- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.421
tam çıkarken gördüm canım slm önceliklee sen bugünn akşam yemez bir şey yersende meyva yeeeeya ben rejımdeyım ama oglen patronumuz pızza ısmarları herkese ee bende yedım halıylen sabah yarım sımıt yemıstım oglen ınce dılım pızza peynırlı aksam ne yıyım sızce kılo almamak ıcın :2:
sen mi gweldin
hoşgledin karabiberimmmm
nasıl bugün keyfinnnn bugün daha iyisin dimiii bu arada menün çok iyi
bırısıde benım yazdıgımı cevaplasa :18:
gunayydın canım sabırsızlıkla beklıyorum dıyetın sonucunu ve nasıl bir diyet oldugunu
gecmiş olsun allah şifa versin
amın canım bende surrklı ıcımden geciririm allah dısarda kalana yardım etsın dıye
allah kolaylık versin canım isveç diyetı cok zor gibi gozukuyor en azından bana oyle gelıyor ama bı arkadasım dogumdn sonra yaptı bu diye gozlerıme ınanam ben cok guzel kılo vermıstı
bence sut yada yogurtlu biseyler tuket ki protein almis ol hem de kalsiyumya ben rejımdeyım ama oglen patronumuz pızza ısmarları herkese ee bende yedım halıylen sabah yarım sımıt yemıstım oglen ınce dılım pızza peynırlı aksam ne yıyım sızce kılo almamak ıcın :2:
bende bendeeyanlışş yazmışımm ben geldimm diyeceğimeee
evet bugünn daha iyiyimm canımmm
haftasonununn şokunuu yenii atlattımm
Hoşgeldin karabibercim maşallah..Ögünlerinde etimek yesen daha iyi olmazmı tatlım..Ben çorba içmiyorum nedense dr vermiyor..Tok tutmaz herhalde beniBirde ana ögünlerinde sebze ve ekmek tüket doldur mideyi bence.Zayıfladıktan sonrada bu beslenme şekliyle besleneceğiz geri kilo almamak için..Zayıfladıktan sonra herşeyi yiyeceğiz diye bir kaide yokku canımcım..Yeriz yine ama ölçülü demi :))
çok şeker olmazlarmıı bal bunlar ballnasılsınız kızlar ayy sımdıkı cocuklar cok seker cok bilmiş oluyorlar
sabah oglum dısarıya baktı camdan daha sonra bana gokyuzunu gostererek anne yukarıdakı muslugu kapatmıslar artık kar yagmuyor dedi aldı benı bır gulme cok sekerdi megersem oğlum karın gokyuzundekı bır musluktan yagdıgını sanıyormus
hosbulduk cıvcıvım nasılsınnn hemen hesaplıyıp yazıyorum canımmmm
asagıdakı kızlar huuu bakıp bakıp kacıyomusunuz nerdesiniz gelın yazın suralara yoksa deşifre edicem hepinizi
selam kizlarrr, günaydin nasilsiniz bakimmmmm? ben biraz uykusuzum az önce kalktim ama geç yattimmm
tamam canim birazdan hazirlamaya gidecegim heyecanliyim, ama nedense psikolojik olarak nasil içerim diye dü$üne dü$üne artik çorbanin tadi agzima geliyo gibi oluyor ve tiksiniyorumm
Gittim evi süpürdümm makinayı çalıştırdımm oğluma mantar sote yapcam mantarları suya bastırdım geldimmm oğluma ilkkez mantar yedircem inş beğenir
planım şu buhafta bakcam dedikleri gibysee cumasonuca göre c.tesipazar normalbeslencem ama öğleden sonra 3 de yeme işlemibitcem ve ızgara tarzı beslencem
p.tesi tekrar başlıam cuma bitircem ve ayda mutlaka 5gün yapcam eğer planım tutarsaa bu cumadeğil hafta cuma şaşmazsambeşmezsemm 68 kg olcam
haageri ne kadar alırım bilmiyorum c.tesi pazar bunu görcemm ama çk arştıdımm sorun olmucak gibi yani cumasırrı vercem p.teside geri alcakmıyım onada bildireyim ona göre isteyen başlarr
içimden geldi fotolarımı eklemek istedim :)
bu 88 kiloluk halim
Eki Görüntüle 328132
bunlarda az önce çektim 76.900
Eki Görüntüle 328136 Eki Görüntüle 328137
umarım 63 kilo olunca onlarıda paylaşırım
maşallah canım menün gayet güzel...Bu menünüyü sanırım dr un veriyor değilmi ? Benimki sık listeyi değiştirmiyor..Baklagillere geçirdi beni, dolmalara ve o dönemde veremedim geri sebze ve et listesine döndük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?