- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.701
kesinlikle adettendir, bozma sakın moralini benim gibi.
ben dün diyetimi bozdum sinirden, ama bugün yarın olurum sanırım ondan farkettim
evet canim ondanmi$ bugün ögleden sonra adet oldum rahatladim ama sanki kilo aldim yaaa
çok sevindim senin adına.
darısı benim başıma
öğle gibi bi belirti verdi, ama hala olamadım ben
cnm ilkbaharım güzelkalplim sen mutluol ben gelir döverimkilolarını:))kızlar bugün daha doğrusu dün gece üstümdeki derin kasveti attım
sabah 7 de kalkıp yarım saat tempolu yürüyüş ardından yarım saat spor aletleriyle spor yaptım
eve geldim duş aldım,bir 2 fincan sıcak suya elma sirkesi döküp onları içitim iştah namına bişey kalmadı bende,
öğlene kadar canım hiç bişey istemedi
öğlen taze fasulye,salata,yoğurt yedim ekmek yemedim 4 kaşık makarna yedim (2 dilim ekmek sayılır)
az evvel misler gibi türk kahvemi hüpürdettim...1 litrede suyumu içtim
akşama evde koca bir tencere ıspanak elerimden öper ama yemem bir arkadaşa çaya davetliyiz orda yemesem ayıp olur hafif bişeyler atıştırırım olmazsa sonra yeniden devammm... hayde bismillah.... bakalım bir hafta sıkı spor yapıcam bakalım sonucu ne olacak beni bilenler spor yapmadığımı biliyorlar...ilk kez hem spor hem yürüyüş hem diyet hedefim büyük kızlar...
dün tartıda 75,50 gürdüm ödem olabilir bilmiyorum acayip moralim sıkıldı yaa kendime gelmem lazım resmen bunalıma girdim ama dostlarım ve özellikle sevgili eşim bana destek oldular şimdi daha iyiiym...
bundan sonra sana patates demem lazım emir büyük yerden:)))amaşiko patates değil kontes patates:))) senin yüzünügüldürdüysek ne mutlu bizeee sen hep gül yaaacanım benimyaa çok mutlu oldum....mutluyummm.......mutlu oldum .........beni mutlu ettinnn.....
kontesss patatesssss,kontesss patatesss,kontess patatesss......
bencede kontes şişko bir patatessssssss
yok canım yok keşke hamile olsaydım allahımm inşallah ağzımızdan yazgımıza geçer ikimizde alırız bebeklerimizi canım
sabah duygu bana bir hoşluk yaptı çok hoşuma gitti...ondan mutlu oldum daaa...
ay canim ben adet oldum diye yazdim ama afedersin saat 3 te leke geldi dün ve dahada bir$ey yok bu saat olmu$ agrim sizimda geçti hiç böyle olmami$tiin$allah kötü bir$ey degidir
günaydin kizlar hayirli haftalarrrr
bugün nihayetinde adet oldum çok $i$mi$tim
tartildim ayniyim 66.0 kiloyum, kilom azalmasada ben zayifladigimi hissediyorum kiyafetlerimden falan, birde annem iltifat etti dün $öyle "yine zayifladin çirkinle$tin" hihihihihihi ama hiç alinmadim sevindimmmmm
duygum senin kilonu çok merak ediyorumm
kizlar zamanim olursa bugün yeni fizigimin resmini koyacagimmm
KARABİBERİM OKULLA ANNE KOLAY GELSİNN SİZE,BUARADA TEBRİK EDİYORUM O KADAR SORUMLULUKDAKGVERMEYE DEVAMEDİYORSUN HEMDEBİLİNÇLİ SAĞLIKLI VALLA TEBRİKLER VE BENDEN KOCAMAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHH.........GÜNAYDINLAR CANLARIMM
DAHA YENİ UYANDIM,bende biraz ortalığı toplıyayımm yine çarşıya çıkacağım kızlara konu anlatımlı kitap almayı düşünüyorumm,1hafta yazılaılar başlayacakmış küçük kızı çalıştırmamm lazım dersleree
hafta sonu pazar günü annemlerdeydimm çocuklar sokakta bol bol oynadı
bende merak ediyorumm bu hafta kilolarııı
öğlen gelince yine uğrarımm
leyyam resmini merak ettim canımmm
KARABİBERİM OKULLA ANNE KOLAY GELSİNN SİZE,BUARADA TEBRİK EDİYORUM O KADAR SORUMLULUKDAKGVERMEYE DEVAMEDİYORSUN HEMDEBİLİNÇLİ SAĞLIKLI VALLA TEBRİKLER VE BENDEN KOCAMAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHH.........
duygucum bu sefer eminn adımlarla ilerliyorumm
biran evvel listeyi paylşmanı bekliyorummm
kontesim patatesim günaydın o aldığınkg bir anönce ver senki herşeyi farkında birisin stresli bir haftanınesiriolarakgörüp bir daha görmemeyiümit ediyorumkızlar günaydın hayırlı hafyalar maalesef anca yerime geldim sabah toplantımız vardı ...
güzel aydınlık bir antalya sabahı,hava aydınlık kuşlar,temiz hava deniz ışıl ışıl ve ben çayımı yudumladım
dün 2 öğün yemek yedim 11 de kahvaltı yaptım,akşam 4 te öğlen yemeği,gece yatmadan 1 avuç fındık+meyve
vasat hatta vasatın altı bir hafta sonuydu...
bu arada cumartesi sporu abartmışım sanırım 2 gündür bacaklarım tutulmuş vaziyette...etlerim kırılmış heralde...
günaydınn ercem senin içinde kötü bir hafta olmuşnediyim inşallah bir an önce verirsin çok güzel gidiyorsun oysaki bak 15gün aonra bayram düşün ekstra yicen o yüzden şimdiden birşeyler yapsan iyi olcakgünaydın canlarr
hayırlı haftalar olsun hepimize
bakalım kim ne kadar kilo vermiş ,almış merak ediyorumm
kontesim patatesim günaydın o aldığınkg bir anönce ver senki herşeyi farkında birisin stresli bir haftanınesiriolarakgörüp bir daha görmemeyiümit ediyorum
günaydınn ercem senin içinde kötü bir hafta olmuşnediyim inşallah bir an önce verirsin çok güzel gidiyorsun oysaki bak 15gün aonra bayram düşün ekstra yicen o yüzden şimdiden birşeyler yapsan iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?