• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aman Allahım eşin sanırım hiç yemek yemiyo cnm senin yaa.
benim eşimde 97 kiloydu benle diyete başladı oda 87 kiloya düştü oda diyette olduğu için yemek yaparken hiç zorlanmıyorum.
evde pilav pişirmeyeli nerdeyse 4 ay oldu makarnayı çok arada kızım sevdiği için kızıma yapıyorum..

aynı cnm bende çok rahatımmo açıdann bugün dedim 5 gün daha yapcam elmadiyetni sonra akaşamları 3 de yicem amasenlede bir elma yerim sofrada dedimm birşey demiyorrr yoksa bayıılr makarna börekk kışın hele fikss hafta bir ıspanaklı gözleme yapardımm yada börekkk saç böreğii off offff ceza bana bunlarrr seneye kıışn yine yapcam yicemm inş o günler gelcek bir daha kg muu aman amannnn ne zormuş yaavermekk

yemekle hıc arası yok canım ben evde dolmalar borekler tatlılar yaparım tabagına koyup onune kadar getiririm hayatta yemez içli kofte falan yaparım alahtan yemez yanı 10 gun sofrada kalsa bı tadına bakayım demez helekı aburcubur hayatta yemez bınde bırrr kepabcıya falan gıderız ben 1 adana yıyerım mesela hatta 1 yarım daha olsa yerım eşim onundekı 1 adanayı zor bıtırır

ben pilava bayılırım cocuk ve eşim içinde pişiriyorum 1 2 kasık yıyıp kalkmaya calısıyorum eşimin yemekle hıc alakası yok benım

aynen canım benım zayıf olmam ve oyle kalmam lazım allahtan boyum azcık uzunda cok kotu durmuyorum kendımı boyle tesellı ediyorum:17:

hayret yaaa genelde evli erkekler iştahlı oluryaaa yer içer abur cuburr şaşırdımmm yokyaa sen ona pekmez filan yedirrr böyle olmaz en az 70 üstüne olması lazımm evde dengeler bozulmuş

boyle komsuya can kurban ama dıyetteyken malesef aynı dusuncelerı soyleyemıyecegımm:27: valla ıradene brova sekerim :42:

sağolsun komuşarım hep getirir getiren komşumda kilolu şişko sen diyet yapmıyon diye benimkini bozcan demii diyorum oda diyorki öldün 10 gündür açlıktan midene bişeler gitsin :):)

kıyamam valla kontrol edebilirsen kendine hepsinden 1 ısırık al napcan cnm buda bizim kaderimizz şişkoyuzzz zayıflayasaykadarr doya doya yiyemicezzz

kızım kısırın yarısını yedi çok mutluyummm 3 yk falan kaldı onuda yemicemmmmm

sağolsun komuşarım hep getirir getiren komşumda kilolu şişko sen diyet yapmıyon diye benimkini bozcan demii diyorum oda diyorki öldün 10 gündür açlıktan midene bişeler gitsin :):)

kızım kısırın yarısını yedi çok mutluyummm 3 yk falan kaldı onuda yemicemmmmm

afiyet olsunn yağ olmasınn öyle hemencık çıksın vucudundann:9::9::9:

hayret yaaa genelde evli erkekler iştahlı oluryaaa yer içer abur cuburr şaşırdımmm yokyaa sen ona pekmez filan yedirrr böyle olmaz en az 70 üstüne olması lazımm evde dengeler bozulmuş

neler yapmıyorum kı canım koyden hakıkı bal alıyor yazın birkac kılo hersabahac karını 1 kasık bal yıne koyden aldıgımız pekmezde bir kasık her sabah yumurta haslarım onu seviyorda oglen şirkette yıyor yemek dısarıdan soyluyorlar doner pıde tarzı genelde aksam yatarkende ballı içinde bıldırcın yumurtası olan sut içiriyorum yanında 1 tane muz banamısın demıyor

selam canlarımm nasılsınız bugün
sabahtan beri ev işleri yapıyorum sonunda donan şofbenim için servis aradı çok mutluyum inşallah fazla masraf çıkarmamıştır telefonda 300-400 olabil,ir dediiiiii
takalı daha 1 ay oldu garantiye girmiyormuşş allahtanmış servis öyle dedi :))))

duygucum ellerine sağlık tablo güzel olmuşşş
bu arada tez günde malum misafirinde gelirde rahatlasın çok asabi olyor insan ne eşini ne de çocukları çekemiyorsun

selam canlarımm nasılsınız bugün
sabahtan beri ev işleri yapıyorum sonunda donan şofbenim için servis aradı çok mutluyum inşallah fazla masraf çıkarmamıştır telefonda 300-400 olabil,ir dediiiiii
takalı daha 1 ay oldu garantiye girmiyormuşş allahtanmış servis öyle dedi :))))

duygucum ellerine sağlık tablo güzel olmuşşş
bu arada tez günde malum misafirinde gelirde rahatlasın çok asabi olyor insan ne eşini ne de çocukları çekemiyorsun

ohhhh sefan olsun yarında ben yapcam inş hafta içi rahat oluyorrr .ayy nasıl şohbenmiş ooo öylee nasıl donmuş çok şaşırdımmm

ayyy canım ya bi gelseee maf oldummm vallaaa yatın kalkın şükretinnn valla çok önemli birşeyy buu ben her ay aynı sıkıntıyı yaşıyorummm

neler yapmıyorum kı canım koyden hakıkı bal alıyor yazın birkac kılo hersabahac karını 1 kasık bal yıne koyden aldıgımız pekmezde bir kasık her sabah yumurta haslarım onu seviyorda oglen şirkette yıyor yemek dısarıdan soyluyorlar doner pıde tarzı genelde aksam yatarkende ballı içinde bıldırcın yumurtası olan sut içiriyorum yanında 1 tane muz banamısın demıyor

canım tiroide baktırdınızmı hiç fazla çalışıyorsa ondan almıyordur belki gerçi sigaranında etkisi var bende içiyorum ama beni hiç zayıflatmıyor nedense gerçi şu kiloları veriyim onuda bırakacağım inşallah

Son düzenleme:

metebolizmasıı çok iyi çalışıyor herhaldeee yani doktora tezlik bir konuu:))) ayy darısı başımaa yesem yesem kg almasammm ahh şu herşeyi yiyorum diyipte kg almayanlarr varya benim ideolumm

canım tiroide baktırdınızmı hiç fazla çalışıyorsa ondan almıyordur belki gerçi sigaranında etkisi var bende içiyorum ama beni hiç zayıflatmıyor nedense gerçi şu kiloları veriyim onuda bırakacağım inşallah

ben 10 sene içtimm berbat bişeymiş bırakınca anladım 6 senedir içmiyorumm içenleride allahım kurtarsın
benim çocuklarım içtiğimi hiç bilmediler artık büyüyüpte kokusunu anlamaya başlayınca olmayacak bu iş deyip kızım için bıraktım

yalnız etrafımda hep duyarım sigarayı bırakınca kg alıyorum diyenn amartam verdim diyip geri almaa ALLAH korusunn

allahın izniyle şofbenim tamir olursa bi desıcacık banyooo ohhh ohhh sefam olsunnnn

olsunn valla
tövbe yarabbim sevmiyorum kışı içim kararıyorrr resmennn

saol tatlım:16:

baktırdık canım bende cok hızlı calısıyordur dıye suphelenmıstım hepsi temız cıktı bende içiyorum sigara gerci azaltmaya calısıyorumbakalım inş. bırakırım bana hıc zayıflamaya etkı etmıyor hatta ben sıgara içince muahkkak arkasından ya bır parca cıkolata ya bi seker tatlı istegi oluyor bende

metebolizmasıı çok iyi çalışıyor herhaldeee yani doktora tezlik bir konuu:))) ayy darısı başımaa yesem yesem kg almasammm ahh şu herşeyi yiyorum diyipte kg almayanlarr varya benim ideolumm

benim görümcem öyle canım 165 boy 45 kilo oda almak için yapmadığı kalmadı ama alamıyor evlenince alır dedik evlendi yine aynı eşimle görümcem yemek yerken ağzım açık kalıyor şimdi çok yemekten bayılacaklar diyorum anamm bide üstüne tatlı yiyorlar

Back
X