- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.581
helal valla...Çok teşekkür ederim kızlar...
Ben vereceğimi biliyorum da bir türlü spora başlayamıyorum.
Buraya katılmak istememin sebebi sizinle birlikte gaza gelmek...
Ben hergün ip atlıyordum. Artı leslie ve slim cardio yapıyordum. 6 öğün beslenme, hamur işi yok, az ekmek derken sonuç 57 kiloya düştüm.
Şuanda slim yapsam yine yeter. Havalar soğuk olunca ebe gidince içimden gelmiyor...
Zaten oğluşum akaşama kadar beni göremediği için onunla ilgileniyorum. Sonra da geç saatten sonra yapamıyorum.
Şimdi düşünüyorumda nasıl hırslanmışım da gecenn bir yarısı leslie,slim yapmışım.
benim kocacgımda sevmese keske makarna pilavyok ya benim eşim makarna sevmezki :):) çorba tavuk salata yeter :):)

tipik erkek işte. benim eşimde araba kullanmayı ogrettı ban. ehliyet al dedi. o da neden ???!!! gecenın bı yarısı bırımıze bısey olursa sen goturursun bızı hastaneye taksı beklemeyız dedi. Allahıııımmm, sadece kendı menfaatın ıcın mı ıstıosun yani dedim. öhh yani.vallla takı konusunda bende katılıyorum çalınma kayıp etme düşürme olasılığım yüksek olan şeye o kadar para yatırmam :) ha altınlarım var bankada kasada duruyor onada araba almak istiyorum ama kocacığımı ikna edemiyorumbayanların araba sürmesinden çok korkuyorda kendisi
![]()