Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

[ı][/ı]

[ı]benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...her gören arkası kesin erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..[/ı]
ay banada sonrası kız dıyorlarr gorsen toka taksam kız derler bebekken sapka taktıgımda kızmı dıyorlardı o kadar masmavı gıydırırdım yıne kımı dıyorlardı annesının askııı

Ya resmen komedisin her ortama cevabın hazır bayılıyorum sana..:21:

Al işte bir kontes cevabııııııı:52::52:Yumurtalık kisti oluyor canım yumurtlama zamanı oluşuyor......Ama pko hamile kalmaya engel değilki....Rabbim ol derse olur....

çocukluğumdan beri hazır cevapmışım yeğenim var 2,5 yaşında sülale bir 2. kontesi kaldıramayız diyor oda sor soruyu al 40 cevap çocuk 40 damardan bir damar bana çekmiş...yüzüde aynı ben anasına benzemiyo çocuk bana benziyo huyu suyu...dominant teyze yani...

[ı][/ı]

[ı]benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...her gören arkası kesin erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..[/ı]

aynı mesaj.......

Son düzenleme:
ay banada sonrası kız dıyorlarr gorsen toka taksam kız derler bebekken sapka taktıgımda kızmı dıyorlardı o kadar masmavı gıydırırdım yıne kımı dıyorlardı annesının askııı

yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...

ulen hangı ara yaptın bunları yoksa benım saflıgımmı tuttu yınee
gelmeden aptım hazır gulce uyuyoken

Benim kızımda aynı resmen erkek fatma derler ya öyle...Saçına toka takıyorum yakışmıyor yahu babasının kopyası...Her gören arkası kesİn erkek diyor...1 tane ile ugraşması bu devirde zor 2.ciyi bilemiyroum..Allahım olmayanlara nasp eylesin sonra bizlere 2.ciyi..
benımkıde babasına cok benzıodu dogdugunda. öylekiii ilk gordugumde hemen altını actım erkek mı kızmı dıye baktım :D
dosyada kız yazıo hamıleyknde hep kız dedıler bu ne şimdi dedım :D

evet bencede sennkı kız olur bebem. kız tipi var kuzeyde

sağol şekerim....

sen sipormu yapdın dombili minnak 10 kilo eksiksin benden ...ben oraya inemem sen çık yukarı...
anaaammmm beddua ya bak :D
sen ıniver bı zahmet cicim.

çocukluğumdan beri hazır cevapmışım yeğenim var 2,5 yaşında sülale bir 2. kontesi kaldıramayız diyor oda sor soruyu al 40 cevap çocuk 40 damardan bir damar bana çekmiş...yüzüde aynı ben anasına benzemiyo çocuk bana benziyo huyu suyu...dominant teyze yani...

Vaybe senin gibi bir tane daha var piyasada :))) yetişiyor eee kan tabi çekecek anacım....Vay haline sülalenin yandılar desene

sağol şekerim....

sen sipormu yapdın dombili minnak 10 kilo eksiksin benden ...ben oraya inemem sen çık yukarı...

:9::9::9: bu minnak yiyor yiyor makarnaları sonra böle spor yapıyor.

yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...

duguuu bu da sana kapak olsun :D

yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. Oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...
bvalla orası hıc bellı olmaz ne kızlar var ne erkek ler varrr hayırlı evlat olsun dıye duamı esırgemıyorumm gerısı rabbımın taktırı

gelmeden aptım hazır gulce uyuyoken

benımkıde babasına cok benzıodu dogdugunda. öylekiii ilk gordugumde hemen altını actım erkek mı kızmı dıye baktım :d
dosyada kız yazıo hamıleyknde hep kız dedıler bu ne şimdi dedım :d

evet bencede sennkı kız olur bebem. Kız tipi var kuzeyde

anaaammmm beddua ya bak :d
sen ıniver bı zahmet cicim.

masallahh hayatım sanaaa bende daha cıkcamm elıptıgeee

duguuu bu da sana kapak olsun :d
oldu vallaaa kontes defterı bıttı al kontesını sen kazandınn

yav yazıyonuz resmen benden çok erkek çocuk huylu suylu tipli çocuk olamaz çocukluğumda hiçmi etekli resmim olmaz amerikan traş saç ve pantolon..arkadan 2 kız 3. Oğlan allahın işine karışılmaz hepsi göz nuru...o şehzadeler zamanla hürremini bulup valde sultanlara çeki veriyolar çizgiyi demedi demeyin kız evlat öz evlat...oğlan evlat düşman çatlatmalıkmış...

bıttı herseyyy senı mınnaha bırakıp cekılıyorumm bunuda unutmuyorummm

Vaybe senin gibi bir tane daha var piyasada :))) yetişiyor eee kan tabi çekecek anacım....Vay haline sülalenin yandılar desene

:9::9::9: bu minnak yiyor yiyor makarnaları sonra böle spor yapıyor.

cok motıve oldum ama civcivim oyle deme... haftalardır hasrettik makarnamla bırbırımıze. makarna mutluluk hormonu salgılıomus bılıosunuzmu?
cıkolata falan hıkaye. ben bı tek makarna yıyınce mutlu oluorum

oldu vallaaa kontes defterı bıttı al kontesını sen kazandınn

bıttı herseyyy senı mınnaha bırakıp cekılıyorumm bunuda unutmuyorummm

ooo olmadı duygu bu kadar kısamıydı...benden vaz geçmeye nasıl el verdi yüreciğin ben ikinizide çok sevdimm,,,sen izmirin güzel boyozu,,o istanbulun çıtır simidi...

Deme yavv bizimki erkek gibi.....Pembe giydirdim yazın hatta kot etek vardı manyagın bir tanesi kızmı diye sordu dedi oldum...

selam güzelleer, bakıyorum muhabbet koyu yine :16:

bütün kızlar toplandık toplan dık
sorduk neden şişmandık şişmandıkkkkk

biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık
yediğimize bin pişmandık pişşmandık pişşmandıkkk

yeni bestem bize yaptım kızlar...

:9::9::9: çok güzel olmuuş bu :D kontescim seni gördüğüme sevindim, topicin neşesine neş:16:e katıyorsun

cok motıve oldum ama civcivim oyle deme... haftalardır hasrettik makarnamla bırbırımıze. makarna mutluluk hormonu salgılıomus bılıosunuzmu?
cıkolata falan hıkaye. ben bı tek makarna yıyınce mutlu oluorum
bu ne makarna aşkıdır :1: iki senedir sadece iki tabak makarna yedim vallaa bundan sonra yemesem de hiç aramam. aram yoktur pek. ben de çikolata delisiyim. duramıyorum ya çikolatasız

Back
X