- Konu Sahibi Betul_20162010
- #6.721
ben hala yürüyorummmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala yürüyorummmmmm![]()
kizlar bugün dünya kadinlar günüymüshic haberim yokkk
kadinlar gününüzü kutlarim![]()
hiç üzülmüyorum neden ee yürüdüğüne ne güzel itşe yürü kesin p.tesi günü kg vermiş olcan
bende gamzesayesinde haberdar oldumm poti oku benii başım geçmiyorr
seni ne dükan nede 5 günde 5kg diyeti seni arabasızlık zayıflatcak bak görr sen yurt dışındaydın dimi bi bakmışsın türkiyeye yürüyerek geliyonn zayıfladığını gördükçee
gelmesin yaaaama bugün arabam geliyo![]()
canim sen ashabi kehf i biliyomusun .7 uyuyanlarda deniliyor,onlarin isimlerini yaz,oglunun yastiginin altina koy,ben kizima yaptim onu,5 aylik ve bir kere mamaya ya kalkiyo yada hic kalkmadan uyuyo sabah 7 ye kadar![]()
aslinda vücudum baya bi sikilasti,ama regl oldum dün gece,baya bi sislik var,ondan pek farkedemiyorum zayifladigimi
gelmesin yaaa
yok blimyorummm bu aradaaaa kızına benden 40 bin kere maşallahh subhanallahhhh bana öğretseneeee nasıl yapılıyor
canim isimleri yazayim sanabekle geliyorum
kac gundur gecmisi okumuyordum bugun kahvemi aldim geldim azcik gecmise bakayim 2 laf ederiz diye o da neeeeYorum yapmak istemiyorum ama herbirimiz apayri karakterleriz uyusmazliklar olabilir.ikinizide seviyorum.ikinizde ayri tatlisiniz.biraz dinlenin bence...
annesiyle mi ilgileniyor acaba?ya kızlar kontesim giremiyorr topige neden kii
insaallah faydasi olur biz tarsus ta ziyaret etmistik.DEBERNUŞ,ŞEZENUŞ,KEFEŞTETIYYUŞ,YEMLİHA,MEKŞ ELİNA,MİSLİNA,MERNUŞ,KITMİR,bunlari inanarak yaz ve yastigin altina koyinan faydasi olacak,bide gogldan ashabi kehf diye ver ve oku bilgin olsun diye,bende duymaymistim hic birisi bana yazdi ve verdi,ondan bilmiyorum ben inandim hic uyku problemi yasamadim kizimda
HAKLISINNN NİCE ANNE OLMAK İSTEYEN İNSANLAR VARRR BİLİYORUM NANKÜRLÜK YAPTIIĞM HATTAA ALlah AFFETSİN AMA 2 YILDIR HİÇUYKU YOKK OKUYOM ÜFLÜYOM BAZN AĞRISI VAR ANIP İLAÇ İÇİYORUMM YANİ DURUM ŞUU 10DAN FAZLA KALKIYOR HER KALKIŞINDAA SANKİ DAYAK EMİŞ GİBİ BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYORR BEN BİLİYORUM 1 DEK ALKIP SABAH EZANINDA UYUDUĞUM OĞLUM ÖĞLE UYKUSUNA yatıığndaa uyuyamıormu çünkü iş yapıyorum öğle kalktığında taze yemeğini hazırlıyom kloraklı işleri yapıyom çünkü heryerde peşimdee zehirlenmesin diye uykuda yapıyorum cnmm ben oyüzden erken yatıyorumm hani merak eenler varsa bu kız 8:30 niye uyuyorrduygucum dun geceden 3bucuk saatlik uykum var oglan uyandi 3 saat uyumadi sonrada kiz uyandi o uyumadicok fenayim hele ki bu gece ne olacak bakalim.demem o ki sen birde benim oglanin ilk 1 yasini gorecektin 2 saat butun uyumamistim hic.zamanla duzeliyorlar.anne baba olmak maddi manevi herseye dayanmak yetmek demek.haa sabir kalmiyor bazen evde kiyametler kopuyor ama bismillah deyip bu tatli gunlerinin kiymetini bilip sabredelim canim.kuzeyi uyutunca birazcik uzansan dinlenirsin biraz
annesiyle mi ilgileniyor acaba?
insaallah faydasi olur biz tarsus ta ziyaret etmistik.
poticik dolunay bugun yeni diyete basliyor musun?