Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya ben rejımdeyım ama oglen patronumuz pızza ısmarları herkese ee bende yedım halıylen sabah yarım sımıt yemıstım oglen ınce dılım pızza peynırlı aksam ne yıyım sızce kılo almamak ıcın :2:

tam çıkarken gördüm canım slm önceliklee sen bugünn akşam yemez bir şey yersende meyva yeeee

aslında isveçin ilk günüü zorr sonrasıı kolayy
benim arkadaşımm 2 hafta önce yapmışş ağzımm açık kaldıı
63 ten 57 ye inmişş çöp kalmışş resmennn kızzz

bence sut yada yogurtlu biseyler tuket ki protein almis ol hem de kalsiyum

ah canımm ah göya isveçe başlıyacağımm yaa ön hazırlıkk alışayımm diye az yedimm
hafta sonuu fazla kaçırınca almışş olduğumm 300 gramcığıı vereyimm diyeee

çok şeker olmazlarmıı bal bunlar ball
hosbulduk cıvcıvım nasılsınnn hemen hesaplıyıp yazıyorum canımmmm

asagıdakı kızlar huuu bakıp bakıp kacıyomusunuz nerdesiniz gelın yazın suralara yoksa deşifre edicem hepinizi

ben açık bırakıpp çıkmışımm pazara gittimm geldimmm o kadar saat burda gözükmüşümmm
daha yeni başladımm geçmişii okumayaaa maşallahh ne güze yine yazılmışş

kesinlikle öyle düşünme öyle düşünürsen içemezsinn bartıldığıı kadar kötüü değill
onuu senn süsleyeceksinn
benn öyle yapardımm,

ben açık bırakıpp çıkmışımm pazara gittimm geldimmm o kadar saat burda gözükmüşümmm
daha yeni başladımm geçmişii okumayaaa maşallahh ne güze yine yazılmışş[/QUOTE]

KIZLAR HEM İŞ HEM SOHBET ZOR İŞLER BİRKTİ VALLA SİZ YAZIN BEN ARA YAZARIM KARABİBER BENDE BİR PAZAR ZEDE OLARAK BU HAFT LAHAN ÇORBASI CEZAMI ÇEKECEĞİM.. ALLAHIM BU HAFTAYI BİR ATLATSAM OLMAZSA BENDE İSVEÇİ DENEYECEĞİM...

haftasonuu bıracakacağım derkenn fazla yemeden geçireceksin değilmii yoksaa hemenn gerii şu gıcık kilolar

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta
2 dilim kaşar
1 fincan çay tek şekerle 170

ara havuç 1 tane

öğlen yarmalı nohutlu yoğurt çorbası 270
1 dilim ekmek 90

ara üzgünüm küçük bi dilim patatesli kek 252

akşam yine çorba içeceğim 270

1.5 l su
1 l elma çayı
2 fincan yeşil çay

1052 kal akşamda 3 bardak çay içsem 40 kal de o bu kadar :)

evet canım doktorumun verdiği liste ama benim doktorum herşeyden yiyebilirsin diyo ama kaşık ölçüleriyle miktarını ayarlıyo.mesela bakliyat 4 yemek kaşığı yeme hakkım var sebze yemeğini 8 yemek kaşığı köfte et tavuk hakkımda 2 şer köfte büyüklüğünde hangisini arzu edersem.tabi hepsini bir öğünde değil ama sebzeyi her öğünde şart koşuyo diğerlerini onun yanında veriyo..benim diyetisyenim cimri değil anlıcağın kepçesi çok bol:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…