- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.441
muhteşemm canımm çok faretmişsinn gerçektenn eşofman çok yakışmış
maşallah canım menün gayet güzel...Bu menünüyü sanırım dr un veriyor değilmi ? Benimki sık listeyi değiştirmiyor..Baklagillere geçirdi beni, dolmalara ve o dönemde veremedim geri sebze ve et listesine döndük...
6.lı rakamları görünce içim bir hoş oldu ya allahım inşallahhhhhhh bu arada sen kaç aydır diyettesin şekerim bunları paylaştıkmı birbirimzile mesela zeynepte epey kilo vermiş ama kaç ayda...
ne güzel yaa ilk resmine göre aranda nasıl fark görünüyo tebrik ederim cnmiçimden geldi fotolarımı eklemek istedim :)
bu 88 kiloluk halim
Eki Görüntüle 328132
bunlarda az önce çektim 76.900
Eki Görüntüle 328136 Eki Görüntüle 328137
umarım 63 kilo olunca onlarıda paylaşırım
slm kızlar bnde çoğu bayan gibi kilo problemi yaşıyorum maleseff..butun gun oturduğum yerde çalışıyorum birde iştahım var kı sormayın yemek yemeği ozellıkle tatlı yemeği çok seviyorum bu iştahım nasıl kapanır nasıl kılo verırım bılmıyorum bı umut spora basladım bır ay oldu değişen bişey yok..24 yaşında 72 kilo bi bayanım ve bu duruma cok sınır oluyorumm..yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum :179:
ne güzel yaa ilk resmine göre aranda nasıl fark görünüyo tebrik ederim cnm
gecmıs olsunnn
planım şu buhafta bakcam dedikleri gibysee cumasonuca göre c.tesipazar normalbeslencem ama öğleden sonra 3 de yeme işlemibitcem ve ızgara tarzı beslencem
p.tesi tekrar başlıam cuma bitircem ve ayda mutlaka 5gün yapcam eğer planım tutarsaa bu cumadeğil hafta cuma şaşmazsambeşmezsemm 68 kg olcam
haageri ne kadar alırım bilmiyorum c.tesi pazar bunu görcemm ama çk arştıdımm sorun olmucak gibi yani cumasırrı vercem p.teside geri alcakmıyım onada bildireyim ona göre isteyen başlarr
kızlar bişey sorcam size
benim basenlerim ve popm var üst kısımda hiç kilom yok hatta sıfır göbek
şimdi ben hem bacak çalıştırma hareketleri yapıyorum yere yatıyorum önce bi bacağımı sonrada diğer bacağımı kaldırıp indiriyorum ve buna benzer bi kaç hareket bide popomu basenlerimi duvara vuruyorum seda sayan dediydi çook komik ve eğlenceli oluyo ama acaba işe yara mı
yarıyor canım benim bi arkadaşım yaptı onunda kalça kısmı büyüktü ve baya bi faydasını görüp incelmişti
ama zararlı olduğunu söylüyorlar gerçi arkadaşım zararını görmedi ama
saol canım o zaman devam ediyim bakalım nolucak
sabahları yatakten kalkarken bacaklarım fena ağrıyo galiba işe yarıyo
ben tatlım tam 4 ekim salı günü diyetisyene giderek diyete başladım.hiç aklımdan çıkmıcak bir tarih çünkü hayatımın dönüm noktası diye adlandırıyorum:)84.600 gr çıkmıştım terazide ve hiç ömrümde görmediğim rakamdı bide diyetisyenim demezmi sen şuan obezite sınırını aşmışsın ve şuan obezsin diye nerdeyse karşısında ağlıcaktımın doktorun.
Işte o gün öyle bir hırs yaptımki teker teker kilolarım vücudumu terketmeye başladı. En son üç hafta önce 68.900 gr gösterdi terazi ve yarın yine kontrolüm var bakalım yarın terazi kaçı göstericek merak içindeyim doğrusu..inşallah azda olsa vermişimdir ki hevesim hep aynı ilkgünkü gibi devam etsin
benim zayıflama hikayem böyle canım inşallah hepimiz azmimizin mükafatını en kısa zamanda alırız..
inşallah yerr benim 2 kızda yemiyor naptıysamm
aynen canım akşam yemeğini öğleden sonra 3 de bitircem ve ızgara tarcı beslencem p.tesi kaç kg geri alcam merak ediyorummm yine resimli yollucam size kg muhaftasonuu bıracakacağım derkenn fazla yemeden geçireceksin değilmii yoksaa hemenn gerii şu gıcık kilolar
kesinlikle öyle düşünme öyle düşünürsen içemezsinn bartıldığıı kadar kötüü değill
onuu senn süsleyeceksinn
benn öyle yapardımm,
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta
2 dilim kaşar
1 fincan çay tek şekerle 170
ara havuç 1 tane
öğlen yarmalı nohutlu yoğurt çorbası 270
1 dilim ekmek 90
ara üzgünümküçük bi dilim patatesli kek 252
akşam yine çorba içeceğim 270
1.5 l su
1 l elma çayı
2 fincan yeşil çay
1052 kal akşamda 3 bardak çay içsem 40 kal de o bu kadar :)
selam dünkü menüm
sabah 1tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim beyaz ekmek
peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak süt
ara portakal
öğlen 1 kase çorba
ara mandalina
akşam eşimin isteği üzerine etli pilav
salata
yoğurt
saat 20:30 da 2 lokma ekmek yarım domates yarım biber (akşam yemeğini 4 de yemiştim antibiyotik yutacağım için )
kalorisi1130
Benim belimde incedir..popom kararındada basenler işi bozuyor işte popo yakışıyor bayana biraz popo olmalı kanımca..Senin popo dahamı büyük ne :))
kızlar bu hafta mekik aleti almayı düşünüyorum buldum bi tane kendime göre faydasını görürmüyüm daha önce kullanan varmı
afiyet olsun canım durma devam 3 gün kesin ye...göreceksin benim tencere bir haftaya zor biter...
feslegencim çook geçmiş olsun
ve ayrıca resimlerde ne kadar farketmişsin canım hem daha genç duruyorsun
saol canım koy valla güzel motive ediyor insanı :)Bence guzel, bu arada fotolarin cok guzel cok iyi kilo vermissin bende heveslendim belki yarin bende foto koyarim :)
bence ise yarar yaptiktan sonra
duygu kıs bu saatte ne uykusu .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?