Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Bende spor salonuna gidemem ki evde 10 aylık bebeğim var...Evde kendi imkanlarımla spor yaparım....Önemli olan elindeki imkanlarla bişeyler yapabilmek ben koşu bantı çok istedim ama ses yapıyormuş....Kararsız kaldım...EVimde her zaman spor aleti olsun istiyorum bugünün yarınıda var...Ben spora da başlarsam oo sende beni tutamazsın artık yapam dersin....Suanda bile basenlerimin inceldiğini ben farkediyorum....Ben ufakta olsa metronun merdivenlerini inip çıkıyorum.....20 dklık yolum var orayı her akşam yürüyorum...Evde boncugun peşine koşuyorum....Ben hareketsiz değilim.....O yüzden içim rahat....Eferin canım sen devam etttt

komşu rahatsız olur diyemikorkuyorsunnn benim eliptik te ses çıkarıyor aman çıkarsınnn gün ortasında yapıyorumm öyle aman aman değil tabiii yaa düzenli yaptığında her gün ne olursa olsunn ne yaparsan yap belli bir günden sonraa fark ediyorsun ben 64 kg da giydiğim giyselerimi pantalonlarımı giymeye başladımmm işte alt karın sorunum var sezeryandan dolayıı mekik çekiyorum bol bol yazın 21 gün tatil yapcazz onada çok güveniyorum sıkılaşmak için denizde yapılan sporlarr çok faydalı oluyor

O BİLE YETERRR YETERKİ HAREKETT ET BEN BAŞTA ABARTIYORDUMM AMA ŞİMDİ 200 KALORİYI KAÇINCI DK BİTİRİRSEM O ZAMAN BİTİRİYORUM BUGÜN MESELA 34 DK 200 OLDUM ama işte 35 dk tamamladım 206 kalorimi ne oldu sanırımm biraz sonradaa mekik çekersem bu sezeryan göbüşü bi gitsee

Benim göbüş gitti popomu eritmeye çalışıyorum..Göbegim düz suana benim..
bir ortak arkadaşımız varrr senle

Evet canımcım hamiyet oda sanırım..

sarı civciv tam tahmin ettiğim gibisinn ne bir eksik ne bir fazla

Nasıl yani ? O hamiş halim işte başkaa kilolu resmim yok bilgisayarda.

komşu rahatsız olur diyemikorkuyorsunnn benim eliptik te ses çıkarıyor aman çıkarsınnn gün ortasında yapıyorumm öyle aman aman değil tabiii yaa düzenli yaptığında her gün ne olursa olsunn ne yaparsan yap belli bir günden sonraa fark ediyorsun ben 64 kg da giydiğim giyselerimi pantalonlarımı giymeye başladımmm işte alt karın sorunum var sezeryandan dolayıı mekik çekiyorum bol bol yazın 21 gün tatil yapcazz onada çok güveniyorum sıkılaşmak için denizde yapılan sporlarr çok faydalı oluyor

aynen öyle konu komşudan çekiniyorum çok ses olur diye....Sen sporla başardın inceldğini bende yemeyerek verdim kiloların çogunu şuanda iyiyim herkese göre ama bana göre dahaa var....55 leri görmek istiyorum başarabilirim...Yazın tatile gitmeden önce zayıf olmam şart.. AA BU SEFER SIFIR KOLLU SİFON BLUZUM VARDI DOGUMDAN ÖNCE GİYİNDİĞİM C.TESİ GİYDİM OMUZLARIM VS GİTMİŞTİ ÇOK SEVİNDİM GİYEBİLDİĞİME..

Son düzenleme:
Benim göbüş gitti popomu eritmeye çalışıyorum..Göbegim düz suana benim..

Evet canımcım hamiyet oda sanırım..

Nasıl yani ? O hamiş halim işte başkaa kilolu resmim yok bilgisayarda.
evet hamiyett işte sen yine erken başladınn kg vermeye doğumdan sonra ben çok geç başladımm yağlı şeyleri yedim yedim varo lan göbeği yağlandırdımm neyseee inş incekkk sıraylaaa yok fiziğin değil yüzünü tahmin etmiştim şekerimm

aynen öyle konu komşudan çekiniyorum çok ses olur diye....Sen sporla başardın inceldğini bende yemeyerek verdim kiloların çogunu şuanda iyiyim herkese göre ama bana göre dahaa var....55 leri görmek istiyorum başarabilirim...Yazın tatile gitmeden önce zayıf olmam şart.. AA BU SEFER SIFIF KOLLU SİFON BLUZUM VARDI C.TESİ GİYDİM OMUZLARIM VS GİTMİŞTİ ÇOK SEVİNDİM GİYEBİLDİĞİME..

ne güzel yaaa hiç o sorunum olmadı zayıflamamla hepsi indi ne kol ne omuz ne kalça sorunum baaklarım inceldi sporlaa tek sorun şuan göbüşşş

bu arada c.tesi günü yaban mersini kuru kayısı siyah çekirdekli üzüm hurma aldım biraz kuru yemişte aldımm inş fayda eder sen neler aldınn

evet hamiyett işte sen yine erken başladınn kg vermeye doğumdan sonra ben çok geç başladımm yağlı şeyleri yedim yedim varo lan göbeği yağlandırdımm neyseee inş incekkk sıraylaaa yok fiziğin değil yüzünü tahmin etmiştim şekerimm

Aslında evet belim agrıyordu kızımı taşımakta zorlanıyordum ayakalrım dahi agrıyordu ya hep kılodan omuz kol bacak göbek gitti.Ama ırsı olan evlenınce buyuyen :)) basen ve popom var onları bıraz daha küçültürsem yeterli..Aslında doguma ait bişey kalmadı bende..Sen var olanı beslemişsin anacım.Heyo heyo yüüzm çok değişti hamiş ken genişledi saçlar biliyorsun boyanamadı...Bilgisayardan hamil ekaldıgım aya aıt 1 fotom var yarım gösteririm o halime gelmek istiyorum.

ne güzel yaaa hiç o sorunum olmadı zayıflamamla hepsi indi ne kol ne omuz ne kalça sorunum baaklarım inceldi sporlaa tek sorun şuan göbüşşş

Senin göbüşşş benimde popo işte olsun verecegiz.

kız diyorlarıdı ama erkekmişş valla azk aldıı doğumadaa
biz onlaa o cemreyi ben kuzeye hamileykenn tanışığızz o günden beride devam ederr arkadaşlığımızz

Aaaa ne güzel bizde hamile kalamdan önce tanışıktı bu sitede....Hamile kaldıgını topicte sölemişti..

bu arada c.tesi günü yaban mersini kuru kayısı siyah çekirdekli üzüm hurma aldım biraz kuru yemişte aldımm inş fayda eder sen neler aldınn

Hurma,gün kurusu,siyah üzüm ama çekirdeksiz eşime incir kızıma ıhlamur aldım kuruyemiş almadım dayanamam yerim diye....Birde dağ cileği vardı taı hoşma gitti cilde felan iyi geliyor demişti aktarcı burda fesliye sordum iyidir ye dedi ondan alıcam birde...

Senin göbüşşş benimde popo işte olsun verecegiz.

kesinlikle vercezzz..ama şu varki ben, sende görüyon mutlaka her hafta kaçamağım o luyor sen bu konuda daha başarılısın bi onada dikkat etsem varyaa eminim daha fazla vermiş olurdummm. 83 den geliyorum 30 mart 2011 de başladım buyola haziranda 72 dim bıraktım bırakmasaydım ara vermeseydim belki kg ilgili sorunumyoktu şuan ben tekrar buyola başladığımda aralıktı 78 dim o zaman siznle başladığımda 75 dim işte böylee

Aaaa ne güzel bizde hamile kalamdan önce tanışıktı bu sitede....Hamile kaldıgını topicte sölemişti..

Hurma,gün kurusu,siyah üzüm ama çekirdeksiz eşime incir kızıma ıhlamur aldım kuruyemiş almadım dayanamam yerim diye....Birde dağ cileği vardı taı hoşma gitti cilde felan iyi geliyor demişti aktarcı burda fesliye sordum iyidir ye dedi ondan alıcam birde...

hımm gün kurusunun faydası ne birde kayısı niye almadınn ???
bu arada baktım nasıl tanıştığınızı gördüm senin açtığın sayafan bizim 2010 haziran annelerine geldi demek

kesinlikle vercezzz..ama şu varki ben, sende görüyon mutlaka her hafta kaçamağım o luyor sen bu konuda daha başarılısın bi onada dikkat etsem varyaa eminim daha fazla vermiş olurdummm. 83 den geliyorum 30 mart 2011 de başladım buyola haziranda 72 dim bıraktım bırakmasaydım ara vermeseydim belki kg ilgili sorunumyoktu şuan ben tekrar buyola başladığımda aralıktı 78 dim o zaman siznle başladığımda 75 dim işte böylee

canım iradeliydimde disiplini kaçırdım bende...Bu durumda kötü yememek vss var olan düzeni bozdum...Hayırlısı olsun hepimzi için sende kaçırdıklarını telafi ediyorsun sporla...

hımm gün kurusunun faydası ne birde kayısı niye almadınn ???
bu arada baktım nasıl tanıştığınızı gördüm senin açtığın sayafan bizim 2010 haziran annelerine geldi demek

Dememki canım ordan oraya yani :)) sarı kayısı benim midemi yakıyor....Siyah kayısı aldım...daha az şekerli geliyor bana..

merhabalar.bende katilabilirmiyim.:3:.ben 65 kiloyum 60 a inmek istiyorum.bugun maydonoz suyunada basladım.insallah hepımız ıstedıgımiz kıloya ulasırız:16:

Back
X