• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dünki menüm

sabah : çig lahana ve yarim elma

ögle: 1 büyük kase lahan çorbasi
2 tane kizarmi$ patates 'yaglarini aldim peçeteyle)
yarim dilim sucuk

ara : 1.5 elma
1 kepce lahana çorbasi
1 lokma peynir
çok az cevizli çikolata

ak$am : 2 büyük kase lahana çorbasi
birkaç tane eri$te :9:

ara : yarim kurabiye (bugünki misafirler için kurabiye yaptik saat 9 da falan ba$ladik, herkes tadina bakti ben bakmadim ama nasibimdeymi$ bir tanesini tebsiden çikarirken kirdim ve onun yarisini yedim)

20 mekik
5 dk ko$u
10 dk a$iri derecede hizli oryantal :9::9:
2 litre su
500ml ye$il çay

benmide aslında devaM EDİFYOR YARIN BİTCEK HAFTAYA YİNE BAŞLICAMM AMABEN YAZDIMM YİNEDEE

POTİMM PEKİ SEN HAFTA SONU NAPIYORSUN GERİ ALIŞLARIN OLUYORMU????

gecen hafta sonu kayinvalidem dolma yapmis onu yedim,aksamda dügün vardi ordada cok az tavuk yedim,pazar günüde bir tabak pirasa yemegi,ve bir tane kücük firinda balik yedimmiki kilo geri almisim,bu yediklerim iki kilo aldirmaz,reglden dolayi aldigimi düsünüyorum,

İnşallah canım görürsün...Vallahi sen iyi dayanmışsın kiloya ben kızım 6 aylık aldı zayıflıycam dedim...O yüzden sende biran önce kurtulmak istemekte haklısın....Ay 6.lılara haftaya bende gelsem...7.li rakamlardan utanıyorum......Ömrümde ilk defa gördüm...Ama kızım için feda olsun deger...Canım bana 6.lı rakamlar yetmiyorki...Hamile kalmadn önce 60 dım ama o bile beni kurtarmıyor altına inmem laızm 5.li rakanmlara nasıl olucaksa..

Evet ya geri almış üstelik.aralarda kaçamaklarmı yaptıki ? Yada şişkinlik fena mı var acep?
Vallahi dokunma kızının heyecanını yaşasın beraber.... bugün heyecandan serbest davranıpta abartmasa bari..
kız ben 83 ken kendmi şişman bulmuyordumm kendmim kandırdım nee başka aynada görünce şok oldum öyle karar verdimm bencede çok dayandım yetti garii dün grown plazada salon tutulmuş 12 mayıs düğünümüz nisanda kıyafet işi başlıak o yüzden hızlandımm

canim peki yaptigin o kari$im ne? benim gözümden kaçmi$

3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE LİMON KABUKLU 4 BÖL AT
2 TANE ELMA FARK ETMEZ KIRMIZIYEŞİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN
BUNLArı kaynat sonra soğuk bir yerde muhafaza et ben dışarda tutuyorum hava nasılsa soğuk
bunu anaöğünlerden sonra iç daha fazla tok tututor toksinler iatıyorsunn zayıflamaya yardımcıı tadı güzel içilebilir bu arada küçük su bardağında içecen

kız ben 83 ken kendmi şişman bulmuyordumm kendmim kandırdım nee başka aynada görünce şok oldum öyle karar verdimm bencede çok dayandım yetti garii dün grown plazada salon tutulmuş 12 mayıs düğünümüz nisanda kıyafet işi başlıak o yüzden hızlandımm

3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN
BUNLArı kaynat sonra soğuk bir yerde muhafaza et ben dışarda tutuyorum hava nasılsa soğuk
bunu anaöğünlerden sonra iç daha fazla tok tututor toksinler iatıyorsunn zayıflamaya yardımcıı tadı güzel içilebilir bu arada küçük su bardağında içecen

ben bu karisimi yaptim 3 hafta önce,cok tuvalete cikartiyo,gercekten ödemleri arttiriyo,belki kilomu korumak icin hafta sonu yaparim yine

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evetttttttttttt çok mutluyullll :52::52::52::32::32::32::32::32:

geçen cuma : 68.100
lahana diyetine sali ba$ladim
sali : 68.200
çar$amba : 68.600
per$embe : 68.100
cuma : 67.600

yaniiii bu hafta 500gr vermi$ oldummm

3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN
bunu anaöğünlerden sonra iç daha fazla tok tututor toksinler iatıyorsunn zayıflamaya yardımcıı tadı güzel içilebilir bu arada küçük su bardağında içecen[/QUOTE]

canım bende bunu yapıyorum ama elmaların mutlaka ekşi olması gerekiyor ve 3 adet elma olmalı 3 litreye

dünki menüm

sabah : çig lahana ve yarim elma

ögle: 1 büyük kase lahan çorbasi
2 tane kizarmi$ patates 'yaglarini aldim peçeteyle)
yarim dilim sucuk

ara : 1.5 elma
1 kepce lahana çorbasi
1 lokma peynir
çok az cevizli çikolata

ak$am : 2 büyük kase lahana çorbasi
birkaç tane eri$te :9:

ara : yarim kurabiye (bugünki misafirler için kurabiye yaptik saat 9 da falan ba$ladik, herkes tadina bakti ben bakmadim ama nasibimdeymi$ bir tanesini tebsiden çikarirken kirdim ve onun yarisini yedim)

20 mekik
5 dk ko$u
10 dk a$iri derecede hizli oryantal :9::9:
2 litre su
500ml ye$il çay

allah iyiliğini versin hızlı oryantel nasıl oluyorrr:)))

gecen hafta sonu kayinvalidem dolma yapmis onu yedim,aksamda dügün vardi ordada cok az tavuk yedim,pazar günüde bir tabak pirasa yemegi,ve bir tane kücük firinda balik yedimmiki kilo geri almisim,bu yediklerim iki kilo aldirmaz,reglden dolayi aldigimi düsünüyorum,

kesinlikleo lmazz benim hafta sonu yediğim okudunmu geçmiştee çikolataa yağda pişmiş tavuk amerikan salatası ekmek ,gevrek boyozz,ve 1000 kalorinin üstünde o şeyy 800 aldım ben bende regl ödemi var düşünn

3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN

canım bende bunu yapıyorum ama elmaların mutlaka ekşi olması gerekiyor ve 3 adet elma olmalı 3 litreye[/QUOTE]
bu karışım selahattin dönmezin özel karışımı bende onun twitır adresinden aldımmm ve orda elma fark etmez 2 adet yazıyorduu

Son düzenleme:
Back
X