Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

6.lı rakamları görünce içim bir hoş oldu ya allahım inşallahhhhhhh bu arada sen kaç aydır diyettesin şekerim bunları paylaştıkmı birbirimzile mesela zeynepte epey kilo vermiş ama kaç ayda...

ben tatlım tam 4 ekim salı günü diyetisyene giderek diyete başladım.hiç aklımdan çıkmıcak bir tarih çünkü hayatımın dönüm noktası diye adlandırıyorum:)84.600 gr çıkmıştım terazide ve hiç ömrümde görmediğim rakamdı bide diyetisyenim demezmi sen şuan obezite sınırını aşmışsın ve şuan obezsin diye nerdeyse karşısında ağlıcaktımın doktorun.
işte o gün öyle bir hırs yaptımki teker teker kilolarım vücudumu terketmeye başladı. en son üç hafta önce 68.900 gr gösterdi terazi ve yarın yine kontrolüm var bakalım yarın terazi kaçı göstericek merak içindeyim doğrusu..inşallah azda olsa vermişimdir ki hevesim hep aynı ilkgünkü gibi devam etsin

benim zayıflama hikayem böyle canım inşallah hepimiz azmimizin mükafatını en kısa zamanda alırız..

merhaba herkesee bugün anca uğrayabildim
fesleğen çok zayıflamışsın çok yakışmış devamı gelir inşallahhh :)
bugünkü menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm 1 kaşık bal sürdüm yarım su bardağı yağsız süt ve 1 yemek kaşığı kfleks
ara: 3 tane form mısır patlağı ve 1 bardak yeşil çay
öğle: 1 kase domates çorbası ne yazıkki kepek ekmeği yoktu dışardaydım beyaz ekmek yedim ve 1 köfte büyüklüğünde tavuk
ara: 1 tane bitter çikolatalı gofret çok sıkılmıştı canım tatlı istedi bitter çok zararlı değil diye onu tercih ettim ve 1 fincan çay
akşam yemeğimide birazdan yiyeceğimm 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği ve 1 tabak karnıbahar sonrasında 1 portakalla kapatmayı düşünüyorum inşallah kaçamaksız

ne güzel yaa ilk resmine göre aranda nasıl fark görünüyo tebrik ederim cnm

öncelikle hoş geldin cnm.herşey beyinde bitiyo bunu unutma cnm beynimiz tüm vücudumuzu yöneten en büyük mekanizmamız. sürekli diyete olduğunu zayıflamak istediğini kendi kendine telkinle zayıflarsan neleri giyebilceğini neleri yapabileceğini hayattan nasıl bir zevk alabileceğini düşün bak nasıl iştahını kontrol altına almayı başarıyosun..uzak değil zayıflamış halin unutmaki bir kaç hafta uzağında sadece yeterki azmini kaybetme

çok sağol canım

canım çooook merak ettik sonuç ne olacak sabırsızlıkla bekliyoruz

yarıyor canım benim bi arkadaşım yaptı onunda kalça kısmı büyüktü ve baya bi faydasını görüp incelmişti
ama zararlı olduğunu söylüyorlar gerçi arkadaşım zararını görmedi ama

selam dünkü menüm

sabah 1tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim beyaz ekmek
peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak süt

ara portakal

öğlen 1 kase çorba

ara mandalina

akşam eşimin isteği üzerine etli pilav
salata
yoğurt

saat 20:30 da 2 lokma ekmek yarım domates yarım biber (akşam yemeğini 4 de yemiştim antibiyotik yutacağım için )

kalorisi1130

saol canım o zaman devam ediyim bakalım nolucak
sabahları yatakten kalkarken bacaklarım fena ağrıyo galiba işe yarıyo

Iyi akşamlar güzellerimm ben azsonra yatcam tavuğum resmen dimi

bi soluktaokudum vallaaa nerden nereye gelmişsin maşallahh devamı gelir inş

inşallah yerr benim 2 kızda yemiyor naptıysamm

yedi çok şükür cnm öylee iştahla yemedi ama hayırdademedii çok şükürr bundan sonra hafta 1 vercem alışsınn

haftasonuu bıracakacağım derkenn fazla yemeden geçireceksin değilmii yoksaa hemenn gerii şu gıcık kilolar
aynen canım akşam yemeğini öğleden sonra 3 de bitircem ve ızgara tarcı beslencem p.tesi kaç kg geri alcam merak ediyorummm yine resimli yollucam size kg mu

kesinlikle öyle düşünme öyle düşünürsen içemezsinn bartıldığıı kadar kötüü değill
onuu senn süsleyeceksinn
benn öyle yapardımm,

canim yemeye hic zorlanmadimmm :)

Bence guzel, bu arada fotolarin cok guzel cok iyi kilo vermissin bende heveslendim belki yarin bende foto koyarim :)

Keske pilav yemeseydin canim

Benim belimde incedir..popom kararındada basenler işi bozuyor işte popo yakışıyor bayana biraz popo olmalı kanımca..Senin popo dahamı büyük ne :))

yarin fotomu koyarim felaketi gorursun canim

kızlar bu hafta mekik aleti almayı düşünüyorum buldum bi tane kendime göre faydasını görürmüyüm daha önce kullanan varmı

bence ise yarar yaptiktan sonra

afiyet olsun canım durma devam 3 gün kesin ye...göreceksin benim tencere bir haftaya zor biter...

Canim ben tam yapmisim :) bugun yedim ve yarinlik var yani iki gunluk yapmisim sana afiyet olsun :)

feslegencim çook geçmiş olsun
ve ayrıca resimlerde ne kadar farketmişsin canım hem daha genç duruyorsun

teşekkür ederim canım ne o kıyafet nede o tarz benim değil aslında o kadar kiloluydumki abiye olarak ne giysem olmamıştı ve neredeyse 40 yaş üstü bi kıyafet almıştım haliylede yaşlı gösteriyordum

slm kızlar oğlum evde bana vermiyo pcyi valla 15 tatilde napcaz bakalım...

fesleğen canım süper kilo vermişsin tebrik ederim canım...
neler yaptın anlatsana biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…