Günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
gününüz bereketli hayırlı olsunn kaçamaksızz kalorisiz bir gün olsun yağlar gitsinn inşallahhhhhhhhhhh
Neyse biraz fırça atayım sizee hep menünleri görüyorum tamam kaçamkalaro luyorr onuda görüyorummm buhaftada böyle geçsin ama haftaya kaçamakj istemiyorum

yada minumuma insin lütfenn birde hani sporrrrrrrr hani harekettt

Mazereti olanlaradeğil bu lafımm bundan sonra 5 dk da olsa bir aktivite bekliyorummm burdaki amaç ne kızlarrr kg vermek tamma sohbette etmekk ediyoruzda zatenn ama benn mayıs olduğunda hepinizde bi gayretin sonucunu gömrmek istiyorum silkelenin hanımlarr

Daha yaşımız kaç biz bu kadar iradesizmiyizz bu kadarmıı kendimzi sevmiyoruzzz hadi yeni bir günnn bu laflar kendim içinde geçerliii valla sizi bilmemm ben taktım 27 yaşındayım ve 73,700 olmayı kendime yakıştıramıyorummm bir yola baş koydummm ve bunu başarcammm başardığımdaa istediğim yicem amagerek sporla gerek diğer öğünümü keserekkk kg mu korucamm.
Bakın işyerinde olanlarr 1evet soğuk mümkünse bir duak önce inin olmuyorsaa evde 5 dk yemek hazırlarkenbile hsreket yapsın hiç yapmamakdan iyidir dimi
evdekilerrr ahh sizzz bakın ağır diyetteyim minicik oğlum var o uyuduğunda bu leslie diye bi hatun var onunla 21 dk fıtnıs yapıyorum hatta 5 dk 500 adımıda varr
lütfen hanımlarrr gayret istiyorummm oruçluyken nasıl 1-2 gün zorlanıyoruzzz sonralışyoruzz ve yemiyoruzzz orda bir amaç var alalhın rızasnı kazanmak için yapıyoruz biliyoruz oruç bozulunca cezası varr , diyetide böyle ciddiye alsanızzz elbett insanızz nefsizimiz var can bu istiyor ama geçici bir süre o çok istediğinz şeyden 1 kaşık yada bir lokmacık yesek olmazmıı ölürmüyüzz ölmeyizzz...