Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ercemmmmmmmmm ya gel artık iş güç beni bekler uyuyormusun kızzzzz varsa cezam çekeyimmmm kazandıysam vereyim cezanı çıkayımmm

Asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Otla ilgili şeyleri senden bekleriyrouz aklımıza takılanı her zaman soracagımzına emin olabiirsin yandın bizden..Bizde seni seviyoruz feslim.

Aa dag çileği nedir feslim dün aktard agördüm tadıda güzeldi?

fESLİM SON ZAMANLARDA MENÜN ÇOK GÜZEL GİDİYOR..AZ VE SIK YİYORSUN HAMUR İŞİDE YOK..HELAL SANA...

dağ çileği c vitamini deposu bide virüsleri falan öldürmede birebir mesela ishal olanlara falan yedirilirse bağırsakdakii virüsleri temizler ben kızıma yediriyorum ishal olunca
bide romatizmaya iyi gelir

bu ara oturmalarım yokda ondan yemiyorum :):) bugün anneme gitmiştim erişte yedim 5 kaşık falan sonra annemin koşubandında 2 km koştum annemin mutfak dolaplarını komple yapışkanlı folyo ile kapladım bu ara gitmiştir umarım o erişteler :1::1:[/QUOTE]

Feslim o zaman aktardan dağ çileğini alıyorum madem faydası...Ufak ufak atıştırmalık tadıda güzeldi...Bilmeidğim farklı şeyleri almaya korkuyorum yan etkisi olur diye teşekkürler canım sana güveniyorum..Belli belli bu aralar evdesin diyet iyi gidiyor kapı dışarı çıkınca istesende bozmak durumunda kalıyorsun düzen alt üst oluyor.
Erişteler gitmiştir keisnlikle rahat ol..

canım benim gözleme dediğim aslında kurutulmuş yufkadan börek
yazın yufkaları açıyoruz dışarıda odun ateşinin korunda kabartıp pişiriyoruz sonra dörde katlayıp üçgen yapıyoruz ve kışın kullanıyoruz ama boyutları normal dışardan aldığımız yufkanın üçte biri kadar falandır çok büyük değil yani
eşim sadece kışları evde olduğu için her sofra biraz abartılı oluyo malesef onun sevdiği şeyleri bizzatta hamurişleri dolmalar çok fazla yapırum bu aralar pek yemesemde evde her daim hamurişim tatlım olur
aslında çok ta güzel verdim bana kalırsa 60 lı rakamları görmeyeli kaç sene var valla unuttum :1::1:

şu sıralar bende de aynı takıntı başladı gün içinde arayorum kızımı artık rahatsız olmaya başladı anne lütfen ben iyiyim arama artık diyo bende nasıl aşcam bilmiyorum eşimde kızmaya başladı kızın üstüne çok düşme diyo allaha emanet diyip yolluyorum okula ama bide bana sor gelene kadar içim içimi yiyo dua etmekten başka bişi aklıma gelmiyo civcivim

Yufkaları biliyorum canım evde 1 poşet var ama yiyen yok :))
Offf annelik bambaşka bir duyguymuş sanki çevremdekiler bana kırılıyorlar ama napim ben böyleyim......

selam kizalr ben bu hafta buralari bayagi ihmal ettim ama çok i$im vardi tüm hafta çali$tim ya hele bugün, tam 7 saat hiç oturmadan ko$turdum hiç molada vermediler :19:
ak$am kom$u bize çaya geldi, bana dediki "kilo vermi$sin ama SADECE yüzünden vermi$sin" ne gicik insanlar var ya diyette oldugumu bilmiyor, bende sormadim ona kilo vermi$miyim diye mesela "yüzünden vermi$sin" diyebilirdi neden "sadece" kelimesini ekliyorsa...
bu hafta kilo vermediysem artik hayallerim yikilmi$ durumda olurum çünkü önümüzdeki haftalar bu kadar ko$u$turma i$ ve yürüyü$ yapamayacagim

bu arada cezali oldugum için yazmami$tim kilomu ama ben pazartesi günü 68.2 kiloydum bakalim bu pazartesi kaç çikacagiM...

Canım benim sen kendinden başkasına takılı kalma :))) Aynaya bakınca ne görüyorsan o başkaısnın dediği önemli değil...

ahh minnakım ben de ilkokula aman bugün fırtına var ben götüreyim yok çok kar yağdı kayar düşer diye diye ilkokulu beraber bitirdik resmen annem çok kızıyo artık genç kız oldu rahat bırak diyo ama yok ben hala müdahale etmek istiyorum
mesala dün izmite merkeze gitar kursuna gitti göndermemek için kırk takla attım çok fırtına vardı bide kar başladı gelene kadar yüreğim ağzımda bekledim
bide üniversite var başka şehir başka insanlar bu zehirlenme olayından sonra iyice dengem şaştı benim hani derler ya anneler fazla korumacı olmayın çocuklar özgüvenini kaybeder diye yanlış benimki acayip özgüvenli ve kendine ve çevreye hakim bi kız allaha şükür biz sadece kendimizi yıpratıyoruz
hepimizi evladını rabbim korusun gözetsin inş acılarını göstermesin

yufkayada gelince onlar tam kurumamıştır canım ondan küflenir yufkalarını hava alcak şekilde ser bi tepsiye kalanlara bişey olmaz benimkiler iki sene falan duruyo bozulmuyo
şöle pişiriyorum yufkaları muslukta iyice ıslatırıyorum tezgahta bi 5 dakka bekletiyorum onlar yumuşuyo açılıyo içine istediğin içi koyup ister tavada az yağlı istersen fırında pişir
bennce fırında çok güzel oluyo yufkaların üstüne bir yumurta biraz yoğurt ve azcıkta sıvıyağla bir sos yapıyorum yufkaların üstüne sürüyorum harika oluyo tavsiye ederim ve hafif oluyo

Amin canım...Of ya kendi anneme bırkaıp çıkamıyorum....Kafayı yiyeceğim herhalde.....Bu sabah valdem geldi dedi akşam bize geleceksiniz nasılsa ben kızı alıp getireyim dedi bende tık yok...Sanki beni yanlış anlıyorlar gibime geliyor...Ben olmadan kızımı evimden başka bir yere yollayamam mesela önceleir çok takılırdı valdem bana şakayla tabi kızı alıp gideyim ben bu gece sizde rahat uyuyun...Eşimde dediki annesi ile babası neredeyse kızıda orda olur diye sustu..Gelsinler sevsinler baksınlar karışan yok ama ötesini beklemesin kimse benden kırılmasında haksızmıyım...
Eşim evin tek oglu bende evin tek kızıyım...Ve benım boncugum ilk torun.......dolayısıyla paylaşılamıyor :) Bizimde bu kadar düşkünlüğümüzü anlayamıyorlar...

günaydın kızlarr ay canım çok sıkkın 3 gündür dışarda acayip rüzgar var evim son kat olduğundan rüzgarın uğultusu var sürekli psikolojimi bozuyor yaa 2 gündür sularımız kesik boru patlamış ne zaman geleceği belli değil üstüne birde ben hastaandım boğazım ağrıyor başım ağrıyor elim kolum kalkmıyor sabah sabah kalktım çorba yaptım içtim iyi gelir diye bir sürü ot kaynattım umarım kızıma geçmeden iyileşirim dualarınızı eksik etmeyin

Hadi bakalım otçu hanım içde kendine gel....Aynı evin içinde malesef geçiyor..Geçmiş olsun.

bende dün arkadasa yemege gidecegimi yazmistim size,menüm
mercimek corbasi
4 kasik pilav
bir tane tavuk gögsü
bir dilim lazanya(kiymali makarna)
salata ve yogurtlu havuc salatasi
tatli olarakta tavuk gögsü yapmis
,bu sabahta genis bir kahvalti yaptim ama aksam yemegimi hafif gecirmeyi düsünüyorum ve spor yapicam yine
kilo verdimi zannetmiyorum insallah sabah ac karninina tartilicam en azindan yine ayni kilomda cikmayi ümit ediyorum:1:
öperim hepinizi:16:

pOTİM MİSAFİRLİKTE OLUYOR VALLAHİ BENDE 3 TABAK BALIK IZGARA YEDİM AMA EKMEKSİZ..ÖGLENDE PEYNİR YEMİŞTİM....AKŞAMA ET HAKKIM YOKTU AMA KAÇTI NAPİM...
O KADAR UGRAŞTI İNLAR YEMEDEN OLMAZKİ.

ahhh ahhhh gitmiş lazanya yemiş yaaa... neyse afıyet olsun potim

bende dun aksam gayet masum tarhna corbasmı ıctım, arkasından brokoli ve karnabahar haslamamı yedım. eşimle gulceye pilav+tavuk gögsü kızartmıstım
2 küçük dilimde tavuklardan yedım. bı yerım sısmesın dedım :D
ama sonraaaaa eşim geldi, lay's almıs. 68 gr. onu yedım. yedim yani orta boy bı lays ı yedim. 400 kalori sadece o. buda yetmedı. eşime kıymalı muska boregı yaptım sosyete mantısı da derler. oturup bıde sanırım 10 küsür onlardan yedim. minik minikler yaa hani kendimi kandırıorum peeeehhhh. cıtır cıtır yedım lays ve boreklerı. arkadas ben toktum. tıka basa yemıstım. karnım full dolu ve de toktum yaaa. nıye yedım ne gerek vardı lays ve borege. dun garantı 2000 kalorı almısımdır. 3 gun yemesem olur yani.
yemın ettım arakdas olmuo boyle. ayın 1 ıne kadar kaçamak yapmıcam.uslu uslu normal az porsiyon yemek yıcem.
hatta kendıme ceza da verdım ayın 1 inde de yemıcem makarna teee nısanın 15 ınde yıcem. bana bundan agır ceza olamazdı. ohh ıyı yaptım kendıme

Canım benim ya arada böle ufak kaçamakal rolur çokta kısma kendini..
Sen benim düşmanımsın he lays diyor benimed canım cips istedi....Sevdiğim şeyleri yiyorsun farkındamısın yahu ?

günaydın hanımlar haftanız bereketli hayırlı geçsin inşallah
kızlar ben sıkı yönetimdeyim nelerle mücade ettim görsenizz abartmıyorum geçtiğimiz hafta hergün dışardan yemek getirdi eşim bir gün pide bir gün adana bir gün pizza( o gün hasta odluuğm içim yedim) bir gün kömürde sandaviç oyyyy nelerle mücadele ettim neler c.tesi günü tek başıma dışarı çıktım, aktarcılara gittim beyaz kil doğal gül suyu aldım daha başka şeylerde neyse başka bir yerde kuru yemiş aldım fındık ve badem evde cevizde var ,kuru kayısı yaban mersini kuru siyah çekirdeli üzüm ,hurma aldım bunları hep ara öğün için aldımm marketten bitki çayı ligt süt ligt peynir aldım yani anlayacağınızz olayı fazlasıyla ciddiyetindeyim bu güne kadar dikkat edip spor yapmama rahmen kaçamaklarım fazlasıyla oldu ama bundan sonra bunlara gerek kalmıcak 5 marttayız kendi adıma zaman az kaldı

evet günün olayına gelelim ben kendi adımaa mutluyum kazanayım yada kaybedeyim bu yola çıktığımda kendime hedef koymuştum ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorum kaçamaklarıma ragmen geçen hafta 69,5 dum ve regliydim yani ister istemez ödem vardı üstümde bugünkü kilom resimli hatta 2 resim var birinde parmaklarımda çıkmış ama onu yollamıcam isterseniz yollarımdaa isterseniz istediğiniz renk çorapda giyer tartılırımm sorun değil kendime güveniyorumm kiloama gelin ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 360459

kendime adıma başarı kazansamda kaybetsemdee bu benim için başarı ben pko hastasıyım ve bu hastalıkta olanları bilirki kilo vermek benim için sandığınız kadar kolay değil buna rahmen başarı benimkisi şunu tekrar belirtmeliyimki ilkkez bu hafta zorlandım her gün sevdiğim tüm yemekler vardı ve 1 gün hasta olduğum için yedimde ben kendimi kutluyorum kazansamda kaybetsemde:nazar::nazar:

daha öncede söyledim aramızda 200 gr vardı bunu görmezlikten gelcez önemli olan kaç kg verdiğimiz ben 1.700 gr verdim

:nazar:Tebrikler duygucum maşallah....Bundan sonrada dahada dikkat etmeni tememi ediyorum....Madem sen resim yükleme yapabiliyorsun son halinide resimli görsek fena olmaz hani..6.lı rakamlardasın nasılsaççç

günaydınnnnn
duygucum bilgisayara resim atmayı beceremedim akşam kızıma sölerim o halleder basküldeki rakamın resmini çektim ama nasılsa sen kazanmışsındır benim hiçumudum yok
neyse sabbah tartıldım veee 68 900 malesef ancak 800 gram verebilmişim

günaydın hanımlar haftanız bereketli hayırlı geçsin inşallah
kızlar ben sıkı yönetimdeyim nelerle mücade ettim görsenizz abartmıyorum geçtiğimiz hafta hergün dışardan yemek getirdi eşim bir gün pide bir gün adana bir gün pizza( o gün hasta odluuğm içim yedim) bir gün kömürde sandaviç oyyyy nelerle mücadele ettim neler c.tesi günü tek başıma dışarı çıktım, aktarcılara gittim beyaz kil doğal gül suyu aldım daha başka şeylerde neyse başka bir yerde kuru yemiş aldım fındık ve badem evde cevizde var ,kuru kayısı yaban mersini kuru siyah çekirdeli üzüm ,hurma aldım bunları hep ara öğün için aldımm marketten bitki çayı ligt süt ligt peynir aldım yani anlayacağınızz olayı fazlasıyla ciddiyetindeyim bu güne kadar dikkat edip spor yapmama rahmen kaçamaklarım fazlasıyla oldu ama bundan sonra bunlara gerek kalmıcak 5 marttayız kendi adıma zaman az kaldı

evet günün olayına gelelim ben kendi adımaa mutluyum kazanayım yada kaybedeyim bu yola çıktığımda kendime hedef koymuştum ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyorum kaçamaklarıma ragmen geçen hafta 69,5 dum ve regliydim yani ister istemez ödem vardı üstümde bugünkü kilom resimli hatta 2 resim var birinde parmaklarımda çıkmış ama onu yollamıcam isterseniz yollarımdaa isterseniz istediğiniz renk çorapda giyer tartılırımm sorun değil kendime güveniyorumm kiloama gelin ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 360459

kendime adıma başarı kazansamda kaybetsemdee bu benim için başarı ben pko hastasıyım ve bu hastalıkta olanları bilirki kilo vermek benim için sandığınız kadar kolay değil buna rahmen başarı benimkisi şunu tekrar belirtmeliyimki ilkkez bu hafta zorlandım her gün sevdiğim tüm yemekler vardı ve 1 gün hasta olduğum için yedimde ben kendimi kutluyorum kazansamda kaybetsemde:nazar::nazar:

daha öncede söyledim aramızda 200 gr vardı bunu görmezlikten gelcez önemli olan kaç kg verdiğimiz ben 1.700 gr verdim

tebrik ederim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
hadi cezamı sölede bende çıkacam annemi göz doktoruna götürcem çok işim var bugün
ayrıca moralim çok bozuk eşimin nereye gideceği belli oldu evden çooooookk uzak offffff

[
QUOTE=DUYFER_2006;23428732]kızlar günün konusu vakit bulursanızz cvp yazın nasıl insanlardan hoşlanmazsınızzz?????
cevap verıyorum patavatsız insanları sevmiyorummm ne konuştuğunu bilmeyen düşünmeden konuşan insanları sevmiyorummm....[/QUOTE]

Aynen canım patavatsız,boş boş konuşan insanları sevmem.....Haa birde kalbi kırıp daha sonradan bişey yokmuş gibi konuşanlardan hiç haz etmem...Ben yapım geregi dobracıyım..Karşımdaki insan kim olursa olsun haksızsa söylerim..Bu yüzdende çok yanlış anlaşıırm...Ama ögrendim yada anladım devamlı susan insan her zaman haklı her zaman sevilen taraf dır..Ben susamam asla :1:

:nazar:Tebrikler duygucum maşallah....Bundan sonrada dahada dikkat etmeni tememi ediyorum....Madem sen resim yükleme yapabiliyorsun son halinide resimli görsek fena olmaz hani..6.lı rakamlardasın nasılsaççç
ideal kg geldiğimde paYLAŞCAM İNŞALLAHH BERLKİ FAC. OLAN ARKADAŞLARIMA FAYLAŞIRIMM ŞÖYLE SÜSLENDİĞİM BİR GÜNN AMA BURDAN KOYUP SİLMEK 3 GÜN CEZASI VAR

günaydınnnnn
duygucum bilgisayara resim atmayı beceremedim akşam kızıma sölerim o halleder basküldeki rakamın resmini çektim ama nasılsa sen kazanmışsındır benim hiçumudum yok
neyse sabbah tartıldım veee 68 900 malesef ancak 800 gram verebilmişim

TEBRİKLER TATLIMMM BU ARADA GÜNAYDIN CEZASNI AÇIKLIYORUMMAZMİN VE BANA VERDİĞİN HIRSDAN DOLAYI SANATŞK EDİYORUMMM AMA ŞUNUDA İTİRAF EDEYİM GEÇEN HAFTA ÖDEMLİYMÖİŞİM 69,5 YANİ NORMALDE DAHA AZMIŞIM GALİBA ÖDEMLE 69,5 OLMUŞUM 1.700 GR İÇİN ÖZEL BİRŞEY FAZLA YAPMADIMM ÖDEM GİDİNCE BİRAZDA GAYRETLE V ERDİM CEZANA GELİNCEEEEE

CEZANNNNNNNNNN
1 GÜN BOYUNCA DUYGUYU ÇOK SEVİYORUM YAZ PROFİLİNEE KIYarmıyım kız sanaa hiççç ercem benimmmmm seviyom kı<z seniii hemde çokkk

tebrik ederim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
hadi cezamı sölede bende çıkacam annemi göz doktoruna götürcem çok işim var bugün
ayrıca moralim çok bozuk eşimin nereye gideceği belli oldu evden çooooookk uzak offffff

anam dur yaznı tam okumamışım annene geçmiş olsun tatlım bilgilendi sonraaa , işini bitir gel konuşalım tamam mıı cnını sıkmaa yaa

CEZANNNNNNNNNN
1 GÜN BOYUNCA DUYGUYU ÇOK SEVİYORUM YAZ PROFİLİNEE KIYarmıyım kız sanaa hiççç ercem benimmmmm seviyom kı<z seniii hemde çokkk

ayyy canım benim yaaa vallahi başka topiğe göndermiceni biliyordum
duyguyu çokkkk seviyorum
duyguyu çok seviyorum
duyguyu çok seviyorum
duyguyu çok seviyorum
ilkokul çocuklarının defteri gibi oldu dimi :1::1::1:
maşallah canım süper kilo vermişsin ben niye çok azcık vermişimki iki gün sonra regl olcam ondan mı acaba bide kabızlık ammaaaaaaaan neyse önümüzdeki maçlara bakarız bizde
seninle rakip olmak çok zevkliydi :38:

ayyy canım benim yaaa vallahi başka topiğe göndermiceni biliyordum
duyguyu çokkkk seviyorum
duyguyu çok seviyorum
duyguyu çok seviyorum
duyguyu çok seviyorum
ilkokul çocuklarının defteri gibi oldu dimi :1::1::1:
maşallah canım süper kilo vermişsin ben niye çok azcık vermişimki iki gün sonra regl olcam ondan mı acaba bide kabızlık ammaaaaaaaan neyse önümüzdeki maçlara bakarız bizde
seninle rakip olmak çok zevkliydi :38:

sağ ol canım bende seni çok seviyorum senle rakip olmak çok güzeldiiiii çok tşklerrr sende eminim regl olcan diye az vermişsindir az dediğimde 800 yaaa hiçde az değilll yola devam ilerleyen günlerde bir kere daha yaparız ama hemen değil :9::9::9:

duygucum yazdım canım
bu arada kalplerim 4 tane olmuş kıdem atlamışım :1::1::1::1:
ben çıkıyorum kızlar akşama gelirim yine öperim hepinizi keyifli sohbetler :ssz:

duygucum yazdım canım
bu arada kalplerim 4 tane olmuş kıdem atlamışım :1::1::1::1:
ben çıkıyorum kızlar akşama gelirim yine öperim hepinizi keyifli sohbetler :ssz:
hayırlı olsun kalplern tatlımmm 5 kalp 5000 nin ci yazıdaa:)))) hadisende sıkma canını akşam konuşuruz inşallahh

sağ ol canım bende seni çok seviyorum senle rakip olmak çok güzeldiiiii çok tşklerrr sende eminim regl olcan diye az vermişsindir az dediğimde 800 yaaa hiçde az değilll yola devam ilerleyen günlerde bir kere daha yaparız ama hemen değil :9::9::9:

yaparız tabiki zevkle canım
eşim nisanın ilk haftası şantiyeye gidecek o zamana kadar onun sevdiği şeyleri yaparım adamcağız kışa kadar eve gelemicek bida
kilo vermek değil ama en azından kilomu korumak istiyorum o gidince yola devam
ama yinede di,kkat edicem yediklerime

kızlar çok fenayım yaa ben hiç böyle hastalanmazdım şimdi kafamı bile tutamıyorum grip bi yandan boğaz ağrısı bi yandan kızıma geçmesinden korkuyorum gelip gelip öpüyor beni öpüyümde geçsin diye :) neyse hayırlısı bakalım kilo bildirimi yapmaya gelmiştim gidiyorum ben görüşmek üzere

çok geçmiş olsun canım...dikkatli ol bir doktora git olmazsa...bu arada burdada kaç gündür fırtına vardı uyutmayacak dercede cumartesi annemlerde kaldım resmen üst katlar uçtu...bide birinin balkonunda bidon mu varmış tan tan bende sabahı sabah ettim...

eşim nisanın ilk haftası şantiyeye gidecek o zamana kadar onun sevdiği şeyleri yaparım adamcağız kışa kadar eve gelemicek bida

bırakıyonmu biziii

iyide firma ev vermiyormu geçicide olsaaa yazık yaa adam evinden eşinden uzak sizde gitsenizz olmazmı şimdiden allah kavuştursun diyim brii

Back
X