Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

anne olmak eş olmak kolay değil öğütücülük bize kalıyorr neyseki öğlen oğluma göre yapıyorum kendmiede haşlma tarzı onun dışında evde yeemk pişmiyor benim artımm
bugun pisirdiklerimi yazayimda aksam neler olabilecegini siz dusunun
;sehriyeli havuc corbasi,taze fasulye,tavuk suyuna sebzeli pilav;firinda patatesli tavuk,sarimsakli yogurtlu kizartma,yesil salata yapicam:25:Allahim irade ver:25: esinde mi diyette canim?

ya duygu bugün içimde garip bir his var sanki bu hafta kilo vermeyecekmişim gibi neden böyle anlamadım....

sabah tartıda 75,8 geldim yine hiç değişme yok acaba hafta sonumu veririm açıkçası bu hafta 1 kilo felan versem acayip acayip sevineceğim geçen hafta çok verdimye vücut rollantiye geçti heralde...

hayatım bu seni yıldırmasınn sanatavsiyem mezuren varsaölç kendini karın göğüs kalça bacak kol ölç not al tarih att bu kadar aktiviteyle emin ol kg vermesen bile sıkılaşcan
kg verememe olayına gelincede duraksamadasındır belki yılmadevam et elbett kg vermeye devam etcennn

bugun pisirdiklerimi yazayimda aksam neler olabilecegini siz dusunun
;sehriyeli havuc corbasi,taze fasulye,tavuk suyuna sebzeli pilav;firinda patatesli tavuk,sarimsakli yogurtlu kizartma,yesil salata yapicam:25:Allahim irade ver:25: esinde mi diyette canim?

hayatım nedenbyukadar şey yapıyorsunnn çok mukişisiniz evdee yan iben normalde iyette değilkenbile bir sulu birde kurtu yemek yanında ya yoğurt yada salataa bu özenmediğim anlamına gelmiyor tabii ama yeterli geliyorrr
evet eşimde diyettee oda elma yiyor akşamm öğlen işyerinde kalori hesabı yapan biryerde yiyorrr sabahları tost yapıyorum ona yada kahvaltı hazırlıyorumm benmi en büyük artımmm

valla geçen günn bir yerde okudum bu V İLE başlayan bir iç çamaşır firması varya ünlü bir markaa andirana lima miranda ker gibi ünlü mankenler çıkıyorr onlarr bu defileden önce bilmem kaç ay bebek mamasıyla beslkeniyorlarmış tabi bunlarınki artıkk kafayı yeme noktasıı. millet neler yapıyor yani anlıyacağınn valla kontrol mekanizması sendee cnmm ben aylar sonra ilkkez bugün ve yarın akşam yemeği yicem niyetliyiz eşimlee ondada yazdan ayırdığım barbunya ve domates rendesi çıkardım yanına bulgur pilavı yağsız tuzsuz:))) birde salataa yeterrr bşrde yaparsam tarhana çorbası yapcam hem öğlen oğlum içsin diyee emde ezan erken okunuyor eşim gelmeden 1 küçük kase içerim eşim geldiğindede bunlardan az az yerim diyee

günaydın kızlar
dünkü menüm

sahur

1 sb.süt
1 avuş k flaks

iftar

1 kepçe tarhana çorba
3 izmir köfte ve o kadarda patates
3 kaşık pirinç pilav
salata

ara

1 sb süt

1182 kalori

harikasınn cnmm ama bu kadar kalori olamaz ya daha az mı olması lazım sencee su ne kadar içtin???

kalori hesabı yapınca bende şaşırdım çıkan rakama internetten baktım izmir köfte 343
pilav 326
çorba 123
salatayada ben kafadan 100 dedim

hayatım nedenbyukadar şey yapıyorsunnn çok mukişisiniz evdee yan iben normalde iyette değilkenbile bir sulu birde kurtu yemek yanında ya yoğurt yada salataa bu özenmediğim anlamına gelmiyor tabii ama yeterli geliyorrr
evet eşimde diyettee oda elma yiyor akşamm öğlen işyerinde kalori hesabı yapan biryerde yiyorrr sabahları tost yapıyorum ona yada kahvaltı hazırlıyorumm benmi en büyük artımmm

valla geçen günn bir yerde okudum bu V İLE başlayan bir iç çamaşır firması varya ünlü bir markaa andirana lima miranda ker gibi ünlü mankenler çıkıyorr onlarr bu defileden önce bilmem kaç ay bebek mamasıyla beslkeniyorlarmış tabi bunlarınki artıkk kafayı yeme noktasıı. millet neler yapıyor yani anlıyacağınn valla kontrol mekanizması sendee cnmm ben aylar sonra ilkkez bugün ve yarın akşam yemeği yicem niyetliyiz eşimlee ondada yazdan ayırdığım barbunya ve domates rendesi çıkardım yanına bulgur pilavı yağsız tuzsuz:))) birde salataa yeterrr bşrde yaparsam tarhana çorbası yapcam hem öğlen oğlum içsin diyee emde ezan erken okunuyor eşim gelmeden 1 küçük kase içerim eşim geldiğindede bunlardan az az yerim diyee

canim normalde
(esim cok seviyor) mutlaka corba bir cesit yemek+salata cesidi yada yogurtgiller+pilav kesin .bugun 1 cesit fazla ve kizartma ama oda yogurtlu.yaa aslinda bugun bizimevlilik yildonumumuz daha guzel bir sofra olmaliydi ama bu sene unutmusum bile.dun aksam esim beni kutladi hediye verdi :31: dunya tersine donuyor galiba:52:
birde bugun yediklerime dikkat etmeye baslayali tam 1 ay oldu.1 ocak aksami tartimi almistik 2 ocak sabahi 66.9 dum.bu sabah 61.0 cok sukur.insaallah hepimiz bu topige nasil saglikla istedigimiz kiloya indigimizi yazaroiz hep

Son düzenleme:
kalori hesabı yapınca bende şaşırdım çıkan rakama internetten baktım izmir köfte 343
pilav 326
çorba 123
salatayada ben kafadan 100 dedim
onlar porsyondur sen hepsinden bir porsyonmu yedin cnmm birde yapıştarzında önemli ne kadar yağ tuz koyduuğndaama ben sanmıyorum o kadaraldığını tüm gün yemiş gibi bir hesap bu

alıntı ile cavaplayınca zsa nın adı çıktı ben duyguyu kıskanmıştımm:))))
gel beraber oynuyalımmmmmmmmm :9: bugün leslie dışında birşey yaPMIcamm oruçluyumm
suyuda mutfağa gidip gelip içtim iftardan sonra biraz midem bulanınca fazla içemedim
evetyaa birden içitikçe bulantı yapıyorr
:122:bende hoplayip zipliyorum benide kiskan benideee:1:
senide ben kıskanıyorum ozaamn ben hoplayıp zıplayamıyomm içim dışma çıkıyorr

canim normalde
(esim cok seviyor) mutlaka corba bir cesit yemek+salata cesidi yada yogurtgiller+pilav kesin .bugun 1 cesit fazla ve kizartma ama oda yogurtlu.yaa aslinda bugun bizimevlilik yildonumumuz daha guzel bir sofra olmaliydi ama bu sene unutmusum bile.dun aksam esim beni kutladi hediye verdi :31: dunya tersine donuyor galiba:52:

aaaaaaaaaaaaaa bak oldu şimdi güzel bir tatlıda yapp amaa:))))
kutlarım canım evlilik yıldönümünüzü nice nice yıllar dilerimmmm ağız tadıyla mutlulukla sağlıklaaa

canim normalde
birde bugun yediklerime dikkat etmeye baslayali tam 1 ay oldu.1 ocak aksami tartimi almistik 2 ocak sabahi 66.9 dum.bu sabah 61.0 cok sukur.insaallah hepimiz bu topige nasil saglikla istedigimiz kiloya indigimizi yazaroiz hep

zsamm benn sen mayısda senn şimdiki kg da olurmuyum şimdi boy kaçsenin kaç beden elbise giyorsunn

aaaaaaaaaaaaaa bak oldu şimdi güzel bir tatlıda yapp amaa:))))
kutlarım canım evlilik yıldönümünüzü nice nice yıllar dilerimmmm ağız tadıyla mutlulukla sağlıklaaa
no tatli :19:yaparsam bitmez ve ben yerim:52:dondurucuda baklava sekerpare mevcut sadece esim icin mikrodalgada isitirim. sagol tatlim Allahim hepimize yuvalarimizda huzur mutluluk versin.agzimizin tadini bozmasin

zsamm benn sen mayısda senn şimdiki kg da olurmuyum şimdi boy kaçsenin kaç beden elbise giyorsunn
boyum 1.64 suan 38 lerime sigiyorum cok sukur evlenirken 55 tim hedefim o civar.kesin gelirsin canim sen kararli disiplinli birisin belli coooktaaan vermis olursunda ustune sporla tas gibi bile olursun:8:

evet kızlarr emin olun biraz faydam olsun diye çırpınıyorum yani şunu demiyorum aman herkez nasıl istiyorsa öyleyapsın diyemiyorum dememdee sizin başarınız benim başarımm inş şimdiki yazcaklarımın faydası olurr.

kızlarr ben bir boğa burcu olarak yemek yemeği ve gezmeyi çok severimmm hiç üşenmemm canım birşey istedimiyapar afiyetle yerim şimdi abur cumur yada kaçamak cnm hiçççççççç istemiyor bunu spora borçluyum bir kere kafanıza koyun tek başına diyetlee fazla yol kat edemezsinizz ama sporlaa 1 kg bile verseniz vucudunuz sıkılaşcağı içinn dahazayıf durursunuz proporsyonunuz düzelir gelelim benim iştahımla a sporun bağlantısınıı

şimdi evde eliptik bisikletim varr onunn ekranı var, kaç dk kaç calori vss haa evde alet olmak zorunda değil internet çokşükr ip atlama temizlik dans etmek kaç dk kaç kalori attırıyorr yazıyorr
neysee ben her gün 40 dk orta hızla eliptik bisikletimi kullanarak. bak 40 dk diyorum az değil sadece 200 kalori atıyorum düşün 1 saatte 300 kalori şimdi önceleri bunu yapar kaçamağa devam ederdimm sonra daha detaya indiğimde şokoldumm

tek bir pide kıyamlı bayılırımmm aslada doymam en aşa 1.5 olmalı ama tek bir pidede 500 kalori var yani 100 dk spor yapmam lazım buda şöyle oluyor
bugün 40 dk yapsam :200
yarın 40 dk yapsam :200
ertesii gün 20 dk yapsam :100 kalori yani 3 gün tek bir pide içinn 3 gün sporr o tek pide benim 3 ila 5 dk alır yemek birde yanında ayran 3.günede biz 40 dk ekleyelimm

başka bir örnek çikola hiç üşenmicem şimdi gidip oğlumunn çikota gofretin kalorisine bakcammmm evet 208 kalori yani ben 42 dk yapmam lazım sporr
2-3 dk yiyeceğim şey için 42 dk
bakkala gidiyorum canım cisp istiyor gidiyor en miniğini alıyorum elime arkasına bakıyorum şaşırıyorumm bunun için şu kadar spor yapmam lazım diyorum kıyaslıyorum yanii bırakıyorummm.

valla bu yazdıklarımı abartılı buluyorsunu belki yaa bu kadarda değil diyorsunuz belki ama gerçekten zayıflamaki stiyorsanız bu kadar ince düşünmelisiniz ,sonra ne olcak biliyormusunuzz ideal kg gelince teredüt bile etmeden yicekseniz ama canınız ne istiyorsa sadece onu diğer öğünle yadasporla dengelemek bu kadar sadece bu kadarr ben bunu düşünüp teselli ediyorum kendimi.
amaöyle canı herşeyi çeken biride değilim çok şükürrr artılarım var mesele akşam yemeği hazırlamıyorumm çünkü eşimde diyettee

valla kızlar sporlaa dikkat etmem dahada arttı geçtiğimiz günlerde kaçamak bende yapıyordumm ama bitti kızlarr uzunnnnnnn bir süre kaçamak yapmıcam öyle bir ortamdada olursamda eşimin tabağında bir ısırık almayı planlıyorummm planlamıyorum emir ediyorum kendimee böyle iştee kızlarrr ...

Supersin canim cok etkiliyorsun beni azmine bayildim bu arada ben de boga burcuyum malum yemek bizim icin bir zevk:)

no tatli :19:yaparsam bitmez ve ben yerim:52:dondurucuda baklava sekerpare mevcut sadece esim icin mikrodalgada isitirim. sagol tatlim Allahim hepimize yuvalarimizda huzur mutluluk versin.agzimizin tadini bozmasin
amin canımm bak ne güzel tatlıyı frenledinnn helal sanaaa
boyum 1.64 suan 38 lerime sigiyorum cok sukur evlenirken 55 tim hedefim o civar.kesin gelirsin canim sen kararli disiplinli birisin belli coooktaaan vermis olursunda ustune sporla tas gibi bile olursun:8:

ayy ne güzel maşallahh senin yol kısa ama şöyle birşey varmış kg azaldıkça vermeside zor oluyor öylemi???
ayyyyyyyyy ağzından bal damlıyor inşallahhhhhhhhhhhhhh olurum yaaa benim en geç nisanın ortasında 38 beden olmam lazım elbisemi diktircem ancaa ..

Supersin canim cok etkiliyorsun beni azmine bayildim bu arada ben de boga burcuyum malum yemek bizim icin bir zevk:)

aynen cnmm yaaa zevk bile az kalır yanındaa,aslında zayıflamayı istediğim gibi yemek içindee daha fazla kg vermeyi istiyorum zayıflayınca yicem yani ama sporumu hiççççççç hayatımdan çıkarmıcam inş

Back
X