• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

fesleğen canım süper kilo vermişsin tebrik ederim canım...
neler yaptın anlatsana biraz...

canım ben geçen sene şubat ayında 88 kiloydum ve kızımı sütten yeni kesmiştim diyet yapmaya karar verdim önce az yemeye başladım ekmeği çok azalttım abur cuburu kestim ve bu arada koşu bandı almıştım hergün onada devam ettim hiç yapmasamda 5 dk yaptım 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım lahana çorbasınıda bol bol su içtim bazen bozdum diyeti ara verdim falan ama bırakmadım haziranda 77 kiloydum ve kıyafetlerim darda olsa oluyordu ve bıraktım diyeti ama herşeyi yedim hiç kilo almadım ramazanda 73 e kadar düştüm bu beni biraz daha mutlu etti yine bi süre bıraktım ta ki geçen hafta kendimi ,77,7 görene kadar şimdide burdayım işte:)

Feslegen hanım masallah ne kadar guzel kılo vermıssınız bu konuya bırden denk geldım supersınız ya azımle oluyor demekkı benımde 13 kılo fazlam var dıyet yapamıyorum bırde cok yavas kılo verıyorum bazı ınsanlar cabuk kılo verırler masallah sıze

Feslegen hanım masallah ne kadar guzel kılo vermıssınız bu konuya bırden denk geldım supersınız ya azımle oluyor demekkı benımde 13 kılo fazlam var dıyet yapamıyorum bırde cok yavas kılo verıyorum bazı ınsanlar cabuk kılo verırler masallah sıze

teşekkür ederim ama bende çok zor kilo veriyorum ama azmedince oluyor gerçekten bu arada aramıza hoşgeldin sende katıl bize hep beraber veririz kiloları

kızlar bişey sorcam size
benim basenlerim ve popm var üst kısımda hiç kilom yok hatta sıfır göbek
şimdi ben hem bacak çalıştırma hareketleri yapıyorum yere yatıyorum önce bi bacağımı sonrada diğer bacağımı kaldırıp indiriyorum ve buna benzer bi kaç hareket bide popomu basenlerimi duvara vuruyorum seda sayan dediydi çook komik ve eğlenceli oluyo ama acaba işe yara mı
:37::37::37::37:
canım basenlerı duvara vurunca oradakı lıflerde kopma yırtılma meydana gelıyormus ve cok zararlıymıs zararıda hemen ortaya cıkmazmıs ıleriki yaslarda kendını bellı edermıs bence kalca için en iyi hareket ayakları azcık acıp sandalyeye oturuyormus gibi eğilip kalkmak zor oluyor ama faydasıda bı okadar cok yanlız tek soruun ılk hafta heryerın et kesıgı gıbı oluyor oturup kalkmak azcık actıyor
Kızlar mutlu olmam için bir sebep dahaa oğlumm domatesli mantarımı yedi sulu yemek olarka yaptım içine bulgur koydum bide daha besleyici olsun diyee yedi biraz yoğurt döktüm üstünee afiyetle yedim paşam vitamin olsun an olsunn aşkımaa

ahh o yesin diye gözüne bakıyorum bende yemeyim diye:43:
afıyet bal olsun pasayaaaa
aslında isveçin ilk günüü zorr sonrasıı kolayy
benim arkadaşımm 2 hafta önce yapmışş ağzımm açık kaldıı
63 ten 57 ye inmişş çöp kalmışş resmennn kızzz
ayyy bennımde isveç yapasım geldi galıba acaba denesemmı ama dayanamam herhalde ben ya :50:
ben açık bırakıpp çıkmışımm pazara gittimm geldimmm o kadar saat burda gözükmüşümmm
daha yeni başladımm geçmişii okumayaaa maşallahh ne güze yine yazılmışş

KIZLAR HEM İŞ HEM SOHBET ZOR İŞLER BİRKTİ VALLA SİZ YAZIN BEN ARA YAZARIM KARABİBER BENDE BİR PAZAR ZEDE OLARAK BU HAFT LAHAN ÇORBASI CEZAMI ÇEKECEĞİM.. ALLAHIM BU HAFTAYI BİR ATLATSAM OLMAZSA BENDE İSVEÇİ DENEYECEĞİM...[/QUOTE]

ayy topikçe isveçmi yapsak ne etsek aceppp benımde yapasım geldı

kimsecikler kalmamıs topiğimizde ben bugun temıslık yapmaktan giremedim sayfalarda akmıs gitmiş bugunku menumu yazayım size

sabah 9:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 catal peynır
5 adet yeşil zeytın

ara 12:30
yarım armut
yarım portakal
1 mandalina

öğlen 15.00
yarım kase corba
2 susamlı kraker

aksam
1 dilim ekmek
2 kasık pırasa
2 kasık yogurt

ıhlamur 1.5 litre su ayy fazlamı yemısım acaba ben bugun yazınca pek bi cok gorundu gozume :44:

kimsecikler kalmamıs topiğimizde ben bugun temıslık yapmaktan giremedim sayfalarda akmıs gitmiş bugunku menumu yazayım size

1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 catal peynır
5 adet yeşil zeytın

yarım armut
yarım portakal
1 mandalina

öğlen 15.00
yarım kase corba
2 susamlı kraker

aksam
1 dilim ekmek
2 kasık pırasa
2 kasık yogurt

ıhlamur 1.5 litre su ayy fazlamı yemısım acaba ben bugun yazınca pek bi cok gorundu gozume :44:

bence gayet iyi bir menü olmuş kaloriside 1000 i geçmez sanırım

dunku menum kızlar

sabah
2 dişlim cavdar ekmeğine 2 ince dilim kasardan 1 tane tost yarım bardak kola:47:

öğle
1 dlim cavdar ekmeği
5 kasık ıspanak yemegı
3 kasık yogurt

aksam
yarım elma
yarım portakal
1 tane kıvı

toplam 850 kalori
canım kola harıc menun ıı olmus benım fıkrım aksm yemek tuketmemeısın ama keske sut yogurt yanına meyvelerın yagsız olanından yersen meyvenın sekerı hemen kana karısmaz ve kan sekerını yukseltmez yarım brdk yagsız sutle yapsaydın süper olurdu. :32:

17.01 menum gene abartmısım;
sabah,
domates salatalık
beyaz peynır
3 dilim çavdar ekmegı
şekersiz çay
1 adet haslnmıs yumurta
akşam
tavuk suyuna corba
etlı nohut yemegi
yesıllıklı salata mısırlı bi iki çatal
2-3 kaşık yogurt
1tanede armut
sekrsız cay+şekersiz ıhlamur+gun boyu da su
Yorumlarınızı da beklıorum toplam 1300 kalorı.

Bide işten gelırken gece 12 de düştüm ya heryer buz olmus:( :emir_bebek:

1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 catal peynır
5 adet yeşil zeytın

yarım armut
yarım portakal
1 mandalina

öğlen 15.00
yarım kase corba
2 susamlı kraker

aksam
1 dilim ekmek
2 kasık pırasa
2 kasık yogurt

çok begendim, böyle devam edersen çok iyi verirsin :72::nazar:

canım ben geçen sene şubat ayında 88 kiloydum ve kızımı sütten yeni kesmiştim diyet yapmaya karar verdim önce az yemeye başladım ekmeği çok azalttım abur cuburu kestim ve bu arada koşu bandı almıştım hergün onada devam ettim hiç yapmasamda 5 dk yaptım 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım lahana çorbasınıda bol bol su içtim bazen bozdum diyeti ara verdim falan ama bırakmadım haziranda 77 kiloydum ve kıyafetlerim darda olsa oluyordu ve bıraktım diyeti ama herşeyi yedim hiç kilo almadım ramazanda 73 e kadar düştüm bu beni biraz daha mutlu etti yine bi süre bıraktım ta ki geçen hafta kendimi ,77,7 görene kadar şimdide burdayım işte:)

cnim 5 günde 5 kilo diyetini bir keremi yaptin?
Lahana çorbasiyla ne kadar verdin? kaç hafta yaptin?

sabah,
domates salatalık
beyaz peynır
3 dilim çavdar ekmegı
şekersiz çay
1 adet haslnmıs yumurta
akşam
tavuk suyuna corba
etlı nohut yemegi
2-3 kaşık yogurt
1tanede armut

geçmi$ olsun canim :)
bence menün güzel ancak nohut yemeginin ve çorbanin miktarini belirtmemi$sin, bilseydik daha güzel yorum yapardik :))

gunaydin kizlaar:3:dunki menum

Ac karna ilik sirkeli su

Kahvalti:yesil cay
1haslanmis yumurta
domates salatalik
2 kofte
3 kucuk parca kasar peynir
Kucuk boy 1 sosisin 3/4u:18:

Ara:yesilcay
4tatli kasigi yogurt
1minicik kornison tursu

Ogle:
4 kasik kisir
+bol marul

Ara:2 sade biskuvi
2dilim mandalina

Aksam:yogurtlu kabak +4 kucuk boy form biskuvi
+Yesil cay+2 adet uzum
3 lt su
Sirkeli su

haftasonu cok abartmistim dun dikkat ettim soyleyin bakalim olmus mu?:13:

duygu kıs bu saatte ne uykusu .....

alıştım cnm ama iyi oluyorr bak bu saatte ayaktayımm :))))

duygu erkenden uyuyor bende 1den önce yatağa gidemiyorum

eskiden bende öyleydimmm bi evlendim eşim erken yatıyorr ben tek kalırdımm bebeğim oldu gece çok kaldırıyorduu bende uykusuz kalıyordumm bende erken yatmaya alıştımm ama böyle dahazide hissediyorum kendimii

1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 catal peynır
5 adet yeşil zeytın

yarım armut
yarım portakal
1 mandalina

öğlen 15.00
yarım kase corba
2 susamlı kraker

aksam
1 dilim ekmek
2 kasık pırasa
2 kasık yogurt

çok iyi cnm menüü amasusama dikkat et gizli kilo aldırıcılardann
sabah,
domates salatalık
beyaz peynır
3 dilim çavdar ekmegı
şekersiz çay
1 adet haslnmıs yumurta
akşam
tavuk suyuna corba
etlı nohut yemegi
2-3 kaşık yogurt
1tanede armut

Bide işten gelırken gece 12 de düştüm ya heryer buz olmus:( :emir_bebe

geçmiş olsun cnm aman dikkat et bir yerinizi kırmayınnn
hani öğlen yemeği kahvaltıyı geçmi yaptınnn
gunaydin kizlaar:3:dunki menum

Ac karna ilik sirkeli su

Kahvalti:yesil cay
1haslanmis yumurta
domates salatalik
2 kofte
3 kucuk parca kasar peynir
Kucuk boy 1 sosisin 3/4u:18:

Ara:yesilcay
4tatli kasigi yogurt
1minicik kornison tursu

Ogle:
4 kasik kisir
+bol marul

Ara:2 sade biskuvi
2dilim mandalina

Aksam:yogurtlu kabak +4 kucuk boy form biskuvi
+Yesil cay+2 adet uzum
3 lt su
Sirkeli su

haftasonu cok abartmistim dun dikkat ettim soyleyin bakalim olmus mu?:13:
kız sabAH SABAH KÖFTEMİ YEDİNNN :53:

Günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
gününüz bereketli hayırlı olsunn kaçamaksızz kalorisiz bir gün olsun yağlar gitsinn inşallahhhhhhhhhhh:1:

Neyse biraz fırça atayım sizee hep menünleri görüyorum tamam kaçamkalaro luyorr onuda görüyorummm buhaftada böyle geçsin ama haftaya kaçamakj istemiyorum :20:yada minumuma insin lütfenn birde hani sporrrrrrrr hani harekettt :57: Mazereti olanlaradeğil bu lafımm bundan sonra 5 dk da olsa bir aktivite bekliyorummm burdaki amaç ne kızlarrr kg vermek tamma sohbette etmekk ediyoruzda zatenn ama benn mayıs olduğunda hepinizde bi gayretin sonucunu gömrmek istiyorum silkelenin hanımlarr :20: Daha yaşımız kaç biz bu kadar iradesizmiyizz bu kadarmıı kendimzi sevmiyoruzzz hadi yeni bir günnn bu laflar kendim içinde geçerliii valla sizi bilmemm ben taktım 27 yaşındayım ve 73,700 olmayı kendime yakıştıramıyorummm bir yola baş koydummm ve bunu başarcammm başardığımdaa istediğim yicem amagerek sporla gerek diğer öğünümü keserekkk kg mu korucamm.
Bakın işyerinde olanlarr 1evet soğuk mümkünse bir duak önce inin olmuyorsaa evde 5 dk yemek hazırlarkenbile hsreket yapsın hiç yapmamakdan iyidir dimi
evdekilerrr ahh sizzz bakın ağır diyetteyim minicik oğlum var o uyuduğunda bu leslie diye bi hatun var onunla 21 dk fıtnıs yapıyorum hatta 5 dk 500 adımıda varr

lütfen hanımlarrr gayret istiyorummm oruçluyken nasıl 1-2 gün zorlanıyoruzzz sonralışyoruzz ve yemiyoruzzz orda bir amaç var alalhın rızasnı kazanmak için yapıyoruz biliyoruz oruç bozulunca cezası varr , diyetide böyle ciddiye alsanızzz elbett insanızz nefsizimiz var can bu istiyor ama geçici bir süre o çok istediğinz şeyden 1 kaşık yada bir lokmacık yesek olmazmıı ölürmüyüzz ölmeyizzz...

canım kola harıc menun ıı olmus benım fıkrım aksm yemek tuketmemeısın ama keske sut yogurt yanına meyvelerın yagsız olanından yersen meyvenın sekerı hemen kana karısmaz ve kan sekerını yukseltmez yarım brdk yagsız sutle yapsaydın süper olurdu. :32:
tamam canım birdahakıne oyle yaparım genelde kefir içiyorum meyvelerın yanında hem bayagıda tok tutuyor ama mayalamayı unutmusum oyle yedim gitti ama tespitin cok dogru meyvelerle birlikte sut tuketmek cok faydalı
sabah,
domates salatalık
beyaz peynır
3 dilim çavdar ekmegı
şekersiz çay
1 adet haslnmıs yumurta
akşam
tavuk suyuna corba
etlı nohut yemegi
2-3 kaşık yogurt
1tanede armut

karzede oldun yanı gecmıs olsun umarım bişiyin yoktur menunde bence guzel ben beyendım ayrıca nohutu cok severım canım cektı bugun ıslayımda yarın bende pişireyim
gününüz bereketli hayırlı olsunn kaçamaksızz kalorisiz bir gün olsun yağlar gitsinn inşallahhhhhhhhhhh:1:

Neyse biraz fırça atayım sizee hep menünleri görüyorum tamam kaçamkalaro luyorr onuda görüyorummm buhaftada böyle geçsin ama haftaya kaçamakj istemiyorum :20:yada minumuma insin lütfenn birde hani sporrrrrrrr hani harekettt :57: Mazereti olanlaradeğil bu lafımm bundan sonra 5 dk da olsa bir aktivite bekliyorummm burdaki amaç ne kızlarrr kg vermek tamma sohbette etmekk ediyoruzda zatenn ama benn mayıs olduğunda hepinizde bi gayretin sonucunu gömrmek istiyorum silkelenin hanımlarr :20: Daha yaşımız kaç biz bu kadar iradesizmiyizz bu kadarmıı kendimzi sevmiyoruzzz hadi yeni bir günnn bu laflar kendim içinde geçerliii valla sizi bilmemm ben taktım 27 yaşındayım ve 73,700 olmayı kendime yakıştıramıyorummm bir yola baş koydummm ve bunu başarcammm başardığımdaa istediğim yicem amagerek sporla gerek diğer öğünümü keserekkk kg mu korucamm.
Bakın işyerinde olanlarr 1evet soğuk mümkünse bir duak önce inin olmuyorsaa evde 5 dk yemek hazırlarkenbile hsreket yapsın hiç yapmamakdan iyidir dimi
evdekilerrr ahh sizzz bakın ağır diyetteyim minicik oğlum var o uyuduğunda bu leslie diye bi hatun var onunla 21 dk fıtnıs yapıyorum hatta 5 dk 500 adımıda varr

lütfen hanımlarrr gayret istiyorummm oruçluyken nasıl 1-2 gün zorlanıyoruzzz sonralışyoruzz ve yemiyoruzzz orda bir amaç var alalhın rızasnı kazanmak için yapıyoruz biliyoruz oruç bozulunca cezası varr , diyetide böyle ciddiye alsanızzz elbett insanızz nefsizimiz var can bu istiyor ama geçici bir süre o çok istediğinz şeyden 1 kaşık yada bir lokmacık yesek olmazmıı ölürmüyüzz ölmeyizzz...

kocaman gunaydın canım sonrakı gelecek kızlarada gunaydınnnnn amın inş. erisin yaglar gitsin kilolar
kızmakta daha dogrusu bizi bıraz daha disiplinlı olmaya davet etmekte haklısın canım sonucata kılo vermek ıcın burdayız vu kucuk kacamaklarda olsa kaları kalorıdır bize zararı var en azından kendi adıma soyleyim
spor konusundada azda olsa yapmak gerekır bi mekık olabilir sopayla yanlara egılme olabilir bende haftaya baslamayı dusunuyorumcunku diyete baslayı bugun 1. haftam doluyor kendimi biraz dıyete adapte edip daha sonra dıyetle birlikte sporumu beraber goturmeye planlıyorum cunku ilk etapta dıyete gırme psikolojisi insanı bıraz zorluyor 1 2 haftadan sonra alısınca sporda eklemek cok guzel sonuc verıyor :32:

Sanada günaydınn canımm,ya varya sen ne harika bir arkadaşsınnn ,inan senin sayende kendimden çok eminim benii okadar motive ediyorkii şu yazılarınn
bakk dün ne yaptımm
Annemler,babam,kızkardeşim teyzemin oğlu ve kızı dün bana yemeklii geldilerr
geç saate haber ettiler hemen birşeyler yaptımm amaa benn ne yaptımm sofraya hiç oturmadım ,onlar gelmeden diyetimdekii menümü yedim hemenn
sonra onlar yerlerkenn benn oğlumuu besledim yemeklerdennn
bakmadımm bile sofrayaaa çok mutluyumm bunuu başardığımm içinn
aklıma cuma geldii verdiğimm 300 gramcığı aldıysam diye
daha tartılmadım bile cumadan berii

Son düzenleme:
evet canım doktorumun verdiği liste ama benim doktorum herşeyden yiyebilirsin diyo ama kaşık ölçüleriyle miktarını ayarlıyo.mesela bakliyat 4 yemek kaşığı yeme hakkım var sebze yemeğini 8 yemek kaşığı köfte et tavuk hakkımda 2 şer köfte büyüklüğünde hangisini arzu edersem.tabi hepsini bir öğünde değil ama sebzeyi her öğünde şart koşuyo diğerlerini onun yanında veriyo..benim diyetisyenim cimri değil anlıcağın kepçesi çok bol:))))

aslında uysak karnımız şişerr 8 kaşıkk sebze ne yapar yine tabak dolarr
demekkii diyet moduna girmediğimizde dünyayımı yiyormuşuz biz

ayy çok teşekkür ederim gerçekten çok moral verdiniz bana bu moralle 63 e inerim ben :) eşofmanda iş yaparken giyiyorum :) ama yakıştırdığına sevindim

Resminii görünce dedimkii bende 7 li rakamlara inem demek güzel olacakk çünküü benn tombişş bir hatunn gibii duruyorumm top gibi mesela göbek tarafımm
sende göbek bile kalmamışş
okadar hayalimki şu baskülde 79 görmekkk düşün yani

Back
X