Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim kızlar...

Ben vereceğimi biliyorum da bir türlü spora başlayamıyorum.

Buraya katılmak istememin sebebi sizinle birlikte gaza gelmek...

Ben hergün ip atlıyordum. Artı leslie ve slim cardio yapıyordum. 6 öğün beslenme, hamur işi yok, az ekmek derken sonuç 57 kiloya düştüm.

Şuanda slim yapsam yine yeter. Havalar soğuk olunca ebe gidince içimden gelmiyor...

Zaten oğluşum akaşama kadar beni göremediği için onunla ilgileniyorum. Sonra da geç saatten sonra yapamıyorum.

Şimdi düşünüyorumda nasıl hırslanmışım da gecenn bir yarısı leslie,slim yapmışım
.
helal valla...

yok ya benim eşim makarna sevmezki :):) çorba tavuk salata yeter :):)
benim kocacgımda sevmese keske makarna pilav :(

vallla takı konusunda bende katılıyorum çalınma kayıp etme düşürme olasılığım yüksek olan şeye o kadar para yatırmam :) ha altınlarım var bankada kasada duruyor onada araba almak istiyorum ama kocacığımı ikna edemiyorum :( bayanların araba sürmesinden çok korkuyorda kendisi :1::1::1:
tipik erkek işte. benim eşimde araba kullanmayı ogrettı ban. ehliyet al dedi. o da neden ???!!! gecenın bı yarısı bırımıze bısey olursa sen goturursun bızı hastaneye taksı beklemeyız dedi. Allahıııımmm, sadece kendı menfaatın ıcın mı ıstıosun yani dedim. öhh yani.:47::47::47:

Bugün ki menüm,

Sabah:
1 simit- 1 bardak çay

Öğle: 1 kase çorba, Zeytin yağlı kabak, 4 kaşık pirinç pilavı,yoğurt

Ara: 1 yeşil elma

Akşam: Annemlerdeyim ne var bilmiyorum ama dikkat edicem.

Spor: yok

Şimdi menü yzınca fark ettim ki hiç su içmemişim. En büyük hatam bu olsa gerek...

vallla takı konusunda bende katılıyorum çalınma kayıp etme düşürme olasılığım yüksek olan şeye o kadar para yatırmam :) ha altınlarım var bankada kasada duruyor onada araba almak istiyorum ama kocacığımı ikna edemiyorum :( bayanların araba sürmesinden çok korkuyorda kendisi :1::1::1:

canım aynı durumdayız benimkide araba almamı istemiyormuş,güya bütün kazaları kadınlar yapıyormuş veya sebep oluyormuş,kendi arabasını bile 40 nazla kullandırır dırdır eder
bende inadımdan hep taksiye binerim o olmayınca zaten antalyada iğrenç bir ulaşım sistemi var...mağdurum yani fesleğenim ağlayalımm kızz...

hehe yedik fırçayı valla aman benimki zaten heves zekatını verememekten korkuyorum en çok malum yılan olup sokmasın yarın bizi ahrette...

zekatı çok önemli gerçekten allah kabul etsin ben hersene 1.500 bin liraya yakın yeriyorum bide haliyle kurbanda düşüyor onuda kesiyorum çok şükür ama bi eksiğim var:( her ay kazancımızın bi kısmını sadaka vermemiz gerekiyormuş onu çok aksatıyorum 10 20 veriyorum ama daha çok vermemiz lazım :(:(

hehe yedik fırçayı valla aman benimki zaten heves zekatını verememekten korkuyorum en çok malum yılan olup sokmasın yarın bizi ahrette...
Allah korusun ....

KIZ MİNNAK SEN GEÇENLERDE ÇOK YEMEK GÜNAH DEMİYORMUYDUNN AŞK OLSUNNN BU KADAR İRDESİZMİSİNN KIZZZ AAA OLMUYOR AMA BÖYEEE
YETERMİ BUK ADAR FIRÇAA :9:
tek fırca atan sen oldun duygu :9::9: herkes benı sakinleştirmeye calıştı :D ohh hfırcamıda yedim rahatladım. kızlar onden sakinleştirdiydi zaaaati :))

canım aynı durumdayız benimkide araba almamı istemiyormuş,güya bütün kazaları kadınlar yapıyormuş veya sebep oluyormuş,kendi arabasını bile 40 nazla kullandırır dırdır eder
bende inadımdan hep taksiye binerim o olmayınca zaten antalyada iğrenç bir ulaşım sistemi var...mağdurum yani fesleğenim ağlayalımm kızz...

yok yavrum ağlıyprum zırlıyorum benimkine fayda etmiyor :1::1: ikinci çocuğa hamile kalınca alırım diyo :):) 3 kişi gidip gelmeniz zor olur diyo :1::1::1::1:

Bugün ki menüm,

Sabah:
1 simit- 1 bardak çay

Öğle: 1 kase çorba, Zeytin yağlı kabak, 4 kaşık pirinç pilavı,yoğurt

Ara: 1 yeşil elma

Akşam: Annemlerdeyim ne var bilmiyorum ama dikkat edicem.

Spor: yok

Şimdi menü yzınca fark ettim ki hiç su içmemişim. En büyük hatam bu olsa gerek...
suyu ıhmal etme tatlım yaa, ben su ıcmezsem yemeği cok kacırıorum. ac hıssedıorum.

ayy feslım senınkıde benım modelden desene benım kocamda aynıseyı soyluyor helekı ıstanbul gıbı bı yerde sen suremezssın basına bi iş gelır faaln dıyor ikna edemıyorum bı turlu:16:
allahh kabul etsinnn dee börekler lahmacunlarrr fazla kaçmış gızzzzzzzzz

GAMZEM SELAM KIZ BEN HİÇ DÜŞÜNMEDİMM BEN NE ALCAMMM KENDİM BEKLİYORUM:)

AYNI DURUMDAYIZ KARDEŞ DOĞUM KİLOLARIMI VERMEYE ÇALIŞIYORUMM HOŞGELDİN ARAMIZAA

BANA GÖRE GÜZEL MENÜ

AYY O KOLYEYE BENDE VURULDUMM AMA ŞİMDİ HERKEZDE OLCAK:)))) BEN NE ALCAM YAAAA

KIZ MİNNAK SEN GEÇENLERDE ÇOK YEMEK GÜNAH DEMİYORMUYDUNN AŞK OLSUNNN BU KADAR İRDESİZMİSİNN KIZZZ AAA OLMUYOR AMA BÖYEEE
YETERMİ BUK ADAR FIRÇAA :9:
haınn senı kocacıgında senden beklemezmı sekerım :9::9: saka saka yarın gıydır oğlusunu carsı pazar hem dosıp hava alırsınız hemde hediye secersınız ben lcw den bırde defactodan aldım kazakları hosuma gıttım umarım esımde begenırr:9:

Kızlar kayın validemeee yani annemee çiçek yolladım doğum günü bugün naıl sizce
$3012.webp

internetten sip verdim almış az öncee ağlıyorr şöyle bir şey yazdım birdee
bir kez daha söylüyorum ki sen anne kelimesini en çok hak eden kişisin ve iyiki benim de annemsin iyi doğdun.

Eki Görüntüle 341777

bir kez daha söylüyorum ki sen anne kelimesini en çok hak eden kişisin ve iyiki benim de annemsin iyi doğdun.

guzel canım cok hos duygulanmakta haklı

Eki Görüntüle 341777

çoook güzel canım maşallah aranızdaki sevgiye:nazar:

Eki Görüntüle 341777

ayyy canım maşaAllah, Allah muhabbetinizi daim etsin inşaAllah:nazar:

slm kızlar naber nasılsınız
ben cok yogunum valla cocuklarım ızın verdıgı muddetce gırebılıyorum anlıyosunuzdur benı...
dıyet gayet ıyı gıdıyo benım sızde durumlar nasıl.

Eki Görüntüle 341777

allah muhabbetinizi artırsın...Hakeden iyi bir kadın demekki sana pırlanta kolye hediye etmişti demi...maşallah canım...

Back
X