günaydınnnnnnnnnnn canlarr erken yatmanın faydayı güne 6 da başlamak:))) keşke 7 olsaymış ama benim oğlan kulağmın dibin vaydı vsydı bigo diye garip sesler çıkarıncA bir güzel yedimmm anlıyacağınız sabaha tatlıyla başladımmm:))
evett bir kişi dışındaa herkez bildirim yaptıı buna göree
HAFTANIN EN İYİ 3 'LÜSÜ
1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)
herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm

. darısı başımızaaa

[/QUO
kızlar günaydın hepinize:
listede 3. olmam güzel ama bu hafta dikkat edemesem alma ihtimalim çok yüksek dün ben freni patlak kamyon gibiydim:
sabah arkadaşlarla nefis bir yere kahvaltıya gittik aslında menü almayıp eşimden otlanırım diyordum olmadı herşey ortaya geldi
bal,tereyağ,reçel,kaymak,zeytin peynir yeşillik vs.artı benim hisseme ayriyeten 2 bazlama bol tereyağ ve kaşarlı bide gözleme düştü ve kör şeytan dürttü hepsini yedim
12 gibi kahvaltı bitti 1 saat kadar orman ve dağ yürüyüşü yaptık ama okadar yemişimki banamısın demedi sonra bahtılıda organik ürün pazarına gittik 2 saat pazar gezdim karnım taş tabi bu arada meşur bir ata sözüne müstesna takıldı kafam saman elinse samanlıktamı elin valla doğru samanlık benim midem oluyor
neyse vs.aktiviteler yaptık genelde ayaktaydım...
derken akşam 6 da doğum günü partisine gittim
1 ince dilim yaş pasta
1 etimek tatlısı iri dilim
1 dilim rula pasta
4 adet sigara böreği(kızartma değil Fırında)
gece 10-12 arası muhtelif halay,horon,çiftetelli,ankara havası,teke yöresi oyunlarını 2 saat aralıksız oynadık tek tesellim bu oynamalar oldu dün
bide yatmadan 1 fincan yeşil çay
gün içinde maalesef yarım litre su
10 bardak şekersiz çay içtim.
pişmanım,iradesiz davrandığım için üzgünün hepinize az kalorili bir hafta diliyorum...