Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın kızlar dükkanı ben açıyım bugün :):)

dünkü menüm
sabah kıymalı kesme çorba 1 dilim kızarmış çav. ekmeği
ara 3 çatal pasta
öğlen sabahkiyle aynı biraz yeşillik
ara 5 badem 3 hurma
akşam 1 tabak pırasa 2 kaşık yoğut 1 dilim ekmek

2 fincan bitki çayı
1 fincan süt
5 bardak çay
2 litreye yakın su

canım menün güzel beğendim yani benden herlesin menüsü güzel zatenmmm

sağlığın nasıl oldu atlatabildinmi bebeişim...çok geçmiş olsun...

günaydınnnnnn hanımlarrr sağlık huzur mutluluk dilerim bu yeni gündee
ben artık word sayfasına ne yedim ne içtim saati atine yazıyorum böylece unuttuğum ş eyler varsaa atlamıyorum vede ne kadar yedim görüyorum görmek de farklı oluyormuş yaaa neyse menümmm

Aç karnına ballı limonlu ılık su
Kahvaltı:yeşillik peynir zeytin çeri domates yarım dilim kızarmış ekmek
Ara öğün 10:40 - 1 galete 2 fındık yarım ceviz
Ara öğün 12:10 - 1 tane kayısı
Öğle 13:30 - 200ml çorba ölçtüm bol yeşillikli salata yağsız tuzsuz limonlu
ara 14:15 - 1 fincan ayran
ara 16:15 -yeşil çay
ara 17:07 - küçük kase yoğurt içine salatalık doğradım birazda nane cacık gibi ama susuz
18:30 - 2 galete 5 badem yarım ceviz 1 kayısı 3 fındık
ılık tarçımlı light süt 3 badem

şunu anlıyorum ben her mutfağa gidişimde birşeyler aatıyormuşum ağzımaaa:9: iyiken evde atıştırmalıklar var ya olmasa ilk cıssss saldırcam demekkk neyseee bunuda biraz azaltmam lazımmm tavsiye ederimm kızlarr

Günaydın ne et ne sebze yemegi yok canım ana ögünleri atlama hasta olursun Allah korusun..

günaydın herkese güzel bir istanbul sabahındAn müthiş bir sabah

Günaydın flo evet istanbul insanın içine bu sabah canlılık veriyor..

günaydin
dün giremedim cünkü islerimi bitiremedim:37:dünde banyo ve wc mi sildim dip bucak,camasirlarim vardi onlari hallettim,bi kapilar kaldi silinecek,bugün pazara gitmeseydim onlarida silerdim ama yetistiremem yarina kaldi artik,dünkü menüm tam bir facia,
bir tabak etli patates yemegi yedim,ama iki kere yürüyüse ciktim:8:öglen oglumla ciktim ,aksamada kizimi gezdirdim,iki gündür aksam üstü yürüyorum,en zindan yediklerim erir.eliptik yapmaya zamanim olmadi,belki bugün eliptigiide yaparim.nerdeyse iki litrede su ictim

Günaydın potim oh oh evi kırkladın maşallah...
Aman ha patates yemeği uzak dur canım...Patates havuç yasaklı listemde benim..

bu $arkiyi dinleyip agliyorum hep :1::1:

kim saracak beni kim sevecek? :43:
dur dokunma cigerim aciyor :43:
sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim :43:
bana çok gördügün a$ki sen ellere ver :43:
terk edeli $imik degil ali$ir gönlüm :43:
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER :43:
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER :43:
hadi beni öldür beni unut :43:
hadi beni göm yalnizliga :43:
hadi bana hepsi yalan de, beni birakmaaa :43:

ya aglanacak halime gülüyorummm :1::1::1:

Canım benim kıyamam ben sana geçmişe daha bakamadım ama aglancak halin yok be güzelin daha yaşın gencecik hem platonik aşkında belki seni bekliyordur nerden biliyorsun o açılmıyorsa sen fırsat yarat konuş bence...Böyle yıllarca çekmektense tabi sen bilirsin..

günaydın kızlar dükkanı ben açıyım bugün :):)

dünkü menüm
sabah kıymalı kesme çorba 1 dilim kızarmış çav. ekmeği
ara 3 çatal pasta
öğlen sabahkiyle aynı biraz yeşillik
ara 5 badem 3 hurma
akşam 1 tabak pırasa 2 kaşık yoğut 1 dilim ekmek

2 fincan bitki çayı
1 fincan süt
5 bardak çay
2 litreye yakın su

Feslim günaydın pastadan dayanamadın yuttun hemi afiyet olsun...Hep söylüyorum son zamanlarda menün iyi gidiyor.

kızlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var yaa benim kızım 2yaş 7 aylık tuvalet eğitimi için çok uğraştım bu zamana kadar ama tamamlayamadık bi türlü 2 gündürde kendi gitmek istiyor çok şükür ama 10 dakikada 3 sefer tuvalete gidiyoruz :):) bu normalmi yaa :)

HTML:
günaydın topiğimizin güzel bayanları nasılsınız bugün

az bi güneş bile insanın moralini yükseltmeye yetti bu:52:gün

sana günaydın canım kesinlikle canım güneşi gördük içimiz açıldı...sabah şükrederek geldim işe valla..ohhh bee ne çetin kıştı yaa yani ben antalyada bunu diyorsan doğuyu,iç anadoluyu düşünemiyorum bile rabbim kolaylık versin...ama yazında biz pişiyoz onlar serin hele ramazanda....

kızlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var yaa benim kızım 2yaş 7 aylık tuvalet eğitimi için çok uğraştım bu zamana kadar ama tamamlayamadık bi türlü 2 gündürde kendi gitmek istiyor çok şükür ama 10 dakikada 3 sefer tuvalete gidiyoruz :):) bu normalmi yaa :)

çocuğum yok bilmem ama normal bence çocuklar ilkkez herşeyin.... sını çıkarııyolarya malum ama istemesi güzel yaza sizin tuvalet işi tamam sanırım....ama şimdi dikkat et üşümesin...bide totosu iltihaplanır allah korusun kız çocuğu uğraşdur artık...

dünkü menüm:

Sabah:1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı bal,5 zeytin,2 dilim peynir

öğlen:haşlanmış bir but ve 2 dilim haşlanmış patates,1 salat,1 yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

ara:2 dilim kepek ekm.tost yağsız

akşam : 3 dilim pizza,yarım bardak kola

ara:2 dilim baklava

ara:1 elma,1 portakal

1 saat yürüyüş,2 litre su,6 bardak çay,1 türk kahvesi
günaydınnn oh pizzalarda gitmişş mideye maşallahh afiyet olsunn
günaydın topiğimizin güzel bayanları nasılsınız bugün

az bi güneş bile insanın moralini yükseltmeye yetti bu:52:gün
evet yaa bende hep öyle olurum hava güzelse çok mutluumdur
[ı]günaydın ne et ne sebze yemegi yok canım ana ögünleri atlama hasta olursun allah korusun..[/ı]

[ı]günaydın flo evet istanbul insanın içine bu sabah canlılık veriyor..[/ı]

[ı]günaydın potim oh oh evi kırkladın maşallah...
Aman ha patates yemeği uzak dur canım...patates havuç yasaklı listemde benim..[/ı]

[ı]canım benim kıyamam ben sana geçmişe daha bakamadım ama aglancak halin yok be güzelin daha yaşın gencecik hem platonik aşkında belki seni bekliyordur nerden biliyorsun o açılmıyorsa sen fırsat yarat konuş bence...böyle yıllarca çekmektense tabi sen bilirsin..[/ı]

[ı]feslim günaydın pastadan dayanamadın yuttun hemi afiyet olsun...hep söylüyorum son zamanlarda menün iyi gidiyor.[/ı]

günaydınn öğlen içtiğim çorba ekşili köfte çorbası cnm yani çinde kıyma varr ve ben çorbalra sebze suyu koyarım yani karışık sebzeleri haşlarr onun suyunu kaplara dökerimm difrize atarımm bulyon gibi kullanırım o içtiğim orbada hem et hemde sebzeden vitamin aldım ee kuzey paşaya özeniyozz o niyet bizede kismet oluyorrr

Herkese tekrardan günaydınlar,

Ya dün dr gittim herşey yolunda kilo almamışım biliyordum zaten..65,5 kiloyum....Daha 10 kilomuz var dedi dr...
Disipline giriyorum dedim dr dedi zaten sen bilinçlisin abartmamışsın neyle neyi yiyeceğini biliyorsun dedi gerçekten öyle...
Minnakkkkkkk dr dün bana makarna yeme hakkı verdiiiiii yuppiiii ama 3 yemek kaşıgı :)))) :52:ben dün aksam 1 tabak yedim..
Duygucum 1 avuç kadar börek verdi...Ara ögün yapabilirsin dedi.:53:
Pirinç pilavı bulgur pilavı kısır bunlardan 3 kaşık yemek şartıyla bunlar et menüsü yerine geçer o yüzden gün içerisinde et yemekyeceksin...
Ben turşuya resmen bayılırım yiyebnilirsin istediğin kadar dedi buda bomba oldu bana:1:
Hala spor yokkkk...
Kilonun görünüş değil saglık açısından çok önemli olduguna deyindi hep şimdi farketmesende ilerleyen yaşlarda zayıf olmanın faydasıonı göreceksin dedi.Ha bu arada spor hala yok:43:
Ben işyerine yemek taşımaktan yorulmuştum.Et ögünü yerine artık peynir yiyorum ana ögün olarak...Atıştırmalık değil...Ögün oluyor...Salata işi burda zor oluyor onuda aramıryorum zaten..Evde bile kızdan dolayı yapcak vakit olmuyor ben işten ev egidince kızımla ilgileniyorum..Hafta sonundan yapar dolaba koyardım öncelerişimdi havalar güzelleşiyor evde durmayız hafta sonu..Dediki akşam misafirliğe gideceksen öglen sebze yemeği ye kimse sana özel sebze yapmaz genelde et yemegi olur..Et yersin et yerine pilav yersin gibi düzeni oturtcaksın alışkanlık yapcak dedi eşimde dedi zaten zaten gittiğimiz yerde dikkat ediyor diye..Tasdikledi beni kocişim..
Hadi bakalım benden bu kadar..

evet cnm ben araştırdım bizde 2 aya başlıcazz sık çıkması normal keşfediyorr çünü sen sabretcen ne kadar isterseee ozaman çıkarr birde alıştırma külotu al rahat etsinn bezsizliğee

Ya dün dr gittim herşey yolunda kilo almamışım biliyordum zaten..65,5 kiloyum....Daha 10 kilomuz var dedi dr...
Disipline giriyorum dedim dr dedi zaten sen bilinçlisin abartmamışsın neyle neyi yiyeceğini biliyorsun dedi gerçekten öyle...
Minnakkkkkkk dr dün bana makarna yeme hakkı verdiiiiii yuppiiii ama 3 yemek kaşıgı :)))) :52:ben dün aksam 1 tabak yedim..
Pirinç pilavı bulgur pilavı kısır bunlardan 3 kaşık yemek şartıyla bunlar et menüsü yerine geçer o yüzden gün içerisinde et yemekyeceksin...
Ben turşuya resmen bayılırım yiyebnilirsin istediğin kadar dedi buda bomba oldu bana:1:
Hala spor yokkkk...
Kilonun görünüş değil saglık açısından çok önemli olduguna deyindi hep şimdi farketmesende ilerleyen yaşlarda zayıf olmanın faydasıonı göreceksin dedi.Ha bu arada spor hala yok:43:
Ben işyerine yemek taşımaktan yorulmuştum.Et ögünü yerine artık peynir yiyorum ana ögün olarak...Atıştırmalık değil...Ögün oluyor...Salata işi burda zor oluyor onuda aramıryorum zaten..Evde bile kızdan dolayı yapcak vakit olmuyor ben işten ev egidince kızımla ilgileniyorum..Hafta sonundan yapar dolaba koyardım öncelerişimdi havalar güzelleşiyor evde durmayız hafta sonu..Dediki akşam misafirliğe gideceksen öglen sebze yemeği ye kimse sana özel sebze yapmaz genelde et yemegi olur..Et yersin et yerine pilav yersin gibi düzeni oturtcaksın alışkanlık yapcak dedi eşimde dedi zaten zaten gittiğimiz yerde dikkat ediyor diye..Tasdikledi beni kocişim..

kuşum boyun kaççç...65,5 iyi bir kiloda benim için o bakımdan...

[ı]herkese tekrardan günaydınlar,

ya dün dr gittim herşey yolunda kilo almamışım biliyordum zaten..65,5 kiloyum....daha 10 kilomuz var dedi dr...
Duygucum 1 avuç kadar börek verdi...ara ögün yapabilirsin dedi.:53:
Hala spor yokkkk...
Kilonun görünüş değil saglık açısından çok önemli olduguna deyindi hep şimdi farketmesende ilerleyen yaşlarda zayıf olmanın faydasıonı göreceksin dedi.ha bu arada spor hala yok:43:
[ı]ben işyerine yemek taşımaktan yorulmuştum.et ögünü yerine artık peynir yiyorum ana ögün olarak...atıştırmalık değil...ögün oluyor...salata işi burda zor oluyor onuda aramıryorum zaten..evde bile kızdan dolayı yapcak vakit olmuyor ben işten ev egidince kızımla ilgileniyorum..hafta sonundan yapar dolaba koyardım öncelerişimdi havalar güzelleşiyor evde durmayız hafta sonu..dediki akşam misafirliğe gideceksen öglen sebze yemeği ye kimse sana özel sebze yapmaz genelde et yemegi olur..et yersin et yerine pilav yersin gibi düzeni oturtcaksın alışkanlık yapcak dedi eşimde dedi zaten zaten gittiğimiz yerde dikkat ediyor diye..tasdikledi beni kocişim..
Hadi bakalım benden bu kadar..[/ı][/ı]
kilon çok güzel maşallahhh darısı başıma başımızaaa

Sık çıkması çok normal canım...Benimde arkadaşımın kızıda öyle biliyorum...Yaz ayında başlamıştı eğitime altı açık geziyordu geceleirde baglamadıki güvende hissedip yapmasın diye...3.saatte bir uyandırdı mesela..Alıştırmak kilotları var mesela nette araştırırsan dr videoları var bu konu ile ilgili canım..Bilgine
:16:

kontesim canım benim 1.61 boyum :((((:2:
Bu arada geçmişe bakmaya çalışıyorum ama yazışmalara yetişemiyorum :nazar: Allah nazarlardan korusun hikayeni maşallah rabbim dirlik düzen huzur versin..

aminnn kuşum valla aslında bu kilolarda sen diri hoş bir hatun sun 61-61 yap kilonu bırak...55 sana cılız gelir kocisin beğenmez bakkk...
aşk hikayemi bilenler iyi biliyor ama burda anlattığım özü rabbim herkese sevdiğini dilediğini versin ama gerçekten yürekten istersen bide allah yazarsa oluyo bee...

anam şunlara bakk aşk acısıda çekermiş topiğin çıtırları sizi inş gönlünüze göre olur

feslim nasıl oldun cnmmm kızın nasıl olduuu ???

:1::1::1::38:

günaydınnnnnn hanımlarrr sağlık huzur mutluluk dilerim bu yeni gündee
ben artık word sayfasına ne yedim ne içtim saati atine yazıyorum böylece unuttuğum ş eyler varsaa atlamıyorum vede ne kadar yedim görüyorum görmek de farklı oluyormuş yaaa neyse menümmm

Aç karnına ballı limonlu ılık su
Kahvaltı:yeşillik peynir zeytin çeri domates yarım dilim kızarmış ekmek
Ara öğün 10:40 - 1 galete 2 fındık yarım ceviz
Ara öğün 12:10 - 1 tane kayısı
Öğle 13:30 - 200ml çorba ölçtüm bol yeşillikli salata yağsız tuzsuz limonlu
ara 14:15 - 1 fincan ayran
ara 16:15 -yeşil çay
ara 17:07 - küçük kase yoğurt içine salatalık doğradım birazda nane cacık gibi ama susuz
18:30 - 2 galete 5 badem yarım ceviz 1 kayısı 3 fındık
ılık tarçımlı light süt 3 badem

şunu anlıyorum ben her mutfağa gidişimde birşeyler aatıyormuşum ağzımaaa:9: iyiken evde atıştırmalıklar var ya olmasa ilk cıssss saldırcam demekkk neyseee bunuda biraz azaltmam lazımmm tavsiye ederimm kızlarr

menülerin her zamanki gibi çok güzel

ahhh leyla ahhh...sevilmeden sevmek zordur bence medeni cesaretini topla ve o kişiyle konuş gerçekten yap bunu,ama önce zayıfla kendine çeki düzen ver hayatını yönlendir... ve en önemlisi kararını kesin ver ve tanış tanımaya çalış...belkide senin aşkını haketmeyecek biridir belki alkoliktir belki çapkındır belki ailesi çok kötüdür... Aşk iyide artı ve eksileri çok fazla unutmamak lazım sevmek güzel ama ya sonrası aşk gözünü asla kör etmesin çünkü aşık insan sevdiğinden başka bişeyi görmez görsede önemsemez ve zaman sonra aklı başına gelir o derin aşk uykusundan sarhoşluktan bir uyanı verir...Aman allahım...herşey çok geçtir,şimdi ilişkiler pamuk ipliğine bağlı zor çok zor...
allahım hepimizin alnına ak yazılar yazsın kimseyi kararında utandırmasın...

ayy canim beni dün zaten umutlandirdiniz, bende artik sevdigimi belli edecegim, ama görsem ke$ke, yilda bir kaç kere görüyorum zaten oda yanimdan geçiyor yani bir kaç saniye
amin canim, çok te$ekkür ederimm:54:

dünkü menüm:

sabah:1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı bal,5 zeytin,2 dilim peynir

öğlen:haşlanmış bir but ve 2 dilim haşlanmış patates,1 salat,1 yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

ara:2 dilim kepek ekm.tost yağsız

akşam : 3 dilim pizza,yarım bardak kola

ara:2 dilim baklava

ara:1 elma,1 portakal

1 saat yürüyüş,2 litre su,6 bardak çay,1 türk kahvesi

mmmmmmmmm baklavaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmm

Günaydın ne et ne sebze yemegi yok canım ana ögünleri atlama hasta olursun Allah korusun..

Günaydın flo evet istanbul insanın içine bu sabah canlılık veriyor..

Günaydın potim oh oh evi kırkladın maşallah...
Aman ha patates yemeği uzak dur canım...Patates havuç yasaklı listemde benim..

Canım benim kıyamam ben sana geçmişe daha bakamadım ama aglancak halin yok be güzelin daha yaşın gencecik hem platonik aşkında belki seni bekliyordur nerden biliyorsun o açılmıyorsa sen fırsat yarat konuş bence...Böyle yıllarca çekmektense tabi sen bilirsin..

Feslim günaydın pastadan dayanamadın yuttun hemi afiyet olsun...Hep söylüyorum son zamanlarda menün iyi gidiyor.

kilo verip kendime çeki düzen verip onu aramaya çikacagim en azindan içimde ukte kalmaz :)

Hala spor yokkkk...

ilk defa duydum pilav yendiginde et yenmiceni hmmmm, güzel bilgiler

haydaa benim ideal kg niye 57 ya benim boy 1.69

yav şu ideal kilo hesaplamalarına kafayı takmayın duygu sağlıklı normal kilon senin 67 felan diyim sana 1,69 a---- 69 kilo fit koruman gerekn denge 69 u geçmemen lazım 5 kilo altı seni lokum kıvamı yapar zaten 5 kilo kişinin kolay hareket kilosudur 5 kilo altında olrsan kaçırıp yanılıp şaşırıp önlem alma aralığın...

kilon çok güzel maşallahhh darısı başıma başımızaaa

Sağol canım....amin inşallah
Biliyorsun daha çok var yolumuza....
Dr odaya girince dedi zaten sne küçülmüşsün kilo vermişisn diye bilkmem dedim eppeydir gelemedim ya belli olmaz dedim alt yapı yapıyorum..Dedi son geldiğinde 72 diydin şimdi 65,5 gayet güzel dedi..BakalımBende bu övgülere karşılık eve git kızı yıka doyur derken 9 gibi 1 tabak makarna yedim..
Duygu dr dedimki akşamları 7.den sonra yemiyorum bişey ama gurma 4 adet kuru kayısı üzüm vs yiyorum bişey içerken oda gayet güzel dedi..Biskivü çikolata yag yapar şeker ihtiyacınızı alır ama kilo kalır geriye hurma yersen hem şeker ihtiyacın azalır hemde demir yapa rvücüduna dedi...Saglıklı beslenmek ufak detaylarda gizli dedim güldük öle.

[ı]kontesim canım benim 1.61 boyum :((((:2:
Bu arada geçmişe bakmaya çalışıyorum ama yazışmalara yetişemiyorum :nazar: Allah nazarlardan korusun hikayeni maşallah rabbim dirlik düzen huzur versin..[/ı]

yav şu ideal kilo hesaplamalarına kafayı takmayın duygu sağlıklı normal kilon senin 67 felan diyim sana 1,69 a---- 69 kilo fit koruman gerekn denge 69 u geçmemen lazım 5 kilo altı seni lokum kıvamı yapar zaten 5 kilo kişinin kolay hareket kilosudur 5 kilo altında olrsan kaçırıp yanılıp şaşırıp önlem alma aralığın...

40-42 bedenim 38 beden olduğumda biter bu iş hatta 36-38 olayım yaa kontesimmm 2 bebek için ne kadar düşersem kardırrr kontesim zaten 59 kg olsam uçacağım hele 57 olursam bilmiyorum naparımm ya zaten bünye bir yerde takılıp kalcak bakalım nerde takılcakk

Back
X