- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.281
Bende spor salonuna gidemem ki evde 10 aylık bebeğim var...Evde kendi imkanlarımla spor yaparım....Önemli olan elindeki imkanlarla bişeyler yapabilmek ben koşu bantı çok istedim ama ses yapıyormuş....Kararsız kaldım...EVimde her zaman spor aleti olsun istiyorum bugünün yarınıda var...Ben spora da başlarsam oo sende beni tutamazsın artık yapam dersin....Suanda bile basenlerimin inceldiğini ben farkediyorum....Ben ufakta olsa metronun merdivenlerini inip çıkıyorum.....20 dklık yolum var orayı her akşam yürüyorum...Evde boncugun peşine koşuyorum....Ben hareketsiz değilim.....O yüzden içim rahat....Eferin canım sen devam etttt
komşu rahatsız olur diyemikorkuyorsunnn benim eliptik te ses çıkarıyor aman çıkarsınnn gün ortasında yapıyorumm öyle aman aman değil tabiii yaa düzenli yaptığında her gün ne olursa olsunn ne yaparsan yap belli bir günden sonraa fark ediyorsun ben 64 kg da giydiğim giyselerimi pantalonlarımı giymeye başladımmm işte alt karın sorunum var sezeryandan dolayıı mekik çekiyorum bol bol yazın 21 gün tatil yapcazz onada çok güveniyorum sıkılaşmak için denizde yapılan sporlarr çok faydalı oluyor