül yaaa

patateslik hoşunagitti haa:)) ödemişim sarı patates sarı:))

Hayırlı sağlıklı mutlu günlerr ve haftalar dilerim.
şimdiden kg verenleri kutlar vereyemeyenlerede haret birşeysin yaa diyorum (şaka tabi) valla tüm hafta spor yapmadım kuzinin hastalığı eşimin ve benim derken sıfır spor yediklerimi yine dikkat ettim ama tabi hareketsiz olmuyor neyse ilerleyen saatlerdegörcez kim ne kadar vermiş almış,korumuş bugün temizlik günüm hedefim öğlene kadar işimi bitiripöğleden sonra ütü yapmak tabi inşalah diyorum..

günaydin kizlar hayirli haftalarrrr
bugün nihayetinde adet oldum çok $i$mi$tim
tartildim ayniyim 66.0 kiloyum, kilom azalmasada ben zayifladigimi hissediyorum kiyafetlerimden falan, birde annem iltifat etti dün $öyle "yine zayifladin çirkinle$tin" hihihihihihi ama hiç alinmadim sevindimmmmm

duygum senin kilonu çok merak ediyorumm
kizlar zamanim olursa bugün yeni fizigimin resmini koyacagimmm

GÜNAYDINLAR CANLARIMM
DAHA YENİ UYANDIM,bende biraz ortalığı toplıyayımm yine çarşıya çıkacağım kızlara konu anlatımlı kitap almayı düşünüyorumm,1hafta yazılaılar başlayacakmış küçük kızı çalıştırmamm lazım dersleree
hafta sonu pazar günü annemlerdeydimm çocuklar sokakta bol bol oynadı
bende merak ediyorumm bu hafta kilolarııı
öğlen gelince yine uğrarımm
leyyam resmini merak ettim canımmm

harika resmi bekliyoruz sabırsızlıkla,nm ben bu hafta pek başarılı değilim malum tüm hafta yattımnerdiyse nezleydim

KARABİBERİM OKULLA ANNE KOLAY GELSİNN SİZE,BUARADA TEBRİK EDİYORUM O KADAR SORUMLULUKDAKGVERMEYE DEVAMEDİYORSUN HEMDEBİLİNÇLİ SAĞLIKLI VALLA TEBRİKLER VE BENDEN KOCAMAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHH.........

gunaydın

herkese guzel bır hafta dılıyorum. menulerım ve kılo bıldırım ıle detaylı bır gerı donus yapacagım. cumartesı aksamdan berı gıremedım kusura bakmayın

Cumartesi sabah :
7:30 Ballı sırkelı lımonlu ılık su Bir bardak yarım yaglı sut
09:00 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )
Ikı buyuk bardak ılık sekersız cay
Bir tutam dere otu, yarım demet maydonoz
( ısyerınde temızlık yapıtık tum ofıs odalarını hep beraber temızledık baya yoruldum supurduk sıldık falan. Ama kac kalorıdır bılmıyorum )

Ara: bır orta boy yesıl elma, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne
Ogle 12.00 : yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, 4 kasık nohut. Bır ayran.

Yemekten sonra bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Ara: 1,5 ml su, bır buyuk fıncan orta sekerlı turk kahvesı, bır hayıt tohumu cay. Yarım demete yakın maydonoz.

Yemekten once 500 ml.

Aksam:
17/30: 2 tavuk but ( fırın posetınde pısırılmıs ), 2 kasık yarım yaglı yogurt.

Is cıkısı uzun bır yuruyus yaptım. Kendıme ayakkabı aldım falan derken toplam 11500 adım = 573 kalorı olmus.

Dun sabah : 10:30
Lımon-sırke-bal su
500 ml su
Bır dılım cavdar ekmegı
Ikı yumurtadan maydonozlu omlet
Ikı buyuk bardak sekersız acık cay
Domates salatalık

Ogle yapmadım. 1 lt su ıctım

Aksamdan once ara yaptım bır yesıl elma ve yarım demet maydonoz.
Aksam:500 ml su ılk olarak. 4 kasık cok az yaglı et sote ve 3 kasık yogurt yedım.
Dun spor yapmadım dınlendım fılm ızledım kıtap okudum. Utulerımı yaptım ve 3 saat surdu resmen.
Uyumadan once yesıl cay ıctım kıraz saplı. 500 ml daha su ıctım.

KARABİBERİM OKULLA ANNE KOLAY GELSİNN SİZE,BUARADA TEBRİK EDİYORUM O KADAR SORUMLULUKDAKGVERMEYE DEVAMEDİYORSUN HEMDEBİLİNÇLİ SAĞLIKLI VALLA TEBRİKLER VE BENDEN KOCAMAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHH.........

duygucum bu sefer eminn adımlarla ilerliyorumm
biran evvel listeyi paylşmanı bekliyorummm

kızlar günaydın hayırlı hafyalar maalesef anca yerime geldim sabah toplantımız vardı ...
güzel aydınlık bir antalya sabahı,hava aydınlık kuşlar,temiz hava deniz ışıl ışıl ve ben çayımı yudumladım

dün 2 öğün yemek yedim 11 de kahvaltı yaptım,akşam 4 te öğlen yemeği,gece yatmadan 1 avuç fındık+meyve

vasat hatta vasatın altı bir hafta sonuydu...

bu arada cumartesi sporu abartmışım sanırım 2 gündür bacaklarım tutulmuş vaziyette...etlerim kırılmış heralde...

kontesim patatesim günaydın o aldığınkg bir anönce ver senki herşeyi farkında birisin stresli bir haftanınesiriolarakgörüp bir daha görmemeyiümit ediyorum

günaydın canlarr
hayırlı haftalar olsun hepimize
bakalım kim ne kadar kilo vermiş ,almış merak ediyorumm
günaydınn ercem senin içinde kötü bir hafta olmuşnediyim inşallah bir an önce verirsin çok güzel gidiyorsun oysaki bak 15gün aonra bayram düşün ekstra yicen o yüzden şimdiden birşeyler yapsan iyi olcak

sorma canım felaket bi hafta geçidim
2 mevlüt
2 doğumgünü ve bide bende dünki gün den sonra böle oldum
haaa tabi mazaret yok istesem yemezdim ama olmadı işte neyse önümüzdeki haftalara bakıcaz artık
bu hafta azami dikkat edip kilo üstüme yapışmadan kurtulmak istiyorum

Günaydınlar hepinize canlarım kapalı bir istanbul sabahından merhaba :)))
İyi haftalar dileirm herkese hepimiz için hayırlı olur inşallah

Nereden başlasam hımmm hafta yediklerimi buraya yazsam kesin dışlanırım ben bile şaşkınım rahat rahat hiç düşünmeden yedim içtim resmen olsun mutluyum ben..Nereden baksam 10 eylülde dikkat etmeye başladım 8 ekim ne kilo aldım nede verdim aynıyım ama çokta dikkat etmedim biliyorsunzu haftaiçi akşamları ve hafta sonları cıvıtıyordum bunlara ragmen iyiyim..5.li rakamları bil egörmüştüm dikkat etseydim kilom aşağıya inecekti tam tersi daha çok yedim :))))Neyse bunlar güzel şeyler Allah saglık sıhhat verdiği sürece yapılır verilir.

hafta sonu güzel geçti yorulmadım desem yalan olur için eşim gripti evdeydik yemek yap ev temizle çamaşır işi ve prensesimle oynamakla geçti.Kızımın hızına yetişemiyorum sabah 7.de kalkıyor...Akşam o yatınca gücüm tükeniyor bende sızıyorum.Ben topluyorum oda dagıtıyor şimdi tam zamanlarıymış.Kesif için...
Tazı gibi koşuyor bi orda bi burda işte Rabbim can saglıgı versin gerisi boş..

Bu saat oldu bişey yemedim şimdi kendime nescafe yapıcam sade şekersiz etirfom çikolatayla yiycem başım agrıyor uykusuzumda gece zırt pırt kalkıp su istiyor prensesim sonra kut 7.de kalkıyor yatmıyor.
Canımda sıkkın aslında kardeşime off geceleri agrıdan uyku uyumuyoır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…