• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Allah yardimcimiz olsun canim malesef daha cok azimli ve dikkatli olmamiz lazim :)
Bencede hic zaman kaybetmeden uzmana gorun en azindan icin rahat olur takip edilince

Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.İnanki şu kiloyu verip çocuk tedavisi için hastaneye koşmak istiyorum çocukları çok seviyorum buda Allah'ın bir sınavı işte.İnşallah verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız:16:

Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.İnanki şu kiloyu verip çocuk tedavisi için hastaneye koşmak istiyorum çocukları çok seviyorum buda Allah'ın bir sınavı işte.İnşallah verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız:16:

rica ederim canim, bak ne zamanim diyeti bozmak aklina gelirse yada kilo yapan bir$eyi yemek istediginde aklina bebek gelsin, inanki i$e yariyor, ben fazla kaçirinca yada bir$eyi çokyemek isteyince aklima platonik a$kim geliyor :) beni begenmez diyorum ve yemiyorum :D

In$allah en kisa zamanda kilolarindan kurtulup bebk sahibi olursun, bu arada annem 85 kiloyla hamile kalmi$ti küçük karde$ime, ve hamilelikte çok saglikli beslendi tatliyi ekmegi falan az yedi badem findik süt ¨rünleri çok yedi ve sadece 6-7 kilo aldi, dogumdan hemen sonra hepsini verdi bir$ey yapmadan (su topladigi için hamileyken) ve dogumdan hemen sonra hiç kimse kilo almi$sin demedi herkes aaa vermi$sin hiç dogum yapmi$ gibi degilsin dedi, oysa ma$alla bebek 3.5 kiloydu ve büyüktü, darisi en kisa zamanda senin ba$ina in$allah :)

rica ederim canim, bak ne zamanim diyeti bozmak aklina gelirse yada kilo yapan bir$eyi yemek istediginde aklina bebek gelsin, inanki i$e yariyor, ben fazla kaçirinca yada bir$eyi çokyemek isteyince aklima platonik a$kim geliyor :) beni begenmez diyorum ve yemiyorum :D

In$allah en kisa zamanda kilolarindan kurtulup bebk sahibi olursun, bu arada annem 85 kiloyla hamile kalmi$ti küçük karde$ime, ve hamilelikte çok saglikli beslendi tatliyi ekmegi falan az yedi badem findik süt ¨rünleri çok yedi ve sadece 6-7 kilo aldi, dogumdan hemen sonra hepsini verdi bir$ey yapmadan (su topladigi için hamileyken) ve dogumdan hemen sonra hiç kimse kilo almi$sin demedi herkes aaa vermi$sin hiç dogum yapmi$ gibi degilsin dedi, oysa ma$alla bebek 3.5 kiloydu ve büyüktü, darisi en kisa zamanda senin ba$ina in$allah :)

Canım çok teşekkür ederim Allah hepimiz için güzel şeyler yaşatsın.Canım ben 1.5 aydır çok azimliydim diyet ve sporumu hep yaptım gel görki bende pko olunca zor ve yavaş veriliyormuş.Oyüzden bende devlet yerine özel diyetisyene gideceğim çok iyi ilgilenmedi çünkü.Ben hamilelik içinde tedavi olucağım için oyüzden normal hızda kilo versem çok iyi olucak.Allah bağışlasın kardeşinide amin canım inşallah Allah isteyen herkeze versin:16:

Canım çok teşekkür ederim Allah hepimiz için güzel şeyler yaşatsın.Canım ben 1.5 aydır çok azimliydim diyet ve sporumu hep yaptım gel görki bende pko olunca zor ve yavaş veriliyormuş.Oyüzden bende devlet yerine özel diyetisyene gideceğim çok iyi ilgilenmedi çünkü.Ben hamilelik içinde tedavi olucağım için oyüzden normal hızda kilo versem çok iyi olucak.Allah bağışlasın kardeşinide amin canım inşallah Allah isteyen herkeze versin:16:

canim bende özele gittim ama bir i$e yaramadi malesef, bana dediki sende motivasyon yok, bende bir daha gitmedim. in$allah sende i$e yarar
birde kilo vermeni hizlandirmak için ba$ka $eylerde yapsan? mesela sogan suyu veya sirkeli su falan denedinmi?
ben te$ekkür ederim burda birbirimize destek için variz :) karde$im kocaman delikanli oldu bile ablasi :)

Merhabalar

Benide listeye eklermisiniz? cok kilo aldim cooook surekli diyet yapmaya calisiyorum, ama nafile kalici olarak veremedim kilo. Kesin kararliyim bu kez insallah basaracagim. :-)

15.05 menum;
sabah:2 adet çavdar ekmegını yagsız labne beyaz peynr+vişne recelı.
öğlen:1 kase ezogelın corbası
1 tabakmantarlı tavuklu yemek
1 tabk bulgur pilavı
2 kasık yogurt
ara öğün:1 tane yesil elma
aksam:2 kaşık yogurt
6 kasık taze fasulye yeegı
2 kepçe (küçük) tarhana corbası
Toplamm :1300 kalorı

gun boyu zamn zamn bıtkı cayı +şekersiz çay.
yorumlarınızı beklıorum:8:

sana tam yazcaktım ama aynı yorumları zeyynebim yazmışşş biraz daha dikkatli ol emii

bir tabak bulgur pilavında sanki biraz abartmışsın cnm..diyette en önerilmeyen yemekler pilav ve makarna yesen bile bir dilim ekmeğini azaltarak iki yemek kaşığı yersen daha iyi olur sanırım..

katılıyorummm
mutlu yıllar canım:71:

CANIM MENUN SÖYLE OLMAMAIS DAHA DOGRUSU SADECE SNIN İÇİN DEĞİL DİĞER BUTUN ARKADASLAR İÇİNDE SOYLUYORUM DİYET YAPARKEN MEYVE PROTEİN VE KARBONHİDRAT ORANTILI OLMALI
MESELA SABAH EKMEK KARBONHİDRAT
EZOGELİN İÇİNDE MERCİMEK PİRİNÇ VE BULGUR OLDUGU İÇİN FAZLASIYLA KARBONHİDRAT
BUNUN YANINDA BULGUR PİLAVIDA KARBONHİDRAT
ARTI BUNLARIN USTUNE BEYAZ UNDAN OLASAN TARHANA KARBONHİDRAT GUNDE KAC OGUN KARBONHİDRAT ALMISSIN BUDA SENIN VUCUDUNDA DEPOLANMA İŞARETİ

MENUN NASIL OLABİLİRDİ SABAHKİ EKMEK OKEY ÖĞLENDE EZOGELIN İÇTİYSEN TARHANA VE BULGUR OLMAMALIYDI ONUN SEBZE AGIRLIKLI OLABİLİRDİ SALATAN YOK SALATA OLABİLİRDİ BUNLARA DİKKAT EDİLİRSE DAHA SAGLIUKLI KALICI KILO VERİLİR SAKIN YANLIS ANLAMA CANIM GENEL YAZDIM BUNLARI HEPİMİZE ORNEK OLSUN DİYE:16:

senden çok şey öğrencez canım iyiki varsınnn

Selam kizlar iftari ettim rahatladim menumu yazayim
iftar: 1 tane hurma
1 saat sonra : 1kase yagsiz unsuz sebze corbasi
2 kasik etli fasulye
2 kasik pilav
3 kasik yayla corbasi
ara : 2 kucuk lokma kek
2 hurma
2 kasik nutella

TOPLAM 770 kalori

kizlar sahurda bisey yememeyi dusunuyorum ama bakicam
ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİNN. Sahurda inş birşeyler yersin çünkü gün boyu aç kalcan iki lokmada olsa yeee
bugünkü menüm

sabah dünden kalan çeyrek katmerim
yarım yumurta 2 dilim kaşar peynir 350 kal

öğlen 2 haşlanmış patates 300 kal
3 kaşık yoğurt
yeşil salata

akşam doğum gününe gideceğim için yemek yemedim
1 dilim pasta yedim :) oleyyyy 400
1 avuç çekirdek 80
akşama kadar bol bol çay:( 150

1280 kal
ben bir avuç çekirdekte 80 kalori olduğu konusunda biraz daha aaştırma yap bence düşün bir elmada 65 kalori varsaa nasıl çekirdekte 80 olurrr yanlışın var cnm daha fazlaaa
birde bunları akşam yapman çok kötü olmuş tmm doğum günü pastası okey onda bile yediğinin yarısı yeseydin keşkee hadi onu yedin neden çekirdek yedin hadi onuda yesin boşuna 150 kalorilik çayyy ahhh be cnmmm

inş cnm kg vermen için çok güzel bir sebebin var bunun için herşey değer dimii hadi inş zayıflarr soında bebek haberini bizime paylaşırsınnn

günaydınnnnnnnnnnn canlarr erken yatmanın faydayı güne 6 da başlamak:))) keşke 7 olsaymış ama benim oğlan kulağmın dibin vaydı vsydı bigo diye garip sesler çıkarıncA bir güzel yedimmm anlıyacağınız sabaha tatlıyla başladımmm:))

evett bir kişi dışındaa herkez bildirim yaptıı buna göree
HAFTANIN EN İYİ 3 'LÜSÜ :nazar:

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm :46:. darısı başımızaaa :54:

Duyfercim ben 13 şubata kadar giremicem canım.. zaten buradaki hiçbir eczanede baskülde yok.. 13 şubata kadar accuk eriyip kocişi ikna edicem.. giremememin sebebi de odamda inzivaya çekilip 11 şubattaki sınavlarıma hazırlanacak olmam.. bölümüm türk dili ve edebiyatı.. çok zor :53:

şu an marketteki tartı doğruysa eğer 113,5 kiloyum.. bunu baz alıcam ve 13 şubatta yine orada tartılıp yine aynı marketten tartı alıcam..

bugün leslie ye başladım hayırlısıyla.. eti form mukavva :27: da aldım ara öğünler için..

çok sıkı bi diyet uygulayacam.. menümü hergün kaydedicem.. toplu halde yazarım.. plan sabah güzel bir kahvaltı ekmekle falan.. öğlen haşlanmış olmak şartıyla herşey (çikolata baklava falan haşlanmayacağına göre :32: ) akşam meyve tüm meyveler muz dahil.. saat 19:00 dan sonra su bile yok :1: tabi o işin şakası :34:

13 şubata kadar hedefim (ki 1 ay var) en az 8 kilo (ki bünyem müsait) yani 105 le dönmek istiyorum.. inşallah :31:

herkesi daha ince görmek dileğiyle..

:5:

Duyfercim ben 13 şubata kadar giremicem canım.. zaten buradaki hiçbir eczanede baskülde yok.. 13 şubata kadar accuk eriyip kocişi ikna edicem.. giremememin sebebi de odamda inzivaya çekilip 11 şubattaki sınavlarıma hazırlanacak olmam.. bölümüm türk dili ve edebiyatı.. çok zor :53:

şu an marketteki tartı doğruysa eğer 113,5 kiloyum.. bunu baz alıcam ve 13 şubatta yine orada tartılıp yine aynı marketten tartı alıcam..

bugün leslie ye başladım hayırlısıyla.. eti form mukavva :27: da aldım ara öğünler için..

çok sıkı bi diyet uygulayacam.. menümü hergün kaydedicem.. toplu halde yazarım.. plan sabah güzel bir kahvaltı ekmekle falan.. öğlen haşlanmış olmak şartıyla herşey (çikolata baklava falan haşlanmayacağına göre :32: ) akşam meyve tüm meyveler muz dahil.. saat 19:00 dan sonra su bile yok :1: tabi o işin şakası :34:

13 şubata kadar hedefim (ki 1 ay var) en az 8 kilo (ki bünyem müsait) yani 105 le dönmek istiyorum.. inşallah :31:

ne diyim üzüldümmm ama derslernide çok önemli inş herşey istediğin gibi olur ama fırsat bulursan uğraaa cnmm hadi bakalımm 105 le fırtına gibi dön aramıza emii

evet gelelim bana bu hafta sonu bir diyet hakkında bilgi topladım çünkü hızlanmam gerek martta hazırlıklar başlıcak mayısa kadar 64 ama aslında 60 olsam süper olcak o yüzden o diyeti uygulamaya karar verdim biraz ağır bir diyet o yüzden temizliğimi ve ütümü bitirdim yorulmamam gerekk eşimlede peşin peşin konuştumm sana istediğin yemeğiyaparımm yeterki beni elleme dedimmm o da bende varım dedi daha çok sevindim cumaya kadar (tabi dayan bilirsem) odiyeti yapcam,bir süre ne yediğim hakkında bilgi veremicem sizlere eğer cuma tartı gününde kg verirsem paylaşcam haaaçlığa dayanamayıp diyeti bozarsam yine paylaşcam ama önce denemeki stiyorumm ya ciddiler yada abartıyorlarmıı merak ediyorummm...

ayol isveç diyeti olmasın duygucum dikkat et riskli bir diyet metabolizmanı bozarsın..

günaydınnnnnnnnnnn canlarr erken yatmanın faydayı güne 6 da başlamak:))) keşke 7 olsaymış ama benim oğlan kulağmın dibin vaydı vsydı bigo diye garip sesler çıkarıncA bir güzel yedimmm anlıyacağınız sabaha tatlıyla başladımmm:))

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm :46:. darısı başımızaaa :54:[/QUO

kızlar günaydın hepinize:

listede 3. olmam güzel ama bu hafta dikkat edemesem alma ihtimalim çok yüksek dün ben freni patlak kamyon gibiydim:

sabah arkadaşlarla nefis bir yere kahvaltıya gittik aslında menü almayıp eşimden otlanırım diyordum olmadı herşey ortaya geldi
bal,tereyağ,reçel,kaymak,zeytin peynir yeşillik vs.artı benim hisseme ayriyeten 2 bazlama bol tereyağ ve kaşarlı bide gözleme düştü ve kör şeytan dürttü hepsini yedim
12 gibi kahvaltı bitti 1 saat kadar orman ve dağ yürüyüşü yaptık ama okadar yemişimki banamısın demedi sonra bahtılıda organik ürün pazarına gittik 2 saat pazar gezdim karnım taş tabi bu arada meşur bir ata sözüne müstesna takıldı kafam saman elinse samanlıktamı elin valla doğru samanlık benim midem oluyor
neyse vs.aktiviteler yaptık genelde ayaktaydım...

derken akşam 6 da doğum günü partisine gittim
1 ince dilim yaş pasta
1 etimek tatlısı iri dilim
1 dilim rula pasta
4 adet sigara böreği(kızartma değil Fırında)

gece 10-12 arası muhtelif halay,horon,çiftetelli,ankara havası,teke yöresi oyunlarını 2 saat aralıksız oynadık tek tesellim bu oynamalar oldu dün

bide yatmadan 1 fincan yeşil çay

gün içinde maalesef yarım litre su
10 bardak şekersiz çay içtim.

pişmanım,iradesiz davrandığım için üzgünün hepinize az kalorili bir hafta diliyorum...

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm :46:. darısı başımızaaa :54:[/QUO

listede 3. olmam güzel ama bu hafta dikkat edemesem alma ihtimalim çok yüksek dün ben freni patlak kamyon gibiydim:

sabah arkadaşlarla nefis bir yere kahvaltıya gittik aslında menü almayıp eşimden otlanırım diyordum olmadı herşey ortaya geldi
bal,tereyağ,reçel,kaymak,zeytin peynir yeşillik vs.artı benim hisseme ayriyeten 2 bazlama bol tereyağ ve kaşarlı bide gözleme düştü ve kör şeytan dürttü hepsini yedim
12 gibi kahvaltı bitti 1 saat kadar orman ve dağ yürüyüşü yaptık ama okadar yemişimki banamısın demedi sonra bahtılıda organik ürün pazarına gittik 2 saat pazar gezdim karnım taş tabi bu arada meşur bir ata sözüne müstesna takıldı kafam saman elinse samanlıktamı elin valla doğru samanlık benim midem oluyor

1 ince dilim yaş pasta
1 dilim rula pasta

gece 10-12 arası muhtelif halay,horon,çiftetelli,ankara havası,teke yöresi oyunlarını 2 saat aralıksız oynadık tek tesellim bu oynamalar oldu dün

işmanım,iradesiz davrandığım için üzgünün hepinize az kalorili bir hafta diliyorum...

ahh be gülüm napmışsın neo lcak bizim halimizzz abartıyoruz ne zaamn mükellef bir sofrayaa hayır dicez yada onu minimalize indircezz

sana tam yazcaktım ama aynı yorumları zeyynebim yazmışşş biraz daha dikkatli ol emii

katılıyorummm

senden çok şey öğrencez canım iyiki varsınnn

ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİNN. Sahurda inş birşeyler yersin çünkü gün boyu aç kalcan iki lokmada olsa yeee

ben bir avuç çekirdekte 80 kalori olduğu konusunda biraz daha aaştırma yap bence düşün bir elmada 65 kalori varsaa nasıl çekirdekte 80 olurrr yanlışın var cnm daha fazlaaa
birde bunları akşam yapman çok kötü olmuş tmm doğum günü pastası okey onda bile yediğinin yarısı yeseydin keşkee hadi onu yedin neden çekirdek yedin hadi onuda yesin boşuna 150 kalorilik çayyy ahhh be cnmmm

inş cnm kg vermen için çok güzel bir sebebin var bunun için herşey değer dimii hadi inş zayıflarr soında bebek haberini bizime paylaşırsınnn
:16::16: canım benım hepimizin hepimizden ögrenecegıı coook sey var

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm :46:. darısı başımızaaa :54:
ilk uce giren arkadasları tebrık ediyorum darısı bu hafta benım basıma:17:

inş. her sey istediğin gibi olur canım:9:
cnmbirşeyler yapcam 5 gün denicem tabi önce bozmazsamm şimdi iyiym çokşükürrr
sonucları burda merakla beklıyoruz canım sonuc alırsan bızımle burda paylas lutfen:16:

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

1 ince dilim yaş pasta
1 dilim rula pasta

pişmanım,iradesiz davrandığım için üzgünün hepinize az kalorili bir hafta diliyorum...

canım yemıssın afıyet olsun ne diyelim kendini ıodullendırmıssın ama bu hafta bir daha kacamak yapmakı telafı edebilesinn

ahh be gülüm napmışsın neo lcak bizim halimizzz abartıyoruz ne zaamn mükellef bir sofrayaa hayır dicez yada onu minimalize indircezz

Ahhh bir bilsem duygucum bir bilsem inan 2 gün ben pazar günü nasıl etsemde kendime hakim olsam diye kafamda kurdum durdum ama yemek önüme geldimi hoop mideye sanki o huzursuzluğu 2 gün taşımadım ...Bu Haftasonu davraza kayak yapmaya gidicez mangalda sucuk partisi varmış vs. yeme içme organizasyonu napcam bilmiyorum kastıkça daha beter yiyorum pisikoloji işte...ama bu hafta baya frenleme yapmam lazım bir kazan lahana çorbam var öğlen akşam daya lahanayı...

Çok sağol canım moral verdin bana:16:İnşallah hakkımızda hayırlsı olur herşey için.Muayene ücreti nekdar veriyorsun canım?

baharcım ben muayenesi 50 tl ye gidiyorum.ayda iki kere iki haftada bir çağırıyo beni ama ücreti sadece bir keresinde alıyo diğerinde kontrol olarak gidiyorum böylelikle ayda sadece bir kere 50 tl ödeme yapıyorum..doktorumdanda çok memnunum inşallah sende güzel bi diyetisyen bulursun canmcım

:16::16: canım benım hepimizin hepimizden ögrenecegıı coook sey var

ilk uce giren arkadasları tebrık ediyorum darısı bu hafta benım basıma:17:

inş. her sey istediğin gibi olur canım:9:

sonucları burda merakla beklıyoruz canım sonuc alırsan bızımle burda paylas lutfen:16:
canım yemıssın afıyet olsun ne diyelim kendini ıodullendırmıssın ama bu hafta bir daha kacamak yapmakı telafı edebilesinn

tabiki o yüzden şuan paylaşmıyorum saçma sapan birşeysee yine anlatcam ama saçma olduğnu anlatcam ama dedikleri kadar varsa yani dedikleenni yarı kadar bile olsa cuma anlatcam herkez yararlansınn en azından zorluklarnı kolaylıklarını anlatcamm

Ahhh bir bilsem duygucum bir bilsem inan 2 gün ben pazar günü nasıl etsemde kendime hakim olsam diye kafamda kurdum durdum ama yemek önüme geldimi hoop mideye sanki o huzursuzluğu 2 gün taşımadım ...Bu Haftasonu davraza kayak yapmaya gidicez mangalda sucuk partisi varmış vs. yeme içme organizasyonu napcam bilmiyorum kastıkça daha beter yiyorum pisikoloji işte...ama bu hafta baya frenleme yapmam lazım bir kazan lahana çorbam var öğlen akşam daya lahanayı...
şimdi senin çıtanyükseldi 19 kişiden 3. oldunn bunu en azından koruman lazımm :)) şaka bir yana elbet kaçamak olcak ama en masum kaçamağı yapmak lazımm bu hafta daha bir sıkıya al o açığı kapat derimm

Back
X