• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar bugün yine oruç tutuyorum, sizce gece yatmadan önce yemek yersem kilo alirmiyim? sahura kalkmiyorum?

gece 12-12.30 arasi
2 ka$ik yayla çorbasi
2 ka$ik pilav
1 avuç müsli
2 ye$il çay

sanirim 450 kalori

bu arada 12 de yeim am 1.30 da yattim

bu arada ALLAH kabul etsinn

hu kkızlaaarrrrrrrrrrrrrr nirddesinizz

kıxzlar bu diyetle spor yapmamam lazım ama 5 dk 500 adım ve 1 seviyeyi yaptım 21 dk leslie çok keyiflii

diyetin zaten en zor olan kızmı yemekleri doldururken tek tek kaşıkla sayma kısmı.ahh diyorum keşke bir kaşık daha fazla alsaydım ama yok yok yeter bu kadar diyorum nefsimi azarlıyorum:)kendi kendimin lokmalarını sayıyorum anlıcağın:)

sanırım bundan snr bnde ole yapıcam bızım porsıyonluk az az koyulu oluo yanı yemeden saymak gerekcek gercı ıı olr bnm ıcın gözüm doyar :D :46:

seninkide çok tatlıımküçük asker olmuşş
tesekkur ederim canımmm:9::9: tadından yenmıyor vallaaa:1:
bak ben bugün kalkmamak için ütümü temizliğimiyaptımm sende öyle yap bundan sonra:) ahh şuu herşey yiyorum kg almıyorum diyenlere sinir oluyorumm ben adım atsam kg alıyorumm çabık gellllllllllllllllllll :9:
:9::9::9:
ayyy sorma ya bende sinir oluyorum canım işlerden değilde oğlustanda pek giremıyor oyun oyna benle diyor ondan pcde rahat vermıyor bana pyuzden o uyudukca gırebılıyorum sımdı hem onu sallıyorum hemde burayı takıp ediyorum ne hamaratım dimi:46:
hoşgeldiniz aramızaa

yapmak istesen bakk bulamazsın böyle romantikk ortamm
sorma tatlım valla mum ısıgında ogda cok ama cok romantık :1:
selam kizlar bugün yine oruç tutuyorum, sizce gece yatmadan önce yemek yersem kilo alirmiyim? sahura kalkmiyorum?

gece 12-12.30 arasi
2 ka$ik yayla çorbasi
2 ka$ik pilav
1 avuç müsli
2 ye$il çay

sanirim 450 kalori

bu arada 12 de yeim am 1.30 da yattim
canım oncelıkle allah kabul etsın madem oruc tutuyosun sahura kalk bısıler ye hem sevap hemde cok fazla kacırmadıgın surece sorun yok mesela bır kase corba içebilirsin yada 2 dilim tambugday cavdar yada kepeklı ekmekle kahvaltılık atıstırabılırsın hiç bişicik olmaz
Duyfer__2006 ;
pazrtesı yenı arkadaslar kılo bıldırımı yapsın demiştin liste için 60 kg hedifim 52(: :46:

ayyy rose sen nerene diyet yapıyorsun kızzzzzzzzzzzzzz 60 kiloda kılomu yaaa kus gibisin :16::16:

ayyy sorma ya bende sinir oluyorum canım işlerden değilde oğlustanda pek giremıyor oyun oyna benle diyor ondan pcde rahat vermıyor bana pyuzden o uyudukca gırebılıyorum sımdı hem onu sallıyorum hemde burayı takıp ediyorum ne hamaratım dimi:46:

canım oncelıkle allah kabul etsın madem oruc tutuyosun sahura kalk bısıler ye hem sevap hemde cok fazla kacırmadıgın surece sorun yok mesela bır kase corba içebilirsin yada 2 dilim tambugday cavdar yada kepeklı ekmekle kahvaltılık atıstırabılırsın hiç bişicik olmaz

ayyy rose sen nerene diyet yapıyorsun kızzzzzzzzzzzzzz 60 kiloda kılomu yaaa kus gibisin :16::16:

cnm ya bnde pko var bn hep 48 le 54 arasında gıdıp gelıodum cokta mmnundum ne zmn ıse basladım su turkcellın yuzne 60 oldum oysa bnm bı kılo bıle almamam lazım hastalıgımın tekrarlamaması için. :32:

bide erkek arkım kılo aldın dıyıp duruo söz verdim ona zayıflamam lazım:D
neyse bn kaçar malum işe gtmem vakti gelıo turkcelın müşteri hizmetlerini ararsınız belkı orda da konusurz:D 4.12 çalışcam :S gece 12 den snr anca menu bıldırımı yaparım:D

Son düzenleme:

yerim ben onuuu salla annesi sallaa ben hiç alıştırmadımm emiyor uyuyor az uudukaltı bu sefer sarıldım öyle uyuduu şuan uyandı elma yiyozzz
ahh gamzemm herkezin kendi derdi var biz 64 raZIYIZ 90 KG OLANLAR 70 LERE RAZI 60 LILAR 50 OLMAK İSTİYOR

yerim ben onuuu salla annesi sallaa ben hiç alıştırmadımm emiyor uyuyor az uudukaltı bu sefer sarıldım öyle uyuduu şuan uyandı elma yiyozzz
ahh gamzemm herkezin kendi derdi var biz 64 raZIYIZ 90 KG OLANLAR 70 LERE RAZI 60 LILAR 50 OLMAK İSTİYOR

haklısın valla canım ya herkesin istegi farklı bende suan 60 olmak için naler vermezım benımkıde onceden emerek uyuyordu ama ben ayaga alıstırdım sonra bana cok zor gelıyor obur turlu uyutmak memedende ayırınca sallamaya devam ettim hep şimdi sadece oglenlerı sallıyorum aksam yanına yatıyorum hemen uyuyor zaten kalkıyorum sonra yanından sabaha kadar uyur bıdaha afiyet olsun pasaya yarasın elmalar vitamın olsun kuzucuga

haklısın valla canım ya herkesin istegi farklı bende suan 60 olmak için naler vermezım benımkıde onceden emerek uyuyordu ama ben ayaga alıstırdım sonra bana cok zor gelıyor obur turlu uyutmak memedende ayırınca sallamaya devam ettim hep şimdi sadece oglenlerı sallıyorum aksam yanına yatıyorum hemen uyuyor zaten kalkıyorum sonra yanından sabaha kadar uyur bıdaha afiyet olsun pasaya yarasın elmalar vitamın olsun kuzucuga
yerim ben onu yaa demek annesi, yanına yatınca uyuyorr ee en huzurlu yer dimi

Back
X