Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

temem temem saka kısss saka sekerım tabıkı son surat pazartesı yarıstayım senınlen sıkı dur sekerım geccem senııı:1::1::1::1::1:

oğretıyım sekerım ask olsun hatta sen soyle ben yapıp yollayım sanaaaa:52::52::52::52:
tesekkur ederim CIVCIVIMMMMMM resimlen sayfa uzun oluyor dıye burdan yazıyorum datlummmmm

Gamze benada ögret nolursunnnnnn ama şöyle bir durumum var ben sıkıntıya gelemem benım yaptığım şey uzun meşakatli ise hemen sıkılırım mutfagı terk ederim..Aslında burcum yengeççç mutfakla aram iyi değildir sevmem...

Kızlar 1 ayda 4.5 kilo verdim normalmi.nasıl 8 kilo veriliyor anlamış değilim.spor yapmadığım içinmi

Merhaba canım 1 ayda vermiş oldugun kilo gayet normal ve güzel...8 kilo verenler galiba şokdiyetler yapıyor...Buna gerke yok sne negüzel 4,5 kilo vermişsin tebrikler ama spordan eklesen daha iyi olur...

[ı]canım benim seninde kadınlar günün kutlu olsun..öpüyorum.[/ı]

[ı]allah yardımcın olsun canım...[ı]bol bol sabır...[/ı]
bence menü yazalım duygucum...[/ı]

[ı]vay vay güneş nasıl şuanda duygucum izmir için kıpı rkıpırdır[/ı].:16:

:nazar:[ı]maşallah potim akşam yatıp sabah kalkan çocuklara hayranım darısı başımıza olsun inşallah...bazen işyeri geliyorum kapıdan giridiğim gibi uykusuzm diyorum bana bişey demeyin biraz kendime geleyim....[/ı]

[ı]aynen canım.
Bütün çocuklu evlerde yaşınıyor :( allahım canlarını sag etsin.[/ı]

:1::1: [ı]vallahi süpersiniz neden olmasın[/ı]

[ı]maşallah leyyan ufak bir kaçamak hariicnde çok güzel listen...ama misafirliğe gdiersen bu liste değişir gibime geliyor[/ı]..:9:

[ı]canım ellerine saglık maşallah çok hamaratsın[/ı]:nazar:

19 derece civivim süper oğlan uyansn yedireyim çıkcam resim defteri boyalı kalem alcam oğlumaa
meni yazmayadevam tam gazzzzzzzz
kızlar 1 ayda 4.5 kilo verdim normalmi.nasıl 8 kilo veriliyor anlamış değilim.spor yapmadığım içinmi
hey maşalalhh nasıl yaptın yaa bendesityorummmm
[ı]ay ben kontesi çok merak ediyorum pazartesi süprizi vardı ya az kaldı :52:
Pazartesi büyük gün bakalımmm bakalım senin son durum ne alemde ? [/ı]

[ı]kesinlikle katılıyorum potim dışarıya çıkartmak çok faydalı...bunu bizzat ben yaşıyorum kızımda....sokaga çıkıp gelelim yüzel bir uyku çeker rahatlar hatta eve girince nedne geldik diye aglama krizine girer...[/ı]
:nazar: Maşallah potim

[ı]
evet bende mart ayından ümitliyim...kedimi bu ay itibariyle daha farklı hissediyorum nedendir bilemişyorum[/ı]...:1:
kontes ilkez haftad 10 kg olarak rekor kırcam cnmmm :))) yadaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...................
temem temem saka kısss saka sekerım tabıkı son surat pazartesı yarıstayım senınlen sıkı dur sekerım geccem senııı:1::1::1::1::1:

Oğretıyım sekerım ask olsun hatta sen soyle ben yapıp yollayım sanaaaa:52::52::52::52:
Tesekkur ederim [sıze=3]cıvcıvımm[/sıze] resimlen sayfa uzun oluyor dıye burdan yazıyorum datlummmmm
ayy canımsınn yapmış kadar oldunnn
neysee ben yencem seni hıhhhhhhhhhh:47::27::27::47::47::47:
[ı]duygucum geçmişi okuyamadım ama merak ettim şöyle bir göz gezdirdim hepimiz insanız herşey insanlar olur olur böyle durumlar geçer inş..nazardan nazardan.. Birazdan işleirm başına döneceğim cumadan yemekten dönerler....[/ı]

[ı]karabiberim başınzı sagolsun canım güle güle gidin..[/ı]

boşver cnm hiç okuyup sıkmacanını yeni gün yeni başlangıççç civcivimmmmmmmmm

[ı]gamze benada ögret nolursunnnnnn ama şöyle bir durumum var ben sıkıntıya gelemem benım yaptığım şey uzun meşakatli ise hemen sıkılırım mutfagı terk ederim..aslında burcum yengeççç mutfakla aram iyi değildir sevmem...[/ı]

cnm bende koc burcuyum senın gıbı cok sıkılıyorum hemen bıtsın ıstıyorum ma sonucu hayal ettıkce sabredıyorum bu kurabıbeyı yaparken bıraz udrastırıyor cunku normal hamuru yapıyorum ıkıye ayırım gıda bıyası katıyorum azar azar katmak gerıyor bırden fazla olursa renk bozuluyor gıda boyad-sı katıncada bıraz yogurmk gerekıyorcnm ıyıce hamur emsın dıye sonra acıp sekıllerle kesıp cubuklara gecırıp yaglı kagıt serılmıs tepsiye dızıyorsun hamur bıtene kadar tekrarlıyorsun bu ıslemı yuvarlak dovul tepsisiyle cubuklu halıyle 4 tepsı cıkıyor cubuksuz yaparsan cubuk olmagı ıcın yer kaolamıyor 2 tepsi oluyor cubuklu yaparsan altındakı kutudanda yapman gerıyor yada suslu bı vazodada sevıs edebılırsın

[ı]öpüyorum herkesi ben kaçarım ugramaya çalışacağım....[/ı]
gule gule sekerımmmm:54::54::54::54:
kızlar bnde aranıza katılabılır mıyımmm:26:
hosgeldın cnm takım kaptanımız duyferrr alım ıslerını o yapıyorrrr senıde alır ama sıksık paylasımda kılo bıldırımınde bulıunmak sartıyla cunku benıde alın dıyıpte 1 hafta sonra ortadan kaybolanlar coktaaa:1::1::1::1:
19 derece civivim süper oğlan uyansn yedireyim çıkcam resim defteri boyalı kalem alcam oğlumaa
meni yazmayadevam tam gazzzzzzzz

hey maşalalhh nasıl yaptın yaa bendesityorummmm

kontes ilkez haftad 10 kg olarak rekor kırcam cnmmm :))) yadaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...................

Ayy canımsınn yapmış kadar oldunnn
neysee ben yencem seni hıhhhhhhhhhh:47::27::27::47::47::47:

Boşver cnm hiç okuyup sıkmacanını yeni gün yeni başlangıççç civcivimmmmmmmmm
hıhhhhh sekerım sen kendını avut ancaaaa 1. Bellı ıkıncı kımmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::16::16::16::16::16::16:

[ı]gamze benada ögret nolursunnnnnn ama şöyle bir durumum var ben sıkıntıya gelemem benım yaptığım şey uzun meşakatli ise hemen sıkılırım mutfagı terk ederim..aslında burcum yengeççç mutfakla aram iyi değildir sevmem...[/ı]
demek tüm burçlarböyle bende tipik bir boğ a olara yemeyi severim ama sabırsızımdır tezcanlı bitsin isterim hemencik bitsinde yiyim:)))

kızlar bnde aranıza katılabılır mıyımmm:26:
hoşgeldin kaçmazsan eğerrr gel cnm hergün uğra bir önceki günün tam menüsnü yaz spor yaparsan çoki yi anlaşırızz kimseye çaktırma seni daha severimmm aramızdaa kalsınn:))) sakın geri eçklime sohbetediyorsak dal bir yerden burdakayırmaa gruplaşma yokkk okişş
[ı]öpüyorum herkesi ben kaçarım ugramaya çalışacağım....[/ı]
kaçma yaa sende bi gösterdin kayboldunn hemencikk
cnm bende koc burcuyum senın gıbı cok sıkılıyorum hemen bıtsın ıstıyorum ma sonucu hayal ettıkce sabredıyorum bu kurabıbeyı yaparken bıraz udrastırıyor cunku normal hamuru yapıyorum ıkıye ayırım gıda bıyası katıyorum azar azar katmak gerıyor bırden fazla olursa renk bozuluyor gıda boyad-sı katıncada bıraz yogurmk gerekıyorcnm ıyıce hamur emsın dıye sonra acıp sekıllerle kesıp cubuklara gecırıp yaglı kagıt serılmıs tepsiye dızıyorsun hamur bıtene kadar tekrarlıyorsun bu ıslemı yuvarlak dovul tepsisiyle cubuklu halıyle 4 tepsı cıkıyor cubuksuz yaparsan cubuk olmagı ıcın yer kaolamıyor 2 tepsi oluyor cubuklu yaparsan altındakı kutudanda yapman gerıyor yada suslu bı vazodada sevıs edebılırsın
had ihadii sanat eseri ypmışsın resmenn bi pastane açalım sanaa izmirden sip verrim vallaa daimi müşsterin olurumm
gule gule sekerımmmm:54::54::54::54:

Hosgeldın cnm takım kaptanımız duyferrr alım ıslerını o yapıyorrrr senıde alır ama sıksık paylasımda kılo bıldırımınde bulıunmak sartıyla cunku benıde alın dıyıpte 1 hafta sonra ortadan kaybolanlar coktaaa:1::1::1::1:

Hıhhhhh sekerım sen kendını avut ancaaaa 1. Bellı ıkıncı kımmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::16::16::16::16::16::16:

bu bir savaş ilanıdırr bittin sennnnnnnnnn tırnaklarımı hemen çıkarıyorummmmmmmmm:47::27::47::47: Ve meşhur şarkımı söylüyorum kötüyüm ben kötüyüm ısal yapar kustururum bezdirirmm

demek tüm burçlarböyle bende tipik bir boğ a olara yemeyi severim ama sabırsızımdır tezcanlı bitsin isterim hemencik bitsinde yiyim:)))

hoşgeldin kaçmazsan eğerrr gel cnm hergün uğra bir önceki günün tam menüsnü yaz spor yaparsan çoki yi anlaşırızz kimseye çaktırma seni daha severimmm aramızdaa kalsınn:))) sakın geri eçklime sohbetediyorsak dal bir yerden burdakayırmaa gruplaşma yokkk okişş

kaçma yaa sende bi gösterdin kayboldunn hemencikk

had ihadii sanat eseri ypmışsın resmenn bi pastane açalım sanaa izmirden sip verrim vallaa daimi müşsterin olurumm

bu bir savaş ilanıdırr bittin sennnnnnnnnn tırnaklarımı hemen çıkarıyorummmmmmmmm:47::27::47::47: Ve meşhur şarkımı söylüyorum kötüyüm ben kötüyüm ısal yapar kustururum bezdirirmm

saol sekerımmmmmmmmm
bende elımle domestosla gelıyorum sana dogru tum ızlerını sılmeyee
ayy cok hossun duygum yaaaaa:52::52::52::52::9::9::9::9:

evet soruyorum kontesi öğle yemeğinde ne yedinnnn??:9::9::9: ya şöyle diyim dünkümenünü yazarmısınn:33::33:

Back
X