- Konu Sahibi Betul_20162010
- #1.841
potim geçmişi okuyamadım canım senin bu haftaki durumun nedir? Verebilnmi kilo ?
ben yarin tartilicam,ama verebildim yine,regl oldugum icin zorlandim ,ama yürüyüsü birakmadim hic,yarin acikliycam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
potim geçmişi okuyamadım canım senin bu haftaki durumun nedir? Verebilnmi kilo ?
kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ben kaçıyorum misafirim gelecek...
benmide aslında devaM EDİFYOR YARIN BİTCEK HAFTAYA YİNE BAŞLICAMM AMABEN YAZDIMM YİNEDEE
POTİMM PEKİ SEN HAFTA SONU NAPIYORSUN GERİ ALIŞLARIN OLUYORMU????
kız ben 83 ken kendmi şişman bulmuyordumm kendmim kandırdım nee başka aynada görünce şok oldum öyle karar verdimm bencede çok dayandım yetti garii dün grown plazada salon tutulmuş 12 mayıs düğünümüz nisanda kıyafet işi başlıak o yüzden hızlandımmİnşallah canım görürsün...Vallahi sen iyi dayanmışsın kiloya ben kızım 6 aylık aldı zayıflıycam dedim...O yüzden sende biran önce kurtulmak istemekte haklısın....Ay 6.lılara haftaya bende gelsem...7.li rakamlardan utanıyorum......Ömrümde ilk defa gördüm...Ama kızım için feda olsun deger...Canım bana 6.lı rakamlar yetmiyorki...Hamile kalmadn önce 60 dım ama o bile beni kurtarmıyor altına inmem laızm 5.li rakanmlara nasıl olucaksa..
Evet ya geri almış üstelik.aralarda kaçamaklarmı yaptıki ? Yada şişkinlik fena mı var acep?
Vallahi dokunma kızının heyecanını yaşasın beraber.... bugün heyecandan serbest davranıpta abartmasa bari..
canim peki yaptigin o kari$im ne? benim gözümden kaçmi$
çok sağ oll şekerimmmmmduyfercigim senide tebrik ederim bu arada![]()
kız ben 83 ken kendmi şişman bulmuyordumm kendmim kandırdım nee başka aynada görünce şok oldum öyle karar verdimm bencede çok dayandım yetti garii dün grown plazada salon tutulmuş 12 mayıs düğünümüz nisanda kıyafet işi başlıak o yüzden hızlandımm
3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE LİMON KABUKLU 4 BÖL AT
2 TANE ELMA FARK ETMEZ KIRMIZIYEŞİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN
BUNLArı kaynat sonra soğuk bir yerde muhafaza et ben dışarda tutuyorum hava nasılsa soğuk
bunu anaöğünlerden sonra iç daha fazla tok tututor toksinler iatıyorsunn zayıflamaya yardımcıı tadı güzel içilebilir bu arada küçük su bardağında içecen
resim ekliyeyimmi
dünki menüm
sabah : çig lahana ve yarim elma
ögle: 1 büyük kase lahan çorbasi
2 tane kizarmi$ patates 'yaglarini aldim peçeteyle)
yarim dilim sucuk
ara : 1.5 elma
1 kepce lahana çorbasi
1 lokma peynir
çok az cevizli çikolata
ak$am : 2 büyük kase lahana çorbasi
birkaç tane eri$te
ara : yarim kurabiye (bugünki misafirler için kurabiye yaptik saat 9 da falan ba$ladik, herkes tadina bakti ben bakmadim ama nasibimdeymi$ bir tanesini tebsiden çikarirken kirdim ve onun yarisini yedim)
20 mekik
5 dk ko$u
10 dk a$iri derecede hizli oryantal
2 litre su
500ml ye$il çay
gecen hafta sonu kayinvalidem dolma yapmis onu yedim,aksamda dügün vardi ordada cok az tavuk yedim,pazar günüde bir tabak pirasa yemegi,ve bir tane kücük firinda balik yedimmiki kilo geri almisim,bu yediklerim iki kilo aldirmaz,reglden dolayi aldigimi düsünüyorum,
3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE LİMON KABUKLU 4 BÖL AT
2 TANE ELMA FARK ETMEZ KIRMIZIYEŞİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN
BUNLArı kaynat sonra soğuk bir yerde muhafaza et ben dışarda tutuyorum hava nasılsa soğuk
bunu anaöğünlerden sonra iç daha fazla tok tututor toksinler iatıyorsunn zayıflamaya yardımcıı tadı güzel içilebilir bu arada küçük su bardağında içecen