[ı]herkese tekrardan günaydınlar,
ya dün dr gittim herşey yolunda kilo almamışım biliyordum zaten..65,5 kiloyum....daha 10 kilomuz var dedi dr...
Disipline giriyorum dedim dr dedi zaten sen bilinçlisin abartmamışsın neyle neyi yiyeceğini biliyorsun dedi gerçekten öyle...
Minnakkkkkkk dr dün bana makarna yeme hakkı verdiiiiii yuppiiii ama 3 yemek kaşıgı :))))

ben dün aksam 1 tabak yedim..
Duygucum 1 avuç kadar börek verdi...ara ögün yapabilirsin dedi.

Pirinç pilavı bulgur pilavı kısır bunlardan 3 kaşık yemek şartıyla bunlar et menüsü yerine geçer o yüzden gün içerisinde et yemekyeceksin...
Ben turşuya resmen bayılırım yiyebnilirsin istediğin kadar dedi buda bomba oldu bana

Hala spor yokkkk...
Kilonun görünüş değil saglık açısından çok önemli olduguna deyindi hep şimdi farketmesende ilerleyen yaşlarda zayıf olmanın faydasıonı göreceksin dedi.ha bu arada spor hala yok

[ı]ben işyerine yemek taşımaktan yorulmuştum.et ögünü yerine artık peynir yiyorum ana ögün olarak...atıştırmalık değil...ögün oluyor...salata işi burda zor oluyor onuda aramıryorum zaten..evde bile kızdan dolayı yapcak vakit olmuyor ben işten ev egidince kızımla ilgileniyorum..hafta sonundan yapar dolaba koyardım öncelerişimdi havalar güzelleşiyor evde durmayız hafta sonu..dediki akşam misafirliğe gideceksen öglen sebze yemeği ye kimse sana özel sebze yapmaz genelde et yemegi olur..et yersin et yerine pilav yersin gibi düzeni oturtcaksın alışkanlık yapcak dedi eşimde dedi zaten zaten gittiğimiz yerde dikkat ediyor diye..tasdikledi beni kocişim..
Hadi bakalım benden bu kadar..[/ı][/ı]