- Konu Sahibi Betul_20162010
Geldim kızlarr 2 saatten fazla yürümüş oldumm çünküü bir hata yapmışımm ama neyse güzel hata oldu.
Kızım hafta sonuu ışığın sınavına girdi
Kitapçıkları bugün veriyorlarmışş cevap anahtarıyla, hem dedim oraya yürürümm spor yapmış olurumm
Neyse gittimm dediler hangi gün girdii pazar girdi dedim aldım cevap anahtarını geldimm
yolda baktım nerdeyse 15 yanlışş var şok oldumm
Neyse eve vardımm üzüldüm biraz ama kıza belli etmiyorumm ,bakmaya başladık tekrar kızım demesinmii anneeeeeeeeee ben pazar girmedim cumartesi girdimm yanii ben yanlış cevap anahtarını alıp gelmişimm ,baktımm ona göre tam 39 yanlış çıkıyorr
Sonra tekrar yürüyerek gittim bu vesileylee
cumartesi günkünü aldım geldimm veee sadece 60 soruda 1 yanlışı varr nasıl sevindi kızımm
dershane indirimi oluyor çünküü bu sınavv
yanii 2 saat yürüyüş yapmama değdi
Kızım hafta sonuu ışığın sınavına girdi
Kitapçıkları bugün veriyorlarmışş cevap anahtarıyla, hem dedim oraya yürürümm spor yapmış olurumm
Neyse gittimm dediler hangi gün girdii pazar girdi dedim aldım cevap anahtarını geldimm
yolda baktım nerdeyse 15 yanlışş var şok oldumm
Neyse eve vardımm üzüldüm biraz ama kıza belli etmiyorumm ,bakmaya başladık tekrar kızım demesinmii anneeeeeeeeee ben pazar girmedim cumartesi girdimm yanii ben yanlış cevap anahtarını alıp gelmişimm ,baktımm ona göre tam 39 yanlış çıkıyorr
Sonra tekrar yürüyerek gittim bu vesileylee
cumartesi günkünü aldım geldimm veee sadece 60 soruda 1 yanlışı varr nasıl sevindi kızımm
dershane indirimi oluyor çünküü bu sınavv
yanii 2 saat yürüyüş yapmama değdi
Son düzenleme: