- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.701
Yarın izmir 19 dereccee kızlarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine öylr olucaksııın canım benimYapısı güzelmiş işte vücudunun, kilo verince yine öyle güzel olur. Benim belim hiç ince olmadı masalesef
Ay canım allah kolaylık versin sana. çok zordur. Boşuna değil bu laf, cennet anaların ayakları altındadır. çok doğru.
Benim de belim kalındırrdediğğin gibi 52-53 iyi durabilir ama spor da yapmam lazım. Sadece kilo kaybıyla olacak şey değil. çünkü vücut tipim pek güzel değil benim. Bacaklarım incedir şekli de düzgündür beğenirler, ama belim kalıın
![]()
bu konuyu ben yazdım ne zekatenn bana hitaben yazabilirdin diğer arkadaşlaraa başlık altında yazdığın gibi ya ne diyim illa istiyrdun gerginliğimizi cümle alem hissetsin yazık yaaa sen insan kalbi kırmatı adet edinmişsinn kendinee
Yarın izmir 19 dereccee kızlarrrr![]()
amin cnmmm ya dua et bene aklına geldikçee
duygu bak dünde kızdım sana belli etmedim. dun yazdıgın mesajdaki uslubunda kötüydü. bu iletide ki uslubunda aynı sekılde. fırca atar gıbı ıfadeler kullanma bence. topıcte devamlı olan arkadaslar senı de benıde bılıyor. yemek yemedıgınle alakalı bı yorum yazdım dıye (ki herkes gibi tamamen saglıgını dusundugumden, bunyen halsiz düşer diye) olayı bu noktalara getırmene acaip şaşırıyorum.
bugun yazdıgım mesajda da feslegenın fıkrıne katıldıgım ıcın onlara yazarken alta yazdım. bunda bı art nıyet arıcak kadar fesat olmadıgını sadece uykusuz oldugunu haliyle sinirinin bozuk oldugunu dusünerek senın yaptıgın gıbı senı kırmıcam. bende gece yarısı canavara dönüşen bı cocukla ugrasıorum bildigin üzere. anlamaya calışıp sakin olmaya calışıyorum.
ayrıca bu zaman kadr actıgın konularla ılgılı yorum yaparken basına "duygu" dıyeyazmadım. cildiiz için napıosunuz dedıgınde duygucum ben volkanik kil maskesi kullanıorum yazmadım. dönüp oku bence.. yada leylanın askmı mantık evlılıgı mı konusuna leylacım ben ask evlılıgını tercıh ettım mutlyum yazmadım. yanı önceki iletimde de oldugu gıbı konuyu acan kısıye hıtaben degıl, genel olarak topicteki herkese yazdım. alınganlığın ve bu ıfadelerindeki ısrarın devam edıcekse gırmıcem artık.
bu topicte eger alınganlık yapıcak olsaydı bırılerı o kontesle ben olurduk herhalde. ciddiye alsaydık. ama bırbırımızın herhangı bı art nıyetı olmadıgını tamamen bellı bı hukukumuz var artık dıye nazımız bırbırmıze gecıo dıye takılıoruz.
kalp kırmayı adet falan edinmiş biri değilim asla dediğin gibi. gergınlıgı ınsanlara yansıtan kendınsin. bununda farkına varırsın ınsaAllah. benım yazıdıgım herhangı bı mesajdan boyle bır problem oldugunu kımse anlamazdı.
anlatabıldım inşaAllah.
duygu bak dünde kızdım sana belli etmedim. Dun yazdıgın mesajdaki uslubunda kötüydü. Bu iletide ki uslubunda aynı sekılde. Fırca atar gıbı ıfadeler kullanma bence. Topıcte devamlı olan arkadaslar senı de benıde bılıyor. Yemek yemedıgınle alakalı bı yorum yazdım dıye (ki herkes gibi tamamen saglıgını dusundugumden, bunyen halsiz düşer diye) olayı bu noktalara getırmene acaip şaşırıyorum.
Bugun yazdıgım mesajda da feslegenın fıkrıne katıldıgım ıcın onlara yazarken alta yazdım. Bunda bı art nıyet arıcak kadar fesat olmadıgını sadece uykusuz oldugunu haliyle sinirinin bozuk oldugunu dusünerek senın yaptıgın gıbı senı kırmıcam. Bende gece yarısı canavara dönüşen bı cocukla ugrasıorum bildigin üzere. Anlamaya calışıp sakin olmaya calışıyorum.
Ayrıca bu zaman kadr actıgın konularla ılgılı yorum yaparken basına "duygu" dıyeyazmadım. Cildiiz için napıosunuz dedıgınde duygucum ben volkanik kil maskesi kullanıorum yazmadım. Dönüp oku bence.. Yada leylanın askmı mantık evlılıgı mı konusuna leylacım ben ask evlılıgını tercıh ettım mutlyum yazmadım. Yanı önceki iletimde de oldugu gıbı konuyu acan kısıye hıtaben degıl, genel olarak topicteki herkese yazdım. Alınganlığın ve bu ıfadelerindeki ısrarın devam edıcekse gırmıcem artık.
Bu topicte eger alınganlık yapıcak olsaydı bırılerı o kontesle ben olurduk herhalde. Ciddiye alsaydık. Ama bırbırımızın herhangı bı art nıyetı olmadıgını tamamen bellı bı hukukumuz var artık dıye nazımız bırbırmıze gecıo dıye takılıoruz.
Kalp kırmayı adet falan edinmiş biri değilim asla dediğin gibi. Gergınlıgı ınsanlara yansıtan kendınsin. Bununda farkına varırsın ınsaallah. Benım yazıdıgım herhangı bı mesajdan boyle bır problem oldugunu kımse anlamazdı.
Anlatabıldım inşaallah.
Ederim canıım etmez miyiim. Hepimiz içiin![]()
SALAK DEĞİLİM BEN NEYİ NEREYE YAZDIĞINIBNİLİTORUM BANA ÖZEL ALINTI YAPMANDAÖNEMLİ DEĞİL DİĞER ARKADAŞLARA CVP VERİKEN İSİMLERİNE BAŞLIK ATIP BENİM YAZIMA KİÖZELLİKLE TOPKİLE İLGİLİ KARARI PAYALIŞIRKEN İSMİMLE İFADE ETMEMEN DÜNKÜ OALYA BAĞLADIM Kİ BU ÇOK NORMAL AYRICA BEN SENİ YANLIŞ ANLAYA BİLİRİM DE BUNU NAPTIM SENLE PAYLAŞTIM DİMİ amasen naptınn değer verseydin ona göre cvp veridin sen gayet fevriydinn halletmek yerine devam ettirdinnn
valle topikte kalıp kalmamak sANAKALMIŞ BEN BURAYA YANSNIZ HİÇ İSTEMEZİDM AMASABHKİ TAVRIN BENİ BUNA İTTİ
tabi ben gereksizzz vesvese yapıyorummm bu yazıyı okuyarakgunaydın kızlar
feslegencım gecmıs olsun.
persephonecik bence yazınkı halin çok iyi. yüzün cok tatlı. daha zayıflarsan bılemıorum yaniii :))
ben cok begendım o halini. boyumuz aynıymıs senle. benım kuzenım ve en yakın arkadaslarımdan bırı 48 kılo, yıne boy aynı
coook fazla zayıflar... kötü duruo yaaa.
50 falan degılde 52-53 bıle ıyı olur bence sana. spor yapmayı ıhmal etme ki vucudun sıkılassın canım. ozaman kendınde aynaya baktıgında memnun olucaksın sonuctan. mekik cek mesela gobegın ıcın. ben onceden hıc cekmezdım. 55 kıloyken bıle hafıften gobegım vardı. heryerım ıncecık ama göbegım vardı bıraz. hele bıde su ıçince falan o mıdem şişmiomuydu deli oluodum.
sezaryene ragmen kaybediciğim o göbeği :)))
menusunu ısteyen yazsın bence. ben yazıcam cunku feslegenın de dedıgı gıbı yazıorum dıye kısıtlıorum kendımı :)
dunku ıftar menum:
1 kase tarhana corbası
4-5 yemek kasıgı yürek sote
2 dilim ekmek
6-7 tane acı bıber tursusu
1 tane kivi, 3 dilim portakal (grip olma yolunca hızla ılerlıyorum da)
Topikteki arkadaşlarasoruorum ozamann minnak arkadaşımız senide benide biliyor dedi açıklasın ben neymişim sen neymişsin bilelimmm
ahhh ahhhhh ben de 48 olabilecek miyim bir gün?![]()
hayır normal falan değil. senın yaptıgın. fevri falan degıldim dun hala daha da ınanılmaz bı sekılde sabırla yazıorum. baskası yazsaydı eger boyle bı mesajı. o lafları yedırırdim. az bucuk çözmüşsünüzdür beni. ben artık gırmıcem topiğe. zira bu uslubun ve dunku benımle ne derdın zorun var senın dıye fırcalar gıbı bı mesajdakı uslubu kullanan brıyle muhattap olamam.elimden geldıgınce yumusak olmaya calıştım ama anlamıosun. hala daha uste cıkmaya calışıosun. yazık gercekten. herkes buraya bellı bı vakıt ayırıo. bende en az senn kadar aktıftım bu topicte. benımde 1.5 yasında bı kızım var, ona yemek yedırıorum, uyutuorum, oyun oynuorum. benımde ev işlerim var. bende yemek yapıorum. buraya da vakit ayırırıodum.
neyse bunları yazmanın uzatmaktan baska bı getırısı yok.
hepiniz hoşçakalın kızlar
oldu bitti potimmmkizlar noldu böyle![]()
ama siz cok iyi anlasiyordunuz ne oldu böyle:44:sanirim yanlis anladiniz birbirinizi
neyse kızlar ben herşeyi yazdımmm konuyu kapatmak istiyorummmm kafasında soru işareti olan varsa yine yazarım ama kapatalım başım çok ağrıyorrr kusura bakmayın heryerde oluyor böyle şeylerr ben olmasını hiç istemezdimmm