- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.401
fragmanını bulamıyorum ferihanın yaa
Feslegencim seni aşada gördüm aklıma glemişken resinmlerine yorum yaparkenn telefon geldi baya bi konuştum sonrada elektirkler kesildi:)) resimlerde çok iyi gözüküyorsunn maşalalhh eski halinden eser yok
canım çok teşekkür ederim zaten normalde boyuma göre 53 falan olmam gerekiyor ama etim sıkı benim onun için 63 yeter bana :) aslında ben en çok ikinci çocuk için kilo vermek istiyorum kızım 2.5 yaşında seneye bitane daha istiyorum ama 63 le hamiş olmak istiyorumm :)
fESLİ allah gönlüne göre versin inşallah..Yeni kilona tez vakitte kavuşursun sonra gelsin bebiş..Bebiş için herşeye katlanılır..Yaşını ögrenebilirmiyim?
25 yaşındayım canım sen?
Amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin 25 yaşındayım canım sen?
Kızlar görüşmek üzere iyi akşamlar ben işlerime bakayım..okey
aynen bende
ama zayıflayınca vucudum çok güzel oluyo incecik bie bel biraz popo özellikle etkler elbiseler ahhhh ahhhh
selam kizlar çorbamio yaptim tadi güzel oldu bilmiyorum malzemelerindenmi kaynaklaniyor, $öyle yaptim
2 sogan
orta boy lahananin yarisi (kafamdan küçük bir lahana)
2 sapli maydanoz
çok büyük bir kirmizi dolmalik biberin yarisi
yarim kereviz sapi
1 sarimsak
tuz, salça ve biber
yiyebildim kolayca özellikle sicakken yenilmesi daha kolay ama biraz doyunca insan tiksiniyor :)
kızlarrrrrr napıyonuzzzzz?
kızlarrrrrr napıyonuzzzzz?
akşama kimse bişey yapmayacak mıııı
selam millet işlerim birikmiş anca temizledim sayılır akşama ne yemek yapsak
işten sonra ölüm gibi geliyor yaaa
yap koca bir tencere yemek 1 hafta yiyin eşin beğenmezse sucuklu yuymurta yesin ben öyle yapıyorum yoksa hergün hergün yemekk ooo ölüm gibi..dün zaten kaskatı kesilmiştim soğuktan eve verdım 1 saat oturdum klimanın altında...anca çözüldüm eşim çiğ köfte almış hazır marul yıkada yiyelim dedi dedim hayatta bu soğukta elimi zor yıkıyom bir saat marul yıkayamam dedim yan çizdim yazık çiğ köfteleri oda üşendiğinden marulsuz yemiş...
iyiyizz sen napıyorsunn :)) ya kızlar utanarak söylüyorum ben sigara kullanıyorum ve acayipp içtahımı açıooooo sigaradan sonra canım hep çikolata ister zaten hep kiloyu tatlıdan aldım biliyorum(
kızlar kayıp ayol ben valla işlerden fırsat bulup anca yazıyorum... okudum eskileri tarhanalar felan aferin duygu valla bir antalyalı olarak tarhana yapmak iyidir banada kaynanam yaptı bak tarhana çorbasına naneyle sarmısağı bir dövüp kat bide yağını ben iç yağında yaparım içine acıkta kıyma ve haşlanmış nohutt ohh mis mis ölüyü diriltir haa..ama bebişlere tabi biz lahana çorbasına talim...aslında burdada hava soğuk tam tarhanalık havada neyse ya sabır çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?